Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157327 times)

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #346 on: June 08, 2012, 01:14:26 AM »
A re dfk, kontra sto katesthmeno tou cod.gr.. 

Pantws nomizw pws de xreiazetai ki analusi DNA gia na katalaveis oti oi andres uperisxioun swmatika, apo ti fusi tous, enanti twn gunaikwn. Den nomizw oti auto einai falokratiko opws eipes.

Ntaksei katalavainw oti nai thes na exeis opwsdhpote mia antitheti apopsi me ta paidia alla oxi ki etsi re file.
« Last Edit: June 08, 2012, 01:16:25 AM by future »
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #347 on: June 08, 2012, 01:20:40 AM »
Προφανώς κατάλαβες λάθος. Και, όχι, δεν είναι σεξιστικό / φαλλοκρατικό / ρατσιστικό να χαρακτηρίζεις άνανδρη τη βία ενός άνδρα σε μία γυναίκα.

Η χρήση της λέξης άνανδρη είναι φαλλοκρατική. Λες και μόνο οι άντρες έχουν την υποχρέωση να φέρονται με σεβασμό στους πιο αδύνατους. Και για να γίνω κατανοητός, μια μπατσίνα που δέρνει ένα διαδηλωτή είναι άνανδρη;

Τώρα, αν έχω καταλάβει καλά, προσπαθείς να πείσεις εμάς, τους αριστερούς, που πιστεύουμε στην ισότητα, ότι προδίδουμε τα ιδανικά μας αν ξεχωρίζουμε τη βία από έναν άνδρα σε μία γυναίκα. Δε θα το πετύχεις και κανέναν δεν πείθεις, ίσως μόνο τους υποστηρικτές της ΧΑ (ειδικά σήμερα).

Όχι, προσπαθώ να σε πείσω ότι γενικά δε θα έπρεπε να το διαχωρίζεις. Η πολιτική σου ιδεολογία είναι αδιάφορη επί του θέματος.

Το fimotro είναι δεξιό, ξέρει κανείς;

Edit:

Pantws nomizw pws de xreiazetai ki analusi DNA gia na katalaveis oti oi andres uperisxioun swmatika, apo ti fusi tous, enanti twn gunaikwn. Den nomizw oti auto einai falokratiko opws eipes.

Ntaksei katalavainw oti nai thes na exeis opwsdhpote mia antitheti apopsi me ta paidia alla oxi ki etsi re file.

Έχω αντίθετη άποψη με όποιον διαφωνώ. Το ότι οι γυναίκες είναι εν γένει (και όχι σε όλες τις περιπτώσεις) πιο αδύνατες από τους άνδρες προφανώς ισχύει και δεν είναι φαλλοκρατική διαπίστωση. Το να ταυτίζεις τον αντρισμό με το σεβασμό των αδύνατων είναι φαλλοκρατικό διότι δεν οφείλουν αυτό το σεβασμό μόνο οι άντρες, αλλά όλοι οι άνθρωποι.

Εκτός αυτού παραπέμπει σε εικόνες άντρα πολλά βαρύ που ναι μεν δέρνει άλλους άντρες αλλά ποτέ το "αδύνατο" φύλο.

Και σου κάνω και το παρακάτω ερώτημα: Τι είναι χειρότερο κατά τη γνώμη σου, ένας άντρας να βιοπραγεί σε μια γυναίκα ή μια γυναίκα σε έναν άνδρα (χάρην της ερώτησης ας υποθέσουμε ότι αυτός/ή που βιοπραγεί είναι πιο ισχυρός από αυτόν/ή που δέχεται τη βιοπραγία);
« Last Edit: June 08, 2012, 01:31:22 AM by dfk_7677 »

future

• DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #348 on: June 08, 2012, 01:26:25 AM »
Η χρήση της λέξης άνανδρη είναι φαλλοκρατική. Λες και μόνο οι άντρες έχουν την υποχρέωση να φέρονται με σεβασμό στους πιο αδύνατους. Και για να γίνω κατανοητός, μια μπατσίνα που δέρνει ένα διαδηλωτή είναι άνανδρη;

Αυτά τα λες έτσι, μόνο κι μόνο για να επιχειρηματολογήσεις στο στούη; Ή τα πιστεύεις κιώλας;

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #349 on: June 08, 2012, 01:37:47 AM »

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #350 on: June 08, 2012, 02:40:14 AM »
Αυτά τα λες έτσι, μόνο κι μόνο για να επιχειρηματολογήσεις στο στούη; Ή τα πιστεύεις κιώλας;

Πιστεύω πως όλοι πρέπει να φέρονται με σεβασμό απέναντι στους πιο αδύνατους και όχι μόνο οι άντρες. Σου απάντησα;

Δεν υπάρχει κατεστημένο. Απλά θα περίμενα από ανθρώπους που δε δέχονται τραμπουκισμούς να μην τραμπουκίζουν λόγω της αριθμητικής υπεροχής τους απέναντι στο pancy και το hitmanchris, οι οποίοι δήλωσαν μια πολιτική προτίμηση, όποια και αν είναι αυτή. Και φαντάσου αυτό θεωρήθηκε από κάποιους ως υποστήριξη στη Χ.Α.

