Author Topic: Εκλογές 2012  (Read 81182 times)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Re: Εκλογές 2012
« Reply #255 on: May 06, 2012, 06:03:12 AM »
sorry file peeww alla i proeklogiki periodos elixe  stis 12

φίλε μου απάντησα στον dfk pou zhtouse protash,δεν με ενδιαφέρει να πείσω/παροτρύνω  κανέναν εδώ πέρα.

12 ψήφους η χρυσή αυγή; καλή φάση.
12 όσοι ψηφίζουν αποχή, καλοί μογγολοι και αυτοί
« Last Edit: May 06, 2012, 06:07:43 AM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #256 on: May 06, 2012, 12:08:00 PM »
              Ποια είναι η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ
 Με δυο λόγια είναι: 1)Μονομερής διαγραφή του χρέους-> 2)με έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση,-> 3)κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και ->4) σχεδιασμός της οικονομίας.
'Αρα, πρώτον με την διαγραφή γλυτώνεις 400 δις, όσο δηλαδή είναι το χρέος σήμερα
Δεύτερον, με την έξοδο από την ΕΕ μπορείς να προγραμματίσεις την παραγωγή σε όλους τους τομείς διότι όντας μέλος δεν μπορείς να το κανείς αυτό λόγω των δεσμεύσεων και των κανόνων που ισχύουν στην ΕΕ. Διότι όπως γνωρίζετε όλοι παραδέχονται ότι η Ελλάδα είναι πλούσια χωρά.Αρα, δυνατότητες για την ανάπτυξη της οικονομίας  υπάρχουν.
Τρίτον,θα φύγουν από την μέση αυτοί που δημιούργησαν το χρέος και τα κέρδη τους δηλαδή οι κεφαλαιοκράτες. Επομένως θα περισσέψουν και από εκεί λεφτά.
Τέταρτον. Είπαμε παραπάνω ότι έχουμε και δυνατότητες και πλούτο, επομένως με τον σχεδιασμό θα αναπτύξουμε την παραγωγή μας και θα μειώσουμε τις εισαγωγές ώστε ακόμη και να τις εξαλείψουμε οπού δεν είναι αναγκαίες(π.χ αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή)
  Όλα αυτά προϋποθέτουν ριζική αλλαγή σε επίπεδο εξουσίας. Προϋποθέτουν ότι ο εργαζόμενος λαός θα έρθει ο ίδιος στην εξουσία.Θα έχουμε λοιπόν εργατική λαϊκή εξουσία

Πες μου ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά ως λύση; Αν ναι, μπορώ να σου πω γιατί δε γίνονται. Αν και μου φαίνεται πιο πιθανό να πείσω ένα νεοναζί ότι ο Χίτλερ αιματοκύλησε την Ευρώπη επειδή ήταν τρελός.

iRaZGuY

• Assistant Team\Movie Editors
  • CBWARRIOR.
  • iRaZGuY :DD
    • momentum Gaming
« Reply #257 on: May 06, 2012, 12:21:10 PM »
an ein dinatwn.. elpizw xrisi augh na psifisan 4 fun logw tis "eleipshs" tis sovarothtas autou tou thread :S alliws... ELEOS!
[01:37] wA wAJoOh?: RAAAAAAAAAAAAZ
[01:37] wA wAJoOh?: im
[01:37] wA wAJoOh?: hm
[01:37] wA wAJoOh?: 1l of 20%
[01:37] wA wAJoOh?: 500 ml
[01:37] wA wAJoOh?: 40%
[01:37] wA wAJoOh?: HMMHHMMH
[01:37] VIRIDITAS`RAZ: good! :DD

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #258 on: May 06, 2012, 01:59:24 PM »
ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΕΕΕ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΥΟΥΟΥ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙΙΙ ΡΕΕΕ

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #259 on: May 06, 2012, 02:27:08 PM »
ΠΙΚΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΜΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΡΕΕΕ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ ΣΤΟ ΓΚΑΦΕ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ!
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #260 on: May 06, 2012, 02:30:50 PM »
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΝΤΟΡΑΚΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΑΘΗΝΑ, ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕ

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #261 on: May 06, 2012, 03:13:28 PM »
Πες μου ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά ως λύση; Αν ναι, μπορώ να σου πω γιατί δε γίνονται.

