Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157272 times)

igna

• CBWARRIOR.
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #375 on: June 09, 2012, 01:37:49 AM »
άκουγα σήμερα εκεί που καθόμουν και έπινα καφεδακι,2 16χρονους που υποστηρίζουν χρυσή αυγή,και να λένε καλά της έκανε κλπ,και όταν κάποιος ρώτησε γιατί υποστηρίζουν,δεν είχαν άλλο επειχήρημα εκτός απο τους μετανάστες,αυτή είναι και η μόνη μεχρι τώρα δικαιολογία για τη ψήφο όλων αυτών!

trueeeeeeee ekana tin idia erwthsh(1)  + to ama gnwrizei tin ideologia tous(2) (legontas tou oti prokeitai gia neonazistiko komma)
(1)=> egw eimai Ellhna ratsisths h apanthsh tou!!!
(2)=> mhpws eisai evraios h apanthsh tou!!!

alitheia gelasa me to tragiko auto gegonos!

Euelpistw pws oi 400k psifoi pou phre h x.a να htan stin pleipsifia tous psifoi aganaktishs kai oti me to kerasaki sthn tourta (to prosfato gegonos kasidiarh-kanelh) eplizw na mhn epanalif8ei! oso gia autous pou tha eksakwlithisoun na psifizoun x.a profanws prokeitai gia anthrwpous amorfwtous pou den exoun idea gia tin istoria ths patridas tous!
« Last Edit: June 09, 2012, 03:20:37 AM by igna »

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #376 on: June 09, 2012, 02:22:41 AM »
Ποια αγανάκτηση μωρέ. Μιλάμε για 440 χιλιάδες ΦΑΣΙΣΤΕΣ που γίνονται όλο και περισσότεροι. Μπορεί οι ίδιοι να μην το παραδέχονται και να μην αισθάνονται έτσι, αλλά από τις πράξεις κρινόμαστε όλοι. Φαίνεται από τη στάση τους απέναντι στο περιστατικό. Ο hitmanchris αποτελεί πολύ μικρή μειοψηφία ψηφοφόρων της Χ.Α. που διαφώνησε με τη χειροδικία. Σημειωτέων φίλε hitman οτι στο καθεστώς της Χ.Α. δεν θα τολμούσες να πεις οτι διαφωνείς καθώς στην καλύτερη περίπτωση θα σε απέλυαν.
Δίνω πιθανότητες 50% να βγεί η Χ.Α. πρώτο κόμμα σε λίγα χρόνια, και συνεπώς να απαγορεύσει τα άλλα κόμματα ως παράνομα, δοσίλογα, προδωτικά. Η μόνη περίπτωση αποτροπής αυτού είναι το ΣΥΡΙΖΑ να εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να επαναφέρει την πίστη των υποψήφιων ναζί στη δημοκρατία (που δεν το βρίσκω πολύ πιθανό).

Επίσης παίζουν ρόλο και οι γυναίκες καθώς είναι το 51% του εκλογικού σώματος, και μέχρι στιγμής δίνουν χαμηλά ποσοστά σε Χ.Α. Το θέμα είναι οτι είναι συναισθηματικές μέχρι αηδίας οπότε το 3% εύκολα με κάποια περιστατικά μπορεί να γίνει 10-20.

γαμώ τη πουτάνα μου, το 2012 ασχολούμαστε με ναζί. γαμώ τη πουτάνα μου.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #377 on: June 09, 2012, 03:14:01 AM »
γαμώ τη πουτάνα μου, το 2012 ασχολούμαστε με ναζί. γαμώ τη πουτάνα μου.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #378 on: June 09, 2012, 06:17:23 AM »
γαμώ τη πουτάνα σου, το 2012 ασχολούμαστε με ναζί. γαμώ τη πουτάνα σου.
ε κι εγω σεξακι πλζ
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #379 on: June 09, 2012, 10:29:13 PM »
all we 'll do ♫
every day

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #380 on: June 09, 2012, 10:35:50 PM »

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #381 on: June 10, 2012, 01:56:30 AM »
dfk?;p

Υποθέτω ότι το να βάλεις το nick μου ως ταμπέλα στο link, θες να σχολιάσω το άρθρο. Ο λόγος που θες εγώ και όχι οποιοσδήποτε άλλος να το σχολιάσει δεν ξέρω ποιος είναι. Όταν το βρεις ενήμερωσε και μένα.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #382 on: June 10, 2012, 02:03:43 AM »
Όχι, θιγμενούλη Διονύση, επειδή το άρθρο εμφανίζει τον Ψωμιάδη να λέει, λίγο - πολύ, ότι "δε με ενοχλεί η ΧΑ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ". Το οποίο είναι κάτι που, πάνω - κάτω, μας λες και συ από τις προηγούμενες εκλογές (βλ. "δε με προβληματίζει το ποσοστό της ΧΑ αλλά η άνοδος της Αριστεράς").

