Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157253 times)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #135 on: May 27, 2012, 03:42:51 PM »
@dfk, σου ζήτησα να μη χρησιμοποιείς επιχειρήματα του κώλου, ωστόσο τόσο το fact με τον αστείο λαϊκιστή φίλο σου όσο και η "ιστορία" της αυθαιρεσίας είναι τέτοια.

Αυτό που μου είπε ο φίλος μου ήταν κάτι που θεώρησα αστείο απλά, δεν ήταν επιχείρημα. Η ιστορία επίσης είναι αστεία, αν και δεν πιστεύω ότι απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Όσο για το ΑΕΠ, αν λάβεις υπόψην ότι δαπανούνταν αμέσως κάτι 5άρια του ΑΕΠ στα mid 00's,  ότι οι ΑΝΩ ΤΟΥ Μ.Ο. ΤΗΣ ΕΕ (και όχι όλες) αμυντικές δαπάνες στην Ελλάδα, την τελευταία εικοσαετία, υπολογίζεται ότι έχουν κοστίσει το 1/3 του σημερινού δημοσίου χρέους (το οποίο αντιστοιχεί σε ποσοστά πολύ παραπάνω από το 20 που ανέφερα), καθώς και ότι μας έχουν δοθεί δάνεια από χώρες με αντάλλαγμα τη δαπάνη των χρημάτων αυτών για την ενίσχυση της βιομηχανίας όπλου των χωρών αυτών, νομίζω ότι θα καταλάβεις πού το πάω.

Τώρα, βέβαια, το καταλαβαίνω: δεν πρέπει να το ρισκάρουμε με τους Τούρκους.Άσχετα από το αν η προστασία του έθνους υπήρξε ένας βασικός εκ των λόγων της ένταξης της χώρας σε ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, ΕΕ και δεν ξέρω και γω τι άλλο.

Το ότι ήταν κάποτε 5% έχει κάποια σημασία για το τι συμβαίνει σήμερα; Ο κύριος δεν πρότεινε σήμερα να μειωθούν κι άλλο; Το 2010 ήταν 2.3%, πόσο θέλει ακόμα να μειωθούν δηλαδή;

Επίσης μπορώ να βρω ένα κάρο άχρηστες δαπάνες που έγιναν την εν λόγω περίοδο στο ελληνικό δημόσιο και φούσκωσαν το χρέος, μια από αυτές είναι και οι αμυντικές. Οι μίζες γίνονταν παντού όχι μόνο στα εξοπλιστικά.

Η τακτική "θα το ρισκάρουμε", που ήδη το κάνουμε όταν εμείς απέναντι σε ένα πολυπληθέστερο κράτος έχουμε το 1/2.5 των αμυντικών δαπανών, μην ανησυχείς δε θα οδηγήσει σε πόλεμο. Το πολύ πολύ η Τουρκική μειονότητα στη Θράκη την οποία υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ (σχετικά βίντεο κυκλοφορούν στο utube), θα γίνει "ανεξάρτητη". Αλλά θα μου πεις τι πειράζει; Ο κ. Τατσόπουλος (εξέχον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) δεν υποστήριζε στο σχετικό ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ ότι οι Έλληνες ήταν ευχαριστημένοι υπό τον τουρκικό ζυγό;

Άλεξ, πιάσει καλύτερα τα ανθρωπιστικά ζητήματα και όχι τα εθνικά, εκεί δε σας συμφέρει.

