Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157122 times)

zGIN♂

• DV zombie
Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #510 on: June 12, 2012, 02:02:01 PM »
@hitmanchris

Δηλώνουν ότι θα κάνουν εφόδους σε παιδικούς σταθμούς και νοσοκομεία, ΗΛΙΘΙΕ. Ότι θα ρίξουν ξύλο στη βουλή. Σταμάτα να υπερασπίζεσαι μία εγκληματική οργάνωση. Μπορείς να πας να την ψηφίσεις, απάλλαξέ μας, όμως, από την ασύγκριτη κι απύθμενη βλακεία σου.

Well said ρε αλεξ. Χιτμαν, εισαι παιδακι φιλος. Γιατι το σκεπτικο, διωχνω,πλακωνω στο ξυλο,δολοφονω ολους τους μη ελληνες για το καλο της χωρας, μου θυμιζει εμενα στην τεταρτη δημοτικου που επειδη δεν με επαιζαν στην μπαλα (επειδη εκανε το κουμαντο ενας αλβανος) ηθελα να τον διωξω κι εγω! Να! Βρηκαμε επιτελους ενα επιπεδο συζητησης! Και guess what? αυτος ο αλβανος εγινε απ´τους  καλυτερους μου φιλους και μου φερθηκε τελικα, πολυ καλυτερα απο ελληναρες σαν κι εσενα.
 Η εθνικοτητα και ο εθνικισμος δεν σε κανει πιο μαγκα και εξυπνοτερο. Καταλαβετε το εσεις οι χρυσαυγιτες.
  Η λυση της βιας, ειναι η ευκολη λυση οταν καποιος φτανει τοσο πατο απο ιδεες και πολιτισμενες λυσεις, που το μονο που μενει ειναι τις επιβαλλει με την χρηση αυτης.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #511 on: June 12, 2012, 02:13:28 PM »
stewie ο ψαριανός είπε πως μπερδεύτηκε και είπε 19.000 αντί για 19%, που πράγματι τόσο δείχνει το ypes.gr. i'll take his word επειδή τον εμπιστεύομαι γενικότερα άσχετα απ'το flame που τρώει. 19.000 ψήφους για ένα κόμμα σε αυτές τις εκλογές, από ένα νησί όπως η κεφαλλονιά, μόνο ένας χαζός θα το έλεγε. άσε που έκανε λάθος και για το 2009, τότε είχε πάρει 1031 σύμφωνα με το υπες και όχι 1300.
έχει λυσσάξει πάντως με το σύριζα σε υπερβολικό βαθμό και δεν θα του βγει σε καλό, όχι με την έννοια πως δεν ισχύουν αυτά που λέει αλλά επειδή επιτίθεται σχεδόν αποκλειστικά εκεί.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #512 on: June 12, 2012, 02:17:23 PM »
Nah, ο Ψαριανός είναι η ντροπή της αριστεράς. Άποψή μου αλλά πιστεύω ότι, σιγά - σιγά, θα το καταλάβεις.

Για να μην ξεχνιόμαστε, ε:

Ο Αντ. Σαμαράς απαντά στα διλήμματα περί χρεωκοπίας
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #513 on: June 12, 2012, 02:20:13 PM »
για την αριστερά μπορεί, για τη λογική όχι :Ρ

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #514 on: June 12, 2012, 02:45:24 PM »
eisai kathisterimenos teleios kai megalos wonnabe ( ilithia script thelo na grapso MA LAKAS) episis
oi kirioi einai ellines polites me kathe dikaioma na politeutoun kai na eklegoun

Το ίδιο και οι υποψήφιοι της Χ.Α., είναι επιχείρημα αυτό; Όποιος χρησιμοποιεί λεκτική βία σε ένα forum, αναρωτιέμαι τι θα έκανε δια της ζώσης.

Αν εσένα δε σε ανησυχεί ότι οι βουλευτές της μουσουλμανικής (ή τουρκικής;;; ) μειονότητας εκλέγονται με το ΣΥΡΙΖΑ, εμένα με ανησυχεί αρκετά, δεδομένης της στάσης του γειτονικού μας κράτους.