Όποιος δεν κατάλαβε ότι υπάρχει τραμπουκισμός, ας ανατρέξει σε απαντήσεις του τύπου "άντε κανείς άλλος που ψήφισε Χ.Α. δε θα γράψει; (να του τα σούρουμε κι αυτουνού).

Καλύτερα όταν κάνεις κάτι σε κάποιον να είσαι προετοιμασμένος να στο κάνει κι αυτός. Ξέρω ότι ο Άλεξ θυμώνει όταν προσπαθώ παντιοτρόπως να βρω και το παραμικρό σφάλμα στη λογική ή την ιδεολογία του και καλά κάνει γιατί η συμπεριφορά μου αυτή είναι εριστική. Αλλά θεωρώ ότι και η δική του (όπως και άλλων) ήταν απέναντι σε αυτούς που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Χ.Α.

@zb: Προφανώς εκτιμώ τη δικαιοσύνη πολύ περισσότερο από την ελευθερία.

Κι εσύ ποιος είσαι ρε μεγάλε dfk, ο προστάτης των αδυνάτων του cod.gr; Έυλογο το ερώτημα. Αλλά κι ο Άλεξ δεν είναι ο προστάτης των μεταναστών, ο άσπονδος εχθρός μου δε θέλει να μας σώσει όλους από τον καταστοφικό καπιταλισμό; Ο καθένας με την καύλα του.

Τέλος η διαφωνία με πολλούς μου δίνει την ευκαιρία για multiquoting, πράγμα που μου αρέσει ιδιαιτέρως.

Επί του θέματος των εκλογών, υπάρχει κανείς που θέλει να κάνει κάποιο πρόβλεψη για το νικητή ή/και πιθανές μετέπειτα συμμαχίες για σχηματισμό κυβέρνησης;

future

• DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #351 on: June 08, 2012, 03:51:05 AM »
Πιστεύω πως όλοι πρέπει να φέρονται με σεβασμό απέναντι στους πιο αδύνατους και όχι μόνο οι άντρες. Σου απάντησα;

Άρα μου λες ότι οι άνδρες, πρώτα από όλους, πρέπει να φέρονται με σεβασμό, γιατί κατα κανόνα υπερτερούν σωματικά έναντι των γυναικών,ανηλίκων και ηλικιωμένων.

Δεν υπάρχει κατεστημένο. Απλά θα περίμενα από ανθρώπους που δε δέχονται τραμπουκισμούς να μην τραμπουκίζουν λόγω της αριθμητικής υπεροχής τους απέναντι στο pancy και το hitmanchris, οι οποίοι δήλωσαν μια πολιτική προτίμηση, όποια και αν είναι αυτή. Και φαντάσου αυτό θεωρήθηκε από κάποιους ως υποστήριξη στη Χ.Α.

Όποιος δεν κατάλαβε ότι υπάρχει τραμπουκισμός, ας ανατρέξει σε απαντήσεις του τύπου "άντε κανείς άλλος που ψήφισε Χ.Α. δε θα γράψει; (να του τα σούρουμε κι αυτουνού).

Δε νομίζω να θεωρείται τραμπουκισμός η ανταλλαγή απόψεων μέσα ενά forum, η οποία περιέχει κάποιες τεκμηριωμένες απόψεις. Βέβαια, αν την είδες αβέντζερ οφ δε πολιτικαλ μινοριτις  in cod.gr, οκ.

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #352 on: June 08, 2012, 03:56:28 AM »
Δεν ξέρω, αλλά επειδή θα δουλεύω στα Exit Polls, δέχομαι τηλεφωνάκι από όποιους παίζουν "Πάμε Eκλογές", να με ρωτήσουν ποιός και τί και πού να τα χώσουν.
Δέχομαι ένα σοσιαλιστικό 15% επί των κερδών.

