Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157067 times)

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #525 on: June 12, 2012, 07:50:49 PM »
de vrizoume *** removed *** by AssVas
« Last Edit: June 12, 2012, 08:15:12 PM by AssVas »
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #526 on: June 12, 2012, 07:58:00 PM »
Ο συγκεκριμένος, πρώτος υπήρξε αήθης απέναντί μου και συνεχίζει όπως μπορείς να διακρίνεις. Συνεπώς απάντησα αναλόγως.

Πρέπει να εξηγήσω γιατί η μειονότητα που αποτελείται σε σημαντικό ποσοστό από ανθρώπους που συνδέονται με ένα κράτος που διαρκώς έχει βλέψεις σε εδάφη του δικούς μας είναι δυνητικά επικίνδυνη; (κάπου έκανες λάθος με τα 500 χρόνια νομίζω, η Θράκη ανήκει στην Ελλάδα από το 1920)
Όχι δεν πιστεύω ότι οι παραδόσεις αποτελούν πρόβλημα, αλλά η μεγάλη απόσταση από την πλήρη ενσωμάτωση. Αναρωτήσου γιατί Γερμανοί και Γάλλοι δε θέλουν τους Τούρκους στην ΕΕ. Δε νομίζω ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Δεν έχει σχέση αν είναι αριστερός. Ούτε και η θρησκεία του. Μόνο κατά πόσο νιώθει Έλληνας ή όχι και θέλει το καλό αυτής της χώρας και όχι κάποιας άλλης.

Otan sou sizitisa na mou apantiseis se merikes erotisis thelo na mou apantiseis ti me rotas an prepei na mou exigiseis profanos kai prepei na mou exigiseis
o arithmos itan ipervoli alla afou thes na to pame etsi oi tourkoi stin thrakoi itan 500 xronia prin ekei soz e?
Oi germanoi kai oi galoi pou den theloun tous tourkous den einai oloi einai kati vlakes dexioi san kai sena (oxi vlakas esi ,apla  dexios) pou den theloun oute tou roman oute tous maurous oute oute oute se kalipsa?
Eseis oi dexioi exete efeueri kana ellinometriti kai xereis toso kala poso ellinas niothei kapoios kai poios oxi?
Ego pisteuo pantos oti aytos pou thelei o ellinas na min peinasei einai perisotero patriotis apo ton tipo pou skouzei gia to pos tha onomastei i makedonia kai stin poutsa tou ama poulane tin ellada(vlepe nd)

« Last Edit: June 12, 2012, 08:03:53 PM by AGDSL »

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #527 on: June 12, 2012, 09:27:06 PM »
Δεν είμαι αριστερός , ούτε δεξιός .

Έχω διαβάσει αρκετά και μου αρέσουν πολύ τα γεγονότα τόσο από ξένες πηγές όσο και από ελληνικές σωστές έρευνες. Όλοι ξέρουμε πως
στα σχολεία μαθαίνουν στα παιδιά με δύο γραμμές τον εμφύλιο  και φυσικά όπως συμφέρει αυτούς που κυβερνάνε .  Ξέρουμε όλοι ότι για να κερδίσεις έναν μακροχρόνιο πόλεμο , χτυπάς τα νεογνά. Σε περίοδο ειρήνης τα καταστρέφεις με άλλα μέσα και μαζί με τη προπαγάνδα διαμορφώνεις σε μεγάλο ποσοστό τη μάζα. Τόσο το κόμμα που κυβερνά όσο και οι επιρροές από ξένους παράγοντες μετά από μία μακροχρόνια περίοδο μία χούντα και δύο γενιές έχουν πετύχει το σκοπό τους.   

...Δε είναι αριστερό διότι πιστεύω ότι πουλάνε ιδεολογία χωρίς να υπολογίζουν το κόστος...
Αν δε κυβερνήσει η Δεξιά θα κυβερνήσει η αριστερά. Όσα χρόνια ζείς έχεις δεί καλύτερη ημέρα με τη δεξιά στη κυβέρνηση; Οι αριστεροί μπορεί κατά την άποψή σου να πουλάνε ιδεολογία ,  σίγουρα όμως δεν είναι αυτοί που έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα χρόνια τώρα , σπιθαμή προς σπιθαμή,χωρίς να υπολογίζουν το κόστος . Επίσης είναι υπεύθυνοι για παταγώδεις τραγωδίες (Σμύρνη/Κύπρο) που όπως γνωρίζεις από Ιστορία ενώ γνώριζαν από πριν τις συνέπειες και τις πιθανότητες (βέβαιη αποτυχία χωρίς οικονομική βοήθεια-Σμύρνη), έγραψαν στα @@ τους μειονότητες της τουρκικής επικράτειας όπως γράφουν στα @@ τους και τους Έλληνες στις περιοχές που υπάρχει φόβος απόσχισης .  Το αποτέλεσμα γνωστό. Μη ξεχνάμε και τα  Δεκεμβριανά με ότι συνέπεια είχαν πανελλαδικά και για τις δύο πλευρές. Είχαμε και τις απαγωγές και τα παιδομαζώματα των "συμμοριτών" κτλ .

