Author Topic: Εκλογές 2012  (Read 81258 times)

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
Re: Εκλογές 2012
« Reply #195 on: May 02, 2012, 02:12:08 PM »
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα νομίζω... Το θέμα είναι να μην μπουν καν στη Βουλή..
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #196 on: May 02, 2012, 02:16:21 PM »
Άσχετο αλλα μιας και προσπαθείτε να ξεχωρίσετε τον εθνικισμό από τον εθνισμό (wowowow) για gief a glimpse at that http://www.voros.gr/epi/01.pdf

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #197 on: May 02, 2012, 02:30:12 PM »
Πραγματικά εάν γίνονταν εκλογές στο σχολείο μας θα η ΧΑ θα έβγαζε 75% και λίγα λέω. Τέτοια ανίδεα, αφελή, ανήξερα ζώα είναι. Έχει γίνει γαμημένη μόδα, είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ αυτό το πράγμα, και δεν βλέπω να σταματά. Μακάρι να πάρω το μπουλίσκο να σταματήσω να ανυσηχώ για την αφέλεια του κάθε κουφιοκέφαλου.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #198 on: May 02, 2012, 02:37:36 PM »
Τέτοια ανίδεα, αφελή, ανήξερα ζώα είναι.

Κάθε μέρα και περισσότερα.

Έχει γίνει γαμημένη μόδα, είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ αυτό το πράγμα

Έτσι είναι στο ελλαδιστάν με τη μόδα πάνε όλα.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #199 on: May 02, 2012, 02:43:37 PM »
Πραγματικά εάν γίνονταν εκλογές στο σχολείο μας θα η ΧΑ θα έβγαζε 75% και λίγα λέω. Τέτοια ανίδεα, αφελή, ανήξερα ζώα είναι. Έχει γίνει γαμημένη μόδα, είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ αυτό το πράγμα, και δεν βλέπω να σταματά. Μακάρι να πάρω το μπουλίσκο να σταματήσω να ανυσηχώ για την αφέλεια του κάθε κουφιοκέφαλου.
exactly same situation at my school :S

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #200 on: May 02, 2012, 02:55:42 PM »
Σε ποιες περιοχές είναι τα σχολεία σας ρε παιδιά αν επιτρέπεται;

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #201 on: May 02, 2012, 03:04:33 PM »
Εμένα καλαμάτα και του greek κατερίνη. Και σε άλλες περιοχές τις ελλάδας γνωστοί μου όμως τα ίδια μου λένε.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #202 on: May 02, 2012, 03:08:17 PM »
H fash einai oti me enan pou milhsa to prwi sto leoforeio apto sxoleio mou,tou lew ti 8a pshfiseis kai leei XA..tou lew giati?Leei etsi..lew pes giati..leei den kserw alla etsi,8a kanoun kalutera pragmata sthn Ellada..Mou r8e na tou skasw ena mpouketo sthn mapa,kai ama meta rwtouse giati 8a tou lega etsi...Btw deixte ligo xana to vid apo XA me ta sxedia pou exei...nomizw o pew h o sextas to eixe postarei...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #203 on: May 02, 2012, 03:14:10 PM »
Καλαμάτα - Κατερίνη. Κατάλαβες τώρα τι έχει να γίνει από επαρχία μεριά...
Παιδεία 0.
Αυτά νομίζουν είναι παιχνίδι. Και μες τα παιδιαρίσματα και τα χαχαχα, γουστάρουν και Χρυση Αυγή.
 Αλλά λογικό είναι με την εθνικιστική παιδεία που λαμβάνουν να είναι έτσι. Όταν διδάσκεται το μίσος, θα φανούν και οι καρποί του.
Ακόμα και ο Greeky πριν λίγες μέρες μας έλεγε για το μίσος που έχει για τους Τούρκους. Ανεξήγητο μεν, από ιστορίες, αλλά μίσος.
Και επειδή είμαι κι εγώ από επαρχία, θυμάμαι κι εγώ πόσοι συμμαθητές μου ήταν τέτοια φάση.
Μετά στρατό ειδικές δυνάμεις κτλ... Άσχετα αν αργότερα απέκτησαν κάποια κριτική σκέψη και δεν είναι καν τόσο ακραίοι πλέον...
Άλλοι πάλι ήταν μια χαρά παιδιά και έγιναν ειδικοί φρουροί στην Αθήνα και πλέον είναι αγνώριστοι.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #204 on: May 02, 2012, 03:20:49 PM »

Μετά στρατό ειδικές δυνάμεις κτλ... Άσχετα αν αργότερα απέκτησαν κάποια κριτική σκέψη και δεν είναι καν τόσο ακραίοι πλέον...
offtopic : Pisteuw pws to misos mexi 8a fugei opws kai twn filwn sou (opws kai se sena (?) meta apo kapoia hlikia mias kai 8a antilhf8w to kata poso me ephreazei amesa kai emmesa auth h "ex8rothta"...An kai tbh meta apo kapoies suzhthseis edw sto forum,kai me auta pou me eipe o stouhs,esy kai oi upoloipoi exw allaxei skeptiko kata megalo va8mo..

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #205 on: May 02, 2012, 03:48:48 PM »
  Ναζι δηλαδη για τα λεγομενα σας ειναι :

αυτος.. 1-0
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

chesteR!

• DV zombie
« Reply #206 on: May 02, 2012, 03:52:06 PM »
Δυστυχως πιστευω οτι και στην Αθηνα τα πραγματα δεν ειναι τοσο διαφορετικα,ισως απλα να ειναι μικροτερα τα ποσοστα.
Οπως το χω στο μυαλο μου,νομιζω θα γινεται κατι τετοιο στα κεφαλια τους : απαξιωση ΝΔ,Πασοκ + αντι αριστερη προπαγανδα και σου μενουν τα αποσκατα.
Φυσικα μεγαλο ρολο σε αυτο θα χουν παιξει τα λογια των γονιων τους που αφου απογοητευτηκαν απο τα 2 μεγαλα κομματα προχωρησανε στην μοδατη γενικευση "αουγκα αουγκα και οι 300 πουλο,ολοι απατεωνες ου ου ολοι προδοτες'',διαγραφοντας ετσι αυτοματα την αριστερα ως μια πιθανη λυση.Συν του οτι θα τους ελκυει το ακραιο,το αλητικο και το κατι νεο,δηθεν,στα ματια τους.

Hey dude,where's my KaR ?

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #207 on: May 02, 2012, 04:05:16 PM »

Φυσικα μεγαλο ρολο σε αυτο θα χουν παιξει τα λογια των γονιων τους που αφου απογοητευτηκαν απο τα 2 μεγαλα κομματα προχωρησανε στην μοδατη γενικευση "αουγκα αουγκα και οι 300 πουλο,ολοι απατεωνες ου ου ολοι προδοτες'',διαγραφοντας ετσι αυτοματα την αριστερα ως μια πιθανη λυση.

Περιμένω ακόμα κάποιον να με πείσει γιατί η αριστερά είναι πιθανή λύση στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Επιχειρηματολογώντας βέβαια...

Και επιμένω ότι βρίσκω αν όχι εξίσου ίσως και περισσότερο τραγικό ότι η αριστερά συγκεντρώνει 30%+ από το ότι η ΧΑ συγκεντρώνει 4%.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #208 on: May 02, 2012, 04:40:53 PM »
είναι εκτός  topic το παρακάτω link αλλά όσοι έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά για να δείτε τι παίζει...η κατάσταση έχει ξεφύγει.  https://webwar4.org/index.php/topic,13152.msg140285.html#msg140285
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #209 on: May 02, 2012, 05:22:09 PM »
p.s oso gia sena hitman kai mono pou nomimopoieis me thn pshfo sou maxairovgaltes(oxi mono metanastwn) tote ti na sou pw.bravo sou se tima
γτ οποιος μπαινει στη βουλη νομιμοποιειται ? πριν μπει δν ειναι νομιμος?
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!