Αφορισμός κατά τη γνώμη μου. Είναι το ίδιο με το "δεν είναι σε θέση ο αριστερός ψηφοφόρος να κρίνει την οικονομική κατάσταση της Χώρας."
Καμία σχέση, γιατί, κατ' εμέ, ο ψηφοφόρος της ΧΑ δεν έχει Παιδεία.
Αντίθετα, εγώ έχω Οικονομία.
/universe
lol δεν θα κατσω σε ενα public φορουμ να αναλυσω με κατεβατα 5 σελιδων βασικα λαθος να προσπαθησω να ''δικαιολογηθω'' γιατι ψηφιζω αυτο που ψηφιζω , σε ατομα οπως πχ εσενα που θυμαμαι ενα ποστ συγκεκριμενα '' να πατε να ψοφησετε και οι 450000'' η' κατι παρομοιο βαριεμαι να ψαχνω σελιδες πισω στο φορουμ.Για να ειμαι ειλικρινης ας ηταν οι αλλοι νορμαλ να μην τους ψηφιζα ποτε. Δεν ψηφιζεις παντα κυβερνων κομμα αλλα και κομμα αντιπολιτευσης.Μπορει να μην ξερω πολλα περι ιστοριας για γεγονοτα πριν γεννηθω πολιτικα αλλα βλεπω εδω και κατι χρονια τωρα που φτασαν την ελλαδα. Επισης μετα τις 6/5 που ειδα καποια γεγοντα που σηχαθηκα ακομα περισσοτερο τους δημοσιογραφους αλλα γουσταρω οταν βγαινει ο εκπροσωπος τυπου και κανει ρομπα τον καψη του mega αν δεν κανω λαθος. Γενικα επειδη τωρα τελευταια εχω δει καποιες πολιτικες εκμπομπες που βγαινουν βουλευτες κομματων τους γουσταρω ακομα περισσοτερο.Επισης δεν σηκωνει σχολιασμο η συμπεριφορα ''δημοσιογραφων'' απεναντι σε ατομα της χα , δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αυτα που κανουν οι δημοσιογραφοι γυρνανε μπουμερανγκ.Δεν θα σχολιασω θεματα υγειας( αν υπαρχει θεος ψησισαν τον λοβερδο) θεματα ασφαλειας κτλπ κτλπ γιατι ο καθενας ζει σε διαφορετικο ''κοσμο'' και τα βλεπει απο κει που τον συμφερει.
Pancy, το παραλήρημά σου αναιρεί, συν τοις άλλοις, και την ύπαρξη του αναρχικού χώρου.
Επειδή, όμως, φέρεσαι ως φανατικός υπέρμαχος του κόμματος αυτού, έχω μόνο δύο ερωτήσεις:
α) Συμφωνείς με τα πογκρόμ και τις δολοφονίες των μεταναστών;
β) Σε εκφράζει ο εθνικοσοσιαλισμός;
Αυτά.