Αλήθεια όμως, είναι λίγο δύσκολο από τώρα να γίνουν προβλέψεις, όταν έχεις ένα 10%-20% που αλλάζει τη γνώμη του κάθε γαμημένη εβδομάδα. Και επειδή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν στο borderline που λέμε και εμείς οι Αζτέκοι, θεωρώ πως μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες θα λάμψει η Αλήθεια.
Δεν ξέρω εάν κάποιος έχει τα guts που λέμε και εμείς οι -you know who- που λένε και οι Μαλαισιανοί, να κάνει μια πρόβλεψη.
... but don't forget the Rizla.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #353 on: June 08, 2012, 10:57:33 AM »

ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΙΛΑ ΡΕ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟ

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #354 on: June 08, 2012, 11:03:19 AM »
++++ η πικ του ρεακτορ = 7% αυτων που ψηφισαν + τους υπολοιπους που συμφωνουν με οτι γραφει.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #355 on: June 08, 2012, 11:32:42 AM »
Άρα μου λες ότι οι άνδρες, πρώτα από όλους, πρέπει να φέρονται με σεβασμό, γιατί κατα κανόνα υπερτερούν σωματικά έναντι των γυναικών,ανηλίκων και ηλικιωμένων.

Όχι πρώτα από όλους, απλά είναι πιο σύνηθες για τους λόγους που ανέφερες.

Δε νομίζω να θεωρείται τραμπουκισμός η ανταλλαγή απόψεων μέσα ενά forum, η οποία περιέχει κάποιες τεκμηριωμένες απόψεις. Βέβαια, αν την είδες αβέντζερ οφ δε πολιτικαλ μινοριτις  in cod.gr, οκ.

http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111500#msg111500
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111526#msg111526
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111537#msg111537
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111550#msg111550
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111556#msg111556
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111566#msg111566
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111612#msg111612
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111621#msg111621
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111626#msg111626
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111671#msg111671
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111687#msg111687
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111691#msg111691
http://www.callofduty.gr/index.php?topic=5187.msg111760#msg111760

Όλα αυτά πριν γράψω εγώ οποιαδήποτε απάντηση. Αν εσύ αυτές τις απαντήσεις τις θεωρείς απλά ανταλλαγή απόψεων, μάλλον διαφωνούμε στο πως πρέπει να γίνεται διάλογος εν γένει.

Σε όλα αυτά συντονίζει ο Άλεξ, ο οποίος βέβαια οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι κόσμιος στις απαντήσεις του και απλά ηγείται της "σταυροφορίας". Ίσως ήταν καλύτερο το topic να ονομαζόταν "γιατί να μην ψηφίσετε Χ.Α." και όχι εκλογές 2012.

On topic τώρα, μια παρατήρηση για το χτεσινό περιστατικό και πως αυτό κατά τη γνώμη μου θα επηρεάσει τα ποσοστά της Χ.Α. στις εκλογές.

Ξέρω ότι μπορεί να φάω και κράξιμο (τι περίεργο) αλλά θεωρώ ότι τα "μπουνίδια" δε θα στοιχίσουν ψήφους στη Χ.Α. Και εξηγούμαι. Το 7% που την ψήφισε  στη συντριπτική του πλειοψηφία δεν έχει τέτοιου είδους απόψεις που να καταδικάζει τη χρήση βίας ως τρόπο τιμωρίας του πολιτικού συστήματος. Αντιθέτως για τους περισσότερους ήταν και ένας από τους λόγους που την ψήφισε και θα την ψηφίσει.

Και τα παραπάνω ενισχύονται από 1) τη σύσσωμη αντίδραση του πολιτικού συστήματος στο συμβάν, πολιτικό σύστημα το οποίο οι παραπάνω και άλλοι ψηφοφόροι θεωρούν ψεύτικο και υποκριτικό, 2) η σύσσωμη αντίδραση των δημοσιογράφων οι οποίοι εντάσσονται και αυτοί για πολλούς στην ανωτέρω κατηγορία υποκριτών 3) το ότι το πρόσωπο που δέχτηκε την επίθεση έχει αρκετούς εχθρούς ακόμα και στον αριστερό χώρο λόγω της εριστικής συμπεριφοράς του.

Αντιθέτως όσοι καταδίκασαν το γεγονός, αν δεν ήξεραν πριν της εκλογές της 6ης Μαϊου, έμαθαν με το εγέρθητι και άλλα περιστατικά τη σημαίνει Χ.Α. Δεν περίμεναν αυτό για να το μάθουν.

Γι' αυτό ακριβώς λέω, κάνετε λάθος να πιστεύετε ότι μια αντιμετώπιση απέναντι στη Χ.Α. τέτοια όπως αυτοί των δεξιών απέναντι στους αριστερούς κατά τα χρόνια που ήταν παράνομοι, θα φέρει αποτελέσματα.

