oh god
Κι εξηγούμαι:
Ενοχλούμαι από οποιαδήποτε στρατευμένη, δήθεν αντικειμενική παρέμβαση στη συζήτηση στην οποία συμμετέχω. Ειδικά όταν αυτή γίνεται, με ύπουλο τρόπο, απέναντι σε ένα από τα κόμματα που προέρχονται από το χώρο που στηρίζω και με εκφράζει. Έχω το δικαίωμα;
Και, για να συνεχίσω στο ακριβώς ίδιο, ηλίθιο κι ενοχλητικό ύφος που επιστρατεύεις κατά του AGDSL αλλά και εμού, στο παρελθόν, αν δε μου επιτρέπεις να ενοχληθώ από μία δημοσίευση σε ένα φόρουμ, αναρωτιέμαι τι θα μου έκανες δια ζώσης. Πώς σου φάνηκε αυτό; Μαλακία; I know.
Δεν πιστεύω ότι για την οργή του λαού ευθύνεται αποκλειστικά ο Βορίδης και η ομάδα Καλαμπόκα. Την αποκλειστική ευθύνη φέρουν εν γένει τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που πολλάκις έπαιξαν προεκλογικά με την ξενοφοβία και το ρατσισμό, που εξέθρεψαν όλα αυτά τα χρόνια τα χουντικά κατάλοιπα, που στοιχημάτισαν στον οπαδισμό και στην ατιμωρησία, που χρηματοδότησαν βίαιες ομάδες μίσους και τις εξόπλισαν με όπλα και ιδέες. Αποκλειστικά.
Από τις πρόσφατες εξαγγελίες Λοβέρδου κατά λαθρομεταναστών, όταν συνέβη το περιστατικό και η αποτρόπαια δημοσίευση ονομάτων οροθετικών ιερόδουλων (εκ των αρχικών δώδεκα οποίων, η μία μόνο ήταν αλλοδαπή και οι υπόλοιπες έντεκα Ελληνίδες) και τις ακόμη πιο πρόσφατες ανακοινώσεις Ψωμιάδη περί αδελφών ψυχών (Νέα Δημοκρατία - Χρυσή Αυγή) μέχρι τη χρηματοδότηση όλων αυτών των οργανώσεων για να δραστηριοποιούνται "ακτιβιστικά" αλλά και οργανωτικά, γεμίζοντας τα μυαλά αγράμματων νέων με σκατά.
Αν υπονοείς ότι για την οργή και το μίσος που κάποιοι έχουν κρύψει μέσα τους, για να αντισταθμίσουν την έλλειψη της πολιτικής σκέψης και Παιδείας, ευθύνεται ο μοναδικός χώρος που προστατεύει την αξία της ανθρώπινης ζωής, έχω μόνο να πω ότι η άγνοια είναι ευτυχία. Και κίνδυνος.