thes na ertheis mia amerikh pou ipothithetai einai o brostarhs tou kapitalismou na deis ti isxiei kai pws zoune to megalitero kommati tou kosmou?Thes na petaxteis meta ligo pio panw ston Kanada pou ginontai diadhlwseis dioti aukshsan 7 fores ta didaktra gia ta panepistimia?
epishs na valw ena erwthma pou einai ameso me thn oikonomia kai genikotera me thn euhmeria tou ditikou kosmou.Gnwrizeis meta thn ptwsh ths USSR se diasthma konta 15 xronwn posous polemous ekane h Amerikh?Posous prin?
telos kai to pio krisimo pes mou se parakalw thelw na mou eksighseis thn katastash sthn Rwsia prin to 1917,tou laou,meta to 1917 thn katastash toso thn katastash tou laou oso kai thn katastash ths SOvietikhs Enwshs.Thelou epishs na mou peis auto me ta bikinia pou sinevei sthn USSR,pou diladh tous ta phre ola.
p.s oti dikaiwmata ergatika,sthn pedia,sthn igeia eixe o ditikos kosmos kataxththikan me ton agwna twn lawn kai kiriws twn aristerwn.
Προσπαθώ ειλικρινώς να καταλάβω ποια ακριβώς σχέση έχουν τα παραπάνω με την κατάσταση στην Ελλάδα. Α, ναι ξέχασα this is aristeros speaking. Ιδεολογία, ιδεολογία, αέρας κοπανιστός, αγώνας κατά του κεφαλαίου κτλ.
Αυτή τη στιγμή η χώρα βρίσκεται στην εξής κατάσταση: Έχει πρωτογενές έλλειμα, του τέστιν στο κράτος λείπουν λεφτά. Έχει επίσης έλλειμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλαγών, του τέστιν από τη χώρα βγαίνουν περισσότερα λεφτά από ότι μπαίνουν.
Η λύση που προσφέρει η αριστερά σε όλα αυτά ποια είναι ακριβώς; Να κάνουμε επανάσταση; Ωραία να κάνουμε, αλλά η επαναστάσεις λεφτά δε γεννάνε. Και επαναλαμβάνω 200€ και δελτίο, με αξιοπρέπεια στο full.
Η Ελλάδα καταναλώνει περισσότερα από όσα παράγει. Και πάλι η αριστερά προτείνει να τα πάρουμε από το κεφάλαιο. Να είσαι σίγουρος ότι το κεφάλαιο θα περιμένει την αριστερά να του τα πάρει, αλλά ακόμα και να γινόταν αυτό πάλι θα καταναλώναμε περισσότερα από όσα παράγουμε.
Συνεπώς ότι και να μου λες ότι έκανε η αριστερά στην Ιστορία, αυτό που προτίθεται να κάνει τώρα είναι όχι μόνο να μας κάνει φτωχούς, αλλά και να συνεχίσει να μας φτωχαίνει ακολουθώντας το κρατικιστικό μοντέλο, που παρεπιπτόντως έστω και σε μικρότερο βαθμό ακολουθήθηκε κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.
Οπότε τις νουθεσίες περί ιστορίας και ιδεολογίας μπορείς να τις πασάρεις σε κάποιο πιτσιρικά που θα σε πιστέψει. Εγώ είμαι ρεαλιστής και θέλω το καλύτερο για τη χώρα. Με λόγια δε χορταίνει κανείς.
DFK epishs thelw na se rwtisw mias kai eisai anthrwpisths opws les,ti proteineis esi sto thema twn lathrometanastwn kai genikotera twn metanastwn?
Σε κάθε συλλαμβανόμενο παράνομο μετανάστη θα έδινα 30 μέρες να φύγει από τη χώρα. Αν μετά το πέρας των 30 ημερών ξανασυλλαμβανόταν, θα τον έβαζα να δουλεύει (προφανώς υπό φύλαξη) στα δημόσια έργα παρέχοντάς του στέγη και τροφή. Σε 6 μήνες θα του έδινα και πάλι την επιλογή να φύγει από τη χώρα εντός 30 ημερών κοκ. Μπορείτε όλοι οι ανθρωπιστές να πέσετε να με φάτε τώρα.
Απλά προειδοποιώ, ο αναμάρτητος πρώτως περί ανθρωπισμού το λίθο βαλέτω, διότι έχω πάμπολες ανθρωπιστικές ερωτήσεις να κάνω κι εγώ. Γιατί ανθρωπιστής στα λόγια είναι εύκολο να είσαι.
hahahahah exeis meiwmenh antilhpsh twn pragmatwn kathws epishs den kserw an gnwrizeis thn ellhnikh istoria kai thn poreia kai thn troph twn pragmatwn
Αερολογία, αερολογία, κανένα επιχείρημα, προσωπική επίθεση. Ο καλύτερος τρόπος να απαντήσεις αν δεν έχεις να πεις κάτι. Είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας, ο Κουβέλης και η Παπαρήγα αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο την ιστορική αριστερά που ευαγγελίζεσαι. Μην τους στερήσεις την ψήφο σου.