Brizola, δεν έχω επιλέξει ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και ενοχλούμαι περισσότερο από το "commenting" σου. Και σου απάντησα ότι, αντί του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε από τα 28 (?) κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές.

Το commenting του brizola δεν απευθυνόταν σε σένα (ούτε με nick ούτε με όνομα). Δε βλέπω το λόγο να ενοχληθεί κάποιος που δεν επιλέγει ΣΥΡΙΖΑ, όταν αναφέρουν το ΣΥΡΙΖΑ. Κι όμως ενοχλείσαι σχεδόν πάντα. Δεν υποννοώ ότι όντως τον ψηφίζεις, αλλά σίγουρα τον προτιμάς από οτιδήποτε άλλο στη βουλή, αυτό τουλάχιστον μπορείς να το παραδεχτείς.

Ας κάνω και μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη, λέγοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει ποσοστά που μπορεί να ξεπεράσουν και το 30%. Γι' αυτό και οι τελευταίες απελπισμένες επιθέσεις της ΝΔ. Ω, ναι, εκτιμώ ότι θα έχουμε αριστερή κυβέρνηση κάποια στιγμή μετά την 17η Ιούνη.

Τελευταίο μου σχόλιο είναι πώς η μόνη σωτηρία είναι η Ευρώπη να νιώσει και να γίνει πραγματική κοινοπολιτεία. Αλλιώς η δική μας η γενιά τουλάχιστον είναι fucked :)

Έχω την εντύπωση ότι είμαστε fucked ήδη και έπεται συνέχεια. Το βάθος της διείσδυσης δεν ξέρω πόσο ακόμα θα είναι. Η Ελλάδα νοσεί διπλά και λόγω της αποτυχίας της ευρωπαϊκής ενοποίησης (που πάσχουν κι άλλοι), αλλά και λόγω της ανικανότητας του παρόντος πολιτικού συστήματος να διαχειριστεί οτιδήποτε και σίγουρα όχι μια κρίση σαν αυτή που περνάμε.

@stewie: Ελπίζω να μην πιστεύεις ότι την οργή του λαού τη δημιούργησαν ο Βορίδης, η ΟΝΝΕΔ και η ομάδα Καλαμπόκα. Αν ναι, περίμενα πολλά περισσότερα από σένα.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #515 on: June 12, 2012, 02:48:11 PM »
oh god

Κι εξηγούμαι:

Ενοχλούμαι από οποιαδήποτε στρατευμένη, δήθεν αντικειμενική παρέμβαση στη συζήτηση στην οποία συμμετέχω. Ειδικά όταν αυτή γίνεται, με ύπουλο τρόπο, απέναντι σε ένα από τα κόμματα που προέρχονται από το χώρο που στηρίζω και με εκφράζει. Έχω το δικαίωμα;

Και, για να συνεχίσω στο ακριβώς ίδιο, ηλίθιο κι ενοχλητικό ύφος που επιστρατεύεις κατά του AGDSL αλλά και εμού, στο παρελθόν, αν δε μου επιτρέπεις να ενοχληθώ από μία δημοσίευση σε ένα φόρουμ, αναρωτιέμαι τι θα μου έκανες δια ζώσης. Πώς σου φάνηκε αυτό; Μαλακία; I know.

Δεν πιστεύω ότι για την οργή του λαού ευθύνεται αποκλειστικά ο Βορίδης και η ομάδα Καλαμπόκα. Την αποκλειστική ευθύνη φέρουν εν γένει τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που πολλάκις έπαιξαν προεκλογικά με την ξενοφοβία και το ρατσισμό, που εξέθρεψαν όλα αυτά τα χρόνια τα χουντικά κατάλοιπα, που στοιχημάτισαν στον οπαδισμό και στην ατιμωρησία, που χρηματοδότησαν βίαιες ομάδες μίσους και τις εξόπλισαν με όπλα και ιδέες. Αποκλειστικά.
Από τις πρόσφατες εξαγγελίες Λοβέρδου κατά λαθρομεταναστών, όταν συνέβη το περιστατικό και η αποτρόπαια δημοσίευση ονομάτων οροθετικών ιερόδουλων (εκ των αρχικών δώδεκα οποίων, η μία μόνο ήταν αλλοδαπή και οι υπόλοιπες έντεκα Ελληνίδες) και τις ακόμη πιο πρόσφατες ανακοινώσεις Ψωμιάδη περί αδελφών ψυχών (Νέα Δημοκρατία - Χρυσή Αυγή) μέχρι τη χρηματοδότηση όλων αυτών των οργανώσεων για να δραστηριοποιούνται "ακτιβιστικά" αλλά και οργανωτικά, γεμίζοντας τα μυαλά αγράμματων νέων με σκατά.

Αν υπονοείς ότι για την οργή και το μίσος που κάποιοι έχουν κρύψει μέσα τους, για να αντισταθμίσουν την έλλειψη της πολιτικής σκέψης και Παιδείας, ευθύνεται ο μοναδικός χώρος που προστατεύει την αξία της ανθρώπινης ζωής, έχω μόνο να πω ότι η άγνοια είναι ευτυχία. Και κίνδυνος.

« Last Edit: June 12, 2012, 03:06:48 PM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #516 on: June 12, 2012, 03:01:36 PM »
Το ίδιο και οι υποψήφιοι της Χ.Α., είναι επιχείρημα αυτό; Όποιος χρησιμοποιεί λεκτική βία σε ένα forum, αναρωτιέμαι τι θα έκανε δια της ζώσης.

Αν εσένα δε σε ανησυχεί ότι οι βουλευτές της μουσουλμανικής (ή τουρκικής;;; ) μειονότητας εκλέγονται με το ΣΥΡΙΖΑ, εμένα με ανησυχεί αρκετά, δεδομένης της στάσης του γειτονικού μας κράτους.

Το commenting του brizola δεν απευθυνόταν σε σένα (ούτε με nick ούτε με όνομα). Δε βλέπω το λόγο να ενοχληθεί κάποιος που δεν επιλέγει ΣΥΡΙΖΑ, όταν αναφέρουν το ΣΥΡΙΖΑ. Κι όμως ενοχλείσαι σχεδόν πάντα. Δεν υποννοώ ότι όντως τον ψηφίζεις, αλλά σίγουρα τον προτιμάς από οτιδήποτε άλλο στη βουλή, αυτό τουλάχιστον μπορείς να το παραδεχτείς.

Ας κάνω και μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη, λέγοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει ποσοστά που μπορεί να ξεπεράσουν και το 30%. Γι' αυτό και οι τελευταίες απελπισμένες επιθέσεις της ΝΔ. Ω, ναι, εκτιμώ ότι θα έχουμε αριστερή κυβέρνηση κάποια στιγμή μετά την 17η Ιούνη.

Έχω την εντύπωση ότι είμαστε fucked ήδη και έπεται συνέχεια. Το βάθος της διείσδυσης δεν ξέρω πόσο ακόμα θα είναι. Η Ελλάδα νοσεί διπλά και λόγω της αποτυχίας της ευρωπαϊκής ενοποίησης (που πάσχουν κι άλλοι), αλλά και λόγω της ανικανότητας του παρόντος πολιτικού συστήματος να διαχειριστεί οτιδήποτε και σίγουρα όχι μια κρίση σαν αυτή που περνάμε.

@stewie: Ελπίζω να μην πιστεύεις ότι την οργή του λαού τη δημιούργησαν ο Βορίδης, η ΟΝΝΕΔ και η ομάδα Καλαμπόκα. Αν ναι, περίμενα πολλά περισσότερα από σένα.
πω πω φιλε καθε μεσημερι τα ιδια.. το ζορι που πρεπει να βγαζεις στη χεστρα μετα το φαι, το λουζομαστε εμεις.. μου μαθατε και την λεκτικη βια! ειπε μια μπαρουφα ο μοναδικος αποφοιτος του χωρου και πρεπει να την κοτσαρετε παντου.. ασκει λεκτικη βια η κανελλη η δουρου ο camel και ολοι οσοι λενε τ αυτονοητα ε? δες την εικονα εδω http://www.callofduty.gr/index.php?topic=4714.msg117537;topicseen#msg117537 μπας και καταλαβεις τι ειναι βια !! μιλας για κυβερνηση αριστερας  και χρησιμοποιεις την εκφραση "παρακινδυνευμενη προβλεψη" αντι να λες "ευχη"..
και τελος εχεις ΠΑΛΙ δικιο.. η εικονα του βοριδη και γενικως η πορεια αυτου του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (απο πρωτοπαλικαρο σε επιθεσεις με τσεκουρια---> ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ στην μελλοντικη κυβερνηση σωτηριας aka νδ) ΔΕΝ προκαλει οργη στο λαο.. μην σου πω οτι δημιουργει και πρωτυπα!! α ρε κατι μπουχεσες που κυκλοφορουν ελευθεροι
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #517 on: June 12, 2012, 03:04:58 PM »

dikaioma exoun  dedomenou oti katevenoun stis ekloges diekdikontas edres stin vouli, ego tous antimetopizo politika kai pisteuo oti tetoies logikes den tha eprepe na exoun antikrisma stin koinonia.
apantao epistrefontas tin erotisi  tin erotisi gia tin lektiki via se ena forum
Telos pisteueis oti i mousoulmaniki koinotita stin ellada den tha eprepe na exei dikaioma eleutheris psifou?
« Last Edit: June 12, 2012, 03:07:16 PM by AGDSL »

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #518 on: June 12, 2012, 04:13:22 PM »
Ενοχλούμαι από οποιαδήποτε στρατευμένη, δήθεν αντικειμενική παρέμβαση στη συζήτηση στην οποία συμμετέχω. Ειδικά όταν αυτή γίνεται, με ύπουλο τρόπο, απέναντι σε ένα από τα κόμματα που προέρχονται από το χώρο που στηρίζω και με εκφράζει. Έχω το δικαίωμα;

Άρα όποιος διαφωνεί μαζί σου και με το χώρο που στηρίζεις και κάνει κριτική στην πολιτική του, κάνει στρατευμένες και δήθεν αντικειμενικές παρεμβάσεις; Προφανώς έχεις το δικαίωμα να ενοχλείσαι από οτιδήποτε, όπως και εγώ να κάνω κριτική στη φοβία για κάποια "αντιαριστερή λαίλαπα" που σας κυνηγάει.

Και, για να συνεχίσω στο ακριβώς ίδιο, ηλίθιο κι ενοχλητικό ύφος που επιστρατεύεις κατά του AGDSL αλλά και εμού, στο παρελθόν, αν δε μου επιτρέπεις να ενοχληθώ από μία δημοσίευση σε ένα φόρουμ, αναρωτιέμαι τι θα μου έκανες δια ζώσης. Πώς σου φάνηκε αυτό; Μαλακία; I know.

Απαγόρευση θα υπήρχε αν ήμουν admin και σου έσβηνα τα post. Τα υπόλοιπα είναι απλώς κριτική. Όπως είναι κριτική και η φράση "ηλίθιο κι ενοχλητικό ύφος", απλά άλλου επιπέδου.

Αν υπονοείς ότι για την οργή και το μίσος που κάποιοι έχουν κρύψει μέσα τους, για να αντισταθμίσουν την έλλειψη της πολιτικής σκέψης και Παιδείας, ευθύνεται ο μοναδικός χώρος που προστατεύει την αξία της ανθρώπινης ζωής, έχω μόνο να πω ότι η άγνοια είναι ευτυχία. Και κίνδυνος.

Η οργή και το μίσος, τα οποία κι εσύ εκφράζεις πολλές φορές στις απαντήσεις σου, χωρίς να έχεις έλλειψη πολιτικής σκέψεις και Παιδείας, τη δημιούργησε η "τιμωρία" που δέχεται ο Ελληνικός λαός τα τελευταία 2 χρόνια. Έτσι ο λαός απαιτεί κι αυτός τιμωρία για όλους αυτούς που νιώθει ότι του έκανα κακό για να επωφεληθούν. Και η οργή θα βαίνει αυξανούμενη μέχρις ότου υπάρξει μια σύγχρονη εκδοχή της δίκης των έξι. Η οργή δε θα καταπραινθεί από ιδεολογίες δυστυχώς...

