Author Topic: Εκλογές 2012  (Read 81191 times)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Re: Εκλογές 2012
« Reply #375 on: May 10, 2012, 06:58:26 PM »
 Alex το ΣΥΡΙΖΑ έμενα είναι απέναντι μου γιατί είναι οπορτουνιστής, γιατί δεν αμφισβητεί τα βάθρα αυτού του συστήματος και πατάει φρένο στην επαναστατικοποιηση -ριζοσπαστικοποίηση των μαζών. Όταν εντέχνως προσπαθεί να δημιουργήσει μια εικόνα στον κόσμο ότι εμείς δεν έχουμε διαφορές με το ΚΚΕ, ίσα ίσα αριστεροί είμαστε όλοι ΕΝΩ έχουμε τεράστιες διαφορές.
Αυτήν την στιγμή το σύστημα θέλει να ξεμπερδεύει με το ΚΚΕ γιατί σε αυτά που έρχονται ξέρει ότι θα το βρει μπροστά του. Θέλει να παίξει πάλι με αυτούς που είναι υπέρ της ΕΟΚ που εντελώς τυχαία είναι όλοι πλην του ΚΚΕ.Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι  ο βρώμικος ρόλος σε αυτήν την υπόθεση, επιχειρώντας να το στριμώξει στην γωνία.
« Last Edit: May 10, 2012, 07:02:34 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #376 on: May 10, 2012, 07:22:52 PM »
Μονομερής διαγραφή του χρέους θα έχει τέτοιες συνέπειες που δε θέλω να το φαντάζομαι. Ειλικρινά πιστεύεις ότι γίνεται; Είναι σα να χρωστάς σε καμιά 20αριά μπρατσωμένους τύπους και μια μέρα να τους πεις ότι δε τα πάρουν ποτέ.

Άμα τους βαρέσεις κανόνι μπορείς να κάνεις κι έξοδο από ΕΕ.

Κοινωνικοποίηση των μονοπωλείων means what?

Ρεαλιστικό πλάνο θα ήταν να εκμεταλλευόμασταν τα χαμηλά επιτόκια που είχαμε με ευρώ για να κάνουμε υποδομές. Αντιθέτως τα μοιράζαμε στο λαό να τα πετάει λουλούδια στα μπουζούκια ή να αγοράζει εισαγόμενα προιόντα και τα υπόλοιπα τα δίναμε στις εταιρίες που μίζωσαν τους πολιτικούς.

Είστε βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύεται ότι το ευρώ φταίει για την πορεία μας. Απλά την επιτάχυνε. Οι ανήθικοι πολιτικοί γ@... το λαό και τον πληρώναν με αυξήσεις και προσλήψεις.

1) Υποτίθεται ότι έγινε διαγραφή του χρέους μέσω του PSI κατά 53% ''μείωση''
2) Πολλές χώρες το έχουν κάνει στο παρελθόν και μάλιστα καπιταλιστικές όχι λαϊκές ή σοσιαλιστικές.
3)Το χρέος δεν είναι χρέος του λαού,δεν το χρωστάει ο λαός.Τα πήραν για λογαριασμό των καπιταλιστών και τα έδωσαν στους καπιταλιστές(600 δις μόνο στην Ελβετία )
4)Η δύναμη και η ενότητα του λαού μπορεί να αποκρούσει το κάθε κίνδυνο.
5)Για αυτό λέμε κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων(δλδ κατάργηση τους) για να έχει ο λαός στα χεριά την οικονομία άρα και την δύναμη να επιβάλλει την θέληση του
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #377 on: May 10, 2012, 08:06:46 PM »

1) Υποτίθεται ότι έγινε διαγραφή του χρέους μέσω του PSI κατά 53% ''μείωση''
2) Πολλές χώρες το έχουν κάνει στο παρελθόν και μάλιστα καπιταλιστικές όχι λαϊκές ή σοσιαλιστικές.
3)Το χρέος δεν είναι χρέος του λαού,δεν το χρωστάει ο λαός.Τα πήραν για λογαριασμό των καπιταλιστών και τα έδωσαν στους καπιταλιστές(600 δις μόνο στην Ελβετία )
4)Η δύναμη και η ενότητα του λαού μπορεί να αποκρούσει το κάθε κίνδυνο.
5)Για αυτό λέμε κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων(δλδ κατάργηση τους) για να έχει ο λαός στα χεριά την οικονομία άρα και την δύναμη να επιβάλλει την θέληση του

