Να υπογραμμισω για ακομα μια φορα πως το ΚΚΕ δεν υποστηριζει επισημως σταλινισμο,τωρα το τι κανει καθε δεκαπενταχρονο παπαρι που γραφεται στον οδηγητη και στις 10 λεξεις του οι 11 ειναι καπιταλισμος δεν ειναι δουλεια μου,δεν εχει σχεση με την κομμουνιστικη ιδεολογια και γενικοτερα ειναι απορροια βλακειας,απαιδευσιας και ηλιθιοτητας.
Να υπενθυμισω και παλι οτι ο σταλιν εκανε το πλεον καταλληλο για την επιβιωση και την ανοδο της ρωσσιας(χωρις να ειμαι υποστηρικτης του).
"ο στάλιν οικοδόμησε και εκβιομηχάνισε τη ρωσσία, και ο παπαδόπουλος έφτιαξε δρόμους"
Αν πιστευεις οτι οι αντικειμενικες συνθηκες δρασης του ενος ηταν οι ιδιες με του αλλου τοτε εχεις προβλημα στους αναλογικους συλλογισμους και θα χασεις μορια στις πανελληνιες.
Μαλλον ο ελληνικος λαος ξεχναει ευκολα,μαζι με τον παγκοσμιο λαο.
Μεταξας,δικτατορια,ιουλιανα κλπ(εγχωρια)
Τωρα αν θελετε να θυσιασετε την ελευθερια λογου,την κονωνικη γαληνη και καποιους αριστερους φιλους σας για τη δημιουργια οδικου δικτυου καλως.
Στον οποιονδηποτε που θα πει την καφριλα "τουλαχιστον στην κατοχη δεν χρωστουσαμε" δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντησω.
Τωρα σε παγκοσμιο επιπεδο,περα απο τα του χιτλερ,τι αλλα παραδειγματα θελετε που να αφορουν τις αηδιες της δεξιας? Απο τα καμωματα του χουβερ με το fbi και πολυ νωριτερα,μεχρι ze fakin rednecks.
Αν προσβαλλω τους δεξιους φιλους του φορουμ συγγνωμη,αλλα σε ιδεολογικη παντα βαση δεν συγκρινονται οι δεξιες αποψεις με τις αριστερες(και σε πρακτικη βεβαια αλλα τελοσπαντων).
Οσο για τους μεταναστες θα παραθεσω ενα σλοgun που ειδα στο δρομο ενω εβαζα δαχτυλο στην κοπελα μου στο λεωφορειο(Public amateur φαση) "Μην πολεματε τους εξαθλιωμενους,αλλα την εξαθλιωση" Στη θεση του "εξαθλιωση-εξαθλιωμενους" μπορουμε να βαλουμε πολλους συνδυασμους.
Ριακτορα οσο εχεις το iphonακι σου και σε γαμαει ο καπιταλισμος ειναι καλα,αν η μαμα σου ομως δουλευε σε καμια τριτοκοσμικη χωρα για ψιχουλα/μερα και την πηδαγε και κανα αφεντικο,πιστευω θα αναλογιζοσουν το θεμα "καπιταλισμος" αλλιως.
Οσοι κραζετε την προπαγανδα και την ετεροκατευθυνση που υπαρχει σημερα,οριστε ο καπιταλισμος σας,οριστε τα αποτελεσματα του.
Σοζακια για τυχον συντακτικα-ορθογραφικα λαθη,βγαζω φρονιμητη και τρωω παντοφλιες στο τρυφερο κωλι μου