πω πω φιλε καθε μεσημερι τα ιδια.. το ζορι που πρεπει να βγαζεις στη χεστρα μετα το φαι, το λουζομαστε εμεις.. μου μαθατε και την λεκτικη βια! ειπε μια μπαρουφα ο μοναδικος αποφοιτος του χωρου και πρεπει να την κοτσαρετε παντου.. ασκει λεκτικη βια η κανελλη η δουρου ο camel και ολοι οσοι λενε τ αυτονοητα ε? δες την εικονα εδω http://www.callofduty.gr/index.php?topic=4714.msg117537;topicseen#msg117537 μπας και καταλαβεις τι ειναι βια !! μιλας για κυβερνηση αριστερας  και χρησιμοποιεις την εκφραση "παρακινδυνευμενη προβλεψη" αντι να λες "ευχη"..
και τελος εχεις ΠΑΛΙ δικιο.. η εικονα του βοριδη και γενικως η πορεια αυτου του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (απο πρωτοπαλικαρο σε επιθεσεις με τσεκουρια---> ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ στην μελλοντικη κυβερνηση σωτηριας aka νδ) ΔΕΝ προκαλει οργη στο λαο.. μην σου πω οτι δημιουργει και πρωτυπα!! α ρε κατι μπουχεσες που κυκλοφορουν ελευθεροι

Το "παρακινδυνευμένη πρόβλεψη" γιατί εκφράζει αρνητικότητα για το προϊόν της πρόβλεψης είναι κάτι στο οποίο πρέπει να μας διαφωτίσεις. Πρέπει να σου πω ότι όντως εύχομαι να μας κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είτε θα μας σώσει, είτε γιατί επιτέλους θα απομυθοποιηθεί η αριστερά.

Υ.Γ: Μπορείς να συνεχίσεις ελεύθερα να μας αποδεικνύεις το επίπεδό σου.

dikaioma exoun  dedomenou oti katevenoun stis ekloges diekdikontas edres stin vouli, ego tous antimetopizo politika kai pisteuo oti tetoies logikes den tha eprepe na exoun antikrisma stin koinonia.
apantao epistrefontas tin erotisi  tin erotisi gia tin lektiki via se ena forum
Telos pisteueis oti i mousoulmaniki koinotita stin ellada den tha eprepe na exei dikaioma eleutheris psifou?

Ίσως δεν κατάλαβα καλά, αλλά με κατηγορείς για λεκτική βία σε αυτό το νήμα; Αν ναι, περιμένω να κάνεις quote κάπου που το διαπράττω.

Κι εγώ πολιτικά αντιμετωπίζω την μουσουλμανική μειονότητα. Προφανώς πρέπει να έχει δικαίωμα ψήφου. Απλά ίσως θα έπρεπε να σας προβληματίζει περισσότερο τι σημαίνουν αυτά για τη χώρα και τι συνέπειες μπορεί να έχουν μεσομακροπρόθεσμα, λαμβάνοντας υπόψην τις γειτονικές χώρες.

Και το ΚΚΕ (τώρα θα πεταχτεί αυτός στον οποίο δεν απαντάω) εκφραζόταν υπέρ της ανεξαρτησίας Μακεδονίας-Θράκης, πράγμα που συνετέλεσε στη δημιουργία του περίφημου "Μακεδονικού".

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #519 on: June 12, 2012, 04:53:03 PM »

Ίσως δεν κατάλαβα καλά, αλλά με κατηγορείς για λεκτική βία σε αυτό το νήμα; Αν ναι, περιμένω να κάνεις quote κάπου που το διαπράττω.

Κι εγώ πολιτικά αντιμετωπίζω την μουσουλμανική μειονότητα. Προφανώς πρέπει να έχει δικαίωμα ψήφου. Απλά ίσως θα έπρεπε να σας προβληματίζει περισσότερο τι σημαίνουν αυτά για τη χώρα και τι συνέπειες μπορεί να έχουν μεσομακροπρόθεσμα, λαμβάνοντας υπόψην τις γειτονικές χώρες.