Σαφώς και τα πιστεύω.
1)Πες μου που διαφωνείς κλπ.
2)Θα σου πω ένα παράδειγμα από τον Σπάρτακο που είχα δει τώρα τελευταία στην σειρά και μου άρεσε.
 Όταν πήγε λοιπόν ο Σπάρτακος σε μια βίλα Ρωμαίου και ελευθέρωσε τους σκλάβους σκοτώνοντας τους Ρωμαίους, έπεσε πάνω σε έναν Σύριο σκλάβο ο οποίος αν και τον ελευθέρωσαν από τους Ρωμαίους αυτός λόγω του ότι του σκότωσαν τον αφέντη και επειδή αυτός ήταν πιο ευνοούμενος  από τους υπόλοιπους σκλάβους όχι απλά δεν δέχτηκε την ελευθερία του αλλά το βράδυ όταν όλοι κοιμήθηκαν πήγε κρυφά να σκοτώσει τον Σπάρτακο.Τον πιάνουν λοιπόν και ενώ πάνε να τον σκοτώσουν ο Σπάρτακος τους λέει,και εδώ είναι το ενδιαφέρον,μην τον σκοτώσετε, σε πολλούς σκλάβους ακόμη και το λουρί να τους βγάλεις και τους προσφέρεις την ελευθερία δεν είναι ακόμη έτοιμοι να την δεχτούν ούτε είναι ακόμη έτοιμοι να αντιληφθούν αντίθετα λέει σε πολλούς ακόμη και το λουρί από το λαιμό να τους βγάλεις,ο λαιμός τους καίει ακόμη διότι τα σημάδια του λουριού είναι πιο βαθιά από όσο νομίζουμε.

Στην εποχή μας ένα χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα είναι οι μικροαστοί.Δεν περιμένω λοιπόν ούτε εγώ από σένα να συμφωνήσεις με μένα γιατί έχω καταλάβει ακριβώς την αντίληψη σου πάνω στα πράγματα. Απλά θα ήθελα να σε παρακαλεσω επειδή έχω σπουδάσει οικονομικά και δούλευα σε αυτόν τον τομέα όταν ήμουν στην Ελλάδα,να μην μου λες εμένα για mercedes και μπουζούκια και ότι αυτά οδήγησαν την Ελλάδα εδώ που φτάσαμε, αυτά πείτε στα καφενεία και σε ανθρώπους που έχουν μειωμένη αντίληψη και γνώση τόσο της κατάστασης όσο και των πραγμάτων γενικότερα.
« Last Edit: May 06, 2012, 03:20:45 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #263 on: May 06, 2012, 03:24:02 PM »
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=137997&catid=9

Φραστικη επιθεση, κλαιν μαιν
Ειναι σαν να λες πως μελη του Παναθηναικου επιτεθηκαν φραστικα σε μελη του Ολυμπιακου.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #264 on: May 06, 2012, 03:48:11 PM »
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=137997&catid=9

Αυτα εγιναν  λογω της απουσιας των ψηφοδελτιων της Χ.Α. Ωραια δημοκρατια εχουμε,να μην  υπαρχουν ψηφοδελτια ολων των συνδιασμων.
Δεν μπορω να σκεφτω τι θα καναν οι του ανταρσυα στη θεση της Χ.Α αν δεν υπηρχαν ψηφοδελτια του...
« Last Edit: May 06, 2012, 03:50:09 PM by Hitmanchris »
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #265 on: May 06, 2012, 03:54:45 PM »
Αυτα εγιναν  λογω της απουσιας των ψηφοδελτιων της Χ.Α. Ωραια δημοκρατια εχουμε,να μην  υπαρχουν ψηφοδελτια ολων των συνδιασμων.
Δεν μπορω να σκεφτω τι θα καναν οι του ανταρσυα στη θεση της Χ.Α αν δεν υπηρχαν ψηφοδελτια του...

Καλά κάνουν και δεν έχουν ψηφοδέλτια των ναζιστών...Δεν έπρεπε ΚΑΝ να τους αφήσουν να γίνουν ''κόμμα'', ώστε να διεκδικούν και θέση μέσα στην βουλή....

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #266 on: May 06, 2012, 04:08:29 PM »
Το ότι δεν μ'αρέσουν τα πολιτικά-κομματικά

Το ότι εσείς ασχολείστε ακόμα με τα πολιτικά, δικαίωμα σας...
That's my opinion.Deal with it.

