Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157435 times)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #270 on: June 07, 2012, 12:41:53 PM »
dfk, δεν ξέρω αν παρατήρησες, αλλά όταν συζητούσες συζητούσαν όλοι μαζί σου.
Τώρα που μας έχεις πνίξει στην παπαρολογία και τρολλάρεις, κανένας δε σου απαντάει σοβαρά.

Αν, πάνως, κάποιος αριστερός βουλευτής έριχνε μόνο το νερό (χωρίς να χειροδικήσει) σε κάποιο βουλευτή της ΧΑ, θα μας είχες σπάσει τα παπάρια από το πρωί μέχρι το βράδυ, για το πόσο άσεμνο κι ανήθικο είναι, για τη διαλεκτική ικανότητα όλης της αριστεράς, για το ποιόν και τις ρίζες του αριστερού χώρου, για την πολιτική Παιδεία των κομμάτων της αριστεράς, κ.ο.κ.

Και αυτό είναι και το πρόβλημά σου, δε μπορείς να πάρεις ίσες αποστάσεις. Ενδεχομένως να με κατηγορήσεις ότι δε θα μπορούσα ούτε γω, αλλά, μέχρι στιγμής, η ιστορία δείχνει για μένα ότι δε χρειάζεται.

Βέβαια, μπορεί όλο αυτό να το παρεξηγώ και η αντίδρασή σου να σημαίνει το προφανές: κανένας δεν περιμένει από τον αριστερό να κάνει κάτι τέτοιο, από τον ΧρυσΑυγίτη, όμως, είναι δεδομένο ότι το περιμένουμε.

Ένιωσες να σε τρόλλαρα; Το να χαρακτηρίζεις παπαρολογία, το ότι σε εντάσσω σε αυτούς που όπως έγραψα παραπάνω προπαγανδίζουν, είναι δικαίωμά σου, αλλά δε βλέπω που προάγει τη συζήτηση. Εξήγησα γιατί κάνεις προπαγάνδα, δεν είναι ότι έχεις άδικο σε αυτά που λες, αλλά το ότι προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψη σου για την αχρειότητα της Χ.Α. με τρόπους που χρησιμοποιούσαν και οι φασίστες.

Η γρονθοκοπημένη Κανέλλη ήταν (προ Χ.Α.) η νο1 βουλευτής στη λεκτική βία σε δημόσιες συζητήσεις, είδες να το έχω αναφέρει αυτό μέχρι τώρα;

Αναμφίβολα δε μπορείς να πάρεις ίσες αποστάσεις. Και αυτό είναι φανερό όταν σε 2 νήματα που αναφέρονται και καλά στις εκλογές το 90% των απαντήσεών σου αναφέρονται στη Χ.Α. Αντίθετα εγώ έχω αναφερθεί σχεδόν σε όλα τα ζητήματα που αναφέρθηκαν στα νήματα αυτά, Στην αριστερά, στη Χ.Α. στην οικονομία, στο μεταναστευτικό, στο Τζήμερο.

Το ότι φαίνεται να υποστηρίζω, παρότι δεν ισχύει, τη Χ.Α. είναι διότι παρατηρώ ότι κάποιοι θέλουν σώνει και καλά εδώ μέσα να μισούμε τη Χ.Α. και θέλουν να το επιβάλλουν και σε αυτούς που δεν το κάνουν. Μπορεί δίκιο να έχουν, αλλά ο τρόπος με χαλάει αφάνταστα.

Θέλω να τιμωρηθεί όπως προβλέπει ο νόμος για αυτό που έκανε ο Κασιδιάρης, όπως θα ήθελα να είχαν τιμωρηθεί όπως προβλέπει και πάλι ο νόμος όλοι αυτοί που έχουν κάψει την Αθήνα κατά καιρούς. Αλλά ξέχασα αυτοί επαναστατούν για το καλό του τόπου. Έλα που το ίδιο πιστεύει και ο Κασιδιάρης...

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #271 on: June 07, 2012, 01:58:16 PM »
ποπο κλασσικος μικροαστός με εξειδικευση στην εξυπναδα και την εμφυτη ταση της τελευταιας λεξης. Ο Ελληνάρας που συνεβαλε να φτασουμε εδω με λιγα λογια...
Απο εναν ημιμαθη 19χρονο που δεν εχει επιχειρηματα για συζητηση, αλλα ξερει τι του γινεται..

