Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157129 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #105 on: May 23, 2012, 07:06:38 PM »
Συσπειρώνεται και το ΠΑΣΟΚ, mangesh, αναμένεται αυτοδυναμία.

ΠΑΣΟΚ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #106 on: May 23, 2012, 08:30:17 PM »

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #107 on: May 23, 2012, 09:14:12 PM »
Οι μούτζες στις φωτογραφίες της αφίσας και τα α-ου, δε βοηθάνε ιδαίτερα.

Συσπειρώνεται και το ΠΑΣΟΚ, mangesh, αναμένεται αυτοδυναμία.

ΠΑΣΟΚ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ρε!
... but don't forget the Rizla.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #108 on: May 23, 2012, 10:08:44 PM »
Βασίλη σε ένα μεγάλο μέρος κάνεις το λάθος που κάνει πάντα η Αριστερά. Προτείνεις τόσα ωραία μέτρα για να ελαφρύνεις τον πόνο των αδυνάτων, αλλά δε λες από που θα βρεθούν τα χρήματα για να τα κάνεις αυτά. Είναι σα να δίνεις ασπιρίνη σε καρκινοπαθή, περιμένοντας ως δια μαγείας να θεραπευτεί.

Εγώ σου ανέφερα μία ανθρώπινη λύση όχι μέτρο, όταν θεωρεί κάποιος τον μετανάστη Άνθρωπο. Δε πρότεινα κάτι ουτοπικό ούτε χάιδεψα τα αυτιά κάποιου, η λύση που αναφέρω είναι υλοποιήσιμη και σε βάθος χρόνων μονάχα κερδισμένο μπορεί να βγει το κράτος. Μη πώ περισσότερα πάνω σε αυτό το ανέφερα παραπάνω , συνταγή ΗΠΑ .
Δες το σαν επένδυση.

Είναι σα να δίνεις ασπιρίνη σε καρκινοπαθή, περιμένοντας ως δια μαγείας να θεραπευτεί.
Συγνώμη αλλά δε βλέπω σα "καρκινοπαθείς" τους μετανάστες, και εάν δε τους δωθεί η ευκαιρία ο κόσμος θα τους βλέπει έτσι .
Όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί σε κάτι , εάν δε τους εκμεταλευτείς και δε πιστεύεις στις δυνατότητες τους και δε τους δώσεις την ευκαιρία θα παραμένουν για αρκετό καιρό σαν μη επεξεργασμένη πλαστελίνη . Εκτός βέβαια από 3-4 που θα σου πάρουν τα μετάλλια. Για αυτούς το κράτος έχει την οικονομική δυνατότητα...

Για να καταλάβεις Βασίλη, εγώ προτιμώ τα 360 ευρώ που δίνω το χρόνο για τον ΟΣΕ να τα δίνω για να πέρνουν καμία σύνταξη παραπάνω οι χαμηλοσυνταξιούχοι ή κανά μισθό παραπάνω οι χαμηλόμισθοι του ΔΤ (οι οποίοι έχουν γίνει πολλοί τώρα πια). Γι' αυτό λέω λουκέτο στον ΟΣΕ.
Ναι σωστά λουκέτο στον ΟΣΕ αντί να του κάνεις εξυγίανση και να σου αποδώσει κέρδη... και BTW στον ΟΣΕ το πραγματικό χρέος ήταν στο 1.5ΔΙΣ όπως και σε πολλές εταιρίες στην Ελλάδα (όσο μεγαλύτερη εταιρία είσαι χρωστάς και περισσότερα,χρωστάνε και ιδιώτικές στο δημόσιο), το κράτος και τα news λέγαν 8-9ΔΙΣ ήταν διότι του περνάγαν όλα τα παραγωγικά έργα της Ε.Ε σε χρέος του ΟΣΕ. Έτσι κάνουν πάντα πέρνουν το υποτιθέμενο χρέος και το διαιρούν ανα κεφαλή και σου περνάνε στα Media το ίδιο μοτίβο. Ολυμπιακή, ΟΤΕ κτλ (Συγκεκριμένα το 93 στη πρώτη προσπάθεια ο Μητσοτάκης έφερε Άγγλους εμπειρογνώμονες και αποτιμούσε τον ΟΤΕ σε μονάδες Σιδήρου και τον έβγαλε 500.000.000 δραχμές ενώ ή αξία του είχε ΤΟΤΕ 7ΔΙΣ . Δε πρόλαβε, έπεσε η κυβέρνησή του και δε πουλήθηκε. Το κατάφεραν όμως μετά από λία χρόνια , για να μαθαίνεις, 300.000εκατομ.euro δώσαν τον μισό ΟΤΕ ενώ κάθε χρόνο έδινε 500.000εκατομ.euro.
Ένα σοβαρό κράτος κάνει εξυγίανση , δε ξεπουλά . Με έχεις κάνει να πιστεύω ότι είσαι θύμα των Media και ας μη βλέπεις τηλεόραση με αυτά που λες. Δε θα κουβεντιάσω άλλο μαζί σου,όχι για άλλο λόγο αλλά διότι πιστεύω πως το εξαντλήσαμε και ανταλλάξαμε τις απόψεις μας.

ΝΑΙ υπήρχαν σκάνδαλα-τρώγαν ανθρώποι πολιτικοποιημένοι - δικτυομένοι κτλ σύμφωνοι , ποτέ δε στο αρνήθηκα αλλά όχι να προτιμάς το λουκέτο / ξεπούλημα από την εξυγίανση .

Btw στη ΔΕΗ όλοι οι "δικοί μας" έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μονάχα για τα Ηδροηλεκτρικά τους...(φιλέτα-μηδέν συντήρηση), ακόμα δύο μέρες πριν τις εκλογές δώσαν το 34% της ΕΥΔΑΠ και απαιτούσνα να τους ψηφίσουμε.   

οι οποίοι είναι αριστεροί οικονομολόγοι οι οποίοι όμως προτείνουν λύσεις για την κατάσταση της χώρας, με ρεαλισμό και ειλικρίνεια.
Θες να σου αναρτήσω μπουρδολογίες δεξιών που είναι καθαρά υπεύθυνοι για τη κατάντια αυτής της χώρας;

Διότι εμείς οι ίδιοι αλλά και η παγκόσμια οικονομία, προτιμάει τα ξένα προϊόντα και υπηρεσίες από τα Ελληνικά
Κρατικά σούπερ μαρκετ-πρατήρια-λαικές κτλ κτλ κτλ με τιμές μη υπερκοστολογημένες και απολύτως δικαιολογημένες.

Κοιτάξτε λίγο το δάσος και όχι το δέντρο και προσπαθήστε να βρείτε λύση στα αίτια της πτώσης του βιοτικού επιπέδου στην
Ελλάδα και όχι να προσπαθείτε να απαλύνετε τον πόνο του ασθενούς με μέτρα που θα τον κάνουν χειρότερα. Θα πρέπει να υπάρξει μετακίνηση εργαζομένων από τις εισαγωγικές εταιρίες σε εταιρίες εξαγωγικές ή παραγωγής. Αυτό δυστυχώς σημαίνει ανεργία για κάποιους μέχρι να αλλάξουν ρότα.
Η οικονομική δυνατοτητα της χώρας σου σε εξαγωγές έχει ισοπεδωθεί σταδιακά και επιτακτικά εδώ και χρόνια. Με τη ναυτιλία και το τουρισμό 6 μήνες το χρόνο;

Η οπλοκατοχή ναι μειώνει τα εγκλήματα γενικά, αλλά ανεβάζει σε κλίμακα τα φαινόμενα οικογενειακής βίας. Του τέστιν οι εγκληματίες φοβούνται μήπως τους την ανάψει ο κάθε πολίτης, αλλά ο κάθε πολίτης στο σπίτι του χρησιμοποιεί το όπλο τους εις βάρος των μελών της οικογένειας.
Καλύτερα να κόψουν και τα διαζύγια, δεν είναι καιρός για διατροφές . Μπορείς να επαναστατήσεις στο κράτος .

Και ποιος θα τις κάνει αυτές τις επενδύσεις Βασίλη, το Ελληνικό Δημόσιο; Μπα δε νομίζω, γιατί ούτε λεφτά έχει, ούτε ικανό διοικητικό προσωπικό, μας το έχει αποδείξει όλη τη μεταπολίτευση. Και μετά μας μένει ο κακός ιδιώτης που θα μας ρουφήξει το αίμα (ρουφιάνα ζωή, σκύλλα και χάρυβδη παντού).
Μια χαρά ικανό προσωπικό μπορεί να έχει εάν υπάρχει έλεγχος και σωστά κρητήρια επιλογής για το διοικητικό προσωπικό. Προτιμώ ένα σωστό κράτος παρά έναν ιδιώτη αποικίοκράτη. Και σου είπα παραπάνω τα λεφτά = επένδυση που θα αποδώσει. Προτιμώ να τα χρωστάω σα πολίτης στο κράτος για να γίνουν 5 σωστά πράγματα και να τα πάρω πίσω μετά απο 10 χρόνια εις διπλούν παρά να τα δώσω για να σωθεί μια τράπεζα.

Οι ΗΠΑ, όταν είχαν ανοίξει τα σύνορα, είχαν ανάγκη για εργατικό δυναμικό, ποιοι νομίζεις φτιάξαν τους σιδηροδρόμους; Για δες τα τελευταία 30 χρόνια τη στάση έχουν στο μεταναστευτικό. Ούτε μύγα δε θέλουν να περάσει από το Μεξικό. Μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα, η Ελλάδα έχει ήδη πλεόνασμα εργατικού δυναμικού...
Ξέρω αρκετά καλά οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ιστορία του Σιδηρόδρομου παγκοσμίος επειδή αγαπάω τα τρένα . Τα τελευταία 30 χρόνια έχουν αυτή τη στάση διότι το πρόβλημα υπερδιογκώθηκε. Όμως εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο αυτό που μπόρεσαν. (Μέτρα εθνικότητες νεκρών στρατιώτών-μετανάστες 2ης γεννιάς) Εμείς εδώ τί κάναμε;

Γιατί να μην λειτουργήσουμε ως παγκόσμιο κέντρο υποδοχής μεταναστών;
Τί νομίζεις ότι είσαι ; το κέντρο αυτό της μεσογείου. Και μάντεψε τι, η δεξιά το έκανε με τον Σαμαρά . Τί έκαναν για να το λύσουν αυτοί τόσα χρόνια ;

Τον πλούτο σε μια χώρα, αυτόν που θέλει να επαναδιανήμει η αριστερά, τον παράγει όχι το δημόσιο, αλλά ο ιδιωτικός τομέας. Το δημόσιο υπάρχει μόνο για να ελέγχει και υποστηρίζει τον ιδιωτικό τομέα στο να παράγει περισσότερα. Βέβαια στην Ελλάδα λειτουργούσε ακριβώς αντίθετα, αφενός δεν έλεγχε, αφετέρου η διαφθορά και η γραφειοκρατία, δυσκόλευαν ακόμα περισσότερο τον ιδιωτικό τομέα
διαφωνώ στα έγραψα και παραπάνω

Βασίλη πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν σημεία που φάσκεις και αντιφάσκεις. Και εξηγούμαι. Από τη μία μου λες να μη πληρώνω διόδια στο "κακό" κράτος που μου τα παίρνει για να τα δώσει στους ιδιώτες και μετά μου λες να κρατικοποιήσουμε και μερικά ακόμα για να αναγκάσουμε τους ιδιώτες στον καλό το δρόμο. Το κράτος να δώσει παραπάνω μισθούς στους δημοσίους, αλλά φαντάζομαι τους φόρους δε θες να τους αυξήσει...
Not true , ότι λέω για το Δημόσιο προυποθέτει εξυγίανση , ακόμα κ μετά απο 5 σελίδες νομίζω πως πρέπει να στο ξανατονίσω. Δεν υπάρχει κακό κράτος, αλλά μαλάκες με μίζες πολιτικοί που ψήφιζε ο συμπολίτης σου. Υπέγραψαν τόσες συμβάσεις που αν τις βάλεις κάτω θα κάψεις όλες τις κωλότριχές σου με ένα πυροκλάνι μαζί . Αλλά ξέχασα, έχεις δίκιο, τους φόρους τους αυξάνεις μεν,αλλά σε αυτούς που ΕΧΟΥΝ , με εξίσωση του πλούτου / φόρου. Δεν ανέφερα το κράτος να δώσει παραπάνω μισθούς στους ΔΥ , ανέφερα για τον βασικό μισθό γενικά. Η δε με προσέχεις.   

Νομίζω πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι το κράτος δε μπορεί να διοικήσει στην Ελλάδα. Αν μπορούσε, εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα υποστήριζε να τα κρατικοποιήσουμε όλα.
Υπέρ της οπλοκατοχής να σου πώ εγώ για πότε θα μπορέσει να διοικήσει στην Ελλάδα το κράτος. Για σκέψου τον κάθε πολιτικό να χει χεστεί πάνω του και να πρέπει να προσέχει τι κάνει στη ζωή του μη του την ανάψει μπροστά στο παιδί του έξω απο την εξώπορτα του σπιτιού του, ένας αγανακτισμένος που φαγε χειροβομβίδα κρότου στο σύνταγμα ενώ έτρωγε σουβλάκι.

Όσοι πάτε να ψηφίσετε σας ζητώ να σκεφτείτε, άσχετα με το αν είστε αριστερής ή δεξιά ή άλλης ιδεολογίας τα παρακάτω: Ο Αλέξιος Τσίπρας είναι 38 ετών, οι περισσότεροι από σας έχετε δουλέψει παραπάνω από αυτόν κι ας είστε στη δεκαετία των 20. Όσοι έχετε παραστεί σε συνελεύσεις σε πανεπιστήμιο ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που με πύρινους λόγους φωνάζουν για τα δικαιώματα της φοιτητικής παράταξης μέχρι να βαρεθούν όλοι εκτός από τα τσιράκια τους και να ψηφίζουν ότι θέλουν μόνοι τους στην ψηφοφορία και με την εξουσία που διαθέτουν να περνάνε τα μαθήματα "αέρα". Κι εκεί πρωτοστάτησε ο Αλέξιος. Αρχηγός κόμματος γεννημένος στη δεκαετία του 70 που δε μπορεί να μιλήσει σωστά Αγγλικά... Πάμε μπροστά με sexy Alexi.

Ο μόνος σκοπός που εξυπηρετεί είναι να βγει κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός να καταλάβει πόσο σάπιος είναι, τον ίδιο ακριβώς με το Σαμαρά δηλαδή, δεν ξέρω τι ζημιά θα έχουν κάνει στη χώρα μέχρι τότε βέβαια. Αναζητήστε κάτι καινούριο που σας εκφράζει και δεν ανδρώθηκε στο σάπιο πολιτικό σύστημα της πελατειοκρατίας.
Όλοι πέρασαν από την εφηβία ;)
« Last Edit: May 23, 2012, 10:35:48 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #109 on: May 24, 2012, 12:28:48 AM »
Εγώ σου ανέφερα μία ανθρώπινη λύση όχι μέτρο, όταν θεωρεί κάποιος τον μετανάστη Άνθρωπο. Δε πρότεινα κάτι ουτοπικό ούτε χάιδεψα τα αυτιά κάποιου, η λύση που αναφέρω είναι υλοποιήσιμη και σε βάθος χρόνων μονάχα κερδισμένο μπορεί να βγει το κράτος. Μη πώ περισσότερα πάνω σε αυτό το ανέφερα παραπάνω , συνταγή ΗΠΑ .
Δες το σαν επένδυση.
Συγνώμη αλλά δε βλέπω σα "καρκινοπαθείς" τους μετανάστες, και εάν δε τους δωθεί η ευκαιρία ο κόσμος θα τους βλέπει έτσι .
Όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί σε κάτι , εάν δε τους εκμεταλευτείς και δε πιστεύεις στις δυνατότητες τους και δε τους δώσεις την ευκαιρία θα παραμένουν για αρκετό καιρό σαν μη επεξεργασμένη πλαστελίνη . Εκτός βέβαια από 3-4 που θα σου πάρουν τα μετάλλια. Για αυτούς το κράτος έχει την οικονομική δυνατότητα...
Δεν αναφερόμουν στους λαθρομετανάστες όταν έγραφα τις παραγράφους που έκανες quote. Και επαναλαμβάνω η σύγκριση ΗΠΑ και Ελλάδος είναι άκυρη και ακαίρη. Είναι σα να λες να ακολουθήσουμε κι εμείς την επεκτατική πολιτική των ΗΠΑ με τον τεράστιο στρατό που έχουμε.

Θες να σου αναρτήσω μπουρδολογίες δεξιών που είναι καθαρά υπεύθυνοι για τη κατάντια αυτής της χώρας;
Ίσως δε γίνομαι κατανοητός. Δεν ήμουν ειρωνικός όταν έλεγα αυτά που παράθεσες. Εσύ τα θεωρείς μπουρδολογίες;
Κρατικά σούπερ μαρκετ-πρατήρια-λαικές κτλ κτλ κτλ με τιμές μη υπερκοστολογημένες και απολύτως δικαιολογημένες.
Λεφτά δε μας λες που θα βρεις να τα φτιάξεις ή να τα αγοράσεις.

Η οικονομική δυνατοτητα της χώρας σου σε εξαγωγές έχει ισοπεδωθεί σταδιακά και επιτακτικά εδώ και χρόνια. Με τη ναυτιλία και το τουρισμό 6 μήνες το χρόνο;
Η πρόταση της αριστεράς ποια είναι σε αυτό;

Μια χαρά ικανό προσωπικό μπορεί να έχει εάν υπάρχει έλεγχος και σωστά κρητήρια επιλογής για το διοικητικό προσωπικό. Προτιμώ ένα σωστό κράτος παρά έναν ιδιώτη αποικίοκράτη. Και σου είπα παραπάνω τα λεφτά = επένδυση που θα αποδώσει. Προτιμώ να τα χρωστάω σα πολίτης στο κράτος για να γίνουν 5 σωστά πράγματα και να τα πάρω πίσω μετά απο 10 χρόνια εις διπλούν παρά να τα δώσω για να σωθεί μια τράπεζα.

Κι εγώ αλλά αυτό δε γίνεται στην Ελλάδα, αλλά το άκρως αντίθετο. Όλα αυτά θα γίνονταν αν λειτουργούσε το δημόσιο, που δε λειτουργεί. Όταν λειτουργήσει το σχέδιο είναι άκρως ενδιαφέρον.

Ξέρω αρκετά καλά οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ιστορία του Σιδηρόδρομου παγκοσμίος επειδή αγαπάω τα τρένα . Τα τελευταία 30 χρόνια έχουν αυτή τη στάση διότι το πρόβλημα υπερδιογκώθηκε. Όμως εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο αυτό που μπόρεσαν. (Μέτρα εθνικότητες νεκρών στρατιώτών-μετανάστες 2ης γεννιάς) Εμείς εδώ τί κάναμε;

Οι λαθρομετανάστες είναι το 20% του ελληνικού πληθυσμού, αυτό δεν είναι υπερδιόγκωση του προβλήματος; Δε θέλω να φαντάζομαι τι θα έκαναν στην Αμερική τους "φόραγες" 60 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Πιθανότατα θα περιείχε ομαδικούς τάφους αν με πιάνεις.

διαφωνώ στα έγραψα και παραπάνω
Και μαζί σου η Ιστορία και η διεθνής βιβλιογραφία.

Not true , ότι λέω για το Δημόσιο προυποθέτει εξυγίανση , ακόμα κ μετά απο 5 σελίδες νομίζω πως πρέπει να στο ξανατονίσω. Δεν υπάρχει κακό κράτος, αλλά μαλάκες με μίζες πολιτικοί που ψήφιζε ο συμπολίτης σου. Υπέγραψαν τόσες συμβάσεις που αν τις βάλεις κάτω θα κάψεις όλες τις κωλότριχές σου με ένα πυροκλάνι μαζί . Αλλά ξέχασα, έχεις δίκιο, τους φόρους τους αυξάνεις μεν,αλλά σε αυτούς που ΕΧΟΥΝ , με εξίσωση του πλούτου / φόρου. Δεν ανέφερα το κράτος να δώσει παραπάνω μισθούς στους ΔΥ , ανέφερα για τον βασικό μισθό γενικά. Η δε με προσέχεις.

Η εξυγίανση που διατυμπανίζεις δεν υπάρχει. Όταν υπάρξει τότε συζητάμε τα μεγάλα σχέδια.
Στο γενικά περιέχονται και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Υπέρ της οπλοκατοχής να σου πώ εγώ για πότε θα μπορέσει να διοικήσει στην Ελλάδα το κράτος. Για σκέψου τον κάθε πολιτικό να χει χεστεί πάνω του και να πρέπει να προσέχει τι κάνει στη ζωή του μη του την ανάψει μπροστά στο παιδί του έξω απο την εξώπορτα του σπιτιού του, ένας αγανακτισμένος που φαγε χειροβομβίδα κρότου στο σύνταγμα ενώ έτρωγε σουβλάκι.
Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο λόγος που αποθαρρύνει κάποιον να σκοτώσει ένα πολιτικό είναι ότι δεν έχει ένα όπλο στα χέρια του. Ή ότι σκέφτεται τις συνέπειες της πράξης του;

Όλοι πέρασαν από την εφηβία ;)
Είμαι σίγουρος ότι η σκληρή ζωή που πέρασε τον έχει ωριμάσει πλέον.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #110 on: May 24, 2012, 02:07:12 AM »
Δεν αναφερόμουν στους λαθρομετανάστες όταν έγραφα τις παραγράφους που έκανες quote. Και επαναλαμβάνω η σύγκριση ΗΠΑ και Ελλάδος είναι άκυρη και ακαίρη. Είναι σα να λες να ακολουθήσουμε κι εμείς την επεκτατική πολιτική των ΗΠΑ με τον τεράστιο στρατό που έχουμε.

οκ, γράψε λάθος.

Ίσως δε γίνομαι κατανοητός. Δεν ήμουν ειρωνικός όταν έλεγα αυτά που παράθεσες. Εσύ τα θεωρείς μπουρδολογίες;
Δε μιλάω για τα λεγόμενά σου αλλά για τις μπούρδες που αραδιάζουν αντιστοιχα δεξιοί πολιτικοί.

Λεφτά δε μας λες που θα βρεις να τα φτιάξεις ή να τα αγοράσεις.
Εύκολο , κράτηση ποσοστού των μισθών, όπως είναι αναγκαίο για τη διάσωση των τραπεζών άλλο τόσο για αυτό .

Η πρόταση της αριστεράς ποια είναι σε αυτό;
Αν μιλάς για τον Τσίπρα νομίζω έχει αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα, πές μας και της δεξιάς αν θες. 

Κι εγώ αλλά αυτό δε γίνεται στην Ελλάδα, αλλά το άκρως αντίθετο. Όλα αυτά θα γίνονταν αν λειτουργούσε το δημόσιο, που δε λειτουργεί. Όταν λειτουργήσει το σχέδιο είναι άκρως ενδιαφέρον.
Πολύ ωραία εσύ επιλέγεις έως τότε τον ιδιώτη για τους λόγους σου, εγώ όχι για τους λόγους που ανέφερα αντίστοιχα, επίσης πιστεύω προσωπικά πως λειτουργεί το Δημόσιο, σίγουρα όχι σαν των ξένων Ευρωπαικών κρατών αλλά μη το μηδενίζουμε. Άποψή σου, άποψή μου, τέλος.

Οι λαθρομετανάστες είναι το 20% του ελληνικού πληθυσμού, αυτό δεν είναι υπερδιόγκωση του προβλήματος; Δε θέλω να φαντάζομαι τι θα έκαναν στην Αμερική τους "φόραγες" 60 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Πιθανότατα θα περιείχε ομαδικούς τάφους αν με πιάνεις.
Υπερβάλλεις με αυτό το ποσοστό. 1εκατ κοντά , εκμεταλεύτηκε το κράτος αυτούς τους μετανάστες; Βασικά Όλα αυτά τα χρόνια αλήθεια τί έκανε ακριβώς;

Η εξυγίανση που διατυμπανίζεις δεν υπάρχει. Όταν υπάρξει τότε συζητάμε τα μεγάλα σχέδια.
Στο γενικά περιέχονται και οι δημόσιοι υπάλληλοι.
΄
Ότι πείς.

Είναι κουραστικό να κάνουμε ανακύκλωση των ίδιων προτάσεων.Με τη λογική της ιδιωτικοποίησης που διατυμπανίζεις εσύ και αυτά που αναφέρεις είμαι αντίθετος για τους λόγους που ανέφερα στα προηγούμενα replies (Ξεπούλημα-Προδοσία) τα οποία είναι γεγονότα όχι απλά άποψή μου, μη τα ξαναπούμε δεν έχει νόημα. Ακόμα αναφέρω μία σοβαρή λύση που τη θεωρείς ανέφικτη, ενώ εσύ καταλήγεις σε λουκέτα και ιδιωτικοποιήσεις.  Νομίζω πως Ότι είχαμε να πούμε το είπαμε.

Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο λόγος που αποθαρρύνει κάποιον να σκοτώσει ένα πολιτικό είναι ότι δεν έχει ένα όπλο στα χέρια του. Ή ότι σκέφτεται τις συνέπειες της πράξης του;
Έχεις δίκιο,σκεπτόμενος όλα αυτά προτιμά εν τέλη να αυτοκτονήσει στο μετρό, στο σύνταγμα ή στη γέφυρα της Χαλκίδας.
« Last Edit: May 24, 2012, 02:09:23 AM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #111 on: May 26, 2012, 12:53:15 PM »
Μια φορα φασιστας,παντα φασιστας.Μπορει να το εχουν ξανα ποσταρει το βιντεο αλλα αξιζει να το δειτε
Ο Μιχαλολιάκος στη Ζούγκλα πετάει καρύδα στον Κολλάτο

Το καλο ειναι μετα το 2:40
« Last Edit: May 26, 2012, 01:23:14 PM by XATZARAS »
Η ζωή είναι σαν μια ντομάτα,άλλος την τρώει σαλάτα,αλλος την τρώει στη μάπα

lft kartelac: TRAVA KAI GAMISOU RE POU THES KAI MIX
lft kartelac: MALIONGA
lft kartelac: kalispera
XATZARAS: :p
XATZARAS: gay
lft kartelac: KATHREUTAKI
<This user is now offline>

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #112 on: May 26, 2012, 03:03:30 PM »
Froza Λαχανικα (Λιανα Κανελλη) - 90's Διαφημιση

Froza η κατάσταση...
sp.encc

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #113 on: May 26, 2012, 05:48:35 PM »
Γ. Μπαλάφας 24-5-2012

Θα το ρισκαρουμε,θα το ρισκαρουμε...Συριζαααα στο ρισκοοοο
(Ιδια ακριβως ειναι κ η προταση του Σαμαρα)
"ψηφιστε Συριζα,παραμενει σταθερα εναντιος στα συμφεροντα των Ελληνων"
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #114 on: May 26, 2012, 05:52:29 PM »
Στο δικό σου μυαλουδάκι δε χωράει η ατάκα "θα το ρισκάρουμε", τι να κάνουμε, στο δικό μας χωράει. Σιγά μην πληρώνουμε τα 20άρια του ΑΕΠ στον στρατό, πού ζούμε; Στον ψυχρό πόλεμο;

Άιντε, ζώα δεξιοί.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #116 on: May 26, 2012, 06:16:25 PM »
χαχαχαχα δεν ξερει τι λεει ρεεεε,δεν μπορει να αρθρωσει λεξη!
στο βιντεο λεει: "τι θα γινει με την τουρκια απεναντι ? θα το ρισκαρουμε"    Δεν τον ρωτησε τι θα γινει με τις εξοπλιστικες εταιρειες,τουλαχιστον σ αυτο το σημειο του βιντεο
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #117 on: May 26, 2012, 06:22:40 PM »
Λέω σε ένα φίλο προχτές:" Μου λένε σε ένα forum να κάνουμε τα supermarket κρατικά" και μου απαντάει: "Μλκα, φαντάσου ένα κρατικό supermarket. Βρώμικο, με σάπια και σκουληκιασμένα προϊόντα και αγενείς υπαλλήλους..."

Και μια ιστορία:
Ένας καθηγητής οικονομικών σε ένα τοπικό κολλέγιο δήλωσε ότι δεν είχε αποτύχει ποτέ κάποιος σπουδαστής πριν, αλλά άφησε μεταξεταστέα πρόσφατα μια ολόκληρη τάξη.

Αυτή η τάξη επέμενε ότι ο σοσιαλισμός του Obama θα λειτουργούσε και ότι αν κανένας δεν ήταν φτωχός και κανένας δεν ήταν πλούσιος, το σύστημα θα λειτουργούσε ως ένας μεγάλος εξισωτής.

Ο καθηγητής έπειτα είπε «ο.κ., θα κάνουμε κι εμείς ένα πείραμα σε αυτήν την τάξη με το σχέδιο Obama». Όλοι οι βαθμοί στα γραπτά διαγωνίσματα θα υπολογίζονται κατά μέσο όρο και ο καθένας θα λάβει τον ίδιο βαθμό -έτσι κανένας δεν θα αποτύχει αλλά και κανένας δεν θα πάρει Α (άριστα)...

Μετά από το πρώτο τέστ, οι βαθμοί υπολογίστηκαν κατά μέσο όρο και ο καθένας πήρε ένα Β (λίαν καλώς). Οι σπουδαστές που μελέτησαν σκληρά στενοχωρήθηκαν και οι σπουδαστές που μελέτησαν λίγο ήταν ευτυχείς.

Καθώς το δεύτερο τέστ διεκπαιρεώθηκε, οι σπουδαστές που μελέτησαν ελάχιστα είχαν μελετήσει ακόμα λιγότερο και αυτοί που μελέτησαν σκληρά μελέτησαν λιγότερο. Ο δεύτερος μέσος όρος των διαγωνισμάτων ήταν ένα Γ (βάση)!

Μετά το τρίτο τέστ, ο μέσος όρος ήταν ένα Δ (κάτω από τη βάση). Κανένας δεν ήταν ευτυχής.

Καθώς τα τέστ προχωρούσαν, τα αποτελέσματα δεν βελτιώνονταν. Ξεσπούσαν μικροκαυγάδες, οι μαθητές κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο και όλο αυτό το κακό κλίμα οδήγησε στο να μην διαβάζει κανένας για το όφελος του άλλου.

Προς μεγάλη τους έκπληξη, ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ και ο καθηγητής τους είπε ότι ο σοσιαλισμός είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Όταν η ανταμοιβή είναι μεγάλη, η προσπάθεια των ανθρώπων να πετύχουν είναι μεγάλη, αλλά όταν η κυβέρνηση παίρνει όλη την ανταμοιβή, κανένας δεν θα προσπαθήσει ή θα θελήσει να πετύχει. Δεν θα μπορούσε να είναι πιό απλό από αυτό.

Η δαπάνη για την Εθνική Άμυνα είναι 3.2%, ενώ για κράτη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία (που λίγο δύσκολο να έρθουν σε σύρραξη με κάποιο άλλο κράτος, δηλαδή δε ρισκάρουν) είναι 2.7% (στοιχεία 2009). Για το 2010 ήταν ακόμα λιγότερο, 2.3% του ΑΕΠ... απέχει αρκετά από το 20% (τι είναι το mega που κάνει προπαγάνδα; ) που προαναφέρθηκε.

manos555

• 222 HERO!~
« Reply #118 on: May 26, 2012, 06:39:10 PM »
Εγω ΠΑΣΟΚ ψηφησα. Παντως συμφωνα με αυτα τααποτελεσματα ο μυριζα και η ζημιαρ κανουνε αυτοδυναμη κυβερνηση.

zGIN♂

• DV zombie
Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #119 on: May 26, 2012, 07:20:02 PM »
Μπραβο αγορι μου που ψηφισες πασοκ. Με τι κριτηρια το ψηφισες;