Και το ΚΚΕ (τώρα θα πεταχτεί αυτός στον οποίο δεν απαντάω) εκφραζόταν υπέρ της ανεξαρτησίας Μακεδονίας-Θράκης, πράγμα που συνετέλεσε στη δημιουργία του περίφημου "Μακεδονικού".
an entaxoume tin eironia stin lektiki via opos authereta enetaxes esi tous prosvilitikous xaraktirismous mou profanos kai exeis askisi kirios se ayton pou den apantas. Alla pera apo ayto.Esi prosdiorizese os prosopikotita mono apo to paron thread i edo exeis ena pio "sovaro" profil os dithen antikeimenikos?

gia emena lektiki via den einai oi prosvliitikoi xaraktirismoi oi opoioi sta plaisia tou kathoprepismou einai ektos orion anti na xrisimopoiiso adais xrisimopoihsa malaka s
e kai?
pisteuo oti lektiki via ifistate otan o tonos to ifos kai oi lekseis pou xrisimopoieis prodidoun mia tasi os pros tin pragmatopoiisi ayton ton apeilon
gia paradeigma "mounopano tha se spaso sto xilo" i lektiki via den einai sto mounopano alla stin apeili oti tha ton spaseis sto xilo

episis moirasou mazi mas ton fovo sou gia tous tourkous kai tekmiriomena to pos ayto sindeete me tin eklogi mousoulmanou vouleuti
theoreis oti i mousoulmaniki koinotita einai epikindini meta apo 500 xronia?
theoreis oti o,ti den iparxei pliri ensomatosi me tin elliniki koinonia kratontas kapoies paradoseis einai kako?
theoreis oti enas aristeros me ayta pou pisteeui enas aristeros tha ton epireasei stis apofaseis tou an einai mousoulmanos xristianos i atheos?

thelo na akouso kai gia mena mia kritiki gia to epipedo mou plz, ti se pigadi katourisa
« Last Edit: June 12, 2012, 05:12:13 PM by AGDSL »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #520 on: June 12, 2012, 05:18:42 PM »

Η οργή και το μίσος, τα οποία κι εσύ εκφράζεις πολλές φορές στις απαντήσεις σου, χωρίς να έχεις έλλειψη πολιτικής σκέψεις και Παιδείας, τη δημιούργησε η "τιμωρία" που δέχεται ο Ελληνικός λαός τα τελευταία 2 χρόνια. Έτσι ο λαός απαιτεί κι αυτός τιμωρία για όλους αυτούς που νιώθει ότι του έκανα κακό για να επωφεληθούν. Και η οργή θα βαίνει αυξανούμενη μέχρις ότου υπάρξει μια σύγχρονη εκδοχή της δίκης των έξι. Η οργή δε θα καταπραινθεί από ιδεολογίες δυστυχώς...

Το "παρακινδυνευμένη πρόβλεψη" γιατί εκφράζει αρνητικότητα για το προϊόν της πρόβλεψης είναι κάτι στο οποίο πρέπει να μας διαφωτίσεις. Πρέπει να σου πω ότι όντως εύχομαι να μας κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είτε θα μας σώσει, είτε γιατί επιτέλους θα απομυθοποιηθεί η αριστερά.

Υ.Γ: Μπορείς να συνεχίσεις ελεύθερα να μας αποδεικνύεις το επίπεδό σου.

