Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157312 times)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #180 on: June 06, 2012, 03:46:33 PM »
Το ότι το δηλώνεις, δεν το κάνει και αυταπόδεικτο.

Ίσως δεν ήμουν σαφής. Επειδή εδώ κάνουμε συζήτηση και δεν βγάζουμε άναρθρες κραυγές, μάλλον η επιχειρηματολογία είναι βασικό συστατικό. Εμβαθύνοντας, από την πρότασή σου λείπει η βασική λέξη 'διότι'.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #181 on: June 06, 2012, 03:49:59 PM »
εσυ συμφωνεις με τις δολοφονιες ελληνων απο λαθρομεταναστες?
συμφωνεις με το να παιρνουν την ελληνικη υπηκοοτητα με το που μπενουν στην χωρα?
και τελος οτι ειναι ενα μεγαλο πληγμα για την ελληνικη οικονομια οτι ''περνουν'' τα λεφτα απο την ελλαδα και ''βγαζουν'' εξω στις χωρες τους?

όχι
όχι
ρε πανσυ στο χωριό μου τους πληρώνουνε 10 ευρώ μεροκάματο, τι να βγάλουν έξω; υπάρχουν λόγοι να φύγουνε, αλλά δεν είναι αυτός.

γενικότερα το οτι πρέπει να φύγουν αρκετοί από τους μετανάστες ισχύει, και συμφωνώ, όπως και τα κόμματα από το ΚΚΕ μέχρι τη Χ.Α., οτι πρέπει να υπάρξουν μέτρα για να γίνει αυτό. και εγώ θεωρώ οτι είναι τεράστιο το πρόβλημα των μεταναστών, και πρέπει να υπάρξει λύπη ΑΜΕΣΑ. τώρα βλέπω στη ΝΕΤ 88 ανασφάλιστους πακιστανούς/μπαγκλαντεσιανούς, 60 από τους οποίους χωρίς άδεια παραμονής, τους έπιασαν να δουλεύουνε ανασφάλιστοι σε εταιρεία, και μάλιστα τους είχαν κλειδωμένους μέσα. και μετά είναι οι αριστεροί που είναι προδότες και θέλουνε τους μετανάστες δλδ? όχι. και το σύριζα, και η ΔΗΜΑΡ, έχουνε θέσεις για τη μετανάστευση.

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #182 on: June 06, 2012, 03:50:18 PM »
και να γυρίσουν πίσω οι Έλληνες μετανάστες,ε πανσυ;ή όποιος άλλος το υποστηρίζει αυτό.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #183 on: June 06, 2012, 03:58:24 PM »
γενικότερα το οτι πρέπει να φύγουν αρκετοί από τους μετανάστες ισχύει, και συμφωνώ, όπως και τα κόμματα από το ΚΚΕ μέχρι τη Χ.Α., οτι πρέπει να υπάρξουν μέτρα για να γίνει αυτό. και εγώ θεωρώ οτι είναι τεράστιο το πρόβλημα των μεταναστών, και πρέπει να υπάρξει λύπη ΑΜΕΣΑ. τώρα βλέπω στη ΝΕΤ 88 ανασφάλιστους πακιστανούς/μπαγκλαντεσιανούς, 60 από τους οποίους χωρίς άδεια παραμονής, τους έπιασαν να δουλεύουνε ανασφάλιστοι σε εταιρεία, και μάλιστα τους είχαν κλειδωμένους μέσα. και μετά είναι οι αριστεροί που είναι προδότες και θέλουνε τους μετανάστες δλδ? όχι. και το σύριζα, και η ΔΗΜΑΡ, έχουνε θέσεις για τη μετανάστευση.

Απλά οι δεξιοί τους εκμεταλλεύονται και οι αριστεροί θέλουν να τους κάνουν Έλληνες...

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #184 on: June 06, 2012, 04:04:26 PM »
εσυ συμφωνεις με τις δολοφονιες ελληνων απο λαθρομεταναστες?
συμφωνεις με το να παιρνουν την ελληνικη υπηκοοτητα με το που μπενουν στην χωρα?
και τελος οτι ειναι ενα μεγαλο πληγμα για την ελληνικη οικονομια οτι ''περνουν'' τα λεφτα απο την ελλαδα και ''βγαζουν'' εξω στις χωρες τους?

υγ:  δεν λεω οτι η ελλαδα θα ''σωθει'' απο αυτο αλλα και απο αυτο.

Δε μου απάντησες σ' αυτό που σε ρώτησα και αυτό που σε ρώτησα σχετίζεται με αυτό που πρεσβεύει και εκτελεί το κόμμα που υπερασπίζεσαι.
Δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να διεκδικεί την ψήφο μου και που να υποστηρίζει τις δολοφονίες ελλήνων από λαθρομετανάστες. Αν υπάρξει και αν το υποστηρίξω, μπορείς να με ρωτήσεις.