Πρώτον είπα να ανοίξουν κρατικά SuperMarket ,Βενζινάδικα,Λαικές κτλ. ωστόσο δεν νομίζω να σου απάνταγε το ίδιο για τα Βενζινάδικα διότι στο μυαλό του δεν έχει εξισώσει αντίστοιχα το Δημόσιο Βενζινάδικο = Βρώμικο (πόσο πιο βρώμικο;)+ Αγενείς προσωπικό (πόσο αγενείς να είναι άραγε;) και χαλαρά δε θα τον πείραζε.  Από την άλλη εξήγησα και τον λόγο, όταν αναφέρεις ολόκληρη τη πρόταση στο φίλο σου , ίσως δώσει και διαφορετική απάντηση, ίσως και όχι. Μπορεί να γουστάρει να πληρώνει 10 χρόνια τώρα τα κέρατά του στο Lobby των supermarket, και να το έχει αποδεχτεί defacto και να τον νοιάζει από την άλλη τα 360 που σκάει στον "ΟΣΕ" όπως του χουν πασάρει τα σαΐνια του κράτους μαζί με τα MEDIA . Θα ήμουν περίεργος να ακούσω δε, τη δικιά σου πρόταση πάνω σε αυτό το θέμα . Φαντάζομαι η συζήτηση έμεινε εκεί και δε συνέχισε η ανάλυση για το πως; γιατί; ώστε να βγάλει κάπου;

Μπορείς να βρεις έστω και μια έρευνα που αναφέρει ότι το βιοτικό επίπεδο ανεβαίνει όσο ανεβαίνει ο κρατισμός; Αν δεν υπάρξει ηθική αλλαγή στο λαό, είτε κρατισμός είτε νεοφιλελευθερισμός, το ίδιο και το αυτό. Σαφώς βέβαια επιμένω ότι όπου επιβάλεται ο κρατισμός, ο λαός εντέλει υπέφερε και υπάρχουν πολλά παραδείγματα γι' αυτό στη διεθνή βιβλιογραφία.

Το να έχεις ένα supermarket στην Ελλάδα, που οι (δημόσιοι πλέον) υπάλληλοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, οι διεθυντές να μην παίρνουν μίζες και συνεπώς να έχει καλύτερες τιμές από τους ιδιώτες, είναι όνειρο απατηλό λαμβάνοντας υπόψη πως λειτουργούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα. Υπέροχη ιδέα, μη εφαρμόσιμη...

Να σου προτείνω εγώ ένα μοντέλο να μου πεις αν σου αρέσει; Ας πούμε ότι το κράτος είχε τα χρήματα να αγοράσει μια αλυσίδα supermarket. Προσλαμβάνει ιδιώτη manager, με τη συμφωνία ότι το περιθώριο κερδών θα είναι το μισό από τον ανταγωνισμό -> χαμηλότερες τιμές για τον καταναλωτή. Το υπόλοιπο μισό περιθώριο κέρδους, διανέμεται μηνιαίως στο προσωπικό, ανάλογα με τη θέση του στην ιεραρχία με μορφή bonus. Οι υπάλληλοι προφανώς δεν είναι δημόσιοι (μονιμότητα), αλλά με το πλεονέκτημα ότι θα έχουν παραπάνω απολαβές λόγω του bonus.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #136 on: May 27, 2012, 05:10:19 PM »
Στα εθνικά για ποιο λόγο δε με συμφέρει; Δε με συμφέρει αν σταματήσουμε να δαπανούμε χρήματα στις στρατιωτικές δαπάνες (δε σε είδα να διαφωνείς κάπου στην ανάλυση ότι οι αμυντικές δαπάνες ευθύνονται για ένα τεράστιο μέρος της σημερινής μας κατάστασης); Δε με συμφέρει αν τα λεφτά που σπαταλάμε σε όπλα (δε σε είδα να διαφωνείς στο ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΕΣ δεδομένης της προστασίας μας από διεθνείς οργανισμούς) δοθούν στην Υγεία (που κλείνουν ΟΚΑΝΑ και νοσοκομεία, παύουν φάρμακα, κλίνες, κλπ) ή την Παιδεία (που οι κάφροι μετέτρεψαν τα αποθεματικά των πανεπιστημίων σε ομόλογα εντός των τραπεζικών λογαριασμών, εν αγνοία τους, τρεις μέρες πριν το κούρεμα); Δε με συμφέρει αν βγούμε από το μνημόνιο;

Θερμή παράκληση: μη συγχέετε τις έννοιες εθνικισμός και εθνικό συμφέρον. Γιατί εθνικό συμφέρον δεν είναι να εξοπλιζόμαστε σαν ελαττωματικοί αστακοί, να πλουτίζουν κάποιοι με μίζες από τη δεσμευμένη αγορά υποβρυχίων που βυθίζονται ή πάνζερ που διαλύονται μόνα τους. Εθνικό συμφέρον δεν είναι η δαπανηρή παρέλαση του πεζικού και της αεροπορίας δύο φορές το χρόνο.
Δεν είναι.

