Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157459 times)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #255 on: June 07, 2012, 11:07:22 AM »
Χρησιμοποιείτε λεκτική και ψυχολογική βία απέναντι σε όποιον δηλώνει ότι ψηφίζει Χ.Α. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι κάποιοι από σας θα χρησιμοποιούσατε και σωματική αν δεν υπήρχαν οι αποστάσεις. Και μετά αναρωτιέστε γιατί δε γράφουν οι υπόλοιποι υποστηρικτές της Χ.Α.

Στήστε τους κι άλλο στον τοίχο, αυτό δεν έκαναν τόσα χρόνια οι δεξιοί-κυβερνώντες με τους αριστερούς;

Τρισμέγιστε υμνητή του Στάλιν,
Δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω απολύτως στη λακωνική σου φράση, που εντούτοις περιέχει τόση σοφία μέσα της. Ελπίζω η ώρα της λαϊκής εξουσία να έρθει σύντομα και καθάρματα σαν κι αυτόν τον άναδρο που δέρνει γυναίκες να γεμίσουν τα σύγχρονα "στρατόπεδα της γκούλαγκ" και να μας αδειάσουν τη γωνιά. Ή να εκτελεστούν, εν πάση περιπτώσει.

Με σοκ και δέος,
Ο φανατικότερος θαυμαστής σου dfk_7677

HAHAHAHHA gia auto paw tipous san kai sena giati otan xtipas fleva meta den stamatane.Meta to pop den exei stop.Keep it up.

p.s btw esi den hsoun pou eprizes balles gia ton cq paliotera?
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

zGIN♂

• DV zombie
Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #256 on: June 07, 2012, 11:08:09 AM »
Dfk eisai tragikos. @@rologia sto full. Kalo papagalaki eisai.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #257 on: June 07, 2012, 11:10:18 AM »
niko postare kana kalo song re! :-*
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #258 on: June 07, 2012, 11:13:44 AM »
ρε dfk, στην ίδια χώρα ζούμε; πραγματικά όμως. πες μου ΕΣΥ τι άποψη έχεις για όσους θα ξαναψηφίσουν ΧΑ σε αυτές τις εκλογές (μετα το περιστατικό το σημερινό, ας πούμε οτι είχανε άγνοια πριν).

το οτι έφαγαν δεξιοί και αριστεροί φράγκα δε τους νομιμοποιεί πως να το κάνουμε. ο στόχος πρέπει να είναι ένα μελλον χωρίς λαμόγια, είτε δεξιά είτε αριστερά και όχι με ναζισμό. ούτε με κομμουνισμό γιατί θα το θίξεις είμαι σίγουρος. διαφωνείς;

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #259 on: June 07, 2012, 11:14:59 AM »

καλα εσυ δεν την γλιτωνεις ουτε με τον κασιδιαρη αγκαζε να κυκλοφορεις..

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #260 on: June 07, 2012, 11:21:31 AM »
Koitakte new fanboy pou exw.Sketos glikas :-* :-* :-*

http://www.heat-clan.gr/index.php?site=gallery&picID=224
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #261 on: June 07, 2012, 11:53:12 AM »
HAHAHAHHA gia auto paw tipous san kai sena giati otan xtipas fleva meta den stamatane.Meta to pop den exei stop.Keep it up.

p.s btw esi den hsoun pou eprizes balles gia ton cq paliotera?

Koitakte new fanboy pou exw.Sketos glikas :-* :-* :-*

http://www.heat-clan.gr/index.php?site=gallery&picID=224

Αξιοσέβαστε υμνητή του Στάλιν,
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω. Άνθρωποι σαν κι εσένα είναι και πρέπει να είναι πρότυπο για όλους, να διδάσκουν την ατελείωτη σοφία που διαθέτουν. Κάθε μέρα κάνω την προσευχή μου και εύχομαι και την επόμενη να είσαι εδώ για να με κάνεις πιο πλούσιο πνευματικά και ψυχικά.

Να σε ευχαριστήσω επίσης που αναγνωρίζεις την έμφυτη γλύκα μου που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Είναι ένα από τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα μου και η επισήμανση από εσένα, το Δάσκαλό μου, με κάνει πραγματικά υπερήφανο.

Με υπέρμετρο σεβασμό,
Ο γλυκούλης dfk_7677

Dfk eisai tragikos. @@rologia sto full. Kalo papagalaki eisai.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πάντα με επιχειρήματα... Έλα να στήσουμε στον τοίχο όποιον διαφωνεί, ζήτω τα γκούλαγκ.

ρε dfk, στην ίδια χώρα ζούμε; πραγματικά όμως. πες μου ΕΣΥ τι άποψη έχεις για όσους θα ξαναψηφίσουν ΧΑ σε αυτές τις εκλογές (μετα το περιστατικό το σημερινό, ας πούμε οτι είχανε άγνοια πριν).

