Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157104 times)

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #60 on: May 17, 2012, 08:55:36 PM »
την μαλακια που μου εβαλες σε εισαγωγικα κιολας για να μου υπερασπιστεις το προηγουμενο δεν την σχολιαζω ενα μικρο σχολιακι ισως δεν ειδα να βαζεις την ιδια καταληξη για τους μεταναστες ή για τον τραπεζιτη που κερδοφορει εις βαρος μου με αερα κοπανιστο)
"Η Ελευθερία του καθενός φτάνει μέχρι εκεί, που ξεκινάει η Ελευθερία του άλλου"=μαλακία -> φασίστας detected. Εξαιρετικά δύσκολο να κάνουμε διάλογο το είπα εγώ.
to eipa malakia gt sto simeio pou mpike theorite malakia  pisteuo se ayto otan omos iothetite pantou kai panta kai otan oi anthropoi einai anthropoi kai oxi etairies gia paradeigma ti exeis na peis gia ta diodia ti exeis na peis gia tis trapezes ti exeis na peis gia ta ergostasia ti exeis na peis gia tis sinthikes ergasia ti exeis na peis gia to perivallon pou katapatite apo tis etairies kai ti exeis na peis gia ton kapitalismo genikotera os pros tin katapatisi tis eleutherias tou anthropou. Min thimomaste tin eleutheria opote mas voleeui
gia ola ta alla den apantises etsi kai allios opote den exo na sxoliaso kati parapano

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #61 on: May 17, 2012, 09:02:28 PM »

Τέλος, κατά τη γνώμη άκρως επιφανειακή η αντιστοίχηση Δημοτικό->αγγράματος, Γυμνάσιο/Λύκειο->ημιμαθής, ΑΕΙ/ΤΕΙ -> μορφωμένος. Αμφίβολο και ειδικά στο Ελληνικό σύστημα παιδείας ότι πτυχία σημαίνουν και αληθινή παιδεία και καλλιέργεια. Ειδικά αν κρίνω από τα "Τσιπροειδή" των συνελεύσεων...

EDIT: Και για να δείτε πόσο με το συναίσθημα ψηφίζει ο λαός: http://www.protothema.gr/files/1/2012/05/17/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20Alpha_17.05.12.pdf

Ισχύει οτι άλλο εκπαίδευση και εξειδίκευση και άλλο μόρφωση. Ειδικότερα στον Δυτικό κόσμο να λες οχι μόνο στην Ελλαδα.Οι άνθρωποι ειναι περισσότερο εκπαιδευμένοι/εξειδικευμένοι σε κάτι αλλά λιγοτερο μορφωμένοι.

Τα στατιστικά μην τα λαμβάνετε και πολυ υπόψιν και μην τα παίρνετε και ως δεδομένα.Ειναι γνωστό  ότι γενικότερα η Στατιστική Επιστήμη ειναι η επιστήμη των Απατεώνων ;D

Τέλος ο μισθός έχει πάει 420 για μέχρι τα 25 και 480 για μετά τα 25 right? Από ότι όλα δείχνουν τα νέα μέτρα και αν ακολουθήσουμε την συνταγή του μνημονίου πάνε για εκ νέου μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.Αν απομονώσουμε διάφορες δηλώσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς οι δανειστές μας, δηλώνουν ότι πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τις γείτονες χώρες (βουλγαρια,τουρκια κτλπ). Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο σκοπός τους είναι να φτάσουν τον Ελληνα στα 290-311 ευρώ το μήνα. Έτσι θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και θα προσελκύσουμε και πιο εύκολα τις επενδύσεις και την ανάπτυξη,τις ίδιες επενδύσεις που προσέλκυσαν οι Ταϊβανέζοι(στυλ Nike,Intel etc) και πληρώνονταν  1 δολάριο το μήνα. Όταν την ίδια στιγμή βγαίνει ο Πρωθυπουργός δεν ξέρω ποιος της Βουλγαρίας και λέει ρε παιδιά τι λέτε στους Ελληνες, εμείς τόσο καιρό που είμαστε με 200 ευρώ μισθό και καθόλου φορολογικές επιβαρύνσεις και δεν έχουμε προσελκύσει καμιά ανάπτυξη/επένδυση.
 Όταν σου καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις(από τις μεγαλύτερες αλητείες ever).Πριν 2 μέρες μετά την 48ωρη απεργία της ομοσπονδίας ποτών και τροφίμων για την κατάργηση της συλλογικής σύμβασης.Η ομοσπονδία των ποτών κατάφερε να διασφαλίσει τις συλλογικές της συμβάσεις και να υπογράψει με τούς παλιούς όρους χωρίς περικοπές σε μισθούς.

Άρα αυτοί είναι φανερό πλέον ότι πάνε να σου πάρουν και τα σώβρακα.Αν δεν υπάρχει αντίσταση θα το καταφέρουν. Κάνει κανείς εδώ φορολογική δήλωση; Έχετε πάει να δείτε πόσο βγαίνει  στον καθένα να πληρώσει;Την ιδία ώρα που σου μειώνουν τον μισθό σου αυξάνουν τον φόρο.

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #62 on: May 17, 2012, 09:13:37 PM »
Πολύ σωστός ο Καμελ.DFK την ελευθεριά μην την επικαλείσαι οπότε θέλεις.Δεν υπάρχει η ιδία ελευθεριά σε μένα και σε σένα σαν απλός λαός και στους κεφαλαιοκράτες. Ούτε μιας μικρής επιχείρησης με τον Βαρδινογιάννη και τους όμοιούς του.Θες να μην λεω κεφαλαιο και ολιγαρχια του πλούτου και άρχουσα τάξη και να τους ονοματίζω δλδ να κάτσω να ονοματίσω αυτές τις 50-100 οικογένειες που κάνουν κουμάντο στην Ελλαδα και τις αντίστοιχες ανά χώρα;ΟΧΙ για αυτό τους  λέω κεφάλαιο/άρχουσα τάξη/ολιγαρχία του πλούτου.Στο λέω έτσι τώρα γιατί θυμάμαι που είχες κάνει παρατήρηση ότι γιατί δεν τους ονοματίζω και τους λέω κεφάλαιο κλπ.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

chesteR!