υγ: pancy ειδικα με αυτο το challenge accepted, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #272 on: June 07, 2012, 02:05:04 PM »
Απαγορεύεται να μιλήσουμε, Διονύση, γιατί αν μιλήσουμε "επιβάλλουμε". Το πώς επεβλήθηκα ξέχασες να γράψεις, αλλά οκ. Όπως, όσον αφορά το τρολλάρισμα και την παπαρολογία, δε μιλούσα σε προσωπικό επίπεδο, παρότι εσύ θεώρησες ότι το εξέλαβα έτσι, έτσι δεν το κάνω και τώρα. Γιατί είναι χαζό.

Τέλος πάντων, εσύ θεωρείς ότι έγραψα σχεδόν αποκλειστικά για τη ΧΑ, υπαινισσόμενος ότι δεν έχω άποψη ( ; ) για τα υπόλοιπα, σε αντίθεση με σένα που έγραψες για όλα τα θέματα (άσχετα αν σπεύδεις να δικαιολογήσεις τη μία μαλακία μετά την άλλη της ΧΑ), εγώ θυμάμαι ότι καταπιάστηκα με όλα τα θέματα που θίχτηκαν εδώ μέσα αλλά και στο thread των εκλογών της 6ης Μαϊου.

ΥΓ: Χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς!
« Last Edit: June 07, 2012, 04:53:32 PM by zbouaerg »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #273 on: June 07, 2012, 02:20:35 PM »
ποπο κλασσικος μικροαστός με εξειδικευση στην εξυπναδα και την εμφυτη ταση της τελευταιας λεξης. Ο Ελληνάρας που συνεβαλε να φτασουμε εδω με λιγα λογια...
Απο εναν ημιμαθη 19χρονο που δεν εχει επιχειρηματα για συζητηση, αλλα ξερει τι του γινεται..

Αν ήξερες τι σου γίνεται, θα είχες και επιχειρήματα για συζήτηση. Αλλά μόνο υφάκι και προσωπική επίθεση, απλά ένα κακομαθημένο.

Υ.Γ: Μπορείς να συνεχίσεις τις προσωπικές επιθέσεις όσο το επιθυμείς.

Απαγορεύεται να μιλήσουμε, Διονύση, γιατί αν μιλήσουμε "επιβάλλουμε". Το πώς επεβλήθηκα ξέχασες να γράψεις, αλλά οκ. Όπως, όσον αφορά το τρολλάρισμα και την παπαρολογία, δε μιλούσα σε προσωπικό επίπεδο, παρότι εσύ θεώρησες ότι το εξέλαβα έτσι, έτσι δεν το κάνω και τώρα. Γιατί είναι χαζό.

Τέλος πάντων, εσύ θεωρείς ότι έγραψα σχεδόν αποκλειστικά για τη ΧΑ, υπαινισσόμενος ότι δεν έχω άποψη (;) για τα υπόλοιπα, σε αντίθεση με σένα που έγραψες για όλα τα θέματα (άσχετα αν σπεύδεις να δικαιολογήσεις τη μία μαλακία μετά την άλλη της ΧΑ), εγώ θυμάμαι ότι καταπιάστηκα με όλα τα θέματα που θίχτηκαν εδώ μέσα αλλά και στο thread των εκλογών της 6ης Μαϊου.

ΥΓ: Χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω.

Δεν υπαινίχθηκα ότι δεν έχεις άποψη, δεν το πιστεύω άλλωστε, αλλά ότι ασχολείσαι σε μέγιστο βαθμό με το θέμα της Χ.Α. Προφανώς θεωρείς ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό θέμα των εκλογών αυτών. Επίσης ότι κάνεις χρήση τρόπων που αποτείνονται στο θυμικό και εντέλει κατά τη γνώμη μου οδηγεί σε προπαγάνδα.

Θα ήταν νομίζω καλύτερο να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην επιχειρηματολογία των αποτελεσμάτων μιας ανόδου της Χ.Α. σε υψηλά εκλογικά επίπεδα. Επίσης κακώς "σταυρώνετε" όποιον την στηρίζει. Για όλα τα κόμματα υπάρχουν λόγοι να τα ψηφίσεις και να μην τα ψηφίσεις, αυτό που έχει σημασία για τον καθένα είναι πιο έχει περισσότερη βαρύτητα.

Έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι η άνοδος της Χ.Α. είναι ανησυχητικό φαινόμενο, αλλά πιστεύετε ότι μια "σταυροφορία" εναντίον της είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης; Εγώ αντιθέτως παρατηρώ, σε διάφορα σχόλια σχετικά με το σημερινό "μπουνίδι" ότι οι υποστηρικτές της Χ.Α. μάλλον έχουν συσπειρωθεί και όχι το αντίθετο.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #274 on: June 07, 2012, 02:31:20 PM »
Αν ήξερες τι σου γίνεται, θα είχες και επιχειρήματα για συζήτηση. Αλλά μόνο υφάκι και προσωπική επίθεση, απλά ένα κακομαθημένο.

Υ.Γ: Μπορείς να συνεχίσεις τις προσωπικές επιθέσεις όσο το επιθυμείς.

Διαβαζω προσεχτικα τις συζητησεις εδω μεσα και λόγω ελλιπων οικονομικων γνωσεων, ιστορικων και πολιτικων, δεν μπορω να συμμετεχω ενεργα στην κουβεντα. Ωστόσο, εχω το δικαιωμα - forum ειναι αλλωστε - να σχηματίζω τη δικια μου προσωπικη αποψη για ολα τα μελη, απο τα λεγομενα τους. Και για να αιτιολογήσω την αποψη μου, διακρινω εναν ακρατο λαικισμο στις τοσες σελιδες, μια εσχατολογια και αδυναμια/απροθυμια να ακουσεις τι σου λενε τα παιδια απο την αλλη μερια. Καταλαβαινω οτι λογω ηλικιας εχεις ηδη σχηματισει αποψη που δυσκολα αλλαζει αλλα το να την υπερασπίζεσαι καταλήγοντας εριστικός, μου δημιουργεί αρνητική εικόνα. Πάντως, δεν πιστεύω απο οσα εχω γραψει σε αυτο το forum να εχω την εικονα "κακομαθημενου"..

Με χαρα, παντως, να ερθεις στα lan που ερχονται να πιουμε κανα καφε και να τα πουμε.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #275 on: June 07, 2012, 02:46:47 PM »
πικα κακομαθημένος που δεν καταδέχεσαι να μπεις σε pokeball.

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #276 on: June 07, 2012, 03:23:23 PM »
Ενδειξη ανωτερωτητας ο Αλεξανδρος, τρυφερος και γλυκος.

Πικα, ασε τους καφεδες ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ "Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ" ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΠΡΟΕΡΩΤΙΚΑ ΥΓΡΑ. ε π σ.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #277 on: June 07, 2012, 03:29:46 PM »
Διαβαζω προσεχτικα τις συζητησεις εδω μεσα και λόγω ελλιπων οικονομικων γνωσεων, ιστορικων και πολιτικων, δεν μπορω να συμμετεχω ενεργα στην κουβεντα. Ωστόσο, εχω το δικαιωμα - forum ειναι αλλωστε - να σχηματίζω τη δικια μου προσωπικη αποψη για ολα τα μελη, απο τα λεγομενα τους. Και για να αιτιολογήσω την αποψη μου, διακρινω εναν ακρατο λαικισμο στις τοσες σελιδες, μια εσχατολογια και αδυναμια/απροθυμια να ακουσεις τι σου λενε τα παιδια απο την αλλη μερια. Καταλαβαινω οτι λογω ηλικιας εχεις ηδη σχηματισει αποψη που δυσκολα αλλαζει αλλα το να την υπερασπίζεσαι καταλήγοντας εριστικός, μου δημιουργεί αρνητική εικόνα. Πάντως, δεν πιστεύω απο οσα εχω γραψει σε αυτο το forum να εχω την εικονα "κακομαθημενου"..

Με χαρα, παντως, να ερθεις στα lan που ερχονται να πιουμε κανα καφε και να τα πουμε.

Απαντάω πάντα στο ύφος-ήθος που μου γράφουνε.

Πώς μπορείς να μιλάς για λαϊκισμό, όταν εδώ είμαστε εμείς κι εμείς; Δεν έταξα σε κανέναν τίποτα, ούτε έδωσα κάτι για λαϊκή κατανάλωση.

Την άποψή μου δεν την έχω σχηματίσει λόγω ηλικίας, αλλά επειδή προσπαθώ να ενημερώνομαι για τις απόψεις των υπολοίπων, από όλους τους χώρους, να τις κρίνω και να αποφασίζω εντέλει που θα σταθώ κι εγώ.