Τα άλλα που ρώτησες τ' αφήνω για όταν μου απαντήσεις ευθέως, ξεκάθαρα, σαφέστατα, crystal clear, στο αν συμφωνείς με τις δολοφονίες των μεταναστών από τη ΧΑ. Και αν σε εκφράζει ο εθνικοκαπιταλισμός.

Αν θες να συνεχίσουμε τη συζήτηση, ενδεχομένως να μου κάνεις ερωτήσεις με τη σειρά σου κλπ, απάντησε πρώτα σε αυτό.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #185 on: June 06, 2012, 04:05:09 PM »
Απλά οι δεξιοί τους εκμεταλλεύονται και οι αριστεροί θέλουν να τους κάνουν Έλληνες...
δεν νομίζω οτι η πλειοψηφία θέλει να τους κάνει έλληνες. εγώ τουλάχιστον όχι, ούτε και όσοι γνωστοί/συγγενείς ξέρω οτι γέρνουν προς τα αριστερά. δεν είμαι hardcore τέρμα αριστερός βέβαια, αλλά νομίζω πως δε μιλάμε για τα άκρα.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #186 on: June 06, 2012, 04:07:05 PM »
Μας πηδανε καθημερινά και σας φταίνε οι λαθρομετανάστες... ιδέα.
Από που στα παίρνουν τα λεφτά ρε; Απο την τσέπη σου; η μήπως είναι οι πενταροδεκαρες που τους πληρώνουν τα αφεντικα τους;
 Είναι πλήγμα για την οικονομία οι λαθρομετανάστες; ΛΟΛ. Και ποιος
σου πε ότι παίρνουν ελληνική υπηκοότητα αμέσως; και αν έπαιρναν εσένα τι σε πειράζει/επηρρεαζει;
Δηλαδή φτάσαμε σε σημείο να επιχειρηματολογουμε γιατι να μην ψηφίσει κάποιος χ.α.; Πανσυ ρε φίλε ξέρω ότι θες να αντιδράς κτλ αλλά αυτό δεν είναι αντίδραση είναι βλακεία.  Ψηφίζεις Ναζιστες.
Κότσαρες και το αβαταρ και χάρηκες που θα τη σπασεις σε κανα 2 3 5 10 άτομα. 
Παω στοίχημα και ο ρασμους χρυσή αυγή ψήφισε.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #187 on: June 06, 2012, 04:22:19 PM »
to exw 3anapostarei alla epeidh akougontai pali oi mpourdes gia tous metanastes :
Το 2011 Έλληνες ήταν η πλειοψηφία των καταδικασθέντων για το σύνολο των αδικημάτων και ειδικότερα για τα σχετιζόμενα με:

·         ανθρωποκτονίες (255 έναντι 180)

·         ναρκωτικά (9.560 έναντι 3.551)

·         όπλα (2.667 έναντι 1.042)

·         βιασμούς (113 έναντι 98)

·         κλοπές - διαρήξεις (9.397 έναντι 7.350)

·         απάτες (771 έναντι 147)

Οι μετανάστες πλειοψηφούν στις ένοπλες ληστείες αλλά και σε "εγκλήματα" όπως η... επαιτεία (ζητιανιά!).

Και ποσοτικά και ποιοτικά φαίνεται πως η συμβολή των μεταναστών στην εγκληματικότητα δεν είναι αυτή που προσπαθούν να μας πείσουν.

·         ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ:

Διαψεύδουν τον Λοβέρδο  Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (ECDC). για τα περί "υγειονομικής βόμβας"

Το 2011, από ελονοσία, την οποία επέσειε ως κίνδυνο ο κ. Λοβέρδος και η οποία δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, προσβλήθηκαν 27 Έλληνες και 25 μετανάστεςστην περιοχή του Ευρώτα Λακωνίας και υπήρξαν 6 ακόμη αδιευκρίνιστα κρούσματα.

Σε ό,τι αφορά τα κρούσματα φυματίωσης και τους ισχυρισμούς πως "προσβάλλονται μόνο οι ξένοι από ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί από την Ελλάδα": To 2008, υπήρχαν 669 κρούσματα φυματίωσης, εκ των ασθενών οι 414 ήταν Έλληνες και οι 250 ξένοι, το 2009 υπήρχαν 595 κρούσματα, εκ των οποίων μόνο 258 κρούσματα σε αλλοδαπούς και, τέλος, το 2010 τα κρούσματα μειώθηκαν στα 490, με 261 Έλληνες και 229 αλλοδαπούς. Άρα, η φυματίωση στην πραγματικότητα μειώνεται.

