Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157279 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #435 on: June 10, 2012, 11:01:02 PM »
Προτιμάς λοιπόν να την έχουνε αναγνωρίσει ΟΛΑ τα κράτη του κόσμου ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εκτός από ελλάδα και κύπρο, από το να την έχουνε αναγνωρίσει ως Βόρεια Μακεδονία, Μακεδονία του Βαρδάρη η κάτι παρεμφερές. ΟΚ!

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #436 on: June 10, 2012, 11:05:49 PM »
Οχι φιλος, σκοπια να τους λεγανε ουτε μακεδονες, ουτε ρωμαιους ουτε τιποτα αλλο. Τι δεν καταλαβες απο αυτα που εγραψα πριν τεσπα.
οταν μια ονομασια ανηκει σε μια χωρα για τοσα χρονια και υστερα καποιος αλλος προσπαθει να σου την παρει με το ετσι θελω ειναι απλα πουστια για μενα.
Η Μακεδονια ειναι για τους Ελληνες κατεμε, παει και τελειωσε.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #437 on: June 10, 2012, 11:09:12 PM »
δεν καταλαβαίνεις οτι ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ του γερμανού και του αμερικάνου για το τι είναι η μακεδονία και αν οι σκοπιανοί είναι μακεδόνες; ούτε εσύ κατάλαβες καλά, δεν θεωρώ οτι είναι μακεδόνες. απλά ξεφεύγοντας από τον φανατισμό πρέπει να αναλογιστείς τι είναι το καλύτερο εδώ που έχουμε φτάσει. και σου ξαναλέω. Προτιμάς λοιπόν να την έχουνε αναγνωρίσει ΟΛΑ τα κράτη του κόσμου ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εκτός από ελλάδα και κύπρο, από το να την έχουνε αναγνωρίσει ως Βόρεια Μακεδονία, Μακεδονία του Βαρδάρη η κάτι παρεμφερές; Η απάντηση δεν είναι ναι ή όχι, ή απάντηση είναι το πρώτο ή το δεύτερο. αναμένω.

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #438 on: June 10, 2012, 11:11:04 PM »
Σορρυ που θα σου το χαλασω αλλα ο φανατισμος μου στο θεμα παραμενει, οποτε τιποτα απο τα 2 που προτεινεις με βρισκει συμφωνω.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #439 on: June 10, 2012, 11:11:38 PM »
dfk, τόσα χρόνια με τις (κεντρο)δεξιές έβγαλες γούστα; Προκόψαμε και κοινωνικά και οικονομικά; Δε θα ήθελες να φας και τα αριστερα σκατα; Και επιπλέον, θα ήθελα πολύ να μάθω ποια από τις παρατάξεις μπορεί να τα βγάλει πέρα; Γιατί μονο αντιπαραθεση βλέπω εναντια στο αναχρονιστικό και ουτοπικό ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ που αρχίζει και δεξιοφέρνει...

Για να μην ξαναγράφω τα ίδια:
Ξέρετε πόσο σας σέβομαι και σας εκτιμώ (κυρίως εσάς που σας έχω γνωρίσει από κοντά), αλλά η γενιά σας (γεννημένοι 80s+) δείχνει να έχει την εντύπωση ότι το πρόβλημά της μεταπολιτευτικής Ελλάδος είναι η βία(?!?!?), ο φασισμός (?!?!?!?), η ακροδεξιά (!?!?!?), τα ΜΑΤ (?!?!?!?) ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Το πρόβλημα ήταν ακριβώς το αντίθετο. Ήταν η συνεισφορά του, κατά τη γνώμη μου εθνικού προδότη, Ανδρέα Παπανδρέου, που κάνοντας την Αλλαγή, τα ισοπέδωσε όλα. Ίσως αυτό ήταν και το μεγαλύτερο κακό που έκανε η χούντα στην Ελλάδα - έκανε τον Έλληνα να θέλει υπέρμετρη ελευθερία. Έτσι ήρθε ο Ανδρέας (με σχέδιο κατά τη γνώμη μου) να εκμαυλίσει τον ελληνικό λαό, δίνοτάς του τα "πάντα".

