Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157380 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #286 on: June 07, 2012, 04:22:48 PM »
http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=35135&srv=11

Ποιος ειναι πιο κριμα εδω, ο αλβανος που πεθανε αφου πηγε να ληστεψει επανελλημενα εκεινη την νυχτα ή το παιδι που σκοτωσε τον αλβανο και τωρα θα παει φυλακη και θα χασει τα χρονια του ετσι? Γιατι η δημοκρατια λεει πως αν ο αλλος παει να μπει σε καποιο σπιτι παρανομα, δεν εχεις το δικαιωμα να τον σκοτωσεις για να προστατεψεις την περιουσια σου αλλα να περιμενεις τους μπατσους για το ποτε θα ερθουν ωστε να τον συλλαβουν.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #287 on: June 07, 2012, 04:28:55 PM »
και στην αμερική να ήτανε θα είχε κυρώσεις από τη στιγμή που τους σκότωσε ενόσο ήταν εκτός περιουσίας του.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #288 on: June 07, 2012, 04:59:14 PM »
http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=35135&srv=11

Ποιος ειναι πιο κριμα εδω, ο αλβανος που πεθανε αφου πηγε να ληστεψει επανελλημενα εκεινη την νυχτα ή το παιδι που σκοτωσε τον αλβανο και τωρα θα παει φυλακη και θα χασει τα χρονια του ετσι? Γιατι η δημοκρατια λεει πως αν ο αλλος παει να μπει σε καποιο σπιτι παρανομα, δεν εχεις το δικαιωμα να τον σκοτωσεις για να προστατεψεις την περιουσια σου αλλα να περιμενεις τους μπατσους για το ποτε θα ερθουν ωστε να τον συλλαβουν.
καλα του εκανε.. προσωπικα θα τον πυροβολουσα στο ποδι και μετα θα επερνα το μαχαιρι του και θα τον μαχαιρωνα μεχρι να ερθουν οι μπατσοι..στη συνεχεια θα τον κατουρουσα στη μαπα και θα βιαζα το αψυχο πτωμα χυνοντας μεσα στα αυτια του.

αντε με το καθε γαμηδι που αντι να παει να βρει μια δουλεια εχει βρει την ευκολη λυση της ληστειας...
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #289 on: June 07, 2012, 05:04:13 PM »
Ολα αυτα που λες , ειτε ειναι κουρδος , ειτε πακιστανος , ειτε αμερικανος , ειτε ελληνας.

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #290 on: June 07, 2012, 05:29:21 PM »
καλα του εκανε.. προσωπικα θα τον πυροβολουσα στο ποδι και μετα θα επερνα το μαχαιρι του και θα τον μαχαιρωνα μεχρι να ερθουν οι μπατσοι..στη συνεχεια θα τον κατουρουσα στη μαπα και θα βιαζα το αψυχο πτωμα χυνοντας μεσα στα αυτια του.

αντε με το καθε γαμηδι που αντι να παει να βρει μια δουλεια εχει βρει την ευκολη λυση της ληστειας...

καταλαβαινω την ειρωνεια στο ποστ αλλα στα @@ μου

Ολα αυτα που λες , ειτε ειναι κουρδος , ειτε πακιστανος , ειτε αμερικανος , ειτε ελληνας.

Εννοειται ομως.

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #291 on: June 07, 2012, 05:34:12 PM »
Υ.Γ: Και το φιλοσοφικό ερώτημα της ημέρας: Ελευθερία ή δικαιοσύνη;

Της ημέρας, ε; Αυτή η φράση καταδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας τις βάσεις της σκέψης σου. Ο ψευδοδιαχωρισμός ελευθερίας και δικαιοσύνης και το "δίλημμα" στο οποίο αναφέρεσαι έχουν τις βάσεις τους σε μια συγκεκριμένη νεοφιλελεύθερη ρητορική. Παραμερίζοντας μια πιθανή ανάλυση της γενεαλογίας αυτού του τρόπου σκέψης, όπως και μια ερμηνεία του πως εφαρμόζεται στην καθημερινότητα των θιασωτών του και στο κοινωνικό γίγνεσθαι εν γένει, θα ήθελα μόνο να μου εξηγήσεις, με απλά και συνοπτικό τρόπο, τη μεθοδολογία με την οποία φτάνεις στο συμπέρασμα πως η κοινωνική δικαιοσύνη και η ελευθερία (αν και είμαι σίγουρος πως οι ορισμοί μας της ελευθερίας είναι ριζικά διαφορετικοί) είναι αλληλοαποκλειόμενες έννοιες.

