Author Topic: Εκλογές 2012: Reloaded  (Read 157020 times)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #615 on: June 20, 2012, 06:15:01 PM »
kouvelhs einai o anamenomenos kwlotoubas.

Kala h ellada mexri to Fthinwporo einai,me ton dromo pou akolouthei.Exei paei kaneis na kanei thn foroligkh tou dhlwsh authn thn periodo?

1)aforologhto sta 5.000 euro
2)Aukhsh Forologikwn Suntelestwn
3)Aukshsh tekmhriwn
4)Xaratsia(eisfora allhlegkuhs,spiti-DEH,ETAK ktlp)
5)Emesoi foroi

kai ola auta parallhla me thn meiwsh twn misthwn.It makes no fucking sense!
« Last Edit: June 20, 2012, 06:38:18 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #616 on: June 20, 2012, 09:44:40 PM »
kouvelhs einai o anamenomenos kwlotoubas.

Kala h ellada mexri to Fthinwporo einai,me ton dromo pou akolouthei.Exei paei kaneis na kanei thn foroligkh tou dhlwsh authn thn periodo?

1)aforologhto sta 5.000 euro
2)Aukhsh Forologikwn Suntelestwn
3)Aukshsh tekmhriwn
4)Xaratsia(eisfora allhlegkuhs,spiti-DEH,ETAK ktlp)
5)Emesoi foroi

kai ola auta parallhla me thn meiwsh twn misthwn.It makes no fucking sense!
ακριβως αυτο σκεφτομουν να ποσταρω ορεστη.. εκανα τις φορολογικες των δικων μου εχτες το βραδυ και τραβουσα τις πουτσοτριχες μου..

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #617 on: June 21, 2012, 01:28:31 AM »
Να μη σας πω για τις δικές μας εδώ, γιατί θα τις τραβάμε όλοι μαζί! ^_^

ΠΑΡΕ ΔΩ ΠΡΑΜΑ ΦΡΕΣΚΟ, ΠΡΑΜΑ ΝΟΣΤΙΜΟ:

Δηλώσεις Φώτη Κουβέλη για συγκυβέρνηση και σύριζα
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #618 on: June 21, 2012, 07:50:37 AM »
δεν την έκανα ακόμη αλλά ξυρίζομαι τακτικά
... but don't forget the Rizla.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #619 on: June 21, 2012, 10:56:57 AM »
sp.encc

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #620 on: June 21, 2012, 11:20:57 AM »
ahahahaha
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #621 on: June 21, 2012, 11:29:51 AM »
εάν δεν πρέπει να συνεργαστεί κανένας με κανέναν, ας μας πείτε μια εναλλακτική βρε παιδί μου.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #622 on: June 21, 2012, 01:08:04 PM »
Ριάκτορα, σε έχω για έξυπνο παιδί, μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, για να δικαιολογήσεις και την επιλογή σου. Άσ' το, είπες θα κριθούν, δε χρειάζεται.
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #623 on: June 21, 2012, 01:25:31 PM »
μα δεν τους δικαιολογώ, εγώ για αυτό θα τους ψήφιζα, για να μπούνε μέσα. δεν υπάρχει κάτι να δικαιολογήσω. εξ'άλλου δεν "είμαι" ΔΗΜΑΡ, απλά θα τους ψήφιζα αυτές τις εκλογές. αναμένω από το έργο τους για να κρίνω την επιλογή μου. αλλά δεν πρόκειται να τους κατηγορήσω για το οτι απλά μπήκαν σε μια κυβέρνηση, που εάν δεν είχαν μπει ήτανε βέβαιος θάνατος για όλους μας. αναμένουμε ξαναλέω από το έργο, καλό είναι να κρίνουμε από αυτό και όχι από τη στήριξη. μόνο στην ελλάδα θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια αντίδραση μόνο και μόνο για συμμετοχή σε μια κυβέρνηση. εάν είναι να πηγαίνουμε από εκλογές σε εκλογές μέχρι να βγάλει κάποιος αυτοδυναμία καλύτερα να δώσουμε εμείς την εξουσία στο στρατό να μην κουράζεται με πραξικοπήματα. απλή αναλογική δε θέλουμε; μετά εμείς (και δικαίως) δε θα λέγαμε οτι δεν έχουν νομιμοποίηση με 40% ψήφους αθροιστικά και 37% αποχή;

να ξεκαθαρίσω οτι βέβαια δεν θα ήθελα με τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ να μπεί γιατί όλοι ξέρουμε οτι όλα τα ζώα θα πήγαιναν στη Χ.Α. και θα έβγαινε με 105% στις επόμενες εκλογές.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #624 on: June 21, 2012, 01:30:15 PM »
Γι' αυτό ακριβώς εγώ περιμένω μια κυβέρνηση της αριστεράς, για να κριθεί κι αυτή με τη σειρά της. Έτσι κι αλλιώς την καταστροφή από ότι φαίνεται δεν τη γλιτώνουμε, θα γίνει και μια ώρα αρχίτερα.

Μου άρεσε ιδιαιτέρως το video με αυτόν του ριζοσπάστη (δεν ενθυμούμαι τον τίτλο του κυρίου) που μας εξηγεί που απέτυχαν τα μνημόνια, προτείνει κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και δε μας λέει όμως που πέτυχε αυτό.