• DV zombie
« Reply #63 on: May 17, 2012, 09:36:49 PM »
"Όχι δεν είμαστε υπέρ των συλλογικών συμβάσεων.. καθόλου κατάκτηση δεν είναι.. το ελάχιστο ας το βρεί ο καθένας με τον εργοδότη του.. να διεκδικήσει ο καθένας το μισθό ανάλογα με τις δυνατότητές του“.

Με το που αντικριζει ενα σκεπτομενο ατομο αυτη τη θεση,πρεπει αυτοματως να διαγραφει το ονομα του Τζημερου.

Δηλαδη,ΣΟΒΑΡΑ ρε μαλακες? Ειναι αυτο κατι που χωραει συζητηση εν ετει 2012? Και απορω πως δεν το εχει θεσει καποιος ως τωρα.

Ρε πικα αγορινα μου,μας ειπες τις προαλλες οτι ΓΕΛΑΣ με αυτα που ακους απο ΚΚΕ και μας αποκαλεις τον Τζημερο COOL τυπακι? Σορυ.αλλα εγω πρεπει να γελασω 10...επι 10.

Θα ηθελα να ακουσω και τη δικη σου τεκμηριωση πανω σε αυτο δφκ,μιας και εχεις βγαλει ολες τις θεσεις της αριστερας μη ρεαλιστικες και ανεδαφικες,αναμασωντας φυσικα τις καθιερωμενες αντιαριστερες πιπιλες, ενω θεωρεις ρεαλιστικη θεση ισως οτι πιο αναχρονιστικο,αποδεδειγμενα καταδικαστικο και εν τελει ηλιθιο εχω ακουσει την περιοδο αυτη.
« Last Edit: May 17, 2012, 10:31:31 PM by chesteR! »
Hey dude,where's my KaR ?

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #64 on: May 17, 2012, 10:36:51 PM »
@Mexicola: Εγώ είμαι κάθαρμα ή/και φασίστας; Περιμένω μια ειλικρινή απάντηση, δε θα παρεξηγηθώ ότι και αν απαντήσεις.

@rest: Πόσο κατά τη γνώμη σας πρέπει να είναι ο ελάχιστος μισθός στην Ελλάδα σήμερα; Παρακαλώ κατά την απάντησή σας τεκμηριώστε κατά προτίμηση εκτιμώντας τις συνέπειες του αριθμού που θα δώσετε.

to eipa malakia gt sto simeio pou mpike theorite malakia  pisteuo se ayto otan omos iothetite pantou kai panta kai otan oi anthropoi einai anthropoi kai oxi etairies gia paradeigma ti exeis na peis gia ta diodia ti exeis na peis gia tis trapezes ti exeis na peis gia ta ergostasia ti exeis na peis gia tis sinthikes ergasia ti exeis na peis gia to perivallon pou katapatite apo tis etairies kai ti exeis na peis gia ton kapitalismo genikotera os pros tin katapatisi tis eleutherias tou anthropou. Min thimomaste tin eleutheria opote mas voleeui
gia ola ta alla den apantises etsi kai allios opote den exo na sxoliaso kati parapano

Ο καπιταλισμός το μόνο που κάνει είναι να εκμεταλλεύεται την απληστία του καθενός και να τον κάνει να κυνηγάει το καρότο. Η ανισοκατανομή του πλούτου οφείλεται βασικά στο ότι όλοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι άπληστοι. Εκεί οφείλεται και σε μεγάλο βαθμό η πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού στο ανατολικό μπλοκ. Την ανελευθερία που αναφέρεις στην επιβάλλει η απληστία των άλλων.

Δυστυχέστατα, προς το παρόν, είναι το μόνο σύστημα που επειδή "ταιριάζει" καλύτερα στην (εγγενή;) απληστία του ανθρώπου είναι και αυτό που ακολουθείται στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #65 on: May 17, 2012, 11:15:48 PM »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #66 on: May 17, 2012, 11:25:51 PM »
Η ανισοκατανομή του πλούτου οφείλεται βασικά στο ότι όλοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι άπληστοι.

Αυτό δεν το δέχομαι.Ο άνθρωπος δεν διαθέτει κάποιο κομμάτι στο DNA του που τον κάνει άπληστο.Η ιστορική εξέλιξη του ανθρώπου έχει αποδείξει ότι η θεωρία ότι ο άνθρωπος είναι από την φύση του άπληστος είναι λάθος. Άπληστος είναι ο καπιταλιστής ή ο κλεφτής για παράδειγμα. Άπληστο μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο η θέση που βρίσκεται στην κοινωνία ή στην παραγωγή για παράδειγμα. Μπορώ να στο αναλύσω όσο θέλεις με βάση την ιστορική εξέλιξη του ανθρώπου ότι αυτό που λες είναι λανθασμένο.

Όσο για τους μισθούς δεν έχει νόημα για μένα να σου πω έναν ιδανικό μισθό χωρίς να πω(που έχω πει) και πως αυτό θα επιτευχθεί. Δηλαδή όλη την αλλαγή στην δομή της οικονομίας και κοινωνίας. Κατώτερούς εφικτούς μισθούς έτσι αυθαίρετα ask alexis he knows.

Επίσης αυτό που λες για την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού του ανατολικού μπλοκ ότι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στην απληστία είναι άσχετο.Ο ορός απληστία είναι κάτι απολιτικ και αυθαίρετο/άοσμο και δείχνει ότι δεν έχεις και αρκετή αντίληψη και επίγνωση όχι μόνο πάνω στο θέμα του Ανατολικού μπλοκ αλλά και γενικότερα.Να μου λεγες για λάθη στο ανατολικό μπλοκ και για τον ρόλο κάποιων προσωπικοτήτων κτλπ να έλεγα οκ αλλά έτσι αυθαίρετα μια λέξη απληστία ούτε καν.

