1) Κατόπιν συμφωνίας και όχι γιατί έτσι γουστάρουμε.
2) Ποιες έχουν κάνει μονομερή διαγραφή χρέους (links would be usefull);
3) Νομίζεις ότι το χρήμα που πέρασε από τα χέρια σου ή/και των γονιών σου δεν ήταν μέρος από τα δανεικά; Κακά τα ψέμματα, "λάδωσε και το εντεράκι του λαού". Όλοι ζούσαμε καλύτερες (καταναλωτικά) ζωές από ότι έπρεπε. Το που κατέληξαν τα λεφτά, λίγη σημασία έχει και είναι μόνο για ηθικολογίες.
4) Πιστεύεις ότι ο λαός που ψηφίζει όποιον φωνάξει πρώτος "λεφτά υπάρχουν" είτε είναι ο ΓΑΠ ή ο Τσίπρας με άλλα λόγια, έχει δύναμη; Ή πιστεύεις ότι ο λαός είναι ενωμένος;
5) Πως θα κάνεις κατάργηση των μονοπωλίων και πως ο λαός θα έχει στα χέρια του την οικονομία; Εξηγήσεις παρακαλώ.
1) εγώ λέω αν γίνεται εφόσον είχε πεις ότι δεν γίνεται, άσχετα αν είναι κατόπιν συμφωνίας ή όχι.
2) Πρώτον έκανε η γερμάνια μετά το 2 παγκόσμιο,η αργεντινή πρόσφατα, Εκουαδόρ και άλλες που δεν τις θυμάμαι τώρα αλλά υπάρχουν και με λίγο ψάξιμο τα βρίσκεις.(links δεν θα κάτσω να φάω τον χρόνο μου για να πεισθείς εσύ,ψαχτα και θα τα βρεις.)
3)Δεν μπορώ να συζητάω με ανθρώπους που έχουν κλείσει τα αυτιά τους,τα μάτια τους και δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα.Αν δεν καταλαβαίνεις ποιος παράγει τον πλούτο,ποιος τον καρπώνεται και πως αυτά συνδέονται με τα 600 δις στις καταθέσεις και τα αλλά 500 δις στις offshore το τι να πω; Εγώ δεν είμαι της λογικής σφάξε με αγια μου να γιασω.Το μόνο που καταφέρνουμε έτσι είναι να τρώει ο ένας τον χρόνο του αλλού.
4) Προφανώς δεν κατάλαβες το 4 το δικό μου
5)Η λαϊκή εξουσία Θα πάρει απόφαση και θα αφαιρέσει την ιδιοκτησία από τους καπιταλιστές.Τα εργοστάσια, πλοία, εμπόριο κτλπ θα γίνουν λαϊκή περιούσια.
p.s 1 για την τυποεκδοτικη βαριέμαι να γράφω serious
p.s 2 nai σέχτα το βρήκες ρε, τα κόβω επίτηδες ρε είναι μέρος της προπαγάνδας μου και να δικαιολογήσω και τα ποσοστά που περνώ από το κόμμα.