Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157298 times)

tAKR1DAC★

• DV zombie
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #165 on: June 06, 2012, 07:52:30 AM »
Ηθελα να ηξερα ο βλακας ο γονιος, πως αφησε το παιδι του να παιξει στην διαφημιση.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #166 on: June 06, 2012, 11:13:05 AM »
Ηθελα να ηξερα ο βλακας ο γονιος, πως αφησε το παιδι του να παιξει στην διαφημιση.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

pancy

• DV zombie
« Reply #167 on: June 06, 2012, 11:52:03 AM »
wadafak   :o

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #168 on: June 06, 2012, 12:27:41 PM »
wadafak   :o

Καλά, εσύ pancy, αν σοβαρολογείς με το άβαταρ, καλύτερα να μη μιλάς. Δεν είναι σε θέση ο ψηφοφόρος της ΧΑ να κρίνει την παιδεία ενός σποτ που επιστρατεύει την Παιδεία.
all we 'll do ♫
every day

pancy

• DV zombie
« Reply #169 on: June 06, 2012, 12:49:56 PM »
lol  δεν θα κατσω σε ενα public φορουμ να αναλυσω με κατεβατα 5 σελιδων  βασικα λαθος να προσπαθησω να ''δικαιολογηθω'' γιατι ψηφιζω αυτο που ψηφιζω  , σε ατομα οπως πχ εσενα που θυμαμαι ενα   ποστ συγκεκριμενα '' να πατε να ψοφησετε και οι 450000'' η' κατι παρομοιο βαριεμαι να ψαχνω σελιδες πισω στο φορουμ.Για να ειμαι ειλικρινης ας ηταν οι αλλοι νορμαλ να μην τους ψηφιζα ποτε. Δεν ψηφιζεις παντα κυβερνων κομμα αλλα και κομμα αντιπολιτευσης.Μπορει να μην ξερω πολλα περι ιστοριας για γεγονοτα πριν γεννηθω πολιτικα αλλα βλεπω εδω και κατι χρονια τωρα που φτασαν την ελλαδα. Επισης μετα τις 6/5 που ειδα καποια γεγοντα που σηχαθηκα ακομα περισσοτερο τους δημοσιογραφους αλλα γουσταρω οταν βγαινει ο εκπροσωπος τυπου και κανει ρομπα τον καψη του mega αν δεν κανω λαθος. Γενικα επειδη τωρα τελευταια εχω δει καποιες πολιτικες εκμπομπες που βγαινουν βουλευτες  κομματων τους γουσταρω ακομα περισσοτερο.Επισης δεν σηκωνει σχολιασμο η συμπεριφορα ''δημοσιογραφων'' απεναντι σε ατομα της χα , δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αυτα που κανουν οι δημοσιογραφοι γυρνανε μπουμερανγκ.Δεν θα σχολιασω θεματα υγειας( αν υπαρχει θεος ψησισαν τον λοβερδο) θεματα ασφαλειας   κτλπ κτλπ γιατι ο καθενας ζει σε διαφορετικο ''κοσμο'' και τα βλεπει απο κει που τον συμφερει.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #170 on: June 06, 2012, 12:52:00 PM »
τακη σηκω απο το pc του παντσετα τωρα.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #171 on: June 06, 2012, 01:01:44 PM »
Καλά, εσύ pancy, αν σοβαρολογείς με το άβαταρ, καλύτερα να μη μιλάς. Δεν είναι σε θέση ο ψηφοφόρος της ΧΑ να κρίνει την παιδεία ενός σποτ που επιστρατεύει την Παιδεία.

Αφορισμός κατά τη γνώμη μου. Είναι το ίδιο με το "δεν είναι σε θέση ο αριστερός ψηφοφόρος να κρίνει την οικονομική κατάσταση της Χώρας."

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #172 on: June 06, 2012, 01:21:40 PM »
Όχι, καμμία σχέση. Δεξιός=/=ψηφοφόρος ΧΑ. Χ.Α. = νεοναζί, ψηφοφόρος Χ.Α. = θέλοντας και μη υποστηρικτής νεοναζί.

ο δεξιός μπορεί απλά να έχει μια άλλη άποψη για την ελεύθερη αγορά, για τη φορολογία, ή για τις επενδύσεις. άλλο νεοναζί όμως. δεν νοείται επειδή αναφέρει το όνομα μπόμπολας στην TV να του δίνεις δικαίωμα να σκοτώσει, να βασανίσει, να εξορίσει στην καλύτερη περίπτωση συμπολίτες σου, όταν θα τον βγάλεις και πρώτο. γιατί προς τα εκεί τραβάμε.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #173 on: June 06, 2012, 01:45:35 PM »
Οπα ρε μην θιξετε την Χρυση Αυγη,ερχεται ο avenger dfk να σας νουθετησει.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #174 on: June 06, 2012, 02:05:12 PM »
Αφορισμός κατά τη γνώμη μου. Είναι το ίδιο με το "δεν είναι σε θέση ο αριστερός ψηφοφόρος να κρίνει την οικονομική κατάσταση της Χώρας."

Καμία σχέση, γιατί, κατ' εμέ, ο ψηφοφόρος της ΧΑ δεν έχει Παιδεία.
Αντίθετα, εγώ έχω Οικονομία.