Όσο για τις μειώσεις επί του ΑΕΠ, εγώ σου εξήγησα ότι οι αμυντικές δαπάνες λύγισαν την οικονομία και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Βρες μου, λοιπόν, τις υπόλοιπες δαπάνες, να συμφωνήσω μαζί σου στο ότι ήταν άχρηστες.

Τέλος, δεν είναι ντροπή να μη σε νοιάζουν τα ανθρωπιστικά ζητήματα; Αλλά, βέβαια, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ο ανθρωπισμός προσαρμόζεται (έως και μετατρέπεται σε ακραίο νεοφιλελευθερισμό).
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #137 on: May 27, 2012, 05:16:27 PM »
fantazma!
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #138 on: May 27, 2012, 05:44:58 PM »
Στα εθνικά για ποιο λόγο δε με συμφέρει; Δε με συμφέρει αν σταματήσουμε να δαπανούμε χρήματα στις στρατιωτικές δαπάνες (δε σε είδα να διαφωνείς κάπου στην ανάλυση ότι οι αμυντικές δαπάνες ευθύνονται για ένα τεράστιο μέρος της σημερινής μας κατάστασης); Δε με συμφέρει αν τα λεφτά που σπαταλάμε σε όπλα (δε σε είδα να διαφωνείς στο ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΕΣ δεδομένης της προστασίας μας από διεθνείς οργανισμούς) δοθούν στην Υγεία (που κλείνουν ΟΚΑΝΑ και νοσοκομεία, παύουν φάρμακα, κλίνες, κλπ) ή την Παιδεία (που οι κάφροι μετέτρεψαν τα αποθεματικά των πανεπιστημίων σε ομόλογα εντός των τραπεζικών λογαριασμών, εν αγνοία τους, τρεις μέρες πριν το κούρεμα); Δε με συμφέρει αν βγούμε από το μνημόνιο;

Παράκληση, μην παραφράζεις αυτά που λέω. Δεν ευθύνονται για ένα τεράστιο, απλά για ένα μέρος. Εσείς που κατηγορείτε τους Ευρωπαίους ότι κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους, περιμένετε να μας προστατέψουν από τους Τούρκους; Το Ελληνικό κράτος έκανε σπατάλες σε όλους τους τομείς, ένας από αυτούς ήταν και η άμυνα, τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό;

Όλοι οι τομείς του δημοσίου έχουν δεχθεί περικοπές, η παιδεία, η υγεία, η άμυνα, η κοινωνική προστασία κτλ. Το να υποστηρίζεις ότι η άμυνα είναι λιγότερο σημαντική από τα υπόλοιπα, και ιδιαίτερα στη χώρα μας λαμβάνοντας υπόψη τη γεωπολιτική της θέση, είναι απλά παρωπιδισμός λόγω ιδεολογίας. Άμυνα -> κακό, υγεία -> καλό.

Καλό θα ήταν επίσης να έχεις υπόψη σου, ότι το μνημόνιο ακολουθείται από μια δανειακή σύμβαση και εισροή δανειακών κεφαλαίων (και) για να εξυπηρετήσεις το έλλειμα του προϋπολογισμού. Χρειάζεται να σου πω πόσες περικοπές θα γίνουν στην υγεία και στην παιδεία αν πρέπει να ισοσκελιστεί βιαίως ο προϋπολογισμός;

Θερμή παράκληση: μη συγχέετε τις έννοιες εθνικισμός και εθνικό συμφέρον. Γιατί εθνικό συμφέρον δεν είναι να εξοπλιζόμαστε σαν ελαττωματικοί αστακοί, να πλουτίζουν κάποιοι με μίζες από τη δεσμευμένη αγορά υποβρυχίων που βυθίζονται ή πάνζερ που διαλύονται μόνα τους. Εθνικό συμφέρον δεν είναι η δαπανηρή παρέλαση του πεζικού και της αεροπορίας δύο φορές το χρόνο.
Δεν είναι.

