Αυτά τα λες έτσι, μόνο κι μόνο για να επιχειρηματολογήσεις στο στούη; Ή τα πιστεύεις κιώλας;
Πιστεύω πως όλοι πρέπει να φέρονται με σεβασμό απέναντι στους πιο αδύνατους και όχι μόνο οι άντρες. Σου απάντησα;
A re dfk, kontra sto katesthmeno tou cod.gr..
Δεν υπάρχει κατεστημένο. Απλά θα περίμενα από ανθρώπους που δε δέχονται τραμπουκισμούς να μην τραμπουκίζουν λόγω της αριθμητικής υπεροχής τους απέναντι στο pancy και το hitmanchris, οι οποίοι δήλωσαν μια πολιτική προτίμηση, όποια και αν είναι αυτή. Και φαντάσου αυτό θεωρήθηκε από κάποιους ως υποστήριξη στη Χ.Α.
Όποιος δεν κατάλαβε ότι υπάρχει τραμπουκισμός, ας ανατρέξει σε απαντήσεις του τύπου "άντε κανείς άλλος που ψήφισε Χ.Α. δε θα γράψει; (να του τα σούρουμε κι αυτουνού).
Καλύτερα όταν κάνεις κάτι σε κάποιον να είσαι προετοιμασμένος να στο κάνει κι αυτός. Ξέρω ότι ο Άλεξ θυμώνει όταν προσπαθώ παντιοτρόπως να βρω και το παραμικρό σφάλμα στη λογική ή την ιδεολογία του και καλά κάνει γιατί η συμπεριφορά μου αυτή είναι εριστική. Αλλά θεωρώ ότι και η δική του (όπως και άλλων) ήταν απέναντι σε αυτούς που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Χ.Α.
@zb: Προφανώς εκτιμώ τη δικαιοσύνη πολύ περισσότερο από την ελευθερία.
Κι εσύ ποιος είσαι ρε μεγάλε dfk, ο προστάτης των αδυνάτων του cod.gr; Έυλογο το ερώτημα. Αλλά κι ο Άλεξ δεν είναι ο προστάτης των μεταναστών, ο άσπονδος εχθρός μου δε θέλει να μας σώσει όλους από τον καταστοφικό καπιταλισμό; Ο καθένας με την καύλα του.
Τέλος η διαφωνία με πολλούς μου δίνει την ευκαιρία για multiquoting, πράγμα που μου αρέσει ιδιαιτέρως.
Επί του θέματος των εκλογών, υπάρχει κανείς που θέλει να κάνει κάποιο πρόβλεψη για το νικητή ή/και πιθανές μετέπειτα συμμαχίες για σχηματισμό κυβέρνησης;