Author Topic: Εκλογές 2012  (Read 81185 times)

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
Re: Εκλογές 2012
« Reply #270 on: May 06, 2012, 05:08:46 PM »
ελα ρε. τωρα ασχολεισαι κ εχεις αποψη ?

Δεν ασχολούμαι καθόλου σε πληροφορώ με τα κομματικά..Απλά από αυτά που έχω διαβάσει στο forum και από αυτά που έχουν postarei άτομα τα οποία ψηφίζουν δεξιά-αριστερά-και κέντρο, ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ είναι ενάντιοι στην Χ.Α.Τυχαίο??
Εκτός αυτού, αυτοί έχουν postarei κάτι για να είσαι/πας ενάντια στην Χ.Α. και στο να μπει στην βουλή, εσύ τι έχεις postarei για να αποδείξεις ότι αξίζει κάποιος να ψηφίσει(που δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο να ψηφίσεις) Χ.Α??Τίποτα..

Και ναι άποψη και συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις όποτε θες..

ps: Χ.Αυγήτες must die.Deal with it.

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #271 on: May 06, 2012, 05:51:49 PM »
Δεν ασχολούμαι καθόλου σε πληροφορώ με τα κομματικά..Απλά από αυτά που έχω διαβάσει στο forum και από αυτά που έχουν postarei άτομα τα οποία ψηφίζουν δεξιά-αριστερά-και κέντρο, ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ είναι ενάντιοι στην Χ.Α.Τυχαίο??
Εκτός αυτού, αυτοί έχουν postarei κάτι για να είσαι/πας ενάντια στην Χ.Α. και στο να μπει στην βουλή, εσύ τι έχεις postarei για να αποδείξεις ότι αξίζει κάποιος να ψηφίσει(που δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο να ψηφίσεις) Χ.Α??Τίποτα..

Και ναι άποψη και συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις όποτε θες..

ps: Χ.Αυγήτες must die.Deal with it.
Εννοειται οτι ειναι εναντιοι στην Χ.Α,και η Χ.Α εναντιων ολων. Αυτο ελλειπε,να ειναι ολοι φιλοι μεταξυ τους,αριστεροι δεξιοι,ολυμπιακοι βαζελοι,αριανοι παοκια.
Εγω δεν κανω ψηφοθηρια και δεν θελω να πεισω τους αλλους να ψηφισουν κατι ή  να μήν ψηφισουν κατι.Το καθε ατομο εχει την προσωπικοτητα του και κρινει μονο του,κ στο κατω κατω για ποιο λογο να ποσταρω κατι ωστε να ψηφοθηρησω?
(btw εχω ποσταρει τις θεσεις της σχεδον για ολα τα θεματα-επειδη μου ζητηθηκε-)

Οσο για το ps σου(Χ.Αυγήτες must die.Deal with it.) Ποιοι ειναι οι φασιστες κ οι δολοφονοι τελικα ?
« Last Edit: May 06, 2012, 05:54:19 PM by Hitmanchris »
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #272 on: May 06, 2012, 06:21:47 PM »
@hitmanchris

Πάρ' το απόφαση, αγορίνα, είσαι ηλίθιος.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #273 on: May 06, 2012, 08:47:25 PM »
Τελικά η ηλιθιότητα είναι επιλογή .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #274 on: May 06, 2012, 08:51:10 PM »

Ποιος δημιούργησε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας
 Θα απαντήσω σε αυτό αφού πρώτα επισημάνω ότι στην Ελλάδα μέχρι το 2009 η κερδοφορία των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων ήταν σε ποσοστό διπλασία από ότι στις άλλες Ευρωπαϊκές καπιταλιστικές χώρες. Επίσης είναι κοινό μυστικό ότι οι καταθέσεις στην Ελβετία φτάνουν τα 600 δις και βεβαια δεν ειναι καταθεσεις του λαου.Τα κεφάλαια που έχουν εξαχθεί μεσώ των offshore εταιρειών, έχει δημοσιευτεί άλλωστε, ότι προσεγγίζουν τα 500 δις. Αυτά τα 2 ποσά είναι σχεδόν 4 φορές πάνω απο το δημοσιο χρεος.Για να μην βάλω και την αύξηση του ενεργητικού των τραπεζών και των άλλων μεγάλων μονοπωλιακών ομιλών κατά πάνω από 300 δις. Αρα, για να υπάρξουν αυτά τα αποτελέσματα οι κεφαλαιοκράτες χρειάζονται το ανάλογο πολιτικό προσωπικό που θα διαμορφώσει τις προϋποθέσεις και το περιβάλλον για την απρόσκοπτη κερδοφορία τους και βεβαία αυξάνοντας την εκμετάλλευση του εργαζόμενου λαού.Η εκάστοτε κυβέρνηση λοιπόν δεν κάνει/έκανε τίποτα αλλο παρά να εξασφαλίζει τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων και βεβαια  απο το 1974 μεχρι και σημερα κυβερνησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.Τα  κόμματα αυτά είναι οι 2 οψεις του ιδιου νομίσματος, είναι  αστικά κόμματα που εξυπηρετούν την άρχουσα τάξη.