Ανησυχείς μήπως κηρύξουμε τον πόλεμο σε όλη την Ευρώπη και αρχίσουμε τον 3ο ΠΠ; Το έχω ξαναγράψει ουδεμία σχέση έχει η ψυχοσύνθεση του σημερινού Έλληνα με αυτή του Γερμανού του μεσοπολέμου.

Κατά τη γνώμη σου, λοιπόν, το πρόβλημα του ζητήματος του εκφασισμού της κοινωνίας περιορίζεται στο αν θα αποτελέσουμε την κινητήρια δύναμη πίσω από τον 3ο Π.Π. Η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, η τρομακτική αύξηση των εκφάνσεων φασιστικής βίας, η θυμική εκτόνωση που λειτουργεί ως βαλβίδα αποσυμπίεσης ως προς τα ζητήματα πολιτικής οικονομίας μαζί με τη γενικότερη σταδιακή ένταξη της Χ.Α. ως μιας ακόμα παραφυάδας του συστήματος και η σταδιακή εξάλειψη τόσο των προαναφερθέντων δικαιωμάτων όσο και της προαναφερθείσας ελευθερίας δε δείχνουν να σε κόπτουν ιδιαιτέρως.
Ίσως επειδή, όντας ο ακραιφνής πραγματιστής που διακηρύσσεις πως είσαι, διαισθητικά κατανοείς πως οι στόχοι σου δεν απέχουν από αυτούς της Χ.Α. Για τα μέσα, θα κάνουμε λίγο τα στραβά μάτια...

Ως προς το σημερινό τηλε-γεγονός, λογικό είναι να υπάρξει τώρα συσπείρωση στους κόλπους της Χ.Α. (βλ. ανόητους σαν τον πάνσι), μα σίγουρα θα μειωθούν και τα ποσοστά της, μιας και όπως και να 'χει, πολλοί από τους περιστασιακούς ψηφοφόρους της θα συνειδητοποιήσουν πιο ξεκάθαρα τι είδους ζώο έβαλαν στα σαλόνια τους.
« Last Edit: June 07, 2012, 05:35:49 PM by zbouaerg »

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #292 on: June 07, 2012, 05:40:21 PM »
καταλαβαινω την ειρωνεια στο ποστ αλλα στα @@ μου

Εννοειται ομως.

που είναι η ειρωνεία ?
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #293 on: June 07, 2012, 05:43:03 PM »
επειδη γνωριζω πως ειναι λιγο καυστικος σε διαφορες απαντησεις υπεθεσα πως ειρωνευεται, αν εσφαλα τοτε ζηταω συγνωμη

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #294 on: June 07, 2012, 05:56:40 PM »
Κατακριτεα η κινηση Κασιδιαρη.
Το θεμα ειναι ενα,ειναι περισσοτεροι αυτοι που προβληματιστηκαν με το συμβαν; ή περισσοτεροι ειναι αυτοι που ενα ονειρο ζωης τους πραγματοποιηθηκε ;

kaneli lesvia gamw tin 13

Η3Η3Η3Η3ΗΗ3Η3Η Α FUNNEHHH
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #295 on: June 07, 2012, 06:00:29 PM »
εάν το όνειρο της ζωής τους ήταν να βαρέσουν την κανέλλη μάλλον δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #296 on: June 07, 2012, 06:01:33 PM »
εγώ γουστάρω τσο&λο,αλλα όχι απο ''πολιτκό'' σε πολιτικό,να μπουκάρει ο σεχτας μέσα και να τούς κάνει έρωτα ναι,αλλιώς είναι μούφα.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #297 on: June 07, 2012, 06:03:28 PM »
εάν το όνειρο της ζωής τους ήταν να βαρέσουν την κανέλλη μάλλον δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους
κ ομως καποιων ηταν,δν βαζω τον εαυτο μου μεσα.
 πληθος κοσμου την εχει βαρεθει,τη βριζει,της πεταει γιαουρτια,και δν μπορει να την ακουει πια αφου καθε μερα ειναι και σε διαφορετικο καναλι.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #298 on: June 07, 2012, 06:07:59 PM »
κ ομως καποιων ηταν,δν βαζω τον εαυτο μου μεσα.
 πληθος κοσμου την εχει βαρεθει,τη βριζει,της πεταει γιαουρτια,και δν μπορει να την ακουει πια αφου καθε μερα ειναι και σε διαφορετικο καναλι.

εγώ πάλι την πάω..
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #299 on: June 07, 2012, 06:10:37 PM »
η πλειοψηφία του κόσμου την πάει. είναι κλασσικό το "άμα ήταν Γ.Γ. η κανέλλη το ΚΚΕ θα έπερνε 20%" κλπ. εγώ δεν την πάω προσωπικά αλλά γιατί ξύλο;