το χεις καταλαβει οτι μπορει να εχω σταματησει να ασχολουμαι με ολους τους αλλους, αλλα εσυ εισαι το πουλεν μου.. λοιπον slayer βλακακο αφου θες εναν κεντρικο λογο θα τον εχεις..
λιγο πριν τα παρατησεις για 324241 φορα κυκλοφορησε ενα movaki με σενα που ειχες φορτωσει τα παντα! τοτε και μην αντεχοντας το flame ειπες οτι θα quitareis και το τηρησες ως ενα βαθμο (οσον αφορα την παρουσια σου στον 222). μετα ξεκινησαν τα κολλητιλικια με τον smako, τον οποιο και προφανως επεισες να φορτωσει.. αν καποιος θυμαται τον smako στον 222 πριν 3 μηνες (που δεν αφηνε ντουβαρι για ντουβαρι ακουτουλητο και που οποτε ζητουσε sniper επαιρνε τα @@ των υπολοιπων καθως δεν πετυχαινε ουτε τον larry οσο ηταν afk) καταληγει ευκολα σ αυτο που ειπε ο Μ6!
ΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ
πριν 3 μήνες έπαιζα με UZI(και τώρα παίζω)και κλαιγόσασταν επειδή σας είχα πρήξει με τα Ninja μου και εκτός από αυτό,δεν έμπαινα 222 λόγω ότι με πετούσε για άκυρα cmds κάτι σαν cm_noarea κτλ
πρώτον, το bustmovie του sLayeR,ήταν άλλος slayer αφού αυτόν τον συγκεκριμένο τον έπιασα πρόσφατα στο 222 με το ίδιο name του fada που είχε στο yt, ενώ ο slayer που λες εσύ έπαιζε LoL εκείνη την ώρα
δεύτερον, ποιος με έπεισε ρε παντογνώστη; με έπεισε να αγοράσω χ22;ποιος με θυμάται με τα χαρακτηριστικά που λες ρε;
αφού δεν ξέρεις τους λόγους που κάνει quit ο slayer και πότε ξανάρχεται, απλά μην πετάς ότι (κοτσάνα) σου κατέβει για τους άλλους.
Ακόμα δεν έχω πιστέψει ότι ο MXC έχει δει τα Demos, μην σου πω ότι δεν θα χρειαζόταν άμα ήξερε λίγα πράγματα από Movie Editing,αφού πάνω στα shots έχω κάνει sort
ΥΓ: Εσείς που μιλούσατε για συμπεριφορά, ο ίδιος ο zbou με κορόιδευε στα privmsgs