το οτι έφαγαν δεξιοί και αριστεροί φράγκα δε τους νομιμοποιεί πως να το κάνουμε. ο στόχος πρέπει να είναι ένα μελλον χωρίς λαμόγια, είτε δεξιά είτε αριστερά και όχι με ναζισμό. ούτε με κομμουνισμό γιατί θα το θίξεις είμαι σίγουρος. διαφωνείς;

Όλοι μας μπορούμε να έχουμε ότι άποψη θέλουμε. Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο και βλέπω να γίνεται ξεκάθαρα από άτομα μάλιστα που πιστεύουν σε μια ιδεολογία η οποία κυνηγήθηκε αναλόγως στην Ελλάδα, είναι ότι όντας πλειοψηφία εδώ προσπαθούν να κάνουν τους "εχθρούς" να ντραπούν, να φοβηθούν την κατακραυγή, να νιώσουν άσχημα γι' αυτά που πιστεύουν, ώστε να τους πείσουν για κάτι άλλο. Αυτό λέγεται προπαγάνδα κατά τη γνώμη μου. Προφανώς για τους περισσότερους εδώ οι εκλογές αφορούν τη Χ.Α. και όχι την πορεία που θα πάρει η χώρα. Και γι' αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Οι δεξιοί τα τρώγανε και κατατρέχανε τους αριστερούς και οι αριστεροί αιματοκύλισαν τη χώρα στο όνομα της ιδεολογίας, αλλά η ηγεσία τους κατά τα συμφέροντα αυτού που υμνεί ο Δάσκαλος.

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #262 on: June 07, 2012, 11:55:29 AM »
AAAHHAAHHAHAHAHHAAH φατσαC

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #263 on: June 07, 2012, 11:57:14 AM »

hahahahahahahah hmoun sigouros hahahahahahahaha
Ingrid Bergman

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #264 on: June 07, 2012, 12:00:15 PM »
και στη γερμανία του 1932 και του 1933, για την πορεία που θα πάρει η χώρα ψήφιζαν.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #265 on: June 07, 2012, 12:05:25 PM »

Δώσε μου ένα e-mail και θα σου στείλω τη φωτό μου στην πρώτη μου ταυτότητα, εκεί θα γελάσεις περισσότερο.  ;)

hahahahahahahah hmoun sigouros hahahahahahahaha

Τρανέ υμνητή του Στάλιν,
Χαίρομαι αφάνταστα που η συζήτηση γύρω από το πρόσωπό μου σου προσφέρει το γέλωτα. Πάντα στις υπηρεσίες σου.

Με τιμή και δόξα,
Ο γελοτοποιός dfk_7677

και στη γερμανία του 1932 και του 1933, για την πορεία που θα πάρει η χώρα ψήφιζαν.

Ανησυχείς μήπως κηρύξουμε τον πόλεμο σε όλη την Ευρώπη και αρχίσουμε τον 3ο ΠΠ; Το έχω ξαναγράψει ουδεμία σχέση έχει η ψυχοσύνθεση του σημερινού Έλληνα με αυτή του Γερμανού του μεσοπολέμου.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #266 on: June 07, 2012, 12:07:02 PM »
den mas eipes omws re c dfk esi hsoun pou eprizes bales paliotera ston cq?
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #267 on: June 07, 2012, 12:11:47 PM »
den mas eipes omws re c dfk esi hsoun pou eprizes bales paliotera ston cq?

Υπέρτατε υμνητή του Στάλιν,
Δεν απάντησα διότι ξέρω ότι σε μια ιδιοφυία σαν κι εσένα, η μνήμη ποτέ δε σφάλει, όπως και οτιδήποτε άλλο βέβαια. Και για να απαντήσω στη δική σας υψηλής ποιότητας γραφή, egw hmun re c ytS (s.s. ymniti tou Stalin).

Με ολοκληρωτική υποταγή,
Ο πρηξομπάλας dfk_7677

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #268 on: June 07, 2012, 12:17:10 PM »
dfk, δεν ξέρω αν παρατήρησες, αλλά όταν συζητούσες συζητούσαν όλοι μαζί σου.
Τώρα που μας έχεις πνίξει στην παπαρολογία και τρολλάρεις, κανένας δε σου απαντάει σοβαρά.

Αν, πάνως, κάποιος αριστερός βουλευτής έριχνε μόνο το νερό (χωρίς να χειροδικήσει) σε κάποιο βουλευτή της ΧΑ, θα μας είχες σπάσει τα παπάρια από το πρωί μέχρι το βράδυ, για το πόσο άσεμνο κι ανήθικο είναι, για τη διαλεκτική ικανότητα όλης της αριστεράς, για το ποιόν και τις ρίζες του αριστερού χώρου, για την πολιτική Παιδεία των κομμάτων της αριστεράς, κ.ο.κ.

Και αυτό είναι και το πρόβλημά σου, δε μπορείς να πάρεις ίσες αποστάσεις. Ενδεχομένως να με κατηγορήσεις ότι δε θα μπορούσα ούτε γω, αλλά, μέχρι στιγμής, η ιστορία δείχνει για μένα ότι δε χρειάζεται.

Βέβαια, μπορεί όλο αυτό να το παρεξηγώ και η αντίδρασή σου να σημαίνει το προφανές: κανένας δεν περιμένει από τον αριστερό να κάνει κάτι τέτοιο, από τον ΧρυσΑυγίτη, όμως, είναι δεδομένο ότι το περιμένουμε.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

maf1a

• CBWARRIOR.
« Reply #269 on: June 07, 2012, 12:20:39 PM »
AHAHHAHAAH
TVKOSMOS.GR: ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΝΕΛΗ ΔΟΥΡΟΥ ΞΥΛΟ

xtizontai swsta themelia gia to mellon mas ...