Για αυτό ακριβώς η δική σας γενιά άλλαξε τόσο σε σχέση με τη δική μας, με μόνο μια δεκαετία διαφορά. Κατάργηση της ιεραρχίας, είμαστε όλοι το ίδιο, μια ψευδής αίσθηση ελευθερίας. Όλα αυτά μαζί με την εγγενή επιθυμία του Έλληνα να τα κάνει όλα μπουρδέλο, μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

Προφανώς δε φταίει η γενιά των 80s, αλλά η γενιά του Πολυτεχνείου. Αυτή κούναγε τη μπαγκέτα και όλοι χόρευαν στο ρυθμό του "όλα είναι δικά μας". Ο συνδικαλισμός πήρε μια αρρωστημένη μορφή στην Ελλάδα, όπως και πολλές άλλες θεωρητικά σωστές ιδέες.

Βιομηχανίες έκλεισαν (λόγω του παράλογου συνδικαλισμού), το κράτος έγινε υπερμεγέθες διότι πρόσφερε και περισσότερα προνόμια και περισσότερα χρήματα στους ΔΥ.

Ναι, ξέρω όλα αυτά ακούγονται νεοφιλελεύθερα. Σαφώς είναι. Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει κάποιο από τα κράτη με καλύτερη ποιότητα ζωής που δεν είναι νεοφιλελεύθερο;

Αλλά επαναλαμβάνω ότι δε μας οδήγησε εδώ το νεοφιλελεύθερο μοντέλο, αλλά η ανομία, στο όνομα της δήθεν ελευθερίας. Και δυστυχώς η αριστερά μπορεί να μην κυβέρνησε, αλλά συνέβαλε (και το κάνει ακόμα) τα μάλλα στη συνέχιση αυτής της κατάστασης. "Θα κάνουμε προσλήψεις στο δημόσιο", "Ελάχιστος μισθός 1500€" και τόσες άλλες παρλαπίπες, γιατί προφανώς ο λαός είναι ακόμα μ@λ@κας.

Προφανώς η ΧΑ απαρτίζεται ως επί το πλείστον από άτομα που έχουν σοβαρό πρόβλημα. Θεωρώ όμως σαφώς χειρότερη μια ψήφο στην Αριστερά που ευαγγελίζεται ακόμα τα ίδια πράγματα που μας έχουν στείλει στην κατάσταση που βρισκόμαστε.

Κατά τη γνώμη μου η ψήφος σε αυτές τις εκλογές πρέπει να αποφασίζεται με 2 κριτήρια: Εντιμότητα, ικανότητα. Όλοι προφανώς είναι πιο έντιμοι από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Όσο πιο αριστερά πας, είναι πιο έντιμοι, αλλά σαφώς πιο ανίκανοι κυρίως λόγω ιδεολογίας. Το ίδιο συμβαίνει και προς τα δεξιά. Απλά νομίζω ότι η συνενοχή της αριστεράς ήταν σαφώς μεγαλύτερη από το "δεν κυβερνήσαμε εμείς".

Αναρωτηθείτε ποια ήταν τα πραγματικά αίτια (όσον αφορά το λαό και όχι τους πολιτικούς) που μας οδήγησαν εδώ, και ενδεχομένως κάποιοι από σας θα καταλάβουν γιατί είναι λάθος η ψήφος στην αριστερά.