άπληστος  σημαίνει  κάποιος που δεν έχει όρια,δεν έχει ηθικούς φραγμούς και θέλει όλο και παραπάνω αγαθά και δεν ικανοποιείται ποτέ.

Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #67 on: May 18, 2012, 12:09:12 AM »
Αυτό δεν το δέχομαι.Ο άνθρωπος δεν διαθέτει κάποιο κομμάτι στο DNA του που τον κάνει άπληστο.Η ιστορική εξέλιξη του ανθρώπου έχει αποδείξει ότι η θεωρία ότι ο άνθρωπος είναι από την φύση του άπληστος είναι λάθος. Άπληστος είναι ο καπιταλιστής ή ο κλεφτής για παράδειγμα. Άπληστο μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο η θέση που βρίσκεται στην κοινωνία ή στην παραγωγή για παράδειγμα. Μπορώ να στο αναλύσω όσο θέλεις με βάση την ιστορική εξέλιξη του ανθρώπου ότι αυτό που λες είναι λανθασμένο.

Αμφίβολο αν θα μπορέσεις να μου αποδείξεις κάτι τέτοιο. Απλά θα μπλεχτούμε σε φιλοσοφική συζήτηση.

Όσο για τους μισθούς δεν έχει νόημα για μένα να σου πω έναν ιδανικό μισθό χωρίς να πω(που έχω πει) και πως αυτό θα επιτευχθεί. Δηλαδή όλη την αλλαγή στην δομή της οικονομίας και κοινωνίας. Κατώτερούς εφικτούς μισθούς έτσι αυθαίρετα ask alexis he knows.

Δημιουργήθηκε ένα θέμα ότι πρέπει να υπάρχουν κατώτατοι μισθοί στην παρούσα φάση στην Ελλάδα. Εφόσον συμφωνείτε με το παραπάνω θα ήταν σκόπιμο να έχετε και άποψη για το πόσο πρέπει να είναι και μια αιτιολόγηση πίσω από αυτό. Αλλιώς συνεχίζουμε την αερολογία.

Επίσης αυτό που λες για την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού του ανατολικού μπλοκ ότι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στην απληστία είναι άσχετο.Ο ορός απληστία είναι κάτι απολιτικ και αυθαίρετο/άοσμο και δείχνει ότι δεν έχεις και αρκετή αντίληψη και επίγνωση όχι μόνο πάνω στο θέμα του Ανατολικού μπλοκ αλλά και γενικότερα.Να μου λεγες για λάθη στο ανατολικό μπλοκ και για τον ρόλο κάποιων προσωπικοτήτων κτλπ να έλεγα οκ αλλά έτσι αυθαίρετα μια λέξη απληστία ούτε καν.

Καλά οκ, ούτε σε αυτή τη συζήτηση σκοπεύω να μπω, ο υπαρκτός σοσιαλισμός έπεσε λόγω κάποιων λαθών που έκαναν κάποιες προσωπικότητες.

άπληστος  σημαίνει  κάποιος που δεν έχει όρια,δεν έχει ηθικούς φραγμούς και θέλει όλο και παραπάνω αγαθά και δεν ικανοποιείται ποτέ.

άπληστος: αυτός που δεν ικανοποιείται εύκολα, που συνεχώς θέλει περισσότερα· πλεονέκτης.

Καμία αναφορά σε ηθικούς φραγμούς.

Πρέπει να σου πω ότι διαρκώς θεωρητικολογείς για τα πάντα. Είναι εξαίρετος τρόπος να μην μπαίνεις σε επί του πραγματικού συζήτηση. Ξέρεις, έχουμε μια πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα και οι θεωρίες περί κομμουνισμού και όλων αυτών των υπέροχων πραγμάτων είναι εξίσου εφαρμόσιμες όπως θα ήταν στην ουτοπία (κυρίως επειδή δεν υπάρχει, αν με πιάνεις).

Στη δουλειά σου ψάχνεις να βρεις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις χρησιμοποιώντας τις θεωρίες αυτές; Εξαιρετικά αμφίβολο...

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #68 on: May 18, 2012, 01:04:34 AM »
Ξέρεις, έχουμε μια πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα και οι θεωρίες περί κομμουνισμού και όλων αυτών των υπέροχων πραγμάτων είναι εξίσου εφαρμόσιμες

Στη δουλειά σου ψάχνεις να βρεις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις χρησιμοποιώντας τις θεωρίες αυτές; Εξαιρετικά αμφίβολο...

Θα μας τρελάνεις έτσι? Εσύ δεν ανέφερες  εγγενή απληστία και Ανατολικό Μπλοκ. Δηλαδή θα σχολιάζεις ότι θέλεις και όπως το θέλεις και μετά θα λες ξέρεις το θέμα μας είναι η Ελλαδα;Αν δεν θες να ξεφεύγει η κουβέντα μην ξεφεύγεις .Αν είναι δυνατόν.

Όσο αυτό για την δουλειά μου, τώρα τι ερώτηση  είναι αυτή άντε βγάλε άκρη,οι λύσεις στα προβλήματα έχουν να κάνουν ότι η επιχείρηση η οποία λειτουργεί σε αυτό το σύστημα και ακολουθεί αυτούς τους κανόνες και νομούς, θα περιοριστούν στα πλαίσια αυτού του συστήματος.Οι θεωρίες μου για να εφαρμοστούν απαιτείται πρωτίστως να ανατραπεί αυτό το σύστημα. Όπως ανατρέπεται κάθε σύστημα για να έρθει ένα άλλο που για κάποιους θεωρούνταν ουτοπία.Παρε για παραδειγμα την αστικη επανασταση εναντι του φεουδαρχικού καθεστώτος. Νομίζεις ότι δεν υπήρχαν άνθρωποι σαν και σένα- ρεαλιστές- που ζώντας για αιώνες κάτω από φεουδαρχικό καθεστώς θεωρούσαν  τον καπιταλισμό(την αρχική του μορφή) ως ουτοπία; Σαφώς και υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.