Οι φυματικοί Αφγανοί, άλλωστε, δεν ήρθαν με φυματίωση από το Αφγανιστάν, η φυματίωση προέκυψε εδώ από τις συνθήκες διαβίωσής τους. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ολόκληρη η Ευρώπη, όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς παραμύθια. Άλλωστε αυτοί που στέρησαν με νόμο στους φτωχούς 'Ελληνες και ξένους την πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι οι ίδιοι υπόλογοι για την κατάσταση της υγείας των πολιτών!

Άρα...

γιατί γίνεται όλη αυτή η φασαρία από την κυβέρνηση και τα κανάλια για το μεταναστευτικό;;;

Μήπως για να αλλάξουν την ατζέντα των εκλογών και να μην μιλάμε για την οικονομία και τα Μνημόνια;

Μήπως για μας προκαλέσουν φόβο;

Μήπως για να ξεσπάσουμε στους μετανάστες για τα προβλήματά μας και να τη γλιτώσουν οι ίδιοι;

Μήπως για να κάνουν τζάμπα προεκλογική διαφήμιση με κρατικά λεφτά, με τις επιχειρήσεις "σκούπα", τα πληρωμένα ρεπορτάζ - αγιογραφίες του Χρυσοχοϊδη και την κατασκευή στρατοπέδων συγκέντρωσης και "χωματερών για ανθρώπους";

Δεν μασάμε! Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ασφάλεια. Για αυτό θέλουμε μισθό, συντάξεις, εργασιακή προστασία, κοινωνική πρόνοια, υπηρεσίες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς στις γειτονιές. Αυτά προσφέρουν ασφάλεια και όχι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι νάρκες στον Έβρο!

Εμείς πετυχαίνουμε την ασφάλεια όταν παλεύουμε για ατομικά, πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα όλων των ανθρώπων, Ελλήνων και μεταναστών, και όχι αυτοί που δημιουργούν μεγαλύτερο μίσος και φόβο μεταξύ των ανθρώπων στο όνομα της ασφάλειας τους. Γιατί έτσι απειλείται, με το μίσος και τη φτώχεια, η ασφάλεια μας!

Δεν τσιμπάμε στην κοροϊδία τους! Δεν επιβραβεύουμε το ανθρωποκυνηγητό για τις φοβισμένες ψήφους!

« Last Edit: June 06, 2012, 04:24:30 PM by Sifter »

pancy

• DV zombie
« Reply #188 on: June 06, 2012, 04:26:00 PM »
δεν πηγε κανεις να ζητησει πισω τα λεφτα απο κανεναν.
δεν τους δινεις 10ε τους δινεις παραπανω και αυτα εχουν αξια στην χωρα τους.
 αλλο λαθραια και αλλο να ζηταει το ιδιο το κρατος εργατες.
να κλεισουν τα συνορα να μην ειναι ξεφραγο αμπελι η ελλαδα οπως ειναι.
δεν ειναι ολοι ιδιοι φυσικα αλλα μαζι με τα χλωρα καιγονται   και τα ξερα.

@gtαιvπc εμενα το χωριο μου ειναι ο αμμος πιστευω να  ξερεις τι γινεται στο δημο θουριας και τι εγινε τωρα προσφατα δεν θυμαμαι ακριβως στο αρφαρα απο κολογυφτους
και γενικα εκει στα χωρια φοβασαι να βγεις, μπορω να αναφερω περαστιτατικα που δεν ειδα στην τηλεοραση και δεν ακουσα απο ''δημοσιογραφους'' αλλα δεν εχει καποιο νοημα.

στουη δεν ειναι λυση η δολοφονια τους ( ελεος δηλαδη) αλλα και ουτε και να τους κανεις ελληνες με οτι αυτο συνεπαγεται η λυση ηταν καπου στη μεση πριν φτασεις σε αυτο χαος αλλα αυτα φροντισαν οι κυβερνησεις της ελλαδας.

δεν με εκφραζει οχι και πιστευω πως και ενα μεγαλο ποσοστο που τους ψηφισες αλλα με εκφραζουν κατα ενα μεγαλο βαθμο αυτα που προσπαθει να πει καθε φορα ο εκπροσωπος τυπου στα καναλια.