Dfk πριν προχωρήσω σε αυτά που ρώτησες,θα ήθελα να σε ρωτήσω, λαμβάνοντας υπόψιν το παραπάνω quote αν πιστεύεις ότι κυβερνιόμαστε /αν από την ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ ή μάλλον να στο θέσω καλύτερα αν πιστεύεις ότι αυτά τα 2 κόμματα είχαν την εξουσία ή απλά είναι/ήταν το υπηρετικό προσωπικό της άρχουσας τάξης-ολιγαρχία του πλούτου-κεφάλαιο κτλπ;

Επίσης συνεργασία να κάνει με ποιους το ΚΚΕ; με το ΣΥΡΙΖΑ; τους καιροσκόπους-ευκαιριακούς- οπορτουνιστές;Που μιλάνε για κοινωνική συνοχή;Για Ευρωπαϊκή Ένωση;Για καπιταλισμό; Μάαστριχ; Ευρώ;που στα σωματεία υπογράφουν συμβάσεις για το ποσό θα χάσουν οι εργαζόμενοι;
Που δεύτερα, τρίτη, τετάρτη ο Τσιπρας λέει είναι κρίση χρέους; Πέμπτη, Παρασκευή λέει είναι κρίση συστημική και Σαββάτο Κυριακή τίποτε, αναπαύεται. Εγώ θέλω ανατροπή όχι ευκαιριακά κολπάκια. Εδώ είμαστε φίλε μου DFK και θα δεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξελιχθεί σαν το ΠΑΣΟΚ μετά το 74, αυτός είναι ο ρόλος του στο σύστημα και θα φανεί πολύ σύντομα μόλις θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Όταν θα πάνε να διαπραγματευτούν για τα μέτρα όντας μέλος της ΕΕ και με το μονοπώλιο και τους ομίλους να γαζώνουν, εκεί θα φανούν πολλά.Το ΚΚΕ επέλεξε να πει την αλήθεια στον λαό, ότι έκανε και το 92 με το Μάαστριχ που πάλι είχαν πέσει όλοι πάνω του, δυστυχώς πάλι θα επιβεβαιωθεί

Τεσπα , συγνώμη για το δεύτερο κομμάτι αλλά τώρα που γύρισα σπίτι και είδα ότι ο κόσμος πήγε και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ απλά απογοητεύτηκα και δυστυχώς θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Απλά μείνε στην πρώτη ερώτηση μου και θα προσπαθήσω και εγώ να το κρατήσω σε φιλικό επίπεδο,αν μπορείς κάν το και εσύ
« Last Edit: May 06, 2012, 09:02:39 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #275 on: May 06, 2012, 09:50:02 PM »
hitman σοβαρά ρε man αλλά έτσι όπως σε έκοψα στο lan φάνηκες σοβαρό άτομο,δεν έχεις πρόβλημα να κατατασσεις τον εαυτό σου με τέτοια άτομα έστω και εμφανισιακά;

με τύπους δηλαδή με αρβύλες,σκατοφατσες, μπράβους, ξυρισμένα κεφάλια κτλπ;

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #276 on: May 06, 2012, 09:53:57 PM »
hitman σοβαρά ρε man αλλά έτσι όπως σε έκοψα στο lan φάνηκες σοβαρό άτομο,δεν έχεις πρόβλημα να κατατασσεις τον εαυτό σου με τέτοια άτομα έστω και εμφανισιακά;

με τύπους δηλαδή με αρβύλες,σκατοφατσες, μπράβους, ξυρισμένα κεφάλια κτλπ;
^-^
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #277 on: May 06, 2012, 10:08:21 PM »
εμφανισιακα? οχι γιατι ο καθε ανθρωπος εχει τη δικια του ιδιοσυγκρασια,προσωπικοτητα,ασχετως της εξωτερικης του εμφανισης. το ξερω οτι δεν εχω καμια σχεση(εξωτερικης εμφανισης) με καποια μεριδα μελων της Χ.Α(τύπους δηλαδή με αρβύλες,σκατοφατσες, μπράβους, ξυρισμένα κεφάλια) αλλα ιδεολογικα συμβαδιζω με τις ιδεες της,τι να κανουμε δλδ? μηπως πρεπει να γινω ετσι κ εγω? ή μηπως τωρα πια στο επομενο λαν θα με περιμενουν skinhead με μαυρα και αρβυλα?  η πολιτικη δν εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #278 on: May 06, 2012, 10:25:29 PM »
μάλιστα σίγουρα η εμφάνιση δεν καθορίζει, αλλά και μόνο το ότι είσαι πολιτικά(?) σύμφωνος με έναν μπράβο τότε οκ τι να πω..
με τύπους που φοράνε pit bull και τέτοιου στυλ ρούχα που υποδηλώνουν και άλλα πράματα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Ingrid Bergman