Τώρα όσο για αερολογία που λες, εγώ τις προτάσεις του ΚΚΕ στις είπα στο προηγούμενο θρεντ διαφώνησες σε βασικά σημεία,θα κάτσω να σου ξαναγράφω τα ιδία;

Εδώ να παραθέσω ότι επειδή ο καπιταλισμός έχει εξελιχθεί και επειδή ακόμη στα σχολειά και στην κοινωνία όταν εννοούμε καπιταλισμό εννοούμε άστοχα την πρώιμη μορφή του.Θα το βάλω πάλι κατά βικιπαιδεια μην πείτε ότι διαστρεβλώνω, ότι βάζω από την μαρξιστική πλευρά κτλ.

Περιοδολόγηση
Ο καπιταλισμός σύμφωνα με πολλούς διανοητές αλλά και οικονομολόγους, στη σχετικά μακραίωνη ιστορία του χαρακτηρίστηκε από ποιοτικές και ποσοτικές μεταβολές.[9] Η πρώτη περίοδος (από τον 16ο αι. έως τα μέσα του 18ου αιώνα) χαρακτηρίζετε από την διαδικασία της πρωταρχικής συσσώρευσης και μπορεί να ονομαστεί "καπιταλισμός του ελεύθερου ανταγωνισμού". Στην περίοδο αυτή κυριαρχεί η μικρή και μεσαία βιοτεχνία (μανιφακτούρα). Από τα μέσα του 18ου αιώνα έως τα τέλη του 19ου αιώνα αρχίζει και κυριαρχεί η μεγάλη επιχείρηση ως αποτέλεσμα της αποικιοποίησης, η οποία όμως δεν έχει αποκτήσει ακόμα τα χαρακτηριστικά του "μονοπωλίου". Από τα τέλη του 19ου αιώνα κυριαρχεί πλέον ο "μονοπωλιακός καπιταλισμός", διότι παρατηρούμε την συγκέντρωση και συγκεντροποίηση του κεφαλαίου σε μεγάλες μονοπωλιακές επιχειρήσεις. Είναι πλέον η εποχή του ιμπεριαλιστικού σταδίου για τον καπιταλισμό. [10] Τέλος, σήμερα υπάρχουν μαρξιστές διανοούμενοι οι οποίοι έχουν την αντίληψη πως ο καπιταλισμός από τις αρχές της δεκαετίας του '70 περνά σε ένα νέο στάδιο, που ονομάζεται "ολοκληρωτικός καπιταλισμός". [11] [12] Η ιδεολογία που αποδέχονται σήμερα οι υπερασπιστές του καπιταλισμού είναι κατά κύριο λόγο ο νεοφιλελευθερισμός

« Last Edit: May 18, 2012, 01:15:44 AM by peEWw »
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #69 on: May 18, 2012, 01:23:31 AM »
Θα μας τρελάνεις έτσι? Εσύ δεν ανέφερες  εγγενή απληστία και Ανατολικό Μπλοκ. Δηλαδή θα σχολιάζεις ότι θέλεις και όπως το θέλεις και μετά θα λες ξέρεις το θέμα μας είναι η Ελλαδα;Αν δεν θες να ξεφεύγει η κουβέντα μην ξεφεύγεις .Αν είναι δυνατόν.

Από τις εκατοντάδες προτάσεις που έχω γράψει, ανέφερα σε μια το ανατολικό μπλοκ. Ζητώ συγγνώμη αν σου έθιξα την "ουτοπία" σου, δε θα επαναληφθεί.

Όσο αυτό για την δουλειά μου, τώρα τι ερώτηση  είναι αυτή άντε βγάλε άκρη,οι λύσεις στα προβλήματα έχουν να κάνουν ότι η επιχείρηση η οποία λειτουργεί σε αυτό το σύστημα και ακολουθεί αυτούς τους κανόνες και νομούς, θα περιοριστούν στα πλαίσια αυτού του συστήματος.Οι θεωρίες μου για να εφαρμοστούν απαιτείται πρωτίστως να ανατραπεί αυτό το σύστημα. Όπως ανατρέπεται κάθε σύστημα για να έρθει ένα άλλο που για κάποιους θεωρούνταν ουτοπία.Παρε για παραδειγμα την αστικη επανασταση εναντι του φεουδαρχικού καθεστώτος. Νομίζεις ότι δεν υπήρχαν άνθρωποι σαν και σένα- ρεαλιστές- που ζώντας για αιώνες κάτω από φεουδαρχικό καθεστώς θεωρούσαν  τον καπιταλισμό(την αρχική του μορφή) ως ουτοπία; Σαφώς και υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.

Τόνισα το κομμάτι της παραπάνω παράθεσης, διότι αφορά τη συζήτησή μας για την Ελλάδα, η οποία αποτελεί μέρος ένος συνόλου, που διέπεται από κάποιους κανόνες και τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με λύσεις που περιορίζονται σε αυτό το σύστημα. Μήπως τώρα καταλαβαίνεις τι εννοώ;

Μπορείς εσύ και το ΚΚΕ, ελεύθερα να φαντάζεστε πως θα βρίσκονταν λύσεις αν η χώρα βρισκόταν σε ένα διαφορετικό σύστημα, απλά δεν έχει κάποιο νόημα, διότι η χώρα βρίσκεται στο σύστημα που βρίσκεται και όχι σε αυτό που φαντάζεστε.

Κι εγώ θα ήθελα ο πλούτος να ήταν ισοκατανεμημένος παγκόσμια, απλά αυτό δε γίνεται επί της παρούσης. Η φιλοσοφία είναι ωραία για να περνάμε την ώρα μας, δε διαφωνώ, απλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και ο λαός της, απαιτεί λύσεις και όχι όμορφα λόγια και ιδέες.

Αν και πάλι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ, μπορείς να ανοίξεις ένα άλλο νήμα, να φιλοσοφούμε εκεί, για το ανατολικό μπλοκ, για τον κομμουνισμό, τον καπιταλισμό και οποιοδήποτε άλλο ηθικοκοινωνικοοικονομικό θέμα σε αγγίζει.

