το πολιτικο συστημα φταιει για την μεταδωση και αναμεταδωση του γεγονοντος??? Δηλαδη σαν να μου λες οτι " ξερεις κατι δεν εγινε και τιποτα και το παρουσιασανε λες και ηρθε η συντελεια της δημοκρατιας"
δεν θα σχολιασω το ποσο απαραδεκτο ηταν αυτο που εκανε ο τυπος καθως η αποψη μου δεν ειναι αντικειμενικη επι του θεματος . ( ειναι τετοια η σκατιλα που μου ερχεται απο την ακροδεξια που δεν μπορω) .. Αλλα δεν μπορεις να λες πως φταιει το πολιτικο συστημα και η αριστερα γιαυτο. η πραξη του σκατιδιαρη φταιει.
Η κανελλη και η περισσοτερο η Δουρου των στριμωξανε για τα καλα , και αυτος ψαρωσε (σαν αντρας με ορχεις ειπε να βαρεσει και κανα φασκελο)
τωρα μην μου πεις πως η κανελλη χειροδικησε πρωτη επειδη του εριξε τον ριζοσπαστη. το σχολιο με τους μεταναστες που κολλαει στο συμβαν?
Το σάπιο πολιτικό σύστημα το οποίο δεν εμπιστεύεται η πλειοψηφία των πολιτών φταίει για τον ψηφοθηρικό τρόπο σχολιασμού του γεγονότος. Τα ΜΜΕ συνεχίζουν να κάνουν προπαγάνδα, όπως γενικά κάνουν και αυτό το έχει καταλάβει ένα μεγάλο κομμάτι του λαού. Προφανώς δεν κάνουν προπαγάνδα μόνο σχετικά με τη Χ.Α. Άκουσα στο δελτίο της ΝΕΤ και το αστείο ότι ο Κασιδιάρης
βιοπράγησε και επί της Δούρου! Ο σχετικός με τα νομικά chester να ενημερώσει ότι το μπουγέλωμα είναι έργω εξύβριση και όχι βιοπραγία.
Η προπαγάνδα δε βρίσκεται πίσω από την παρουσίαση του γεγονότος ή την κατακριτική στάση. Βρίσκεται πίσω από τη διαστρέβλωση των γεγονότων ή/και απόκρυψη άλλων γεγονότων. Αστεία βρήκα τη δικαιολογία περί της εξύβρισης της Κανέλλη με τη λέξη φασίστας ότι δεν είναι εξύβριση, επειδή
είναι φασίστας! Θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο που λέει:"Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, αυτοί είναι μαύροι".
Η πράξη της Κανέλλη με την εφημερίδα και το απαξιωτικό "φύγε από δω" είναι και αυτό έργω εξύβριση και όχι βιοπραγία όπως αστείως επίσης ισχυρίζεται η Χ.Α. με τις δηλώσεις περί αυτοάμυνας.
Η αναφορά με τους μετανάστες συσχετίζεται με το video το οποίο ίσως βοηθήσει μερικούς από σας να καταλάβετε γιατί η στάση που έχετε "θρέφει" τη Χ.Α. και δεν την αποδυναμώνει. Αυτά γίνονταν (με προφανώς πιο άγριο τρόπο) κατά το μεσοπόλεμο και ιδιαίτερα στη δικτατορία Μεταξά έναντι των αριστερών και συνέβαλαν να γίνει ο εμφύλιος.