Και επαναλαμβάνω, μίζες υπήρξαν σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης, υπερκοστολογημένα φάρμακα, υπερκοστολογημένα δημόσια έργα, υπερκοστολογημές υπηρεσίες και υπερκοστολογημένα υποβρύχια. Η μίζα ήταν παντού.

Καταλαβαίνω ότι ο φόρος τιμής σε αυτούς που πολέμησαν και πέθαναν για την πατρίδα ίσως δεν είναι σημαντικός για σένα. Το ότι οι παρελάσεις είναι προϊόν εθνικισμού, πρώτη φορά το ακούω...

Όσο για τις μειώσεις επί του ΑΕΠ, εγώ σου εξήγησα ότι οι αμυντικές δαπάνες λύγισαν την οικονομία και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Βρες μου, λοιπόν, τις υπόλοιπες δαπάνες, να συμφωνήσω μαζί σου στο ότι ήταν άχρηστες.

Υψηλότερη κατά κεφαλήν φαρμακευτική δαπάνη παγκοσμίως σου λέει κάτι; Σκάνδαλα siemens, C4I, Ολυμπιακοί Αγώνες, δημόσια έργα. Από που να το πιάσω και που να τελειώσω. Κατά τα άλλα μόνο οι αμυντικές δαπάνες μας οδήγησαν εδώ...Ξέρω φταίνε τα media που μου λένε ψέμματα ότι υπάρχουν και αλλού μίζες εκτός από την άμυνα.

Τέλος, δεν είναι ντροπή να μη σε νοιάζουν τα ανθρωπιστικά ζητήματα; Αλλά, βέβαια, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ο ανθρωπισμός προσαρμόζεται (έως και μετατρέπεται σε ακραίο νεοφιλελευθερισμό).

Ντροπή είναι να αυτοαποκαλείσαι ανθρωπιστής, χωρίς να πληρώνεις το λογαριασμό του ανθρωπισμού...Και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα, όπως έκανες εσύ. Αν σε αφορά η παραπάνω πρόταση, είναι δικό σου θέμα.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #139 on: May 27, 2012, 06:07:51 PM »
Δεν παραφράζω κάτι, ούτε είπα ότι θα διαφωνήσω κάπου μαζί σου. Είπα "ανάφερέ τα και θα συμφωνήσω". Το ότι οι μίζες υπήρξαν παντού είναι δεδομένο, γι' αυτό δεν τις συνυπολόγισα στη ζημιά των στρατιωτικών δαπανών.

Έκανα προσωπική αναφορά διότι ανέφερες πως ο ανθρωπισμός σου προσαρμόζεται στις στρέχουσες συνθήκες, κάτι που δε θα έπρεπε να συμβαίνει για μία αξία. Και γιατί υπονόησες ότι στα ανθρωπιστικά θέματα δε σε συμφέρει.

Στη δική μου κοσμοθεωρία, ο ανθρωπισμός δεν έχει λογαριασμό και το ίδιο θέλω να πιστεύω για την κοινωνία που ζούμε. Αν μη τι άλλο, όμως, είμαι έτοιμος να τον υπερασπιστώ. Πάση θυσία.
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #140 on: May 27, 2012, 06:36:43 PM »
Δεν παραφράζω κάτι, ούτε είπα ότι θα διαφωνήσω κάπου μαζί σου. Είπα "ανάφερέ τα και θα συμφωνήσω". Το ότι οι μίζες υπήρξαν παντού είναι δεδομένο, γι' αυτό δεν τις συνυπολόγισα στη ζημιά των στρατιωτικών δαπανών.