Ontopic, τώρα, κάπου διάβασα ότι:

Βλέπουμε λοιπόν, ότι από τον παραγόμενο ελληνικό πλούτο το ½ τουλάχιστον δεν φορολογήθηκε ποτέ και κατέχεται από πάρα πολύ λίγους, στο εσωτερικό αλλά κυρίως στο εξωτερικό. Αυτός ο πλούτος ως συσσωρεμένος εκτιμάται πάνω από 1 τρις ευρώ , σε μορφή χαρτοφυλακίων, μετοχών , ομολόγων, ακινήτων και κυρίως καταθέσεων σε ξένες τράπεζες, η προέλευση του οποίου αναλύεται ως εξής:

α) 100-200 δις «οι θεσμικοί επενδυτές» από το χρηματιστήριο (πηγή: Ελ. Χρηματιστήριο ΑΕ)
β) 200-300 δις αθροιστικά κέρδη των τραπεζών τα τελευταία 15 χρόνια (πηγή: Τράπεζα Ελλάδος)
γ) 200-300 δις φοροδιαφυγή από τις ΟFF SHORE εταιρείες (πηγή: ΣΔΟΕ)
δ) 300-400 δις φοροδιαφυγή από τις ΑΕ, τις πολυεθνικές και τις τριγωνικές πωλήσεις (πηγή: Υπ. Οικονομικών).
ε) Εδώ πρέπει να προσθέσουμε και τα φοροφυγέντα κέρδη του εφοπλιστικού κεφαλαίου που ανέρχονται σε 300 έως 400 δις (εκτίμηση: Υπ. Οικονομικών).

Αλλά μας αρκούν στον υπολογισμό μας το 1 τρις συνολικά γιατί ίσως κάποια να μας ξεφύγουν. Το κεφάλαιο έχει πάντα τρόπους διαφυγής.
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #383 on: June 10, 2012, 03:02:32 AM »
Όχι, θιγμενούλη Διονύση, επειδή το άρθρο εμφανίζει τον Ψωμιάδη να λέει, λίγο - πολύ, ότι "δε με ενοχλεί η ΧΑ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ". Το οποίο είναι κάτι που, πάνω - κάτω, μας λες και συ από τις προηγούμενες εκλογές (βλ. "δε με προβληματίζει το ποσοστό της ΧΑ αλλά η άνοδος της Αριστεράς").

Είχα πει ότι με ανησυχεί περισσότερο η άνοδος της αριστεράς από αυτή της Χ.Α. Συνεχίζει να με ανησυχεί περισσότερο,  διότι διαφαίνεται ότι η αριστερά θα μας κυβερνήσει κιόλας, έχοντας σαφώς ανεβάσει τα ποσοστά της (σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ, αντίθετα με τη Χ.Α. που έχει πτωτική τάση). Αν και ο Τσίπρας κάνει συνέχεια πλάγια βήματα προς τα δεξιά. Σε λίγο θα πάει πιο δεξιά και από το ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, πλέον, με ανησυχεί η έντονη πόλωση που έχει δημιουργηθεί με αφορμή το περιστατικό Κασιδιάρη, ο οποία δυστυχέστατα δημιουργείται από το υπάρχον πολιτικό σύστημα με ηγέτη την αριστερά όπως και τα ΜΜΕ. Κατηγορήστε όποιον θεωρεί μεμπτή και τη συμπεριφορά Κανέλλη-Δούρου στο συμβάν, κάντε Έλληνες όλους του μετανάστες και μετά αναρωτηθείτε γιατί ξαφνικά το 50% του ελληνικού λαού έγιναν φασίστες.

Λυγερός-ΞΕΒΡΑΚΏΝΕΙ-Λαζόπουλο-για-Χρυση Αυγη-10may12

Το κεφάλαιο φοροδιαφεύγει στην Ελλάδα;;; Δεν το πιστεύω, μένω άναυδος. Όποιος μπορεί φοροδιαφεύγει στην Ελλάδα, το κεφάλαιο περίμενες να μην το κάνει; Όσο για τον παραγόμενο πλούτο, αναρωτήσου πόσο θα ήταν αν δεν υπήρχε το προαναφερθέν κεφάλαιο, πχ είμασταν κομμουνιστική χώρα.

