Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157146 times)

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #480 on: June 12, 2012, 12:14:19 PM »
Δεν χρειάζεται επιχείρημα, commenting είναι διότι έτυχε και το διάβαζα σήμερα. Έριξα άδεια για να πιάσω γεμάτα :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #481 on: June 12, 2012, 12:20:30 PM »
Τωρα μολις ειδα τα ποσοστα του Συριζα, μια χαρα, μου φαινεται πως θα αρχισω απο τωρα να πακεταρω τα πραματα μου για εξω...

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #482 on: June 12, 2012, 12:28:40 PM »
Massive, μετά από ένα ποστ σαν κι αυτό:

http://tvxs.gr/news/ellada/kataggelia-meli-tis-xrysis-aygis-eisebalan-se-spiti-kai-traymatisan-sobara-aigyptio-meta

εσύ ποστάρεις αυτό:

Τωρα μολις ειδα τα ποσοστα του Συριζα, μια χαρα, μου φαινεται πως θα αρχισω απο τωρα να πακεταρω τα πραματα μου για εξω...

και γω θυμήθηκα αυτό:

Brizola, δεν έχω επιλέξει ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και ενοχλούμαι περισσότερο από το "commenting" σου. Και σου απάντησα ότι, αντί του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε από τα 28 (?) κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #483 on: June 12, 2012, 12:29:00 PM »
kalitera

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #484 on: June 12, 2012, 12:33:14 PM »
Άσχετο, Massive, πού είδες τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ;
all we 'll do ♫
every day

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #485 on: June 12, 2012, 12:39:09 PM »
Massive, μετά από ένα ποστ σαν κι αυτό:

εσύ ποστάρεις αυτό:

και γω θυμήθηκα αυτό:

Αλεξ, αφου το μονο που κανετε σε αυτο το τοπικ ειναι να κατηγορειτε μονο 1 κομμα απο τα τοσα που υπαρχουν. Λες και αμα ριξεις ολες τις ευθυνες για ολα τα κακα της χωρας σε αυτο, τα υπολοιπα αυτοματως τα ξεχναμε. Απαντατε οπου σας ειναι βολικο και οπου μερικοι στριμωχνουν καποιους με ερωτησεις τον βγαζετε οπως ειπε και ο Διονυσης "πας μη αριστερος, πιθηκος και ναζιστης".

Άσχετο, Massive, πού είδες τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ;

Εννοουσα στο forum, λαθος που δεν το διευκρινησα.

AGDSL

• DEMO UPLOADER!
« Reply #486 on: June 12, 2012, 12:41:54 PM »
Αλεξ, αφου το μονο που κανετε σε αυτο το τοπικ ειναι να κατηγορειτε μονο 1 κομμα απο τα τοσα που υπαρχουν. Λες και αμα ριξεις ολες τις ευθυνες για ολα τα κακα της χωρας σε αυτο, τα υπολοιπα αυτοματως τα ξεχναμε. Απαντατε οπου σας ειναι βολικο και οπου μερικοι στριμωχνουν καποιους με ερωτησεις ειτε τον βγαζετε οπως ειπε και ο Διονυσης "πας μη αριστερος, πιθηκος και ναζιστης".
Εννοουσα στο forum, λαθος που δεν το διευκρινησα.
eno esi otan katigoreis to siriza gia ola ta kaka tis xoras + gia osa kaka tha erthoun + tin katastrofi tou kosmou ton dekembri + gia ton polemo ton astron einai logiko
h3h3 forum poll = exit poll now i understand

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #487 on: June 12, 2012, 12:43:22 PM »
eno esi otan katigoreis ton siriza gia ola ta kaka tis xoras + gia osa kaka tha erthoun + tin katastrofi tou kosmou ton dekembri + gia ton polemo ton astron einai logiko
h3h3 forum poll = exit poll now i understand