οποτε σου πουν κατι και δεν εχεις τι να απαντησεις το γυριζεις σε  "επιπεδο" και αλλες τετοιες κλαψομουνιες.. σου μιλαω οπως θα μιλουσα face to face. anyway απο το 2ο ποστ που εκανες σε αυτο εδω το νημα (που λες και εσυ) καταλαβα οτι εισαι "κουραστικος".. χαρα στο κουραγιο οσων ακομα ασχολουντε μαζι σου!
επειδη βαριεμαι να ψαχνω ολα τα προηγουμενα Post σου μπορεις να μου θυμησεις σε παρακαλω τι ψηφισες/εχεις σκοπο να ψηφισεις?
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #521 on: June 12, 2012, 06:10:11 PM »
Φυσικα και εχουν την ευθυνη, δεν αντιλεγω. Ποτε δεν ειπα οτι δεν συμφωνω με αυτα που εχετε γραψει στις τοσες σελιδες.
Στο προηγουμενο ποστ που εγραψα, χρησιμοποιησα πληθυντικο οποτε μην το βλεπεις πως απευθυνομαι αποκλειστικα σε εσενα. Αυτο που βλεπω εγω ομως ειναι πες το παραπονο ή πες το οπως θες, πως σε μερικες απο τις ερωτησεις που ειχα κανει εγω προσωπικα, ουδεμια απαντηθηκε.

ksereis kapoies erwthseis pou egw tis thewrw low den tis apantaw(dikaiwma mou right?) alla epeidh eisai esi

Η Αλέκα Παπαρήγα μιλάει "Στον ενικό"

1:09:14
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #522 on: June 12, 2012, 06:24:02 PM »
Άλεξ τώρα που θα κυβερνήσει και η αριστερά θα ευθύνεται κι αυτή, dont worry ήρθε η σειρά της. Στην αντιπολίτευση όμως δεν έχεις καμία ευθύνη και ο cool Αλέξης θα δούμε τι θα κάνει αν δεν του βγαίνουνε οι έδρες τη Δευτέρα.

Τελευταίο μου σχόλιο είναι πώς η μόνη σωτηρία είναι η Ευρώπη να νιώσει και να γίνει πραγματική κοινοπολιτεία. Αλλιώς η δική μας η γενιά τουλάχιστον είναι fucked :)

koinopoliteia se poia vash? Sthn vash pou einai ftiaxmenh?Dld mia enwsh kapitalistikwn xwrwn ara kapitalistwn?
Ti epidiwkan otan idrusan thn EOK?Thn dinatothta tou kefalaiou na kineitai eleuthera oxi mono se mia xwra alla se oloklhrh thn Eurwph.Katarghthikan oi periorismoi (poli perissotero meta thn sinthikh tou Maastrixt) poy yphrxan metaksi twn kratwn,toso sthn diakinhsh emporeumatwn oso kai twn kefalaiwn(katarghsh dasmwn,eniaia nomismatikh politikh,posostoseis ktlp).
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #523 on: June 12, 2012, 06:27:09 PM »

Και το ΚΚΕ (τώρα θα πεταχτεί αυτός στον οποίο δεν απαντάω) 

hahahahaha o bebis.

Epishs bebi auto pou les  afora mia thesh tou kommatos kapou metaksi 1925-1929 h opoia eixe na kanei oxi opws to theteis esi alla peri Balkanikhs Omospondias h opoia argotera anairethike apo to komma.Mhn mou ksanasteileis klapsomounika pm please.
« Last Edit: June 12, 2012, 06:31:31 PM by peEWw »
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #524 on: June 12, 2012, 07:41:46 PM »
an entaxoume tin eironia stin lektiki via opos authereta enetaxes esi tous prosvilitikous xaraktirismous mou profanos kai exeis askisi kirios se ayton pou den apantas. Alla pera apo ayto.Esi prosdiorizese os prosopikotita mono apo to paron thread i edo exeis ena pio "sovaro" profil os dithen antikeimenikos?

gia emena lektiki via den einai oi prosvliitikoi xaraktirismoi oi opoioi sta plaisia tou kathoprepismou einai ektos orion anti na xrisimopoiiso adais xrisimopoihsa malaka s
e kai?
pisteuo oti lektiki via ifistate otan o tonos to ifos kai oi lekseis pou xrisimopoieis prodidoun mia tasi os pros tin pragmatopoiisi ayton ton apeilon
gia paradeigma "mounopano tha se spaso sto xilo" i lektiki via den einai sto mounopano alla stin apeili oti tha ton spaseis sto xilo

Ο συγκεκριμένος, πρώτος υπήρξε αήθης απέναντί μου και συνεχίζει όπως μπορείς να διακρίνεις. Συνεπώς απάντησα αναλόγως.