Μάλλον καμιά παράταξη και πιθανότατα θα τα φάω. Το πρόβλημα είναι ότι το πολιτικό σύστημα είναι τόσο άνιωθο που λόγω πόλωσης ίσως φάω και τα άκροδεξιά.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #440 on: June 10, 2012, 11:14:34 PM »
@massive έτσι ευνοείς τα σκόπια και ελπίζω να το καταλαβαίνεις. όπως ακριβώς το ΚΚΕ με τη στάση του ευνοεί ΠΑΣΟΚ + ΝΔ.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #441 on: June 11, 2012, 12:34:44 AM »
Repost, γιατί είναι καταπληκτικό. ^_^

Σποτ Νέας Δημοκρατίας 2012 (κριτική προσσέγγιση).flv
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #442 on: June 11, 2012, 12:39:45 AM »
Παρτα Συριζα ομως  ;D ;D

PARTA SYRIZA.mp4

ΑΛΕΞΗΣ-ΣΩΒΙΝΙΟΝ.mp4

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #443 on: June 11, 2012, 01:18:49 AM »
Αχα, και, αν υπήρχε κάποια αμερόληπτη επιτροπή δεοντολογίας στην Ελλάδα, η ΝΔ θα έτρωγε κάτι 7ψήφια πρόστιμα για τις διαφημίσεις αυτές. Τι λες εσύ, Massive;
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #444 on: June 11, 2012, 04:34:05 AM »
ti o massive einai neodhmokraths?
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #445 on: June 11, 2012, 04:44:45 AM »
υποστηριζω ολες τις αρχες και τις θεσεις του κινηματος.  βλ.
αφου υπαρχουν κρυφες πες κ σε μας να μαθουμε  ποιες ειναι αυτες ρε;

eksakoloutheis na kaneis ton kinezo panw sto erwthma pou sou ethesa?Giati auta ta vivlia kai oi apopseis pou ta akolouthoun einai akrws  sindedemena me ola ta ethinikistika sites kai olous tous sinideitopoihmenous xrisaugites?
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #446 on: June 11, 2012, 10:37:55 AM »
Αχα, και, αν υπήρχε κάποια αμερόληπτη επιτροπή δεοντολογίας στην Ελλάδα, η ΝΔ θα έτρωγε κάτι 7ψήφια πρόστιμα για τις διαφημίσεις αυτές. Τι λες εσύ, Massive;
Αν υπηρχε σαφως και θα επρεπε να φαει προστιμο, τωρα βεβαια δεν ξερω και τους κανονες του ΕΣΡ οποτε δεν μπορω να απαντησω πιο συγκεκριμενα αλλα οτι θα επρεπε θα επρεπε, δεν διαφωνω μαζι σου Αλεξ.

ti o massive einai neodhmokraths?

Οχι φιλε pew δεν ειμαι ουτε νεοδημοκρατης ουτε πασοκτζης και ποτε δεν τους εχω ψηφησει απο τα χρονια που εχω το εκλογικο δικαιωμα. Απλα τα βιντεακια αυτα, οσο αντιδεολογικα και αν ειναι με βρισκουν καπως συμφωνω. Ελπιζω να σε καλυψα.

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #447 on: June 11, 2012, 10:39:17 AM »
Τι σου είπαν και ψήφισες Χρυσή Αυγή;.mp4

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #448 on: June 11, 2012, 12:28:21 PM »
grammar Nazi intermission:

cpt McDonald το τι με γιώτα. Όχι η.  "γειά σου τι κάνεις;" και όχι "τη κάνεις"

massive, με βρίσκει σύμφωνο. με όμικρον το τελευταίο ο.

σοζ αλλά αμα συγχίζομαι 1 φορά με  αυτά που γράφετε,  με τα ορθογραφικά μου τη δίνει δεκαπλάσια.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #449 on: June 11, 2012, 12:34:39 PM »
grammar Nazi intermission:

cpt McDonald το τι με γιώτα. Όχι η.  "γειά σου τι κάνεις;" και όχι "τη κάνεις"

massive, με βρίσκει σύμφωνο. με όμικρον το τελευταίο ο.

σοζ αλλά αμα συγχίζομαι 1 φορά με  αυτά που γράφετε,  με τα ορθογραφικά μου τη δίνει δεκαπλάσια.

σορρυ μεξι, δυστυχως η ορθογραφια μου με τα χρονια εχει χαλασει.