Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157378 times)

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #300 on: June 07, 2012, 06:14:38 PM »
η πλειοψηφία του κόσμου την πάει. είναι κλασσικό το "άμα ήταν Γ.Γ. η κανέλλη το ΚΚΕ θα έπερνε 20%" κλπ. εγώ δεν την πάω προσωπικά αλλά γιατί ξύλο;
πλειοψηφια=50%+,το υπολοιπο ποσοστο δ την παει,αυτο λεω.
το γιατι ξυλο ποιον ρωτας? δν την εδειρα εγω,,η απαντηση του Κασιδιαρη ειναι λογω αμυνας,εγω βαζω κ οργης, με αυτα που ακουγε...
Αλλα κ παλι κατακριτεα
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #301 on: June 07, 2012, 06:25:50 PM »
mono o kokkalis askise kai askei akomi lektiki kai prwktiki via stin kanelli. Oi ypoloipoi xrisimopoioun a8emitous tropous
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #302 on: June 07, 2012, 06:28:46 PM »
το γιατι ξυλο ποιον ρωτας? δν την εδειρα εγω,,η απαντηση του Κασιδιαρη ειναι λογω αμυνας,εγω βαζω κ οργης, με αυτα που ακουγε...
Αλλα κ παλι κατακριτεα

Εσύ είσαι ηλίθιος. Γιατί όλοι οι καθυστερημένοι έχετε πάρει το υφάκι "εεε κατακριτέα η πράξη του, αλλά..."

Ε, λοιπόν, δεν είναι πολιτική το "με εξόργισε" ή το "αμύνθηκα στην μεσήλικη λεσβία που κρατούσε εφημερίδα". Μόμολα.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #303 on: June 07, 2012, 06:30:24 PM »
Αλλα κ παλι κατακριτεα

oxi re,gia na epiviwsei isa isa to kane...den pa na gamh8ei to kwlozwo lew egw...dhladh otan emeis petame vivlia stous allous gia xavale kai mas petane,prepei na arxisoume ta mpounidia kai tis sfaliares?
H malakia exei kai ta oria ths...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #304 on: June 07, 2012, 06:33:38 PM »
Αλλα κ παλι κατακριτεα

Άμυνας ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. Το παίζει και ιστορίας. Άνανδρος, τουλάχιστον ας το παραδεχότανε, τι σκατά βαρβάτοι-γαμάουα το παίζουνε με τιμή και ήθος.

Νομίζω ότι ήταν ο μόνος που ήταν λίγο παραπάνω διαβασμένος και αξιόλογος από τους υπόλοιπους υποψήφιους της ΧΑ.

edit: Νόμιζα..
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #305 on: June 07, 2012, 06:33:55 PM »
ahahahah βλακα Κ4, κατα τη γνωμη μου παντως, μεγαλο λαθος της Κανέλλη να μην κινηθει δικαστικα εναντιον του μπίθηκα και καλα για πολιτικη σκοπιμοτητα. Επειδή ετυχε να δω την εκπομπη, το ματι του τυπου δε μου αρεσε, σα να επαιζε, σα να εφευγε λιγο, στα καλα του δεν πρεπει να στεκει (περα απο πολιτικες πεποιθησεις, εννοω ψυχικα).

on other news, http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/ta-nea-mas/ta-nea-mas/1037-epistoli-tzimerou-politikoi-arxigoi - Αποψη μου: κλασσικοι παπαρολογοι που μιλανε εκ του ασφαλούς.

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #306 on: June 07, 2012, 06:45:23 PM »
Αλλα κ παλι κατακριτεα
Σιγά μωρέ λόγω άμυνας, τι άμυνας και πίπες. Σιγά τι του έκανε! Μην λέτε μαλακίες και ότι σας κατέβει για να τον δικαιολογήσετε. Άνανδρος και ψυχάκιας είναι. Πίκα όσον αφορά αυτό που είπες ισχύει το έχω παρατηρήσει πολύ καιρό.
« Last Edit: June 07, 2012, 06:50:31 PM by b1LLy »

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #307 on: June 07, 2012, 06:55:10 PM »
Ο τύπος είναι επικίνδυνος, σίχαμα και φυσικά πονηρός.
Το μόνο που αξίζει η φασιστόφατσα του είναι να τονε γαμει η κανελλη και η παπαρήγα με strap-on.
Όταν δεν διστάζει να επιτεθεί 1. σε γυναίκες 2. μπροστά σε χιλιάδες θεατές, δε μπορώ να φανταστώ για τι είναι ικανός.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #308 on: June 07, 2012, 06:56:35 PM »
Ο τύπος είναι επικίνδυνος, σίχαμα και φυσικά πονηρός.
Το μόνο που αξίζει η φασιστόφατσα του είναι να τονε γαμει η κανελλη και η παπαρήγα με strap-on.
Όταν δεν διστάζει να επιτεθεί 1. σε γυναίκες 2. μπροστά σε χιλιάδες θεατές, δε μπορώ να φανταστώ για τι είναι ικανός.