Τέλος, θα ήταν καλό να πάρεις απόφαση, ότι στην παρούσα φάση, ο Ελληνικός λαός (και άλλοι) δεν είναι έτοιμος ακόμα ούτε για τον κομμουνισμό όπως τον φαντάζεσαι ούτε και για κάτι άλλο. Αν ήταν, μην ανησυχείς, θα είχαμε το ΚΚΕ κυβέρνηση τώρα.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #70 on: May 18, 2012, 01:53:36 AM »
Ούτε εγώ είμαι υπέρ των αποκρατικοποιήσεων (μερικών) από οικονομικής σκοπιάς. Κακώς παραχωρήθηκε το δίκτυο ΟΤΕ (δεν εννοώ τις υπηρεσίες), έπρεπε να μείνει υπό κρατική εκμετάλλευση, παρότι πουλήθηκε σε πολύ μεγαλύτερη τιμή από τη σημερινή του αξία. Αλλά να δεις πως άλλαξαν οι ΟΤΕτζήδες από συμπεριφορά μετά την ιδιωτικοποίηση... Πόσο ακόμα ο άκρατος συνδικαλισμός θα γλεντάει στου κασίδι το κεφάλι;

Εδώ είσαι λάθος , δεν άλλαξε κανένας παλαιός Οτετζής λόγο της ιδιωτικοποίησης που έχει γίνει 10+ χρόνια τώρα, ο μαλάκας παραμένει μαλάκας και ο σωστός σωστός, απλά έφυγαν αρκετοί παλαιοί που είχαν μπεί όπως είχαν μπεί,εκ τότε μπήκαν νέα παιδιά,έγιναν συγχωνεύσεις με ΟΤΕΝΕΤ-COSMOTE που είχαν άλλη νοοτροπία και ως αποτέλεσμα έχει μία καλύτερη εικόνα σαν εταιρία . Η τιμή δε που πουλήθηκε ήταν έγκλημα από τη στιγμή που είσαι ο Νο1 κερδοφόρος Οργανισμός στα Βαλκάνια (και επενδύσεις). Ξεπούλημα ήταν και μάλιστα από τα μεγαλύτερα. Η πολιτική σκηνή δε της χώρας σου και οι μίζες υπάρχουν και στον ιδιωτικό τομέα και στον δημόσιο ανέκαθεν. Ο συνδικαλισμός είναι ελεγχόμενος από πού είπαμε;

Η διαδήλωση στους δρόμους είναι ξεπερασμένη μορφή διαμαρτυρίας, οι άνεργοι συμπολίτες σου δε πάνε καν... , τα media ξέρουμε όλοι τι κάνουν , πάμε παρακάτω 

Για άλλες δημόσιες επιχειρήσεις (ΟΣΕ πχ που μας βάζει μέσα 10μύρια τη μέρα) η γνώμη μου είναι είτε κλείσιμο τώρα είτε ιδιώτης. Κάθε μήνα πληρώνω τον ΟΣΕ 30 ευρώ χωρίς να χρησιμοποιώ της υπηρεσίες του...

Tell that στους κάτοικους των νησιών και των χωριών που δε πάνε δρομολόγια πλοίων και τρένων πλέον, αλλά αυτοί δε μας νοιάζουν μάλλον.
Να σε ενημερώσω ότι τη συντήρηση του δικτύου του ΟΣΕ ξέρεις ότι ο ιδιώτης ΔΕ θα τη πάρει έτσι; το φιλετάκι θα φάει. Όπως ξέρεις και γιατί μπαίνει μέσα 10 μύρια τη μέρα ο ΟΣΕ; Για τη ΔΕΗ δε θα πούμε που πληρώνουμε την ΕΡΤ ; για τα διόδια; για τις τιμές στο  σούπερ μάρκετ που είναι μεγαλύτερες του Λονδίνου και του Άμστερνταμ ενώ ο μισθός είναι /3 ? Για τα αυξημένα tickets στα buses? Για τα καύσιμα;

Δημιουργήθηκε ένα θέμα ότι πρέπει να υπάρχουν κατώτατοι μισθοί στην παρούσα φάση στην Ελλάδα. Εφόσον συμφωνείτε με το παραπάνω θα ήταν σκόπιμο να έχετε και άποψη για το πόσο πρέπει να είναι και μια αιτιολόγηση πίσω από αυτό. Αλλιώς συνεχίζουμε την αερολογία.
Ορισμός κατώτατου μισθού , δηλαδή με πόσα σου επιτρέπουν εάν έχεις job να τη βγάζεις το μήνα. Τι να σου πώ αδερφέ , αυτό που βλέπω είναι άτομα να τρώνε από τα σκουπίδια και να ρουφάνε τους καφέδες, από τα σκουπίδια και αυτούς, λες και είναι κόκα. Βόλτα στο Supermarket κάνεις υποθέτω και βλέπεις τις τιμές ...
και φαντάσου , έχεις δουλειά. Τι λές να καταργηθεί το ταμείο ανεργίας ; Να οριστεί κατώτατος μισθός ο μισθός του βουλευτή επειδή αγαπάει το τόπο του;

Μία υπηρεσία είτε είναι ιδιωτική είτε δημόσια εάν δε τη στελεχώνουν σωστά άτομα,  δε θα δουλέψει ποτέ σωστά .
Ας κάνουμε και τη Βουλή ιδιωτική ;)

Ξυπνάτε λίγο, κρίση = διάσωση τραπεζών .- 
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #71 on: May 18, 2012, 02:22:58 AM »

1)Μπορείς εσύ και το ΚΚΕ, ελεύθερα να φαντάζεστε πως θα βρίσκονταν λύσεις αν η χώρα βρισκόταν σε ένα διαφορετικό σύστημα, απλά δεν έχει κάποιο νόημα, διότι η χώρα βρίσκεται στο σύστημα που βρίσκεται και όχι σε αυτό που φαντάζεστε.

2)Κι εγώ θα ήθελα ο πλούτος να ήταν ισοκατανεμημένος παγκόσμια, απλά αυτό δε γίνεται επί της παρούσης. Η φιλοσοφία είναι ωραία για να περνάμε την ώρα μας, δε διαφωνώ, απλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και ο λαός της, απαιτεί λύσεις και όχι όμορφα λόγια και ιδέες.