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #279 on: May 07, 2012, 12:12:35 AM »
Όταν πήγε λοιπόν ο Σπάρτακος σε μια βίλα Ρωμαίου και ελευθέρωσε τους σκλάβους σκοτώνοντας τους Ρωμαίους, έπεσε πάνω σε έναν Σύριο σκλάβο ο οποίος αν και τον ελευθέρωσαν από τους Ρωμαίους αυτός λόγω του ότι του σκότωσαν τον αφέντη και επειδή αυτός ήταν πιο ευνοούμενος  από τους υπόλοιπους σκλάβους όχι απλά δεν δέχτηκε την ελευθερία του αλλά το βράδυ όταν όλοι κοιμήθηκαν πήγε κρυφά να σκοτώσει τον Σπάρτακο.Τον πιάνουν λοιπόν και ενώ πάνε να τον σκοτώσουν ο Σπάρτακος τους λέει,και εδώ είναι το ενδιαφέρον,μην τον σκοτώσετε, σε πολλούς σκλάβους ακόμη και το λουρί να τους βγάλεις και τους προσφέρεις την ελευθερία δεν είναι ακόμη έτοιμοι να την δεχτούν ούτε είναι ακόμη έτοιμοι να αντιληφθούν αντίθετα λέει σε πολλούς ακόμη και το λουρί από το λαιμό να τους βγάλεις,ο λαιμός τους καίει ακόμη διότι τα σημάδια του λουριού είναι πιο βαθιά από όσο νομίζουμε.

So true ρε φίλε pew. Μου κανε κι εμένα πάρα πολύ εντύπωση το συγκεκριμένο.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #281 on: May 07, 2012, 12:32:47 AM »
 Επισης ξεχασα να αναφερω κατι που εμαθα χθες και επαθα πλακα,εχωντας βγει χθες το βραδυ για ποτο,πετυχαινω εναν φιλο μηχανικο ο οποιος δουλευει σε μια εταιρεια με φωτοβολταικα κλπ.Αυτη η εταιρεια εδρευει καπου κοντα στον αγ.παντελεημονα,δεν θυμαμαι που μου ειπε ακριβως.Μου λεει λοιπον οτι πηγαινωντας στον αγιο παντελεημονα προκειμενου να χαρακτηρισει σπιτια σαν ενεργειακα καταλληλα,διοτι χρειαζεται αναγκαστικα υπογραφη μηχανικου,μου ειπε οτι παραπανω απο τα μισα ακινητα στον αγιο παντελεημονα στα χαρτια-καταστατικα των σπιτιων σαν ιδιοκτητης παρουσιαζοταν ο κυριος Μιχαλολιακος :o :o,τα οποια σπιτια τα νοικιαζε/ει σε πακιστανους/αφγανους και λοιπους μεταναστες :o και μαλιστα οποιος δεν εδινε το νοικι εστελνε τα πρωτοπαλικαρα-μαχαιροβγαλτες της ΧΑ και του τα περναν με τους δικους τους μοναδικους τροπους........

Ακομη, σε αυτο το σημειο θυμαμαι, ποσο βρωμικα χρησιμοποιουν τους μεταναστες τωρα οπως τα junkia,whores etc την δεκαετια 80,μιας και δεν υπηρχαν μεταναστες τοτε.Την δεκαετια του 80 λοιπον η Πλακα ηταν υποβαθμισμενη περιοχη οπως λιγο αργοτερα το Ψυρρη και αλλες.Ειχαν παει ολα τα junkia και λοιπα προς τα εκει η περιοχη ειχε υποβαθμιστει και η αξια ακινητων ειχε φτασει σε εξευτελιστικες τιμες.Σε αυτο το σημειο ξεκινανε να αγοραζουν καποιοι που ειναι μεσα στα κολπα τα ακινητα αυτα με μια τιμη χ.Διωχνουν λοιπον αυτον τον κοσμο απο αυτες τις περιοχες ,δινουν ενα ποσο 2χ για αναπλαση και ξαφνικα τα ακινητα που ηταν αγορασμενα με χ και δαπανωντας ενα ποσο 2χ για αναπλαση πωλιουνται αργοτερα με τιμη 12χ σαν φιλετα, καταλαβαινουμε δηλαδη τι παιζει.Ποια ειναι η τιμη των ακινητων στην Πλακα,Ψυρρη,Γκαζι(μιση περιοχη αγορασμενη απο Λαλιωτη) τωρα και ποια πριν-περιοδο υποβαθμισης;
« Last Edit: May 07, 2012, 03:02:35 AM by peEWw »
Ingrid Bergman

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #282 on: May 07, 2012, 12:36:58 AM »
NewsIt.gr: Ένταση στην συνέντευξη του Μιχαλολιάκου

χαρείτε τους ΚΟΛΟΖΩΑ.... αν είναι δυνατόν ρε πούστη... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #283 on: May 07, 2012, 12:45:05 AM »
φαντασου και δεν εχουν περασει λιγες ωρες που μπηκαν στην βουλη.................................................................καταντιααααααααααααααα
Ingrid Bergman

zGIN♂

• DV zombie
Εκλογές 2012
« Reply #284 on: May 07, 2012, 12:48:45 AM »
Παρε δω κατι φλωρους που βγαλανε παπακια με το που μπηκαν στην βουλη. Τραγικοι.