Author Topic: Εκλογές 2012  (Read 81260 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Εκλογές 2012
« Reply #105 on: April 30, 2012, 04:32:21 PM »
Να υπογραμμισω για ακομα μια φορα πως το ΚΚΕ δεν υποστηριζει επισημως σταλινισμο,τωρα το τι κανει καθε δεκαπενταχρονο παπαρι που γραφεται στον οδηγητη και στις 10 λεξεις του οι 11 ειναι καπιταλισμος δεν ειναι δουλεια μου,δεν εχει σχεση με την κομμουνιστικη ιδεολογια και γενικοτερα ειναι απορροια βλακειας,απαιδευσιας και ηλιθιοτητας.

Να υπενθυμισω και παλι οτι ο σταλιν εκανε το πλεον καταλληλο για την επιβιωση και την ανοδο της ρωσσιας(χωρις να ειμαι υποστηρικτης του).

"ο στάλιν οικοδόμησε και εκβιομηχάνισε τη ρωσσία, και ο παπαδόπουλος έφτιαξε δρόμους"
Αν πιστευεις οτι οι αντικειμενικες συνθηκες δρασης του ενος ηταν οι ιδιες με του αλλου τοτε εχεις προβλημα στους αναλογικους συλλογισμους και θα χασεις μορια στις πανελληνιες.

Μαλλον ο ελληνικος λαος ξεχναει ευκολα,μαζι με τον παγκοσμιο λαο.

Μεταξας,δικτατορια,ιουλιανα κλπ(εγχωρια)

Τωρα αν θελετε να θυσιασετε την ελευθερια λογου,την κονωνικη γαληνη και καποιους αριστερους φιλους σας για τη δημιουργια οδικου δικτυου καλως.
Στον οποιονδηποτε που θα πει την καφριλα "τουλαχιστον στην κατοχη δεν χρωστουσαμε" δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντησω.

Τωρα σε παγκοσμιο επιπεδο,περα απο τα του χιτλερ,τι αλλα παραδειγματα θελετε που να αφορουν τις αηδιες της δεξιας? Απο τα καμωματα του χουβερ με το fbi και πολυ νωριτερα,μεχρι ze fakin rednecks.

Αν προσβαλλω τους δεξιους φιλους του φορουμ συγγνωμη,αλλα σε ιδεολογικη παντα βαση δεν συγκρινονται οι δεξιες αποψεις με τις αριστερες(και σε πρακτικη βεβαια αλλα τελοσπαντων).

Οσο για τους μεταναστες θα παραθεσω ενα σλοgun που ειδα στο δρομο ενω εβαζα δαχτυλο στην κοπελα μου στο λεωφορειο(Public amateur φαση) "Μην πολεματε τους εξαθλιωμενους,αλλα την εξαθλιωση" Στη θεση του "εξαθλιωση-εξαθλιωμενους" μπορουμε να βαλουμε πολλους συνδυασμους.

Ριακτορα οσο εχεις το iphonακι σου και σε γαμαει ο καπιταλισμος ειναι καλα,αν η μαμα σου ομως δουλευε σε καμια τριτοκοσμικη χωρα για ψιχουλα/μερα και την πηδαγε και κανα αφεντικο,πιστευω θα αναλογιζοσουν το θεμα "καπιταλισμος" αλλιως.

Οσοι κραζετε την προπαγανδα και την ετεροκατευθυνση που υπαρχει σημερα,οριστε ο καπιταλισμος σας,οριστε τα αποτελεσματα του.

Σοζακια για τυχον συντακτικα-ορθογραφικα λαθη,βγαζω φρονιμητη και τρωω παντοφλιες στο τρυφερο κωλι μου
μάλλον παρεξήγησες το ποστ μου και ίσως φταίει και η διατύπωσή μου.
κατ'αρχάς δεν είπα ποτέ οτι είναι όλοι συνομήλικοί μου. αλλά όταν πάει η κουβέντα εκεί πάντα, ανεξαρτήτως ηλικίας μου το αλλάζουνε για το αν θα ήμουν γερμανός η όχι εάν δεν ήταν ο στάλιν και για την οικοδόμηση της ρωσσίας. γι'αυτό και ο παραλληλισμός μου με τη χούντα, γιατί και αυτοί μόλις τους λες για πολυτεχνείο πχ, στο οποίο δεν αναγνωρίζουν καν οτι υπήρχαν νεκροί, απαντάνε "ναι ρε φίλε αλλά η χούντα έφτιαξε δρόμο στο χωριό μου που δεν είχε". το θέμα είναι η υλική ευημερία να έρχεται χωρίς να πετσοκόβει την ελευθερία σου και τα δικαιώματά σου. αυτή είναι η ένστασή μου απέναντι και στα 2 αυτά καθεστώτα. αυτό εννοούσα ακριβώς δηλαδή οτι σε καμμία περίπτωση δεν θα θυσίαζα την ελευθερία μου ακόμα και αν έχω μισθό 10 χιλιάρικα.