3)Τέλος, θα ήταν καλό να πάρεις απόφαση, ότι στην παρούσα φάση, ο Ελληνικός λαός (και άλλοι) δεν είναι έτοιμος ακόμα ούτε για τον κομμουνισμό όπως τον φαντάζεσαι ούτε και για κάτι άλλο. Αν ήταν, μην ανησυχείς, θα είχαμε το ΚΚΕ κυβέρνηση τώρα.

1)Επειδη καταλαβαίνω ακριβώς σε τι σύστημα βρίσκομαι,εσυ δεν ξερω αν ξερεις σε τι σύστημα βρίσκεσαι, και ολη την δομή του για αυτό θέλω να το ανατρέψω. Αυταπάτες δεν τρεφουμε ξέρουμε σε ποιο σύστημα βρισκόμαστε πάρα πολύ καλά.Οι λύσεις που μπορούμε να δώσουμε στα πλαίσια του καπιταλιστικού συστήματος ειναι πως να κανουμε την ζωή καλύτερη του λαου,η ανατροπή του συστήματος ειναι η οριστική-ουσιαστική λύση που μπορούμε να δώσουμε.

Μπορώ να σου θυμίσω πως τα εργατικά κινήματα,με μπροστάρηδες κομμουνιστές και αναρχοσυνδικαλιστες κτλπ, πολέμησαν και πολεμάνε μέσα στα πλαίσια αυτού  του συστήματος  όχι μονό για την ανατροπή του αλλά και την καλύτερη διαβίωση του λαού στο υπάρχον σύστημα

Ο καπιταλισμός μέσα στην άνω των 300 χρόνων ιστορίας του έχει σημαδέψει την ανθρώπινη ιστορία με μεγάλες τεχνολογικές προόδους πρωτοφανέρωτες στην ανθρώπινη ιστορία, αλλά και με φρικώδεις πολέμους, με εξάντληση του πλανήτη από την εκμετάλλευση της φύσης για την παραγωγή κέρδους, με μεγάλη εκμετάλλευση του ανθρώπου ως παραγωγική δύναμη. Η φύση αυτή του καπιταλισμού οδήγησε την εργατική τάξη σε επαναστάσεις εναντίον του συστήματος αυτού, ήδη από το 1848, με κορυφαία απόπειρα υπέρβασής του προς τον σοσιαλισμό, την επανάσταση του 1917 στη Ρωσία. [6] [7]

Η ταξική φύση του καπιταλισμού και η εκμετάλλευση της εργατικής δύναμης ως το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του, οδήγησε τους εργαζόμενους στη διαδικασία συγκρότησης κινήματος ήδη από τις αρχές του 19ου αιώνα με στόχο την αλλαγή/βελτίωση των όρων ζωής τους. Το κίνημα αυτό διεκδίκησε και πέτυχε μείωση των εργάσιμων ωρών σε οχτώ αντί για 13 ημερησίως, μείωση των ημερών εργασίας σε 5 τη βδομάδα, κράτος πρόνοιας, κλπ

Πράγματα που τα παίρνουν από τον λαό αυτήν την περίοδο σε μια νύχτα!

2) Παγκόσμια, ταυτόχρονα, ποτέ δεν θα γίνει. Ούτε θα γίνει στα πλαίσια του καπιταλισμού, είναι η φύση του τέτοια τι να κάνουμε.Και παγκόσμια κρίση να μην είχες πάλι δεν θα γινόταν.Δεν σου μιλάω με όμορφα λόγια ούτε με όμορφες ιδέες απλά εσύ αδυνατείς να φανταστείς μια ζωή έξω από τα πλαίσια  αυτού του συστήματος.Μου λες ότι απαιτούνται λύσεις και σου λέω ανέτρεψε την ρίζα του κακού, διέλυσε του την βάση αλλιώς είτε πάλι εσύ είτε τα παιδιά σου σε αυτήν την κατάσταση θα βρεθούν. Όσο για την Ελλαδα σου είπα ακριβώς το σενάριο το δικό μου  και 4 βήματα για να επιτευχθεί. Εύκολο; Όχι. Άλλα δεν υπάρχουν εύκολα μονοπάτια.

3) Συμφωνώ και το ξέρω.Δεν έχουν ακόμη δημιουργηθεί οι  επαναστατικές συνθήκες που πλέον ο λαός θα είναι αποφασισμένος. Ούτε όμως είναι και πολύ μακριά. Εδώ  όμως να σου θέσω κάποια  ερωτήματα πιστεύεις ότι θα επιτρέψουν αυτοί που ελέγχουν τα μέσα, μέσα που κατευθύνουν τη συνείδηση του λαού  κλτπ να στραφεί ο κόσμος προς τα εμάς; Νομίζεις δεν θα πετάξουν κάνα κόκκαλο παραπάνω στο σκυλί για να ηρεμήσει;Δεν θα προσπαθήσουν να διαστρεβλώσουν και να προπαγανδίσουν; Όπως κάναν πάντα και  μέσα από την αστική προπαγάνδα και από διάφορα αλλά μέσα; Χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα τα τελευταία χρόνια που κάνουν είναι το κομμουνισμός = φασισμός, νομίζεις τυχαία το καλλιεργούν αυτό; Θέλουν να σβήσουν τις εναλλακτικές/ουσιαστικές λύσεις του λαού. Θεωρείς τυχαίο που το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος τα μέλη του και οι υποστηρικτές του κυνηγήθηκαν όσο κανείς άλλος,για τα πολιτικά τους πιστεύω, για δεκαετίες με βασανιστήρια, εκτελέσεις, εξορίες;Τους νεκρούς του ΚΚΕ δεν τους έχουν όλοι οι άλλοι μαζί.Ο ιδιος ο μεταξάς παρέδωσε ολους τους Ελληνες κομμουνιστές φυλακισμένους στους Γερμανούς και αυτοι με την σειρά τους,  έστειλαν πόσους απο αυτους στους φούρνους του Νταχάου και του Άουσβιτς και αλλά πολλά. Θεωρείς τυχαίο που το έβγαζαν συνεχεία παράνομο;Για να καταλήξω,η ιστορία του κόμματος μας και η παγκόσμια γενικότερα μας έχει δείξει τι να περιμένουμε από αυτούς και ξέρουμε ότι όταν  οι συνθήκες θα είναι ώριμες δεν θα μας αφήσουν να βγούμε μπροστά και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα για να μας λιώσουν.Για αυτό  ο λαός θα πρέπει είναι συσπειρωμένος και αποφασισμένος για να την ανατροπή και τώρα ναι δεν είναι καν σε τέτοια κατάσταση ο λαός.
« Last Edit: May 18, 2012, 02:37:27 AM by peEWw »
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #72 on: May 18, 2012, 02:39:04 AM »
Εδώ είσαι λάθος , δεν άλλαξε κανένας παλαιός Οτετζής λόγο της ιδιωτικοποίησης που έχει γίνει 10+ χρόνια τώρα, ο μαλάκας παραμένει μαλάκας και ο σωστός σωστός, απλά έφυγαν αρκετοί παλαιοί που είχαν μπεί όπως είχαν μπεί,εκ τότε μπήκαν νέα παιδιά,έγιναν συγχωνεύσεις με ΟΤΕΝΕΤ-COSMOTE που είχαν άλλη νοοτροπία και ως αποτέλεσμα έχει μία καλύτερη εικόνα σαν εταιρία .