Το κόστος λοιπόν της αριστεράς αν κυβερνήσει τώρα δε πρόκειται να είναι μεγαλύτερο από αυτές τις καταστροφές. Μη ξεχνάμε πως η αριστερά ήταν ενάντια στο πόλεμο της Μικράς Ασίας όπως αρκετοί πολίτες άλλων κρατών και φορτώθηκε το νόμισμα της "προδοσίας" επειδή ο Λένιν προμήθευε με πολεμικό υλικό τους Τούρκους... βέβαια οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι το ίδιο έκαναν όλοι οι "σύμμαχοί" μας οι οποίοι δεν μας έδιναν δάνειο για την συντήρηση του στρατού και την  ολοκλήρωση του πολέμου (κατάληψη Άγκυρας) και εκτός αυτού έδωσαν gg στοκ κεμάλ όταν μας πήδηξε και τους έστειλαν πρόσκληση για το Πάρτι στη κύπρο.

Αυτό βέβαια που σίγουρα γνωρίζουν ελάχιστοι είναι πως ο πόλεμος αυτός έγινε με /rcon exec war_for_oil.cfg   . Όλοι οι δεξιοί / βασιλικοί παππούδες θα σου πούν πως οι πατεράδες τους είχαν πολεμήσει στην Μ.Ασία και κομμουνιστές και προπαγάνδα για τα πετρέλαια της Μουσούλης και πως κατάφεραν να διασπάσουν τον Ελληνικό λαό και πως αυτό έφταιξε που χάσαμε το πόλεμο κτλ. 80 χρόνια μετά - Gulf War . Σαν να παίζεις custom map τη The Hunt στο cod4 .

Βέβαια δε θα σου πεί κανένας ότι δε μιλάει με τον αδερφό του επειδή είναι αριστερός ούτε θα σου πεί πως έχει κλάψει αρκετές φορές για αυτά που έχουν σημαδέψει τη ζωή του. Μερικοί που έχουν και μία σοφία μετανιώνουν και σου λένε και 3 σωστά πράγματα. Άλλοι έχουν σώσει ζωές παρόλο που άνηκαν σε αντίθετα στρατόπεδα διότι ένιωσαν παραπάνω άνθρωποι . Άλλοι έγιναν οι καλύτεροι φίλοι .

Είναι τόσα πολλά που έχουν συμβεί και ενώ θα έπρεπε να έχει μάθει ο λαός από τα λάθη και τις τραγωδίες συνεχίζουν τον ίδιο χορό των ξένων δυνάμεων.
Ζητάμε τη βοήθεια των ξένων με ένα MOD στον server ... το μόνο που αλλάζει είναι το Ruleset , αντί να φτιάξουμε κάτι δικό μας και να δημιουργήσουμε, ξεπουλάμε.

Τέλος κάπου αναφέρθηκε μέρες πρίν αλλά δε το βρίσκω λόγο χρόνου .
Όσο ο εργαζόμενος δεν λαμβάνει ανταμοιβή για αυτό που δουλεύει και οι επιχειρήσεις δεν ανήκουν στους ίδιους τους εργαζόμενους να τις αναδεικνύουν και να τις προστατεύουν και να αποφασίζουν για το μέλλον τους , ο εργαζόμενος δε θα δώσει το παραπάνω ούτε θα υπάρξει εξυγίανση. Σίγουρα δε θα δώσει το μισό με 200e.
Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι σκλάβος , ούτε να λαμβάνει άλλος τους καρπούς του δικού του ιδρώτα.
« Last Edit: June 12, 2012, 09:30:20 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #528 on: June 12, 2012, 09:31:25 PM »
Otan sou sizitisa na mou apantiseis se merikes erotisis thelo na mou apantiseis ti me rotas an prepei na mou exigiseis profanos kai prepei na mou exigiseis
o arithmos itan ipervoli alla afou thes na to pame etsi oi tourkoi stin thrakoi itan 500 xronia prin ekei soz e?
Oi germanoi kai oi galoi pou den theloun tous tourkous den einai oloi einai kati vlakes dexioi san kai sena (oxi vlakas esi ,apla  dexios) pou den theloun oute tou roman oute tous maurous oute oute oute se kalipsa?
Eseis oi dexioi exete efeueri kana ellinometriti kai xereis toso kala poso ellinas niothei kapoios kai poios oxi?
Ego pisteuo pantos oti aytos pou thelei o ellinas na min peinasei einai perisotero patriotis apo ton tipo pou skouzei gia to pos tha onomastei i makedonia kai stin poutsa tou ama poulane tin ellada(vlepe nd)

Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι δεν επιθυμούν τις μουσουλμανικές (Τούρκικες κυρίως) μειονότητες λόγω του ότι δεν αφομιώνονται. Το ίδιο και οι Ρομά. Λειτουργούν ως μια ξεχωριστή κοινωνία με συνέπεια να δημιουργούν προβλήματα στους υπόλοιπους. Αν το πρόβλημα ήταν μόνο ρατσιστικό δε θα υπέγραφαν τη συνθήκη του Σένγκεν, ώστε να μην υπάρχει κανένας νόμιμος ξένος στο έδαφός τους.

Στη δική μας περίπτωση, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Αδιάφορο μου είναι αν οι Τούρκοι είχαν πιο πριν τη Θράκη ή οι Βυζαντινοί πιο πριν την Κωσταντινούπολη. Αυτή τη στιγμή η Θράκη ανήκει στο Ελληνικό κράτος και κατοικείται ως επί το πλείστον από Έλληνες (στην ψυχή και στην υπηκοότητα) και θα ήθελα να παραμείνει έτσι.

Πιστεύω τις βλέψεις των εξ' ανατολής γειτόνων μας δεν τις αμφισβητεί κανείς. Μακάρι να βρισκόμασταν στην κεντρική Ευρώπη που πλέον, δε φαίνεται να υπάρχουν εδαφικές διεκδικήσεις. Όπως λοιπόν υφίσταται τώρα το "μακεδονικό" θα μπορούσε με την ενδυνάμωση της μουσουλμανικής (τουρκικής εν μέρει) μειονότητας να υπάρξει και "θρακικό".

Με τη βοήθεια και την προπαγάνδα της συμμάχου στο ΝΑΤΟ Τουρκίας να αναπτυχθεί μια (τουρκο) Θρακική μειονότητα που να ζητήσει την ανεξαρτησία της από τους καταδυναστεύοντες Έλληνες. Υπερβολικό το σενάριο, αλλά ας ενθυμίσω τι έγινε στην Κύπρο με τους εποίκους Τούρκους, στην Παλαιστήνη ακόμα και το σφετερισμό της ιστορίας της αρχαίας Μακεδονίας από του ναι μεν κατοίκους του βορίου μέρους της Μακεδονίας, σκοπιανούς, αλλά ερχόμενους στη γεωγραφική θέση αυτή πολύ αργότερα από την ύπαρξη των Μακεδόνων.

Δε με ενδιαφέρει να καταπιέζω του γείτονές μου, ούτε να πάρω πίσω εδάφη που κάποτε ανήκαν στην Ελλάδα. Αλλά είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στις εδαφικές διεκδικήσεις αυτών και θα ήθελα να προστατευτώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχω ακούσει (δεν ξέρω αν είναι αληθινά) τα πιο απίστευτα σενάρια. Θα μεταφέρουν εδώ όλες τις οικογένειες των μεταναστών, θα ελληνοποιήσουν τους λαθρομετανάστες, ο stewie προτιμάει να μείνουμε εδώ με το δημόσιο χρέος παρά να απελάσουμε τους λαθρομετανάστες στις χώρες τους σε υποθετική ερώτηση.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ μακριά από την αφομίωση στην ελληνική κοινωνία, πολλοί δεν ξέρουν καν τη γλώσσα, εντείνουν προβλήματα όπως η ανεργία, η φτώχια, η εγκληματικότητα. Είναι καλό να είσαι ανθρωπιστής, αλλά μην προσπαθείς να επιβάλλεις το κόστος του ανθρωπισμού σου σε αυτούς που καταλαβαίνουν ότι είναι δυσβάσταχτο.

Δεν έχω ελληνόμετρο να μετρήσω τους 2 υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μουσουλμάνοι. Επίτρεψέ μου όμως να είμαι ανήσυχος για το τι συνέπειες μπορεί να έχει μια διόγκωση της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.

@Assvas: Δεν προλαβαίνω τώρα απάντηση, latez.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #529 on: June 12, 2012, 10:00:29 PM »
πω ρε φίλε ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.. και διαφωνώ στο 90% με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ VS ΠΛΕΥΡΗ.