Ενταξει καμελ δεν τους κατηγορω μονο εγω, και οι βουλευτες του τα ιδια λενε.
http://24wro.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9238.html
Επισης λιγο να ψαξετε στο γοογλη για ποσοστα κομματων κλπ κλπ με την σημερινη ημερομηνια θα δειτε πολλες ιστοσελιδες που εχουν το Συριζα καπου στο 24-27%
Μην σου πω κιολας πως κρυφες συνομωσιες λενε πως ο Τσιπρας ειναι κατα βαθος ο Darth Vader!!!
« Last Edit: June 12, 2012, 12:47:22 PM by Massive »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #488 on: June 12, 2012, 12:53:28 PM »
Massive, stop bitching around, ο τυπάκος που παραιτήθηκε θυμήθηκε τη "γελοιότητα" του ΣΥΡΙΖΑ 5 μέρες πριν τις εκλογές. Don't insult our intelligence.

Και, απ' όσα γράφονται, φαίνεται να το έκανε γιατί δεν εκλέχθηκε στις 6 Μαϊου και κατάλαβε ότι δεν πρόκειται ούτε στις 17/06.

Έπειτα, για όλα τα κακά της χώρας, είπαμε, ευθύνεται η Αριστερά (και, τους τελευταίους δύο μήνες, ο cool Αλέξης). Μη μας γαμάς το στερεότυπο.
Τώρα, αν δεν καταλαβαίνεις ότι για τις δολοφονίες και τους ξυλοδαρμούς της ΧΑ ευθύνεται... η ΧΑ, η αντικειμενικότητά σου κάπου χάνει.

Τέλος, πότε δε μου ήταν βολικό και πότε δεν απάντησα; Και πότε στριμώχθηκα και έβγαλα τους μη αριστερούς πιθήκους; Έκανε ένα σχόλιο ο Διονύσης για τους "πόλους" του φόρουμ αυτού κι έκανα και γω το σχόλιό μου για ένα φόρουμ που θα δεχόταν μεγαλύτερης εκτίμησης η ακροδεξιά παπαρολογία του hitmanchris που παρέθεσε blog με βιβλιοθήκη ό,τι πιο ακραίο, ρατσιστικό, ναζιστικό έχει κυκλοφορήσει στο γραπτό λόγο.

Μπορείς να ανατρέξεις και στο ποστ μου.
all we 'll do ♫
every day

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #489 on: June 12, 2012, 01:02:13 PM »
Άλεξ τώρα που θα κυβερνήσει και η αριστερά θα ευθύνεται κι αυτή, dont worry ήρθε η σειρά της. Στην αντιπολίτευση όμως δεν έχεις καμία ευθύνη και ο cool Αλέξης θα δούμε τι θα κάνει αν δεν του βγαίνουνε οι έδρες τη Δευτέρα.

Τελευταίο μου σχόλιο είναι πώς η μόνη σωτηρία είναι η Ευρώπη να νιώσει και να γίνει πραγματική κοινοπολιτεία. Αλλιώς η δική μας η γενιά τουλάχιστον είναι fucked :)
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #490 on: June 12, 2012, 01:04:10 PM »
Τώρα, αν δεν καταλαβαίνεις ότι για τις δολοφονίες και τους ξυλοδαρμούς της ΧΑ ευθύνεται... η ΧΑ, η αντικειμενικότητά σου κάπου χάνει.

Τέλος, πότε δε μου ήταν βολικό και πότε δεν απάντησα; Και πότε στριμώχθηκα και έβγαλα τους μη αριστερούς πιθήκους; Έκανε ένα σχόλιο ο Διονύσης για τους "πόλους" του φόρουμ αυτού κι έκανα και γω το σχόλιό μου για ένα φόρουμ που θα δεχόταν μεγαλύτερης εκτίμησης η ακροδεξιά παπαρολογία του hitmanchris που παρέθεσε blog με βιβλιοθήκη ό,τι πιο ακραίο, ρατσιστικό, ναζιστικό έχει κυκλοφορήσει στο γραπτό λόγο.