Διαφωνείς ότι τα νέα παιδιά που μπήκαν, επιλέχθηκαν με διαφορετικά κριτήρια από τους παλιούς; Πιστεύεις ότι αυτό έγινε τυχαία ή επειδή ο εργοδότης ήθελε καλύτερο "υλικό";

Η τιμή δε που πουλήθηκε ήταν έγκλημα από τη στιγμή που είσαι ο Νο1 κερδοφόρος Οργανισμός στα Βαλκάνια (και επενδύσεις). Ξεπούλημα ήταν και μάλιστα από τα μεγαλύτερα. Η πολιτική σκηνή δε της χώρας σου και οι μίζες υπάρχουν και στον ιδιωτικό τομέα και στον δημόσιο ανέκαθεν. Ο συνδικαλισμός είναι ελεγχόμενος από πού είπαμε;

Ο λόγος που ήταν τότε ήταν το μονοπώλειο, που πλέον δεν υπάρχει. Ο λόγος που είναι τώρα κερδοφόρος ο ΟΤΕ είναι λόγω του ότι έχει το δίκτυο του χαλκού. Οι κακές γλώσσες λένε ότι αν έκλεινε τα πάντα και κρατούσε μόνο τα κέρδη από την υπενοικίαση του δικτύου, θα ήταν ακόμα πιο κερδοφόρος. Γι' αυτό θεωρώ λάθος την πώλησή του. Όπως επίσης πιστεύω ότι στη σημερινή ελεύθερη αγορά των τηλεπικοινωνιών, ο κρατικός, με ότι συνεπάγεται αυτό, ΟΤΕ θα ήταν σαφώς ζημιογόνος.

Tell that στους κάτοικους των νησιών και των χωριών που δε πάνε δρομολόγια πλοίων και τρένων πλέον, αλλά αυτοί δε μας νοιάζουν μάλλον.

Ο ΟΣΕ αφορά μόνο την ηπειρωτική Ελλάδα, στην οποία μπορείς να εξυπηρετηθείς (και καλύτερα ακόμα και στα μικρά χωριά) από τα κατά τόπους ΚΤΕΛ.

Να σε ενημερώσω ότι τη συντήρηση του δικτύου του ΟΣΕ ξέρεις ότι ο ιδιώτης ΔΕ θα τη πάρει έτσι; το φιλετάκι θα φάει. Όπως ξέρεις και γιατί μπαίνει μέσα 10 μύρια τη μέρα ο ΟΣΕ;

Δε συμφωνώ να πάρει το φιλετάκι, αν έχεις πρόβλημα με τον ιδιώτη, ας φάει κλείσιμο ο ΟΣΕ το είπα και πριν.

Για τη ΔΕΗ δε θα πούμε που πληρώνουμε την ΕΡΤ ; για τα διόδια; για τις τιμές στο  σούπερ μάρκετ που είναι μεγαλύτερες του Λονδίνου και του Άμστερνταμ ενώ ο μισθός είναι /3 ? Για τα αυξημένα tickets στα buses? Για τα καύσιμα;

Κακώς πληρώνουμε την ΕΡΤ γενικότερα. Αν η ΕΡΤ επιθυμεί να παραμείνει ανοιχτή, ας λειτουργήσει χωρίς την υποβοήθηση του Έλληνα φορολογούμενου. Αλλιώς λουκέτο κι εκεί, np by me.

Το διόδια πρέπει να υπάρχουν σε δρόμους που προσφέρουν καλές υπηρεσίες, όπως Εγνατία (που δεν υπάρχουν!!!) και σε κάποια κομμάτια του Αθηνών-Λαμίας και στο κομμάτι Αθηνών- Κορίνθου. Απαράρδεκτο κατά τη γνώμη μου να πληρώνουμε διόδια για δρόμους που δεν έχουν διάζωμα εν έτει 2012.

Οι τιμές του σουπερμάρκετ είναι μεγάλη συζήτηση. Το ποιος τα "τρώει" βασικά. Υπάρχει σχεδιασμένη τακτική εκ μέρους των σουπερμάρκετ για υψηλές τιμές, οι χονδρέμποροι; Αυτό μάλλον θα πρέπει να μας το πει κάποιος εκ των έσω. Υποθέτω για κάποιο διαστρεβλωμένο λόγο δε λειτουργεί η ελεύθερη αγορά στην Ελλάδα (τι περίεργο).