δεν είναι ο καπιταλισμός ΜΟΥ. το οτι προτιμώ καπιταλισμό (αλήθεια εσύ τι προτιμάς περισσότερο απ'όλα;) δεν σημαίνει οτι τον θεωρώ καλό, σημαίνει οτι το θεωρώ λιγότερο άθλιο από τα άλλα συστήματα. και μπορεί εγώ να έχω ένα πιτσί και ίντερνετ και να το λέω, σωστά, αλλά πιστεύω οτι η ελλάδα, λόγω πηγών ενέργειας (ανανεώσιμων και μη, όσους έχουμε τουλάχιστον), και τουρισμού, έχει ΑΝΕΤΑ τη δυνατότητα να έχει ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης ακόμα και μέσα στον καπιταλισμό. είναι όμως οι έλληνες που το αποτρέπουν αυτό αφού από συνείδηση και νοοτροπία είναι επι το πλείστον γάμησέ τα. για να δούμε στις εκλογές, τα πρόβατα θα συνεχίσουν να βελάζουν;
εκτός και αν κάνουμε το venus project που είχε ο mexi στο άβατάρ του. τότε μέσα :Ρ

δεν είμαι ούτε δεξιός ούτε ΚΚΕ, ξεκολλάτε. δεν είμαι τίποτα που να μπορεί να μπεί σε ένα άξονα. το politicalcompass δίνει μια σχετικά σωστή εκτίμηση imo και όχι το που τοποθετείς τον εαυτό σου. εξ'άλλου αριστεροί είναι αναρχικοί, αριστεροί είναι και το ΚΚΕ, δεξιός ο βαλλιανάτος και δεξιά η ΧΑ. μιλάμε για διαφορές χαώδεις.

btw με προσβάλλεις χοντρά με κατηγορίες για iPhone και pipesh... μακριά :D

pancy

• DV zombie
« Reply #106 on: April 30, 2012, 04:35:04 PM »
<----------
---------->

wcyd
cbfa
kai fisika den einai auto pou eipes mxc

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #107 on: April 30, 2012, 08:56:52 PM »
 Hmmmm... Psifizontas ND/PASOK n mainstream shit kathe xrono vlepw ta idia skata synexeia. Antipatho olous tous aristerous so my vote goes to XA.

Gnwrizw elaxista pragmata apo politiki, to paradexomai alla apo to na psifiso kapoio koma pou beni sti vuli kathe xrono k ginontai ta idia i kapio aristero komma :s protimo ti XA kai na trollaro tous pantes.

ps: ena komma tyranoktonoi kati den yphrxe 1 atomo mono tou or something? TYRANBOT-KTONOI ftw! xd
« Last Edit: April 30, 2012, 08:58:38 PM by TYRANOUS- »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #108 on: April 30, 2012, 09:13:23 PM »
Antipatho olous tous aristerous so my vote goes to XA.

καλα κανεις γιατι απ οτι λενε βρωμανε..
 Gnwrizw elaxista pragmata apo politiki, to paradexomai alla apo to na psifiso kapoio koma pou beni sti vuli kathe xrono k ginontai ta idia i kapio aristero komma :s protimo ti XA kai na trollaro tous pantes.

[/quote]αν δεν το χετε καταλαβει απο κατι τετοιους ηλιθιους ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ. οπως μονος του λεει γνωριζει ελαχιστα.. οκ το δεχομαι, ειναι καλος στο cod! αλλα δεν θελει ιδιαιτερη γνωση και εμπειρια χρονων για να ΜΗΝ δωσεις βημα σε δολοφονους. ειναι απλες σκεψεις αληθεια! και αν το να trollareis στις εκλογες ειναι για σενα gj καντο τουλαχιστον σωστα και δωσε ψηφο στη τζουλια ή στον Παναθηναικο (να εχεις τουλαχιστον στυλ)..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #109 on: April 30, 2012, 09:14:07 PM »
Εκλογές 2012-Η Προφητεία Του Βασίλη Λεβέντη

AHHAHAHAH υπαρχει ακομα ο Βασιλαρας; ΨΗΦΟ ΔΑΓΚΩΤΟΟΟΟ!

pancy

• DV zombie
« Reply #110 on: April 30, 2012, 09:28:31 PM »
dolofonoi e?
 ti egine  ston emfilio me tous aristerous?