Μπορείς να ανατρέξεις και στο ποστ μου.

Φυσικα και εχουν την ευθυνη, δεν αντιλεγω. Ποτε δεν ειπα οτι δεν συμφωνω με αυτα που εχετε γραψει στις τοσες σελιδες.
Στο προηγουμενο ποστ που εγραψα, χρησιμοποιησα πληθυντικο οποτε μην το βλεπεις πως απευθυνομαι αποκλειστικα σε εσενα. Αυτο που βλεπω εγω ομως ειναι πες το παραπονο ή πες το οπως θες, πως σε μερικες απο τις ερωτησεις που ειχα κανει εγω προσωπικα, ουδεμια απαντηθηκε.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #491 on: June 12, 2012, 01:04:29 PM »
Τελευταίο μου σχόλιο είναι πώς η μόνη σωτηρία είναι η Ευρώπη να νιώσει και να γίνει πραγματική κοινοπολιτεία. Αλλιώς η δική μας η γενιά τουλάχιστον είναι fucked :)
true story.

AGDSL

• DEMO UPLOADER!
« Reply #492 on: June 12, 2012, 01:04:38 PM »
Ενταξει καμελ δεν τους κατηγορω μονο εγω, και οι βουλευτες του τα ιδια λενε.
http://24wro.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9238.html
Επισης λιγο να ψαξετε στο γοογλη για ποσοστα κομματων κλπ κλπ με την σημερινη ημερομηνια θα δειτε πολλες ιστοσελιδες που εχουν το Συριζα καπου στο 24-27%
Μην σου πω κιολας πως κρυφες συνομωσιες λενε πως ο Τσιπρας ειναι κατα βαθος ο Darth Vader!!!

oi dio ipetheuines dinameis nd kai pasok katastrefoun tin ellada  apo tin metapoliteusi. kai tora parousiazontai os sotires (perisotero i nd) kai ton siriza os ton lousifer tis elladas gia mena den vgazei noima
exo mathei na douleuo me tin logiki mou
oi dio aytoi megaloi exoun paradektei kai oi dio oti sto parelthon kanane lathi ti allaxe gia na min ta xanakanoun kai ti simadia mou dosan gia na tous empisteuto
h apantisi TIPOTA
Oi dio aytes sovares parataxeis pou trigoun tin ellada eite gia prosopiko eite gia komamtiko simferon tosa xronia, os ena, mia foni kai mia grothia katigoroune to siriza oti tha katastrepsei tin ellada.

thelo na fero ena paradeigma mi politiko.
Dio kleftes mpikan sto spiti sou kai se klepsan tous eides alla den mporeis na tous piaseis. Meta apo ligo kairo xanampainoun kai tous xanavlepeis kai ayto sinexizete gia kairo. Erxete enas tipos kai sou leei re malaka pare ena skilo mpas kai tous tromaxeis(gia mena den einai i teleia lisi alla einai mia). Kai skane ayta ta lamogia kamarota kai sou lene gt na pareis skilo re xazos eisai? tha sou xezei ton kipo.
« Last Edit: June 12, 2012, 01:10:06 PM by AGDSL »

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #493 on: June 12, 2012, 01:13:45 PM »

"Μετάφραση στα ελληνικά: "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ"
και από κάτω ονόματα υποψ. βουλευτών του Συριζα.

Όποιος ψηφίσει συριζα είναι και με αποδείξεις πια, εθνικός προδότης. Δεν νομίζω πως χωρούν άλλα αστεία, αλλά ούτε και συζήτηση"

storm

• DV zombie
« Reply #494 on: June 12, 2012, 01:17:45 PM »
χααχχαχααχαχαχ.... και οι μπραβοι της Χ.Α εθνικοι προδοτες ειναι!
αχαχαχαχαχ

anyway δεν το πιστευω το συγκεκριμενο ποστ!
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa