Nice try to wannabe kid... jeez aporw eiste tyfloi?
ERASUS ANTICHEAT DETECTED!soz,my own hack updated.
apo tote pou arxise na kanei movies me dika tou frags,egw pisteua oti forouse tbh,kai genika oloi to legane twra den 3rw an ontos foraei..
ahah dhladh sto 0:33 pou stoxevei sth strofh kai molis klikarei to scope paei terma deksia den to vlepete? Me pianei alergia me toso stupidity... to kahmeno to paidaki h8ele na ginei klimaxtzousmelethste kai to 0:22 pou afou faei ton 1 farmakeio to gun paei kai kollaei ston diplano aristera SAN TRELO RE FILE HAHAHAHHAHA kanei bam to bot kai mas doulevei o smakos BAN
creator..............forouses o idios k den katalaves oti foraei e?w/enomizw kai se paliotero movie tou eixa sxoliasei oti fortwnei alla den thumamai se pio.....
gt to 1o headshot strofh den htan aimbot e?xa0
re sou lew vash tin 'empeiria' mou lew oti einai hacky(oxi aimbot bebaia,mxc,apla wh) alla mporei na exei sick skill to paidi kai na einai talentara.
Kala eisai terma noob.-
Kala. Esy ksereis mono auth th mlkia aimbot pou fortwnoun ta ypernoobidia tou mw3 kserw gw.. den einai mono auto, aim assist isws?yparxoun ena swro bots... humanised isws? ever heard of it? Auto to bot pou exei o smakos exei soukse twra teleutaia.. apla paei kai karfwnetai panw ston antipalo otan klikareis.Ena swro noobidia petamena teleutaia exoun anevasei vids me bot sto jewtube