Οι ψηφοφόροι δεν ψηφίζουν μόνο ιδεολογία, μάλλον το αντίθετο. Θα έπαιρνε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ 25%+ αν ψήφιζαν μόνο ιδεολογία; Εκτός αν πιστεύετε ότι το 21%(25% εκτιμούμενο για αυτές τις εκλογές - 4% στις εκλογές 2009) του εκλογικού σώματος άλλαξε ξαφνικά ιδεολογία και είδε το φως το αληθινό.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #356 on: June 08, 2012, 11:37:07 AM »
μα φυσικά και δε θα στοιχήσει ψήφους στη Χ.Α., τόσο μαλάκες που είναι οι ψηφοφόροι της... θα αποκτήσει και καινούργιους.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #357 on: June 08, 2012, 12:48:00 PM »
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι θα πει τραμπουκισμός, dfk, δεν τον έχεις ζήσει, άλλωστε γι' αυτό διατηρείς φιλική στάση απέναντι στην ΧΑ (διότι περί τραμπούκων πρόκειται).

Εσύ λες ότι ηγούμαι σταυροφορίας κατά της ΧΑ, κρίνοντας από τη συμμετοχή μου στο φόρουμ - I 'm fucking proud. Με το ίδιο κριτήριο, όμως, εσύ ηγείσαι της στρατιάς της ΧΑ εδώ μέσα, καθώς το μόνο που κάνεις είναι να την υπερασπίζεσαι συγκρατημένα.

One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #358 on: June 08, 2012, 01:18:31 PM »
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι θα πει τραμπουκισμός, dfk, δεν τον έχεις ζήσει, άλλωστε γι' αυτό διατηρείς φιλική στάση απέναντι στην ΧΑ (διότι περί τραμπούκων πρόκειται).
Εσύ που τον έχεις ζήσει, θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός να μην τον διαπράτεις έστω και λεκτικά.

Εσύ λες ότι ηγούμαι σταυροφορίας κατά της ΧΑ, κρίνοντας από τη συμμετοχή μου στο φόρουμ - I 'm fucking proud.
Έτσι περήφανοι ήταν και οι σταυρορφόροι όταν σκότωναν μωαμεθανούς. Όπως και τα μέλη της Χ.Α. όταν ασκούν βία σε αλλοδαπούς.

Με το ίδιο κριτήριο, όμως, εσύ ηγείσαι της στρατιάς της ΧΑ εδώ μέσα, καθώς το μόνο που κάνεις είναι να την υπερασπίζεσαι συγκρατημένα.
Ένα quote από δημοσίευσή μου που αποδεικνύει το παραπάνω θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.

Εσύ θεωρείς ότι η συμπεριφορές Κανέλη και Δούρου ήταν κατακριτέες ή όχι;

Υ.Γ: Στρατιά, εμπρός, μαρς, ένα δυο, εν δυο, εν δυο, ένα.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #359 on: June 08, 2012, 01:24:04 PM »
Έχω κάτσει κι αφιερώσει πολλές ώρες από τη ζωή μου να σου απαντάω εδώ μέσα, δε νομίζεις ότι είναι λίγο άκομψο να με χαρακτηρίζεις τραμπούκο και σταυροφόρο, αποδίδοντας στον όρο το νόημα που... ξέρεις, δε θα έπρεπε να αποδίδεις;

Μου φαίνεται γελοίο κι επικίνδυνο να με συγκρίνεις με δολοφόνο που σκοτώνει μωαμεθανούς ή αλλοδαπούς, τι λες;

Κατακριτέα η συμπεριφορά της Κανέλη και της Δούρου, πάντως, φαίνεται μόνο στα πρόβατα που ψηφίζουν ΧΑ, επειδή έτσι θα έγραφε ο Στόχος. Και είναι εξίσου γελοίο με τα προηγούμενα να συγκρίνεις τη συμπεριφορά ενός πολιτκού στα παράθυρα, από τότε που εφευρέθηκε η τηλεόραση και ο όρος debate, με τη χτεσινή συμπεριφορά του τραμπούκου.
Αλήθεια, τι συζητάμε; Αν δε μπορείς να κρατήσεις ίσες αποστάσεις σε στοιχειώδεις καταστάσεις, όπως αυτής του να σηκώνεται ένας μαντράχαλος και να δέρνει μία 60άρα βουλευτή, τότε δε θέλω να μιλάω μαζί σου. Μπορεί αύριο να έρθεις σπίτι μου και να δείρεις τη γιαγιά μου.
« Last Edit: June 08, 2012, 01:27:37 PM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day