Η αναφορά περικοπής των στρατιωτικών δαπανών, δεν έγινε λόγω των μιζών που υπήρξαν στο συγκεκριμένο τομέα συνεπώς, διότι μίζες υπήρξαν παντού, όπως πιθανότατα όλοι συμφωνούμε. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που προτείνει περικοπές στις αμυντικές δαπάνες, δεν το λέει λόγω των μιζών, αλλά διότι θεωρεί εν γένει λανθασμένο να δαπανούνται χρήματα για το στρατό. Και αυτό θα ήταν σαφέστατα σωστό, αν ζούσαμε σε ένα απολύτως ειρηνικό περιβάλλον. Ουδέποτε υποστήριξα ότι οι δεξιές απόψεις είναι καλύτερες από τις αριστερές, αντιθέτως τις θεωρώ σαφώς χειρότερες, πιο ωφελιμιστικές, ιδιοτελείς. Απλά οι αριστερές απόψεις, όπως στο θέμα τις εθνικής άμυνας, είναι εξαιρετικά δυσεφάρμοστες και με ανυπολόγιστες συνέπειες στον κόσμο με τη μορφή που έχει σήμερα.

Έκανα προσωπική αναφορά διότι ανέφερες πως ο ανθρωπισμός σου προσαρμόζεται στις στρέχουσες συνθήκες, κάτι που δε θα έπρεπε να συμβαίνει για μία αξία. Και γιατί υπονόησες ότι στα ανθρωπιστικά θέματα δε σε συμφέρει.

Στη δική μου κοσμοθεωρία, ο ανθρωπισμός δεν έχει λογαριασμό και το ίδιο θέλω να πιστεύω για την κοινωνία που ζούμε. Αν μη τι άλλο, όμως, είμαι έτοιμος να τον υπερασπιστώ. Πάση θυσία.

Ο ανθρωπισμός δεν αλλάζει ως αξία, αλλά οι συνθήκες αλλάζουν σαφώς το πως ο εν λόγω ανθρωπισμός εκφράζεται με ενέργειες και αποφάσεις. Είναι εξαιρετικά πιο δύσκολο για κάποιον που δεν έχει τα προς το ζειν να σκέφτεται το συνάθρωπό του, διότι πρέπει να σκεφτεί τον εαυτό του πρώτα για να επιβιώσει.

Θεωρητική ερώτηση: Αν κάποιος σου υποσχόταν να σου χαρίσει το συνολικό χρέος της Ελλάδας, με ότι αυτό σημαίνει για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχιας (τέλος ύφεσης και έναρξη ανάπτυξης, σταδιακή επαναφορά ανεργίας σε επίπεδα χαμηλότερα του 2008, κτλ), αλλά με αντάλλαγμα να "εκδιώξεις" από τη χώρα τους λαθρομετανάστες, θα το έκανες;

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #141 on: May 27, 2012, 07:01:02 PM »
define "εκδιώξεις"

Γιατί, αν το αντάλλαγμα ήταν να τους προωθήσω στην Ευρώπη, θα το έκανα ευχαρίστως.
Αν το αντάλλαγμα ήταν να τους φυλακίσω, δολοφονήσω, στείλω πίσω στις χώρες τους, όχι δε θα το έκανα για κανένα λόγο.

Βάλε μου κάτι πιο δύσκολο. ^_^
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #142 on: May 27, 2012, 08:05:29 PM »
Γιατί, αν το αντάλλαγμα ήταν να τους προωθήσω στην Ευρώπη, θα το έκανα ευχαρίστως.
Αν το αντάλλαγμα ήταν να τους φυλακίσω, δολοφονήσω, στείλω πίσω στις χώρες τους, όχι δε θα το έκανα για κανένα λόγο.