impl4usibl3

• Ranked Pubzorz!
  • LAN addict
[14:42] WAVE aneZt =]: 8es na feroume tpt otan er8oume?
[14:42] WAVE aneZt =]: xaxaxax
[14:42] REFUSE pkchUU.: nai fere kana profylaktiko giati tha sas gamiso
[14:43] WAVE aneZt =]: AHAHAHAAHAHA

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #310 on: June 07, 2012, 07:30:32 PM »
dhladh otan emeis petame vivlia stous allous gia xavale kai mas petane,prepei na arxisoume ta mpounidia kai tis sfaliares?

Καλα το παραδειγμα αυτο, με το συγκεκριμενο συμβαν = καμια απολυτως σχεση (οχι πως αυτο δικαιολογει τις πραξεις του Κασιδιαρη, και βεβαιως περιμενουμε καποια ποινη για το σημερινο). Δεν μπορεις να συγκρινεις την πλακα που κανουμε μεταξυ με ατομα που γνωριζονται. Ισα ισα που με φιλους και ξυλο παιζεις και απολα.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #311 on: June 07, 2012, 07:35:15 PM »
Της ημέρας, ε; Αυτή η φράση καταδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας τις βάσεις της σκέψης σου. Ο ψευδοδιαχωρισμός ελευθερίας και δικαιοσύνης και το "δίλημμα" στο οποίο αναφέρεσαι έχουν τις βάσεις τους σε μια συγκεκριμένη νεοφιλελεύθερη ρητορική. Παραμερίζοντας μια πιθανή ανάλυση της γενεαλογίας αυτού του τρόπου σκέψης, όπως και μια ερμηνεία του πως εφαρμόζεται στην καθημερινότητα των θιασωτών του και στο κοινωνικό γίγνεσθαι εν γένει, θα ήθελα μόνο να μου εξηγήσεις, με απλά και συνοπτικό τρόπο, τη μεθοδολογία με την οποία φτάνεις στο συμπέρασμα πως η κοινωνική δικαιοσύνη και η ελευθερία (αν και είμαι σίγουρος πως οι ορισμοί μας της ελευθερίας είναι ριζικά διαφορετικοί) είναι αλληλοαποκλειόμενες έννοιες.

Πολύ απλά θεωρώ ότι η δικαιοσύνη είναι ένας από τους ρυθμιστικούς παράγοντες της ελευθερίας σε μια κοινωνία. Η ελευθερία πάντα περιορίζεται από τη δικαιοσύνη, όλα αυτά θεωρητικά βέβαια. Αν και μπορώ να σου φέρω και απτά παραδείγματα αλληλοσύγκρουσης. Δεν βλέπω την αλληλοσύγκρουση τους με οικονομικά μόνο κριτήρια.

Κατά τη γνώμη σου, λοιπόν, το πρόβλημα του ζητήματος του εκφασισμού της κοινωνίας περιορίζεται στο αν θα αποτελέσουμε την κινητήρια δύναμη πίσω από τον 3ο Π.Π. Η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, η τρομακτική αύξηση των εκφάνσεων φασιστικής βίας, η θυμική εκτόνωση που λειτουργεί ως βαλβίδα αποσυμπίεσης ως προς τα ζητήματα πολιτικής οικονομίας μαζί με τη γενικότερη σταδιακή ένταξη της Χ.Α. ως μιας ακόμα παραφυάδας του συστήματος και η σταδιακή εξάλειψη τόσο των προαναφερθέντων δικαιωμάτων όσο και της προαναφερθείσας ελευθερίας δε δείχνουν να σε κόπτουν ιδιαιτέρως.

Ίσως επειδή, όντας ο ακραιφνής πραγματιστής που διακηρύσσεις πως είσαι, διαισθητικά κατανοείς πως οι στόχοι σου δεν απέχουν από αυτούς της Χ.Α. Για τα μέσα, θα κάνουμε λίγο τα στραβά μάτια...

Που ακριβώς υπάρχει αυτός ο εκφασισμός της κοινωνίας; Στα ποσοστά της Χ.Α; Ειλικρινά πιστεύεις ότι το 6.9% του Ελληνικού λαού είναι φασίστες;

Στη διάρρηξη αυτή του κοινωνικού ιστού μας οδήγησε εν μέρη η κακώς εννοούμενη ελευθερία και η ατιμωρισία (μη ύπαρξη δικαιοσύνης). Αυτή η ψευδαίσθηση κοινωνικής ελευθερίας επέτρεψε σε όλους ουσιαστικά να κάνουν ότι γουστάρουν, αγνοόντας κανόνες και νόμους, και ουσιαστικά έδωσε το άλλωθι στα μεγάλα κεφάλια να κάνουν τα περισσότερα αίσχη.