Προσωπικά πιστεύω ότι ένα από τα απαραίτητα βήματα για τη χώρα είναι η τιμωρία κάποιων βάση νόμων για αυτά που έκαναν. Είναι και αυτό που δε μπορούν να κάνουν στην πλειοψηφία τους τα πολιτικά κόμματα διότι είναι μέρος του ένοχου συστήματος.

Και μετά ο zb μου κάνει παρατήρηση γιατί το επαναλαμβάνω. Γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι φταίνε 100 άλλα πράγματα για την κατάσταση της χώρας.

storm

• DV zombie
« Reply #384 on: June 10, 2012, 10:44:19 AM »

Επίσης, πλέον, με ανησυχεί η έντονη πόλωση που έχει δημιουργηθεί με αφορμή το περιστατικό Κασιδιάρη, ο οποία δυστυχέστατα δημιουργείται από το υπάρχον πολιτικό σύστημα με ηγέτη την αριστερά όπως και τα ΜΜΕ. Κατηγορήστε όποιον θεωρεί μεμπτή και τη συμπεριφορά Κανέλλη-Δούρου στο συμβάν, κάντε Έλληνες όλους του μετανάστες και μετά αναρωτηθείτε γιατί ξαφνικά το 50% του ελληνικού λαού έγιναν φασίστες.

το πολιτικο συστημα φταιει για την μεταδωση και αναμεταδωση του γεγονοντος??? Δηλαδη σαν να μου λες οτι " ξερεις κατι δεν εγινε και τιποτα και το παρουσιασανε λες και ηρθε η συντελεια της δημοκρατιας"
δεν θα σχολιασω το ποσο απαραδεκτο ηταν αυτο που εκανε ο τυπος καθως η αποψη μου δεν ειναι αντικειμενικη επι του θεματος . ( ειναι τετοια η σκατιλα που μου ερχεται απο την ακροδεξια που δεν μπορω) .. Αλλα δεν μπορεις να λες πως φταιει το πολιτικο συστημα και η αριστερα γιαυτο. η πραξη του σκατιδιαρη φταιει.

Η κανελλη και η περισσοτερο η Δουρου των στριμωξανε για τα καλα , και αυτος ψαρωσε (σαν αντρας με ορχεις ειπε να βαρεσει και κανα φασκελο)
τωρα μην μου πεις πως η κανελλη χειροδικησε πρωτη επειδη του εριξε τον ριζοσπαστη. το σχολιο με τους μεταναστες που κολλαει στο συμβαν?
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

pancy

• DV zombie
« Reply #385 on: June 10, 2012, 12:17:00 PM »
δεν θεωρω στριμωγμα τις ερωτησεις και τις ειρωνιες για την προσωπικη του ζωη αλλα αυτο γινεται αμα δεν μπορεις να τον στριμωξεις πολιτικα, πας σε προσωπικο επιπεδο.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #386 on: June 10, 2012, 12:20:05 PM »
δεν θεωρω στριμωγμα τις ερωτησεις και τις ειρωνιες για την προσωπικη του ζωη αλλα αυτο γινεται αμα δεν μπορεις να τον στριμωξεις πολιτικα, πας σε προσωπικο επιπεδο.

Ανάφερε τρεις ερωτήσεις / ειρωνείες που του τέθηκαν σε προσωπικό επίπεδο.

Edit:

Quote from: pitsirikos.net
Αγαπητέ Πιτσιρίκο, το παρακάτω κείμενο είναι μιας φίλης μου που έζησε όσα περιγράφει και, επειδή πρόκειται για γεγονότα που δεν πολυπροβάλλονται από τα ΜΜΕ, το κυκλοφορεί χέρι με χέρι μέσω ίντερνετ. Ο λόγος που δεν το υπογράφει είναι, χωρίς περιστροφές, επειδή φοβάται.

«Προχτές το απόγευμα, 26 Μαΐου, ενώ περπατούσαμε στην Αποστόλου Παύλου εγώ και ο φίλος μου, δεχτήκαμε επίθεση από 15 περίπου άτομα της Χρυσής Αυγής.

Η επίθεση έγινε , εν μέσω παιδιών με μπαλόνια στο χέρι και μανάδων με καροτσάκια. Εγώ και ο φίλος μου περπατούσαμε , τη στιγμή που ένας νεαρός άντρας , ο οποίος καθόταν σε ένα πεζούλι , μας σταμάτησε δήθεν να μας ρωτήσει κάτι.