ελα ρε. τωρα ασχολεισαι κ εχεις αποψη ?
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #267 on: May 06, 2012, 04:13:04 PM »
Στην εποχή μας ένα χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα είναι οι μικροαστοί.Δεν περιμένω λοιπόν ούτε εγώ από σένα να συμφωνήσεις με μένα γιατί έχω καταλάβει ακριβώς την αντίληψη σου πάνω στα πράγματα. Απλά θα ήθελα να σε παρακαλεσω επειδή έχω σπουδάσει οικονομικά και δούλευα σε αυτόν τον τομέα όταν ήμουν στην Ελλάδα,να μην μου λες εμένα για mercedes και μπουζούκια και ότι αυτά οδήγησαν την Ελλάδα εδώ που φτάσαμε, αυτά πείτε στα καφενεία και σε ανθρώπους που έχουν μειωμένη αντίληψη και γνώση τόσο της κατάστασης όσο και των πραγμάτων γενικότερα.

Έχεις σπουδάσει οικονομικά και συμφωνείς με αυτό:
1)Μονομερής διαγραφή του χρέους-> 2)με έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση,-> 3)κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και ->4) σχεδιασμός της οικονομίας.

Για το 2, έγραψα και παραπάνω, δε θεωρώ την ΕΕ μονόδρομο. Το 4 μια ωραία αοριστία που την αναμασάνε όλοι.

Πάμε στο 1 που είναι και το πιο ενδιαφέρον. Πιστεύεις μια τέτοια πράξη δε θα έχει συνέπειες; Πιστεύεις ένα "κανόνι" 300δις σε αρκετά κράτη (τα υπόλοιπα 100 είναι σε ιδιώτες) θα περάσει στο ντούκου; Αρχίζεις να με κάνεις να πιστεύω ότι δεν έχει κανένα νόημα να συζητάω μαζί σου γιατί μάλλον ζεις σε κάποιο παράλληλο σύμπαν που ουδεμία σχέση έχει με τον πλανήτη Γη.

Όσον αφορά το 3, που είναι κι αυτό μια ωραία έκφραση, το κεφάλαιο δεν είναι κανένα χαζό παιδί που θα του κλέψεις το παγωτό και δε θα το καταλάβει. Αν στις δημοσκοπήσεις διαφαινόταν κυβέρνηση του ΚΚΕ, εδώ και πολύ καιρό δε θα είχε μείνει τίποτα στην Ελλάδα. Το ΚΚΕ είναι μόνο για να γαβγίζει και το ξέρει καλά αυτό. Γι' αυτό ακόμα και αν η αριστερά συνολικά είχε τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης το ΚΚΕ θα έλεγε και πάλι όχι.

Με έχεις κάνει να σκέφτομαι σοβαρά να ψηφίσω ΧΑ. Αυτό που θα ψηφίσω πιθανότατα είναι ένα κόμμα που δε θα μπει βουλή. Προκειμένου όμως να δώσω και το ~13% της ψήφου μου στους αιθεροβάμμονες του ΚΚΕ καλύτερα να τη δώσω ολόκληρη στους νεοναζί. Τουλάχιστον αυτοί πατάνε στη Γη.

Τώρα είμαι πλέον σίγουρος ότι είναι πολύ πιο ανησυχητική η άνοδος της Αριστεράς από ότι της ΧΑ...

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #268 on: May 06, 2012, 04:27:44 PM »
Καταπληκτικό, Διονύση, and there we were talking about my intellect and choices.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

storm

• DV zombie
« Reply #269 on: May 06, 2012, 04:29:45 PM »

Τώρα είμαι πλέον σίγουρος ότι είναι πολύ πιο ανησυχητική η άνοδος της Αριστεράς από ότι της ΧΑ...

απο την εκφραση αυτη και μονο φαινεται ποσο κομπλεξ εχεις με την αριστερα..
δηλαδη μας λες οτι σκεφτεσαι να ψηφισεις Χ.Α κοινος δολοφονους νεοναζι με στοιχεια (οχι λογια του αερα)
για αντιδραση στην αριστερα που διαφωνεις με τις ιδεες της...
αυτο ειναι ακομα πιο επικινδυνο και απο τους ιδεολογους ακροδεξιους.
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa