Λέω σε ένα φίλο προχτές:" Μου λένε σε ένα forum να κάνουμε τα supermarket κρατικά" και μου απαντάει: "Μλκα, φαντάσου ένα κρατικό supermarket. Βρώμικο, με σάπια και σκουληκιασμένα προϊόντα και αγενείς υπαλλήλους..."
φίλος σου είναι , περίμενες διαφορετική απάντηση;
Πρώτον είπα να ανοίξουν κρατικά SuperMarket ,Βενζινάδικα,Λαικές κτλ. ωστόσο δεν νομίζω να σου απάνταγε το ίδιο για τα Βενζινάδικα διότι στο μυαλό του δεν έχει εξισώσει αντίστοιχα το Δημόσιο Βενζινάδικο = Βρώμικο (πόσο πιο βρώμικο;)+ Αγενείς προσωπικό (πόσο αγενείς να είναι άραγε;) και χαλαρά δε θα τον πείραζε. Από την άλλη εξήγησα και τον λόγο, όταν αναφέρεις ολόκληρη τη πρόταση στο φίλο σου , ίσως δώσει και διαφορετική απάντηση, ίσως και όχι. Μπορεί να γουστάρει να πληρώνει 10 χρόνια τώρα τα κέρατά του στο Lobby των supermarket, και να το έχει αποδεχτεί defacto και να τον νοιάζει από την άλλη τα 360 που σκάει στον "ΟΣΕ" όπως του χουν πασάρει τα σαΐνια του κράτους μαζί με τα MEDIA . Θα ήμουν περίεργος να ακούσω δε, τη δικιά σου πρόταση πάνω σε αυτό το θέμα . Φαντάζομαι η συζήτηση έμεινε εκεί και δε συνέχισε η ανάλυση για το πως; γιατί; ώστε να βγάλει κάπου;
manos555, άποψή σου αγόρι μου αλλά όποιος και να ήταν στην εξουσία σε μία χώρα που είναι στην Ε.Ε αυτά τα χρόνια , αν μη τι άλλο να μην έκανε κ 5 πράγματα...
Δες τι άλλα έκανε που είναι στα ΚΑΤΑ , ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια . Σταμάτα να ακούς ότι που λένε στα λεωφορεία και στα καφενεία παππούδες κολλημένοι σε άλλες εποχές . δλδ έχεις 2012 , έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη χώρα σου και πας και ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ ...
Πάω δουλειά με έφτιαξες, ίσως πάρω και λίγη κόκα που μου προσφέρουν τελευταία κάτι παιδιά στο κέντρο 10-11 το πρωί .
Υ.Γ Άκουσα πως φουνταραν στο κενό Mother&son αλλά δε το παν πάλι στις ειδήσεις, είπαν για τη νέα collection του Ασλάνη όμως.