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #530 on: June 12, 2012, 10:38:36 PM »
Κούρασε ρε φίλε. Ούτε μια λέξη για το πρόγραμμά τους.

Ο Πλεύρης τί ακριβώς λέει για τη δημοτική αγορά Κυψέλης? (το είπε και δυο φορές)
Τη δημοτική αγορά ήθελε ο δήμος να την ανακαταλάβει και να την κάνει γραφεία, λες και στην Κυψέλη δεν υπάρχουν δεκάδες άδεια όμορφα νεοκλασικά... του Δήμου.
Στην αγορά δεν παίζει πρέζα, αλλά καλλιτεχνικά δρώμενα και προβολές.
... but don't forget the Rizla.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #531 on: June 12, 2012, 10:55:10 PM »
Βασίλη δε μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερες διαφωνίες σε αυτά που λες. Απλά κάποιες επισημάνσεις:
1) Δεν είναι δεξιά οτιδήποτε δεν είναι αριστερά κατά τη γνώμη μου. Όπως πχ το ΠΑΣΟΚ του '81.
2) Επιμένω να πιστεύω ότι ένα κομμουνιστικό μοντέλο (οι επιχειρήσεις ανήκουν στους εργαζομένους) θα αποτύχει οικτρά, διότι κανείς δε θα δουλεύει περισσότερο για να λαμβάνει το 1/(ο αριθμός των εργαζομένων της επιχείρησης) της αύξησης της παραγωγής λόγω της δουλειάς του.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι η λύση προέρχεται απέξω. Αν δε λύσουμε τα δικά μας προβλήματα καμία (υποτιθέμενη; ) βοήθεια από τους "εταίρους-συμμάχους" μας δε θα δώσει λύση.

Ήρθε κατά τη γνώμη μου ο καιρός να δοκιμάσουμε μια αριστερή διακυβέρνηση. Με ότι συνέπειες θα έχει αυτό.

storm

• DV zombie
« Reply #532 on: June 12, 2012, 11:00:40 PM »

Ήρθε κατά τη γνώμη μου ο καιρός να δοκιμάσουμε μια αριστερή διακυβέρνηση. Με ότι συνέπειες θα έχει αυτό.

κατι πεταξαν στον αερα δεν παιζει... ειμαι μαστουρωμενος και δεν βλεπω καλα....

.....εκτος και αν...
παιδια εσεις?? το ειδατε και εσεις αυτο?
-.- -.- ^.-
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Last Edit: June 13, 2012, 12:48:57 AM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

chesteR!

• DV zombie
« Reply #534 on: June 13, 2012, 12:53:19 AM »
Μήπως οι διαρκώς αυξανόμενες τον τελευταίο καιρό επιθέσεις κατά διαφόρων αριστερών δεν είναι και τόσο «αντιαριστερες» -όπως τις χαρακτηρίζουν τα κόμματα του κατεστημένου και τα ΜΜΕ, που τις αποδίδουν στην Χρυσή Αυγή- αλλά έχουν σχέση με το ξεκαθάρισμα εσωαριστερών λογαριασμών; Ε? ΜΗΜΠΩΣ? ? ? ? ?

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hey dude,where's my KaR ?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #535 on: June 13, 2012, 12:55:09 AM »
ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗ

Hitmanchris, you had it coming. Biatch!
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #537 on: June 13, 2012, 05:39:00 PM »
να ακομα παρακλαδι του εθνικισμου στην ελλαδα

Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #538 on: June 13, 2012, 07:18:54 PM »
από σίλα
ΚΑΛΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΚΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ, ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Χ.ΑΥΓΙΤΕΣ..

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #539 on: June 13, 2012, 09:30:32 PM »
Μην ψηφίσετε ρε μαλάτσες Χ.Α,με ποιόν θα μαζεύω μετά εγώ τις ελιές μου ? με ποιόν θα τις κλαδεύω ? με ποιόν θα καίω τις κλάρες ? με ποιόν θα τις κοσκινίζω ? πάντως οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ το θεωρούν(αυτό το χειμώνα θα αλλάξουν αναγκαστικά στάση βέβαια) υποτιμητικό να ΄ρθουν να δουλέψουν(30e υπόψιν) !Εγώ ρε μαλάκα ελιές ???? Εγώ οικοδομή ???? Και όλα αυτά ξέρετε απο που έχουν ξεκινήσει ε ?Και φυσικά ξέρετε δεν χρειάζεται να σας πώ εγώ !

Πολύ χρόνο αφιέρωσα και τα Ρωσιδάκια στο Φαληράκι θα περιμένουν,last fuck before X.A !