Καλώς, πήρα την απάντηση που ήθελα.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #143 on: May 27, 2012, 09:02:54 PM »
elaborate please
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #144 on: May 27, 2012, 09:45:27 PM »
elaborate please

Προτιμάς από το να μας χαρίσουν το χρέος και οι λαθρομετανάστες να γυρίσουν στη χώρα τους, να μείνουν εδώ και το χρέος να παραμείνει ως έχει. Τίποτα παραπάνω.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #145 on: May 27, 2012, 09:51:03 PM »
Φυσικά. Γιατί έτσι δεν ξεγράφεις μόνο τον Ανθρωπισμό, με αυτή την επιλογή, αλλά και τη Δικαιοσύνη. Για να είναι εδώ αυτοί οι άνθρωποι και να έχουν φύγει από τις πατρίδες και τις οικογένειές τους , κάποιος συνταρακτικός λόγος θα υπάρχει κι εσύ προτιμάς να τιμωρήσεις αυτούς τους ανθρώπους για λάθη που, επί 4 - 5 βδομάδες τώρα, προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλοι, σαν κοινωνία, έχουμε διαπράξει.

Edit:

www.youtube.com/watch?v=jSWMVGRir2A
« Last Edit: May 28, 2012, 12:23:47 AM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #146 on: May 28, 2012, 02:57:09 AM »
Φυσικά. Γιατί έτσι δεν ξεγράφεις μόνο τον Ανθρωπισμό, με αυτή την επιλογή, αλλά και τη Δικαιοσύνη. Για να είναι εδώ αυτοί οι άνθρωποι και να έχουν φύγει από τις πατρίδες και τις οικογένειές τους , κάποιος συνταρακτικός λόγος θα υπάρχει κι εσύ προτιμάς να τιμωρήσεις αυτούς τους ανθρώπους για λάθη που, επί 4 - 5 βδομάδες τώρα, προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλοι, σαν κοινωνία, έχουμε διαπράξει.

Edit:

www.youtube.com/watch?v=jSWMVGRir2A

Ο συνταρακτικός λόγος είναι ότι είναι καλύτερα εδώ γι' αυτούς. Αναρωτιέμαι με τι καρδιά θα έλεγες στον κύριο στο βίντεο, ότι προτιμάς να παραμείνουμε σε αυτή την οικονομική κατάσταση (και με τα χειρότερα να ακολουθούν) και αυτός να παίρνει 350€ σύνταξη (αν θα την παίρνει), επειδή είσαι ανθρωπιστής και δε θες να φύγουν οι μετανάστες. Γιατί αυτή την επιλογή θα έκανες αν σου δινόταν οι ευκαιρία.

Δεν έχω καμιά αμφιβολία ποια επιλογή θα έκανε αυτός βέβαια...

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #147 on: May 28, 2012, 11:23:59 AM »
Σιγά μη μου ρίξεις και το φταίξιμο που κάποιοι φρόντισαν αυτός ο άνθρωπος να ζει μετά βίας από τα συσσίτια.
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #148 on: May 28, 2012, 04:01:29 PM »
Σιγά μη μου ρίξεις και το φταίξιμο που κάποιοι φρόντισαν αυτός ο άνθρωπος να ζει μετά βίας από τα συσσίτια.

Όχι, δε θέλω να σου ρίξω το φταίξιμο, απλά να σε κάνω να καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να αποφασίζεις βάση μόνο της ιδεολογίας σου, χωρίς να συνυπολογίζεις τις συνέπειες των αποφάσεών σου.

Σε μια θεωρητική ερώτηση σου έδωσα την ευκαιρία να απαλλάξεις τους 11 εκατομμύρια ομοεθνείς σου από το δυσβάσταχτο μνημόνιο και πολύ περισσότερο, από ολόκληρο το δημόσιο χρέος. Προτίμησες όμως να μη "στείλεις" τους 1-2 εκατομμύριο λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους.

Μην προσπαθείς να ρίξεις το φταίξιμο για το ότι οι λαθρομετανάστες έφυγαν από τη χώρα τους λόγω των εκεί συνθηκών στους Έλληνες.

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #149 on: May 29, 2012, 06:41:02 PM »
&Epsilon;&kappa;&pi;&omicron;&mu;&pi;ή: &Omicron; &phi;ό&beta;&omicron;&sigmaf; &tau;&omicron;&upsilon; &phi;ό&beta;&omicron;&upsilon; on Vimeo