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #111 on: April 30, 2012, 09:33:35 PM »
dolofonoi e?
 ti egine  ston emfilio me tous aristerous?
ρε μην με βγαζεις απ τα ρουχα μου.. καταλαβενεις τι γραφω?? ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ. στις γειτονιες της Αθηνας βγαινουν και μαχαιρωνουν κοσμο με μοναδικο κριτηριο το χρωμα του δερματος. ψαξε λιγο μονο τα τελευταια χρονια ποσες αποπειρες δολοφονιας μεταναστων εχουν γινει απο μελη (και μαλιστα πρωτοκλασατα) της χα..
postare κανανεν κωλο και κανενα βυζι γιατι μεχρι εκει μπορω να σε "ακολουθω"
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pancy

• DV zombie
« Reply #112 on: April 30, 2012, 09:44:47 PM »
einai pragmata pou den mporoun na ipothoun mesa apo ena forum
w/e
o kathenas oti pisteuei..........

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #113 on: April 30, 2012, 10:14:51 PM »
pancy ζούσες τότε; γιατί εγώ όσα έχω ακούσει από δεξιούς για τον εμφύλιο άλλα τόσα έχω ακούσει από αριστερούς. το όνομα "μαγγανάς", διάσημο εδώ κάτω, σου λέει κάτι αφου έφερες το θέμα του εμφυλίου;

μα κυρίως, πως διασυνδέεις τον εμφύλιο 62 χρόνια μετά με τα σύγχρονα κόμματα της αριστεράς (ας εξαιρέσω ΚΚΕ); δηλαδή πιστεύεις οτι θα σε σφάγιαζαν ενώ σου έχουν παραθέσει εδώ ανοιχτά λινκς τωρινά, και όχι του '50, που χρυσαυγίτες επιτίθονται σε έλληνες και μη; προχθές έγινε ένα περιστατικό στις σέρρες ffs δηλαδή. είμαστε σοβαροί τώρα;

και ΕΣΤΩ οτι δεν ψηφίζεις κανένα κόμμα της αριστεράς γιατί σφάγιασαν στον εμφύλιο. ψηφίζεις τους άλλους που και αυτοί σφάγιασαν στον εμφύλιο, για την ακρίβεια συνεργάζονταν με τους γερμανούς (δες δημοσιέυματα της ΧΑ για την κατοχική κυβέρνηση), και ακόμα και τώρα επιτίθονται σε πολίτες; γιατί δεν υπάρχουνε ψηφοδέλτια μόνο αριστεράς και ΧΑ.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #114 on: April 30, 2012, 10:40:21 PM »
Hmmmm... Psifizontas ND/PASOK n mainstream shit kathe xrono vlepw ta idia skata synexeia. Antipatho olous tous aristerous so my vote goes to XA.

ps: ena komma tyranoktonoi kati den yphrxe 1 atomo mono tou or something? TYRANBOT-KTONOI ftw! xd

Απογοήτευση σκέτη, tyr, γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Δεν πρόκειται να ξαναγράψω ό,τι έγραψα, αν θες να πάψεις να γνωρίζεις ελάχιστα πράγματα από πολιτική, κάτσε διάβασε το θρεντ και μην πετάς ένα ξερό κι ανεκδιήγητο "προτιμώ ΧΑ, γιατί αντιπαθώ όλους τους αριστερούς".

Pancy, είσαι απαράδεκτος. Είναι προφανές ότι ο ίδιος επικίνδυνος μαλάκας που σου είπε να ψηφίσεις ΧΑ, σου είπε σήμερα "στον εμφύλιο, ξέρεις τι έγινε;".

Γνωρίζεις πότε έγινε ο εμφύλιος; Γνωρίζεις ότι η Ελλάδα βρίσκεται εδώ που βρίσκεται λόγω των παθών της, κατά τον 20ο αιώνα; Ότι, στα πάθη της αυτά, εκείνοι που νοσταλγούνται και λατρεύονται από τη ΧΑ ευθύνονται, τουλάχιστον μερικώς, για την οικονομική κατάντια της χώρας;

Αυτό πάει και στους δύο, επειδή ο ένας έγραψε για αριστερούς και ο άλλος για εμφύλιο: Διαβάστε λίγη ιστορία, δε βλάπτει να ανοίγετε κανένα βιβλίο αντί να σας λέει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Οι αριστεροί έκαναν αντίσταση, όχι οι ταγματασφαλίτες και οι χίτες (βλέπε Χρυσή Αυγή). Το τι έγινε στον εμφύλιο, το αφήνω γιατί είστε αρκετά προκατειλημμένοι κι εμφανώς ανώριμοι για να το συζητήσουμε, αφήνω τον peww να γράψει σεντόνια.