/universe

lol  δεν θα κατσω σε ενα public φορουμ να αναλυσω με κατεβατα 5 σελιδων  βασικα λαθος να προσπαθησω να ''δικαιολογηθω'' γιατι ψηφιζω αυτο που ψηφιζω  , σε ατομα οπως πχ εσενα που θυμαμαι ενα   ποστ συγκεκριμενα '' να πατε να ψοφησετε και οι 450000'' η' κατι παρομοιο βαριεμαι να ψαχνω σελιδες πισω στο φορουμ.Για να ειμαι ειλικρινης ας ηταν οι αλλοι νορμαλ να μην τους ψηφιζα ποτε. Δεν ψηφιζεις παντα κυβερνων κομμα αλλα και κομμα αντιπολιτευσης.Μπορει να μην ξερω πολλα περι ιστοριας για γεγονοτα πριν γεννηθω πολιτικα αλλα βλεπω εδω και κατι χρονια τωρα που φτασαν την ελλαδα. Επισης μετα τις 6/5 που ειδα καποια γεγοντα που σηχαθηκα ακομα περισσοτερο τους δημοσιογραφους αλλα γουσταρω οταν βγαινει ο εκπροσωπος τυπου και κανει ρομπα τον καψη του mega αν δεν κανω λαθος. Γενικα επειδη τωρα τελευταια εχω δει καποιες πολιτικες εκμπομπες που βγαινουν βουλευτες  κομματων τους γουσταρω ακομα περισσοτερο.Επισης δεν σηκωνει σχολιασμο η συμπεριφορα ''δημοσιογραφων'' απεναντι σε ατομα της χα , δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αυτα που κανουν οι δημοσιογραφοι γυρνανε μπουμερανγκ.Δεν θα σχολιασω θεματα υγειας( αν υπαρχει θεος ψησισαν τον λοβερδο) θεματα ασφαλειας   κτλπ κτλπ γιατι ο καθενας ζει σε διαφορετικο ''κοσμο'' και τα βλεπει απο κει που τον συμφερει.

Pancy, το παραλήρημά σου αναιρεί, συν τοις άλλοις, και την ύπαρξη του αναρχικού χώρου.
Επειδή, όμως, φέρεσαι ως φανατικός υπέρμαχος του κόμματος αυτού, έχω μόνο δύο ερωτήσεις:

α) Συμφωνείς με τα πογκρόμ και τις δολοφονίες των μεταναστών;
β) Σε εκφράζει ο εθνικοσοσιαλισμός;

Αυτά.
« Last Edit: June 06, 2012, 02:30:01 PM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #175 on: June 06, 2012, 02:54:19 PM »
Όχι, καμμία σχέση. Δεξιός=/=ψηφοφόρος ΧΑ. Χ.Α. = νεοναζί, ψηφοφόρος Χ.Α. = θέλοντας και μη υποστηρικτής νεοναζί.

ο δεξιός μπορεί απλά να έχει μια άλλη άποψη για την ελεύθερη αγορά, για τη φορολογία, ή για τις επενδύσεις. άλλο νεοναζί όμως. δεν νοείται επειδή αναφέρει το όνομα μπόμπολας στην TV να του δίνεις δικαίωμα να σκοτώσει, να βασανίσει, να εξορίσει στην καλύτερη περίπτωση συμπολίτες σου, όταν θα τον βγάλεις και πρώτο. γιατί προς τα εκεί τραβάμε.

Δε νομίζω να συγχέω τις έννοιες δεξιός και ακροδεξιός. Το να υποστηρίζεις ότι οι ψηφοφόροι της Χ.Α. στερούνται παιδείας είναι αφορισμός. Κυρίως διότι δε μπορείς να γνωρίζεις τους λόγους για τους οποίους ψήφισαν Χ.Α.

Οπα ρε μην θιξετε την Χρυση Αυγη,ερχεται ο avenger dfk να σας νουθετησει.

Ξέρω ότι διαβάζεις το φόρουμ καθημερνινά περιμένοντας της νουθεσίες μου. Είναι πρέπει να σου ομολογήσω ο κυριότερος λόγος που τις κάνω.

Υ.Γ: Αν νιώθεις ότι ειρωνευόμενος θα προάγεις τη συζήτηση, suit yourself. Yours truthfully, the avenger dfk.

Το ότι το δηλώνεις, δεν το κάνει και αυταπόδεικτο.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #176 on: June 06, 2012, 03:02:32 PM »
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #177 on: June 06, 2012, 03:28:17 PM »
Δε νομίζω να συγχέω τις έννοιες δεξιός και ακροδεξιός. Το να υποστηρίζεις ότι οι ψηφοφόροι της Χ.Α. στερούνται παιδείας είναι αφορισμός. Κυρίως διότι δε μπορείς να γνωρίζεις τους λόγους για τους οποίους ψήφισαν Χ.Α.

πάντως όσους βλέπω και ψηφίζουνε δεν είναι και ιδιαίτερα λαμπροί tbh.

και για να γουστάρουμε τα καλά παιδιά της μεσσηνίας:
http://rousfetologos.wordpress.com/2012/06/05/rousfetia-samara/
« Last Edit: June 06, 2012, 03:31:59 PM by gtαιvπc (reactor) »

pancy

• DV zombie
« Reply #178 on: June 06, 2012, 03:40:17 PM »
εσυ συμφωνεις με τις δολοφονιες ελληνων απο λαθρομεταναστες?
συμφωνεις με το να παιρνουν την ελληνικη υπηκοοτητα με το που μπενουν στην χωρα?
και τελος οτι ειναι ενα μεγαλο πληγμα για την ελληνικη οικονομια οτι ''περνουν'' τα λεφτα απο την ελλαδα και ''βγαζουν'' εξω στις χωρες τους?

υγ:  δεν λεω οτι η ελλαδα θα ''σωθει'' απο αυτο αλλα και απο αυτο.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #179 on: June 06, 2012, 03:41:30 PM »
Ε νταξει,τοτε να ζητησει και η αμερικη πισω τα λεφτα απο τους ελληνες που πηγαν σαν κατσαριδες εκει στα 50s
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