μεξι οχι ψηφισα σταλινικους
αυτο το πραγμα δεν βγαζει πουθενα.

pancy

• DV zombie
« Reply #189 on: June 06, 2012, 04:28:31 PM »
δεν  το ψηφισα για να κυβερνησουν απλα ειναι το μονο κομμα που μπορει απο οτι φαινεται να κανει αντιπολιτευση.--
υγ:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WFr9OX8nWYA
« Last Edit: June 06, 2012, 04:32:41 PM by pancy »

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #190 on: June 06, 2012, 04:29:45 PM »
και το δικό μου χωριό το έχουν ρημάξει οι γύφτοι. και τους παππούδες μου έχουνε ληστέψει, και το χωριό το έχουν καταληστέψει.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #191 on: June 06, 2012, 04:43:06 PM »
και το δικό μου χωριό το έχουν ρημάξει οι γύφτοι. και τους παππούδες μου έχουνε ληστέψει, και το χωριό το έχουν καταληστέψει.
same shit ston svorono (to xwrio sto opoio katoikw)...
pancy mhn kollas mono se ena prama pou ekfrazei to komma sto opoio areskesai,alla sthn genikoterh idea pou ekfrazei...standar ama akouseis kai allous na milane gia to komma tous,8a s'aresoun...ALLA katse diavase prwta sunenteuxeis apo politikous arghxous,alla oxi omilies...8a deis oloi ena megalo pososto apo auta pou akous 8a sumfwneis!(Anexarthta panta me to poios ta leei..) Meta katse des h akou omilies h sunenteuxeis twn idiwn politikwn arxhgwn pou diavases....Tha deis oti otan diavazeis mia sunenteuxh,xwris na vlepeis thn fatsa kai tis xeironomies pou kanei o ka8e politikos arxhgos kai xwris na ton akous,uparxei terastia diafora...Den xerw an pianeis ton sullogismo mou,alla sigoura to sig sou,emperiexetai se auton...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #192 on: June 06, 2012, 04:53:27 PM »
δεν πηγε κανεις να ζητησει πισω τα λεφτα απο κανεναν.
δεν τους δινεις 10ε τους δινεις παραπανω και αυτα εχουν αξια στην χωρα τους.
 αλλο λαθραια και αλλο να ζηταει το ιδιο το κρατος εργατες.
να κλεισουν τα συνορα να μην ειναι ξεφραγο αμπελι η ελλαδα οπως ειναι.
δεν ειναι ολοι ιδιοι φυσικα αλλα μαζι με τα χλωρα καιγονται   και τα ξερα.

@gtαιvπc εμενα το χωριο μου ειναι ο αμμος πιστευω να  ξερεις τι γινεται στο δημο θουριας και τι εγινε τωρα προσφατα δεν θυμαμαι ακριβως στο αρφαρα απο κολογυφτους
και γενικα εκει στα χωρια φοβασαι να βγεις, μπορω να αναφερω περαστιτατικα που δεν ειδα στην τηλεοραση και δεν ακουσα απο ''δημοσιογραφους'' αλλα δεν εχει καποιο νοημα.

στουη δεν ειναι λυση η δολοφονια τους ( ελεος δηλαδη) αλλα και ουτε και να τους κανεις ελληνες με οτι αυτο συνεπαγεται η λυση ηταν καπου στη μεση πριν φτασεις σε αυτο χαος αλλα αυτα φροντισαν οι κυβερνησεις της ελλαδας.

δεν με εκφραζει οχι και πιστευω πως και ενα μεγαλο ποσοστο που τους ψηφισες αλλα με εκφραζουν κατα ενα μεγαλο βαθμο αυτα που προσπαθει να πει καθε φορα ο εκπροσωπος τυπου στα καναλια.

μεξι οχι ψηφισα σταλινικους
αυτο το πραγμα δεν βγαζει πουθενα.

Αν δε συμφωνείς με τις δολοφονίες μεταναστών και δε σε εκφράζει ο εθνικοσοσιαλισμός, δε μπορείς να ψηφίσεις την ΧΑ, εκτός αν είσαι συνειδητά ηλίθιος.

Επίσης, το να υπαινίσσεται ο ψηφοφόρος των χιτλερικών ότι οι σταλινικοί είναι κάτι κακό δεν είναι απλό foul, είναι big bang που καταρρίπτει κάθε κοσμοθεωρία.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

pancy

• DV zombie
« Reply #193 on: June 06, 2012, 04:57:50 PM »
ναι συμφωνω ολα ακουγονται ωραια.
αλλα  ειδαμε που μας φτασαν ολοι αυτοι που κυβερνουσαν η' και θελουν να τους ψηφισουμε.
ψηφισες ναζι (αν και διαφωνω δεν θα επεκταθω περαιτερω  ), ποιο αντικτυπο εχει αυτο τωρα που ζουμε? γιατι ακουγετε σαν μια βαρυτατη κατηγορια.
ειδαμε που φτασαν την ελλαδα αυτοι που ψηφιζατε  30τοσα χρονια τωρα που αγαπουσαν την ελλαδα.
ρε ελεος δηλαδη

pancy

• DV zombie
« Reply #194 on: June 06, 2012, 05:01:18 PM »
στουη δεν παω να ψηφισω καθολου η' θα παω να ψηφισω κανα κολοτουμπα που θα καθετε στα 4 να τον .....

βτς δεν απαντησες.  :D