Όσον αφορά την εσχατολογία, αρκετοί από σας την χρησιμοποιείτε απέναντι στη Χ.Α. ενδεχομένως σωστά, αναλογιζόμενοι το που θα οδηγούσε ένα μεγάλο ποσοστό του λαού να ψηφίσει ακροδεξιά. Εμένα πάλι με ανησυχεί ότι εκτός από αυτό δε βλέπετε ότι όπου ακολουθήθηκαν αριστερές οικονομικές πολιτικές, ο λαός φτώχυνε. Ότι σε μια περιοχή με γείτονες με εδαφικές διεκδικήσεις, η επιπλέον δημιουργία μειονοτήτων με την ελληνοποίηση πληθώρας μεταναστών, ενδέχεται να μας βάλει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Αυτά είναι ανησυχίες μου, όχι εσχατολογία.

Μήπως πιστεύεις ότι εγώ αρνούμαι να καταλάβω αυτά που λένε, επειδή συμφωνείς μαζί τους; Αν συμφωνούσες μαζί μου, μάλλον θα πίστευες ότι αυτοί αρνούνται να καταλάβουν αυτά που λέω εγώ.

Οι ιδεολογίες είναι ωραίες, αλλά δύσκολα εφαρμόσιμες, εκτός αν βέβαια κάποιος έχει ανακαλύψει το ευρώδενδρο και δε μας το λέει.

Ενδειξη ανωτερωτητας ο Αλεξανδρος, τρυφερος και γλυκος.

Εγώ είμαι πιο γλυκός, το λέει και ο υμνητής του Στάλιν.

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #278 on: June 07, 2012, 03:39:32 PM »
dfk χωρις να σε γνωριζω,ρε φιλε ξεκολα λιγο με τη καραμελα του Σταλιν,αυτα συνεβησαν πριν 60 χρονια,οι Χρυσαυγουλαδες πριν λιγες ωρες καναν τους τραμπουκισμους τους και δεν κατακρινεις τιποτα.Λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει
Η ζωή είναι σαν μια ντομάτα,άλλος την τρώει σαλάτα,αλλος την τρώει στη μάπα

lft kartelac: TRAVA KAI GAMISOU RE POU THES KAI MIX
lft kartelac: MALIONGA
lft kartelac: kalispera
XATZARAS: :p
XATZARAS: gay
lft kartelac: KATHREUTAKI
<This user is now offline>

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #279 on: June 07, 2012, 03:46:32 PM »

not so funny.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #280 on: June 07, 2012, 03:54:19 PM »
dfk χωρις να σε γνωριζω,ρε φιλε ξεκολα λιγο με τη καραμελα του Σταλιν,αυτα συνεβησαν πριν 60 χρονια,οι Χρυσαυγουλαδες πριν λιγες ωρες καναν τους τραμπουκισμους τους και δεν κατακρινεις τιποτα.Λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει

Μήπως θα μπορούσες να παραθέσεις τη δημοσίευσή μου στην οποία κατακρίνω το Στάλιν; Εγώ κατακρίνω από τώρα την αντίδραση Κασιδιάρη, άλλωστε είπα ότι πρέπει να τιμωρηθεί βάση του νόμου λίγο πιο πάνω. Όπως επειδή είμαι αντικειμενικός κατακρίνω και τη λεκτική βία της κ. Κανέλλη και της κ. Δούρου και την προκλητική στάση τους (Θου Κύριε, φυλακή τω στόματί μου). Για να σας προλάβω προφανώς η σωματική βία είναι χειρότερη της λεκτικής.

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #281 on: June 07, 2012, 03:57:50 PM »
πικα κακομαθημένος που δεν καταδέχεσαι να μπεις σε pokeball.

και εισαι και whiner στο cod4  ;D ;D

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #282 on: June 07, 2012, 03:59:14 PM »
οκ το οτι καταδικαζεις το συμβαν δεν το ειδα σοζ.Απλα μεινε σε αυτο που ειπα περι Σταλιν
Η ζωή είναι σαν μια ντομάτα,άλλος την τρώει σαλάτα,αλλος την τρώει στη μάπα

lft kartelac: TRAVA KAI GAMISOU RE POU THES KAI MIX
lft kartelac: MALIONGA
lft kartelac: kalispera
XATZARAS: :p
XATZARAS: gay
lft kartelac: KATHREUTAKI
<This user is now offline>

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #283 on: June 07, 2012, 04:01:18 PM »
Μήπως θα μπορούσες να παραθέσεις τη δημοσίευσή μου στην οποία κατακρίνω το Στάλιν;

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #284 on: June 07, 2012, 04:09:26 PM »
Αχ δεν μιλατε κυριλατα