Ωστόσο, μας έχουν πλησιάσει γύρω στα 15 άτομα, με πολύ συνηθισμένη εμφάνιση, μια παρέα ανδρών και μιας γυναίκας, σαν να έχουν γυρίσει από εκδρομή και κρατούν στα χέρια τα κράνη από τις μηχανές τους.

Μέχρι να γυρίσω να κοιτάξω τον φίλο μου , ο οποίος μου έχει στο μεταξύ ψιθυρίσει «χρυσαυγίτες τρέξε», κι εγώ να του πω, «ε, και τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτούς», η παρέα των 15 ατόμων έχει φορέσει τα κράνη στο κεφάλι , μας έχουν χωρίσει και τον χτυπούν στο πρόσωπο. Στα επόμενα λεπτά βρισκόμαστε ξαπλωμένοι στο έδαφος και μας κλοτσάνε στο κεφάλι και στο σώμα.

Η εντελώς τυχαία επέμβαση της αστυνομίας, που είχε ειδοποιηθεί για άλλο περιστατικό, μας γλίτωσε από κάποιο μεγάλο τραυματισμό μα τελικά το αποτέλεσμα ήταν μόνο μια προσαγωγή!!! Αφού ταλαιπωρηθήκαμε στο τμήμα μέχρι τις 11.30 το βράδυ, την επόμενη μέρα πηγαίνοντας στο τμήμα ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία καταγραφή του γεγονότος.

Εκεί μάθαμε πως οι επιθέσεις συνεχίζονταν όλο το βράδυ, από τραμπουκισμό σε μια μητέρα και ένα παιδί, από ένα παλικάρι που του ξερίζωσαν μια τζίβα από τα ράστα μαλλιά του, μέχρι έναν λιγότερο τυχερό που κατέληξε στο νοσοκομείο με ανοιγμένο κεφάλι.

Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε από την ανάγκη να κοινοποιήσουμε την εμπειρία μας με σκοπό, όχι να προκαλέσουμε φόβο, αλλά να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τον κίνδυνο, που ενώ μοιάζει ασήμαντος έχει φτάσει στην πόρτα μας, στις μανάδες και στις αδερφές μας. Καμία ενημέρωση δεν έχει υπάρξει από τα ΜΜΕ σε σχέση με αυτές τις επιθέσεις.

Η συνειδητοποίηση της απειλής, και η μαζική κινητοποίηση στις γειτονιές θεωρούμε πως είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στις επιθέσεις ωμής βίας των φασιστικών ομάδων.»

Πηγή
« Last Edit: June 10, 2012, 12:32:09 PM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day

pancy

• DV zombie
« Reply #387 on: June 10, 2012, 12:35:50 PM »
ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ VS ΚΑΝΕΛΛΗ ( 07.06.12)

1:23 , 3:06  , 3:16
συν οτι κανεις δεν συζηταει τις θεσεις του κομματος. πχ τον ειρωνευοταν η αλλη μολις ειπε για τα πετρελαια υδρονονανθρακες που ειναι η θεση της χα ασχετα αμα διαφωνεις η' ξερω εγω τι  πρεπει να τα συζητησεις οπως γινεται με ολα τα κομματα.Ειρωνιες και ερωτησεις προσωπικου επιπεδου δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν στο σημειο που βρισκεται η χωρα αλλα οπως ειπα αν δεν μπορεις να τον πιασεις πολιτικα κανεις προσωπικη επιθεση.
Αυτο το βιντεο το πηρα επειδη ηταν το πιο προσφατο και φυσικα δεν ειναι το μονο που γινεται αυτο.Αμα καπιοι δεν βλεπουν τι παιζεται απο τους ''δημοσιογραφους'' τοτε λυπαμαι.

storm

• DV zombie
« Reply #388 on: June 10, 2012, 12:51:22 PM »
το οτι κατηγορειτε για ληστεια (παιζει και ανθρωποκτονια? κατι εχω ακουσει) και το αναφερουν εστω και ειρωνικα δεν ειναι προσωπικη επιθεση !
ειναι γεγονος ! και πολυ αγνοουν την υπαρξη του!

[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #389 on: June 10, 2012, 12:54:45 PM »
Pancy, ανάφερέ μου, είπα, έστω δύο προσωπικές επιθέσεις ή ειρωνείες σε προσωπικό επίπεδο. Και γω θα σε παραδεχθώ.
all we 'll do ♫
every day