Είναι εξαιρετικά πιο εύκολο να κάνεις αντιπολίτευση, ειδικά σε τούτη εδώ τη χώρα.

να ξεκαθαρίσω οτι βέβαια δεν θα ήθελα με τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ να μπεί γιατί όλοι ξέρουμε οτι όλα τα ζώα θα πήγαιναν στη Χ.Α. και θα έβγαινε με 105% στις επόμενες εκλογές.

Αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως όταν θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης το δήλωσε ευθέως ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και από ότι βλέπω μπορεί να είναι και αυτοδύναμη.

Αποτέλεσμα εκλογών: Ανίκανοι vs επικίνδυνοι, σημειώσατε 1.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #625 on: June 21, 2012, 02:10:24 PM »

Αποτέλεσμα εκλογών: Ανίκανοι vs επικίνδυνοι, σημειώσατε 1.
ανικανοι aka νδ, πασοκ και επικινδυνοι ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπες δυναμεις αριστερας?....μαλιστα.

πολιτικοι δλδ που επι 20 (ΕΙΚΟΣΙ) ΧΡΟΝΙΑ ειναι μπλεγμενοι με σκανδαλα/μιζες/διορισμους/ασυλιες/περιουσιες εκατομυρριων κτλ ειναι ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ για σενα?

και απο την αλλη, ανθρωποι που δεν εχουν κυβερνησει ουτε ΜΙΑ ΩΡΑ , που φωναζουν και βγαινουν στους δρομους για να δουλευεις εσυ μαλακα 8 ωρες και να πληρωνεσαι αξιοπρεπως, που θελουν τα πανεπιστημια να μην γινουν κερδοφοροι οργανισμοι ωστε εσυ μαλακα να εχεις δικαιωμα φοιτησης ανεξαρτητως της οικονομικης ανεσης των γονιων σου, που θελουν ν αλλαξουν το σαπιο φορολογικο συστημα με ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ωστε εσυ μαλακα να μην εχεις τεκμηριο 3000 ευρω μονο και μονο επειδη υπαρχεις και ποσα αλλα που πραγματικα βαριεμαι να σου γραψω ειναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ??? οκ λακη...

εχω καταληξει πλεον οτι αυτα που λες δεν τα εννοεις.. ανηκεις και εσυ στην πετυχημενη "φουρνια" των trollers και μας κοροιδευεις για να σπας πλακα!  απλα δες τους αλλους που κανουν μια "πλακα" τον χρονο και παραδειγματισου γιατι κουραστηκα!

υγ: το "μαλακα" που χρησιμοποιησα ως χαρακτηρισμο μην το παρεις προσωπικα, απευθυνομουν στον καθε μεσο ελληνα μικροαστο..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #626 on: June 21, 2012, 03:09:05 PM »
seXtas

+++++++
all we 'll do ♫
every day

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #627 on: June 21, 2012, 03:31:52 PM »
Dfk ο Αλέξης είπε να μείνει άλλη μια χρονιά απ έξω για να βρούνε πως θα εισπράξουν όλα αυτά που θα δίνουνε στο κυβερνητικό τους πλάνο. Δεν βγαίνει με το κομπιουτεράκι :)
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #628 on: June 22, 2012, 05:23:24 PM »
@Sextas: Αν προσθέσω στο ανίκανοι, το απατεώνες-προδότες θα είσαι ευχαριστημένος; Για το ΣΥΡΙΖΑ εννοείται ότι πιστεύω ότι είναι θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στη διακυβέρνηση της χώρας.

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #629 on: June 22, 2012, 06:07:09 PM »
@Sextas: Αν προσθέσω στο ανίκανοι, το απατεώνες-προδότες θα είσαι ευχαριστημένος; Για το ΣΥΡΙΖΑ εννοείται ότι πιστεύω ότι είναι θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στη διακυβέρνηση της χώρας.

eikasies kai provlepseis mporoun na kanoun oloi to thema einai pera apo tis provlepseis tipou nostradamou kai tipou 21 12 tha katastrafei o kosmos mporeis na epixeiratologiseis gt o syriza einai epikindinos
tha sou theso kapoia erotimata apo kato gia na se voithiso se ti thelo na mou apantiseis
o syriza einai apeiro komma stin diakivernisi tis xora, pisteueis oti ena apeiro komma den mporei na kivernisi? (ama einai etsi as min kanoume ekloges)
o syriza exei ena diskolo pros pragmatopoiisi programma pisteeuis oti einai pros tin sosti kateuthinsi an pragmatopoiithei?
i nd pasok kata 90% den pragmatopoiousan to programma tous, o syriza einai pio epikindinos se periptosi min pragmatopoiisis tou dikou tou?
o syriza os epi to pleiston exei morfomenous vouleutes me athropistikes euesthisies einai pio epikindinos apo tous dolofonous tis xa?

Telos mia genikoteri erotisi me perithorio anaptixis apo sena, efoson oi politikes nd pasok alla kai oi politikes ton paremferei kommaton(pou einai oi idies me tin profasi oti ayti tha tis exipiretisoun kalitera)  exoun dokimastei kai exoun apotixei iktra stin ellada ti einai ayto pou se tromazei toso poli stin aristeri kivernisi i isotita i axiokrateia i oikologia o anthropismos ktl?