Άιντε, γιατί βλέπω την Ελλάδα να γίνεται παγκοσμίως περίγελως που θα είναι η μόνη χώρα με νεοναζί στη βουλή. Γιατί, όπως ξαναείπα, στην Αμερική να πας και να μιλήσεις για ναζισμό θα σε πάρουν με τις πέτρες, τη στιγμή που τα πάθη της Αμερικής και της Ελλάδας από τον Β' Παγκόσμιο δε συγκρίνονται.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #115 on: April 30, 2012, 10:49:30 PM »
ti na pw sovara exw meinei m-a-l-a-k-a-s.Tyr twra sovara epixeirhmata einai auta...ti na pw.Asto mallon gia kana hahahah/amazing videos eimaste edw kai kana favorite music.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #116 on: April 30, 2012, 10:55:58 PM »
Μπορει καποιος εδω να παραθεσει καποιους λογους για να ψηφισουν τα ατομα που votaran χ.α καποιο αλλο κομμα της επιλογης σας?
Απο το να τους επιτηθεστε για την επιλογη τους που οντως ειναι γενικα λαθος σαν επιλογη για τους λογους που προαναφερατε, προσπαθηστε να παραθεσετε καποιους λογους για αλλο κομμα. Βοηθηστε και εσεις λιγο...

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #117 on: April 30, 2012, 11:02:20 PM »
Μπορει καποιος εδω να παραθεσει καποιους λογους για να ψηφισουν τα ατομα που votaran χ.α καποιο αλλο κομμα της επιλογης σας?
Απο το να τους επιτηθεστε για την επιλογη τους που οντως ειναι γενικα λαθος σαν επιλογη για τους λογους που προαναφερατε, προσπαθηστε να παραθεσετε καποιους λογους για αλλο κομμα. Βοηθηστε και εσεις λιγο...

Ρε φίλε, αλήθεια, τι είμαι εγώ, κανένας φανατίλας ή πατρόνας για να πάρω τον άλλον απ' το χεράκι και να του πω τι να ψηφίσει;

Αφιέρωσα πάνω από 5 ώρες γράφοντας λόγους για να ΜΗΝ ψηφίσει κάποιος την Χρυσή Αυγή. Και με έγραψαν όλοι στον πούτσο τους.

Όπως είπα αλλού, το τι θα ψηφίσει κάποιος αφορά τον ίδιο. Το αν θα βάλει στη βουλή νεοναζί δολοφόνους που, όσο οι κακοί αριστεροί προφήτευαν τι θα γινόταν και τάσσονταν κατά του μνημονίου, αλώνιζαν στους δρόμους σκοτώνοντας και ξυλοκοπώντας ανθρώπους αφορά κι εμένα. Μάλλον αφορά όλους μας.
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #118 on: April 30, 2012, 11:33:21 PM »
Εγώ θα σας προτείνω:
Να μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ διότι είναι το κατεστημένο που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση.
Να μην ψηφίσετε κανένα από τα αριστερά κόμματα εκτός αν θέλετε μισθούς 200€ και δελτίο στα τρόφιμα και καύσιμα.
Να μην ψηφίσετε Καμμένο διότι είναι κομμάτι του ίδιου κατεστημένου που απλά εκμεταλλεύεται το αντιμνημονιακό κλίμα.
Να μην ψηφίσετε ΛΑΟΣ διότι ο Καρατζαφέρης είναι κωλοτούμπας.
Να μην ψηφίσετε ΧΑ γιατί είναι φασίστες.
Να μην ψηφίσετε Ντορούλα διότι είναι κομμάτι του κατεστημένου.
Να μην ψηφίσετε Κατσέλη διότι είναι κομμάτι του κατεστημένου.

Πέραν της πλάκας, περιμένω έναν να μου πει γιατί πρέπει να ψηφίσω αριστερά, για να αρχίσουν τα σεντόνια οι απαντήσεις.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #119 on: May 01, 2012, 12:12:03 AM »
Εγώ θα σας προτείνω:
Να μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ διότι είναι το κατεστημένο που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση.
Να μην ψηφίσετε κανένα από τα αριστερά κόμματα εκτός αν θέλετε μισθούς 200€ και δελτίο στα τρόφιμα και καύσιμα.
Να μην ψηφίσετε Καμμένο διότι είναι κομμάτι του ίδιου κατεστημένου που απλά εκμεταλλεύεται το αντιμνημονιακό κλίμα.
Να μην ψηφίσετε ΛΑΟΣ διότι ο Καρατζαφέρης είναι κωλοτούμπας.
Να μην ψηφίσετε ΧΑ γιατί είναι φασίστες.
Να μην ψηφίσετε Ντορούλα διότι είναι κομμάτι του κατεστημένου.
Να μην ψηφίσετε Κατσέλη διότι είναι κομμάτι του κατεστημένου.

Πέραν της πλάκας, περιμένω έναν να μου πει γιατί πρέπει να ψηφίσω αριστερά, για να αρχίσουν τα σεντόνια οι απαντήσεις.

Γιατί απ' όλα τα "Να μην" που έγραψες, Διονύση, αυτό για τ' αριστερά κόμματα είναι το μόνο μη αποδεδειγμένο! :*
all we 'll do ♫
every day