Τώρα αν εσύ νιώθεις ότι σήμερα από το λαό λείπει περισσότερο η ελευθερία από τη δικαιοσύνη, τι να σου πω; Ας κάνουμε ένα replay της "Αλλαγής" του '81 με τον Αλέξης και σωθήκαμε.

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται η Χ.Α. τώρα και συγκεντρώνει ποσοστά. Ότι μεγάλο κομμάτι του λαού έχει καταλάβει ότι "the game is over" δεν πάει άλλο η ρεμούλα. Αυτοί ως "τιμωροί" υπόσχονται να "ξεβρωμίσει ο τόπος".

Προσωπικά πιστεύω ότι ένα από τα απαραίτητα βήματα για τη χώρα είναι η τιμωρία κάποιων βάση νόμων για αυτά που έκαναν. Είναι και αυτό που δε μπορούν να κάνουν στην πλειοψηφία τους τα πολιτικά κόμματα διότι είναι μέρος του ένοχου συστήματος.

Ως προς το σημερινό τηλε-γεγονός, λογικό είναι να υπάρξει τώρα συσπείρωση στους κόλπους της Χ.Α. (βλ. ανόητους σαν τον πάνσι), μα σίγουρα θα μειωθούν και τα ποσοστά της, μιας και όπως και να 'χει, πολλοί από τους περιστασιακούς ψηφοφόρους της θα συνειδητοποιήσουν πιο ξεκάθαρα τι είδους ζώο έβαλαν στα σαλόνια τους.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος γι' αυτό που λες. Ο λόγος αναφέρεται στην παραπάνω παράγραφο. Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χ.Α. την ψήφισαν για να φοβήσει το πολιτικό σύστημα. Οι γροθίες του φασίστα Κασιδιάρη στη διαμένουσα στην Εκάλη κομμουνίστρια Κανέλλη (βλέπε αριστερός με δεξιές τσέπες) αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύουν για πολλούς από αυτούς.

on other news, http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/ta-nea-mas/ta-nea-mas/1037-epistoli-tzimerou-politikoi-arxigoi - Αποψη μου: κλασσικοι παπαρολογοι που μιλανε εκ του ασφαλούς.

ΚΚΕ 1974-2012: Ο πρώτος διδάξας.

Και κάτι τελευταίο. Θεωρώ, για κάποιον που στηρίζει την ισότητα των 2 φύλων, υποκριτικό να διαφοροποιεί ένα περιστατικό βίας απέναντι σε γυναίκα από αυτό απέναντι σε άντρα. Η βία είναι βία κύριοι, άσχετα με το φύλο του βιασθέντος.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #312 on: June 07, 2012, 08:16:16 PM »
έτσι όπως πάμε σε λίγα χρόνια θα έχουμε Χ.Α. 98% if you know what i mean, και θέλω να σε δω τοτε. απο αλλη χωρα αν γινεται.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #313 on: June 07, 2012, 08:20:33 PM »
καταλαβαινω την ειρωνεια στο ποστ αλλα στα @@ μου

οχι μεγαλε καμια ειρωνεια.. δεν με απασχολει απο που ειναι ουτε κανει το θυμο μου μεγαλυτερο το γεγονος οτι ειναι αλβανος.. μη σου πω πως αν ηταν ελληνας θα του εσταζα και το κωλοζουμο της κυστης που εχω στον κωλο, μες το στομα.. και πραγματικα ειναι κριμα αν το παιδι φαει ποινη μη εξαγορασιμη.

μην εχοντας προσωπικη εμπειρια αλλα επειδη εχω δει πολλα ντοκιμαντερ νομιζω οτι ο κασιδιαρης περνει κοκα και μαλιστα καπνιζει και κοκοτσιγαρα μαζι με ενα ποτηρι md καθε πρωι.. οσοι εχετε δει τετοιου ειδους ντοκιμεντερς νομιζω διακρινετε τους σπασμους κατω απο το ματι, το κλασσικο ρουφηγμα της μυτης ανα 5 sec καθως και την υπερκινητικοτητα που τον διακρινει..

"την ξεκιναει με απλα hit στη συνεχεια με χρηση του passive του της σκαει 1-2 hit ακομα και την αποτελιωνει με ulty και ignite" (C) CQ για το solo top κανελλη-κασιδιαρη
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #314 on: June 07, 2012, 08:24:19 PM »
έτσι όπως πάμε σε λίγα χρόνια θα έχουμε Χ.Α. 98% if you know what i mean, και θέλω να σε δω τοτε. απο αλλη χωρα αν γινεται.

Μετά από 2 αποτυχημένες κυβερνήσεις, μια ΝΔ και μια ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα τα πράγματα θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό λόγω ανικανότητας των 2 παραπάνω κομμάτων για διαφορετικούς λόγους βεβαίως.