episis moirasou mazi mas ton fovo sou gia tous tourkous kai tekmiriomena to pos ayto sindeete me tin eklogi mousoulmanou vouleuti
theoreis oti i mousoulmaniki koinotita einai epikindini meta apo 500 xronia?
theoreis oti o,ti den iparxei pliri ensomatosi me tin elliniki koinonia kratontas kapoies paradoseis einai kako?
theoreis oti enas aristeros me ayta pou pisteeui enas aristeros tha ton epireasei stis apofaseis tou an einai mousoulmanos xristianos i atheos?

thelo na akouso kai gia mena mia kritiki gia to epipedo mou plz, ti se pigadi katourisa

Πρέπει να εξηγήσω γιατί η μειονότητα που αποτελείται σε σημαντικό ποσοστό από ανθρώπους που συνδέονται με ένα κράτος που διαρκώς έχει βλέψεις σε εδάφη του δικούς μας είναι δυνητικά επικίνδυνη; (κάπου έκανες λάθος με τα 500 χρόνια νομίζω, η Θράκη ανήκει στην Ελλάδα από το 1920)
Όχι δεν πιστεύω ότι οι παραδόσεις αποτελούν πρόβλημα, αλλά η μεγάλη απόσταση από την πλήρη ενσωμάτωση. Αναρωτήσου γιατί Γερμανοί και Γάλλοι δε θέλουν τους Τούρκους στην ΕΕ. Δε νομίζω ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Δεν έχει σχέση αν είναι αριστερός. Ούτε και η θρησκεία του. Μόνο κατά πόσο νιώθει Έλληνας ή όχι και θέλει το καλό αυτής της χώρας και όχι κάποιας άλλης.

οποτε σου πουν κατι και δεν εχεις τι να απαντησεις το γυριζεις σε  "επιπεδο" και αλλες τετοιες κλαψομουνιες.. σου μιλαω οπως θα μιλουσα face to face. anyway απο το 2ο ποστ που εκανες σε αυτο εδω το νημα (που λες και εσυ) καταλαβα οτι εισαι "κουραστικος".. χαρα στο κουραγιο οσων ακομα ασχολουντε μαζι σου!
επειδη βαριεμαι να ψαχνω ολα τα προηγουμενα Post σου μπορεις να μου θυμησεις σε παρακαλω τι ψηφισες/εχεις σκοπο να ψηφισεις?

Σε τι ακριβώς έπρεπε να απαντήσω που δεν απάντησα; Για το χέσιμο; Για τη λεκτική βία του camel; Για το αν θεωρώ το Βορίδη πρότυπο; Για το αν η εικόνα που έδειξες απεικονίζει βια;

Να απαντήσω για να μην πιστεύεις ότι για κάποιο λόγο σε αγνοώ ή δε μπορώ να απαντήσω.
Δε ζορίζομαι στη χέστρα και χέζω πριν φάω.
Η Κανέλλη και η Δούρου ασκούν λεκτική βία, ο camel δεν ξέρω.
Ο Βορίδης είναι ένα υποκείμενο και κατάπτιστο πρόσωπο, αλλά οφείλεται σε αυτόν μικρή μερίδα της οργής του λαού.
Η εικόνα που έδειξες απεικονίζει βια.

Χωρίς να γίνομαι κουραστικός πλέον να σου πω ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσω. Σίγουρα δε θα είναι κάποιο κόμμα που εισήλθε στη βουλή στις τελευταίες εκλογές. Δε είναι αριστερό διότι πιστεύω ότι πουλάνε ιδεολογία χωρίς να υπολογίζουν το κόστος, παρότι στην πλειοψηφία τους (οι εκτός βουλής) είναι έντιμοι.

hahahahaha o bebis.

Epishs bebi auto pou les  afora mia thesh tou kommatos kapou metaksi 1925-1929 h opoia eixe na kanei oxi opws to theteis esi alla peri Balkanikhs Omospondias h opoia argotera anairethike apo to komma.Mhn mou ksanasteileis klapsomounika pm please.

:o