1) Κατόπιν συμφωνίας και όχι γιατί έτσι γουστάρουμε.
2) Ποιες έχουν κάνει μονομερή διαγραφή χρέους (links would be usefull);
3) Νομίζεις ότι το χρήμα που πέρασε από τα χέρια σου ή/και των γονιών σου δεν ήταν μέρος από τα δανεικά; Κακά τα ψέμματα, "λάδωσε και το εντεράκι του λαού". Όλοι ζούσαμε καλύτερες (καταναλωτικά) ζωές από ότι έπρεπε. Το που κατέληξαν τα λεφτά, λίγη σημασία έχει και είναι μόνο για ηθικολογίες.
4) Πιστεύεις ότι ο λαός που ψηφίζει όποιον φωνάξει πρώτος "λεφτά υπάρχουν" είτε είναι ο ΓΑΠ ή ο Τσίπρας με άλλα λόγια, έχει δύναμη; Ή πιστεύεις ότι ο λαός είναι ενωμένος;
5) Πως θα κάνεις κατάργηση των μονοπωλίων και πως ο λαός θα έχει στα χέρια του την οικονομία; Εξηγήσεις παρακαλώ.

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
Sigbot: nsfw penis.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #379 on: May 11, 2012, 08:22:35 PM »

oreo!
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #380 on: May 12, 2012, 08:24:55 AM »
''Συνεπώς οφείλουμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το πλαίσιο της υπάρχουσας
στρατηγικής,  δεδομένου ότι δεν απειλεί μόνο την κοινωνική συνοχή και τη
σταθερότητα στην Ελλάδα''

Το παραπάνω κομμάτι είναι από την επιστολή του Τσιπρα στις Βρυξέλλες. Όποιος μου εξηγήσει τι εννοεί σε αυτό το σημείο τον κερνάω μπύρα

p.s dfk δεν σε ξέχασα θα σου απαντήσω αργότερα αναλυτικά
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #381 on: May 12, 2012, 04:07:22 PM »

Το παραπάνω κομμάτι είναι από την επιστολή του Τσιπρα στις Βρυξέλλες. Όποιος μου εξηγήσει τι εννοεί σε αυτό το σημείο τον κερνάω μπύρα

παγια ΚΚΕδιστικη τακτικη αυτη.. ψησου να μας δειξεις ΟΛΗ την επιστολη και οχι ενα κομματι
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #382 on: May 12, 2012, 04:54:31 PM »
Πάντως αυτές οι εκλογές τώρα ήτανε το μεγαλύτερο λάθος χρονικά ever. Πάμε πάλι σε κάνα μήνα σποτάκια και ιστορίες.

Συμφωνώ με τον dfk στα παραπάνω.

Και το ΚΚΕ μέρος του συστήματος αυτού είναι βλέπε περιπτώσεις Τυποεκδοτικής, γιατί σε αυτό το σύστημα πολιτεύεται όλα αυτά τα χρόνια και με τον πιο εύκολο ρόλο, να κάνει αντιπολίτευση.

Τέλος όποιος νομίζει πως με το να τους ρίξεις πόρτα και να πας δραχμή είναι η λύση θα το καταλάβει μετά από δύο χρόνια. Που όπως είπε κάπου κάποιος θα εξάγουμε ντομάτες και αγγουράκι στην Αίγυπτο.

Προτού ψηφίσει κάποιος ας ρωτήσει κάνα μπάρμπα πως ήτανε το 79 με τις δραχμές και τις υποτιμήσεις να μάθει.

Εγώ θέλω να τον ακούσω να το λέει στα αγγλικά :) Τύφλα να έχει ο κωστάκης :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #383 on: May 12, 2012, 06:44:53 PM »
1) Κατόπιν συμφωνίας και όχι γιατί έτσι γουστάρουμε.
2) Ποιες έχουν κάνει μονομερή διαγραφή χρέους (links would be usefull);
3) Νομίζεις ότι το χρήμα που πέρασε από τα χέρια σου ή/και των γονιών σου δεν ήταν μέρος από τα δανεικά; Κακά τα ψέμματα, "λάδωσε και το εντεράκι του λαού". Όλοι ζούσαμε καλύτερες (καταναλωτικά) ζωές από ότι έπρεπε. Το που κατέληξαν τα λεφτά, λίγη σημασία έχει και είναι μόνο για ηθικολογίες.
4) Πιστεύεις ότι ο λαός που ψηφίζει όποιον φωνάξει πρώτος "λεφτά υπάρχουν" είτε είναι ο ΓΑΠ ή ο Τσίπρας με άλλα λόγια, έχει δύναμη; Ή πιστεύεις ότι ο λαός είναι ενωμένος;
5) Πως θα κάνεις κατάργηση των μονοπωλίων και πως ο λαός θα έχει στα χέρια του την οικονομία; Εξηγήσεις παρακαλώ.

1) εγώ λέω αν γίνεται εφόσον είχε πεις ότι δεν γίνεται, άσχετα αν είναι κατόπιν συμφωνίας ή όχι.
2) Πρώτον έκανε η γερμάνια μετά το 2 παγκόσμιο,η αργεντινή πρόσφατα, Εκουαδόρ και άλλες που δεν τις θυμάμαι τώρα αλλά υπάρχουν και με λίγο ψάξιμο τα βρίσκεις.(links δεν θα κάτσω να φάω τον χρόνο μου για να πεισθείς εσύ,ψαχτα και θα τα βρεις.)
3)Δεν μπορώ να συζητάω με ανθρώπους που έχουν κλείσει τα αυτιά τους,τα μάτια τους και δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα.Αν δεν καταλαβαίνεις ποιος παράγει τον πλούτο,ποιος τον καρπώνεται και πως αυτά συνδέονται με τα 600 δις στις καταθέσεις και τα αλλά 500 δις στις offshore το τι να πω; Εγώ δεν είμαι  της λογικής  σφάξε με αγια μου να γιασω.Το μόνο που καταφέρνουμε έτσι είναι να τρώει ο ένας τον χρόνο του αλλού.
4) Προφανώς δεν κατάλαβες το 4 το δικό μου
5)Η λαϊκή εξουσία Θα πάρει απόφαση και θα αφαιρέσει την ιδιοκτησία  από τους καπιταλιστές.Τα εργοστάσια, πλοία, εμπόριο κτλπ θα γίνουν λαϊκή περιούσια.

p.s 1 για την  τυποεκδοτικη βαριέμαι να γράφω serious
p.s  2 nai σέχτα το βρήκες ρε, τα κόβω επίτηδες ρε είναι μέρος της προπαγάνδας μου και να δικαιολογήσω και τα ποσοστά που περνώ από το κόμμα.
« Last Edit: May 12, 2012, 06:48:15 PM by peEWw »
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #384 on: May 12, 2012, 07:35:15 PM »

1) εγώ λέω αν γίνεται εφόσον είχε πεις ότι δεν γίνεται, άσχετα αν είναι κατόπιν συμφωνίας ή όχι.
2) Πρώτον έκανε η γερμάνια μετά το 2 παγκόσμιο,η αργεντινή πρόσφατα, Εκουαδόρ και άλλες που δεν τις θυμάμαι τώρα αλλά υπάρχουν και με λίγο ψάξιμο τα βρίσκεις.(links δεν θα κάτσω να φάω τον χρόνο μου για να πεισθείς εσύ,ψαχτα και θα τα βρεις.)
3)Δεν μπορώ να συζητάω με ανθρώπους που έχουν κλείσει τα αυτιά τους,τα μάτια τους και δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα.Αν δεν καταλαβαίνεις ποιος παράγει τον πλούτο,ποιος τον καρπώνεται και πως αυτά συνδέονται με τα 600 δις στις καταθέσεις και τα αλλά 500 δις στις offshore το τι να πω; Εγώ δεν είμαι  της λογικής  σφάξε με αγια μου να γιασω.Το μόνο που καταφέρνουμε έτσι είναι να τρώει ο ένας τον χρόνο του αλλού.
4) Προφανώς δεν κατάλαβες το 4 το δικό μου
5)Η λαϊκή εξουσία Θα πάρει απόφαση και θα αφαιρέσει την ιδιοκτησία  από τους καπιταλιστές.Τα εργοστάσια, πλοία, εμπόριο κτλπ θα γίνουν λαϊκή περιούσια.

Συμφωνώ απόλυτα, η συζήτησή μας τελειώνει εδώ.

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #385 on: May 13, 2012, 07:32:09 PM »
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:TO ΠΙΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

της πουτάνας γινετεεεεεεε

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #386 on: May 13, 2012, 07:37:28 PM »
ρε παιδιά όντως ξεφεύγετε.. Το τοπικ ειναι για εκλογές 2012 και όχι για την παρουσίαση των κατορθωμάτων των καθαρματων (you see what i did thur). Άμα θέλουμε να βγάλουμε στη φόρα τις πραξεις των ζώων ας το κάνουμε split.

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #387 on: May 13, 2012, 08:11:30 PM »
ρε παιδιά όντως ξεφεύγετε.. Το τοπικ ειναι για εκλογές 2012 και όχι για την παρουσίαση των κατορθωμάτων των καθαρματων (you see what i did thur). Άμα θέλουμε να βγάλουμε στη φόρα τις πραξεις των ζώων ας το κάνουμε split.

Ναι όντως....δεν σε τρομάζει όμως το γεγονός ότι αυτοί πήραν τόσο μεγάλο ποσοστό στις εκλογές ; Ας τα δείξουμε τουλάχιστον σε αυτούς που τους ψήφισαν για να αναλογιστούν τι έκαναν!

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #388 on: May 15, 2012, 02:40:56 AM »
ahahaha

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #389 on: May 15, 2012, 04:50:11 PM »
lock και open καινούργιο γιατί πάμε για νέες.