Οι τιμές στα buses, θα πρέπει να είναι κατά τη γνώμη μου τόσες όσες για να μην είναι ζημιομένος ο ΟΑΣΑ, αφότου βέβαια εξορθολογιστούν μισθοί και δαπάνες (τώρα πως θα γίνει αυτό στο δημόσιο ένας Θεός ξέρει). Και αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς αν είναι μείον όλοι μας το πληρώνουμε μέσω φορολογίας εντέλει.

Η τιμή της βενζίνης οφείλεται στην πολύ υψηλή στη χώρα μας φορολογία του συγκεκριμένου καυσίμου. Ας σημειώσω ένα θετικό εδώ, ότι δεν κάνει τόσο κακό η υψηλή τιμή σε ένα (σχεδόν, μόνο η διϋλιση γίνεται εδώ) καθαρά εισαγόμενο είδος, αφού μειώνει ουσιαστικά το έλλειμα εμπορικού ισοζυγίου.

Ορισμός κατώτατου μισθού , δηλαδή με πόσα σου επιτρέπουν εάν έχεις job να τη βγάζεις το μήνα. Τι να σου πώ αδερφέ , αυτό που βλέπω είναι άτομα να τρώνε από τα σκουπίδια και να ρουφάνε τους καφέδες, από τα σκουπίδια και αυτούς, λες και είναι κόκα. Βόλτα στο Supermarket κάνεις υποθέτω και βλέπεις τις τιμές ...
και φαντάσου , έχεις δουλειά. Τι λές να καταργηθεί το ταμείο ανεργίας ; Να οριστεί κατώτατος μισθός ο μισθός του βουλευτή επειδή αγαπάει το τόπο του;

Δεν ξέρω, γνώμες ζήτησα για ένα σημαντικό ζήτημα. Αν και πιστεύω ότι το πόσο είναι ο βασικός μισθός, έχει μικρή συμβολή στην ανταγωνιστικότητα πιθανότατα.

Μία υπηρεσία είτε είναι ιδιωτική είτε δημόσια εάν δε τη στελεχώνουν σωστά άτομα,  δε θα δουλέψει ποτέ σωστά .
Ας κάνουμε και τη Βουλή ιδιωτική ;)

Συμφωνώ απολύτως. Αυτό είναι και το μερίδιο ευθύνης του Ελληνικού λαού, που στελέχωνε τη βουλή με λάθος άτομα. Δεν είμαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων ad hoc. Απλά το δημόσιο στην Ελλάδα ήταν και είναι (τώρα λιγότερο) της χειρότερης μορφής, συμπεριλαμβανομένης και της βουλής.

Ξυπνάτε λίγο, κρίση = διάσωση τραπεζών .-

Καλώς ή κακώς, εμείς τη μόνη απόφαση που μπορούμε να πάρουμε, εκτός από το τι βίο διάγουμε, είναι αυτή της κάλπης. Αν οι η παραπάνω ισότητα είναι κάπως απλοϊκή ως περιγραφή της κατάστασης, δεν απέχει ιδιαίτερα από την πραγματικότητα. Το θέμα είναι όμως προς τα που πρέπει να κινηθεί η χώρα (κυβερνητικά) για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα (ή το λιγότερο χειρότερο μαλλον).

Δυστυχώς είμαστε εδώ και καιρό εξαρτημένοι από το τραπεζικό σύστημα, γι' αυτό ακριβώς οι τράπεζες κάνουν σε μεγάλο βαθμό κουμάντο. Και εδώ θα έρθει ο pewww να πει για τον κομμουνισμό. Κρίμα που δε γίνεται.

Τα συμφέροντα πάντα θα υπάρχουν, δε μπορούμε να κάνουμε πολλά γι' αυτό. Μόνο να πάρουμε όσο καλύτερο δρόμο μπορούμε για να αποφύγουμε την ισοπέδωση της χώρας. Και δεν εννοώ να ακολουθήσουμε το μνημόνιο. Αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει έχουν γίνει χρόνια τώρα και γίνονταν τα αντίθετα.

Υ.Γ: Βασίλη με ξενύχτησες.
Υ.Γ. 2: pewww σου είπα, απλά δε γίνεται τώρα και ίσως για πολλά χρόνια ακόμα.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #73 on: May 18, 2012, 02:52:13 AM »
Από τα τέλη του 19ου αιώνα κυριαρχεί πλέον ο "μονοπωλιακός καπιταλισμός", διότι παρατηρούμε την συγκέντρωση και συγκεντροποίηση του κεφαλαίου σε μεγάλες μονοπωλιακές επιχειρήσεις. Είναι πλέον η εποχή του ιμπεριαλιστικού σταδίου για τον καπιταλισμό. [10] Τέλος, σήμερα υπάρχουν μαρξιστές διανοούμενοι οι οποίοι έχουν την αντίληψη πως ο καπιταλισμός από τις αρχές της δεκαετίας του '70 περνά σε ένα νέο στάδιο, που ονομάζεται "ολοκληρωτικός καπιταλισμός"

Ε ρε πούτσα που έρχεται!Α ρε DFK έχει φτάσει ο καπιταλισμός στο σημείο που για να διατηρηθεί και να συνεχίζει να έχει μεγιστοποίηση του κέρδους πρέπει να παίξει τέρμα επιθετικά.Σε βλέπω να μου γίνεσαι αριστερός και να παίρνεις την κουμπούρα και να τραβάς για τα βουνό. Άκου που σου λέω.
« Last Edit: May 18, 2012, 03:06:16 AM by peEWw »
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #74 on: May 18, 2012, 11:29:23 AM »
Ε ρε πούτσα που έρχεται!Α ρε DFK έχει φτάσει ο καπιταλισμός στο σημείο που για να διατηρηθεί και να συνεχίζει να έχει μεγιστοποίηση του κέρδους πρέπει να παίξει τέρμα επιθετικά.Σε βλέπω να μου γίνεσαι αριστερός και να παίρνεις την κουμπούρα και να τραβάς για τα βουνό. Άκου που σου λέω.

Θα ήταν σκόπιμο να προσπαθήσεις να φοβήσεις κάποιον που είναι πιο εξαρτημένος από τον καπιταλισμό από μένα...