Author Topic: Provlima me connection // Keyboard  (Read 6002 times)

didos

• 222 HERO!~
  • HOUDOBV:)
Provlima me connection // Keyboard
« on: May 23, 2012, 09:47:33 AM »
Καλησπέρα!

Θα να αναφέρω τα δύο και μοναδικά προβλήματα που έχω με το pc / gear μου

Αρχικά το πρώτο σχετίζεται με το connection μου! Η σύνδεση μου είναι ΟΤΕ CONNE-X 24mbs δεν είχα ποτέ προβλημα με το internet μου εδώ και 5 χρόνια σχεδόν με disconnects κλπ. Όμως τον τελευταίο καιρό παρατήρησα τα εξής: 1) Ενώ η σύνδεση μου είναι 24mbs στο τεστ που έκανα στο speedtest.net μου έδειξε ότι έχω download speed: 4.80mbs και upload speed 0.38 το ping μου είναι 16 ms . 2) Τον τελευταίο καιρό τρώω αρκετά dc δηλαδή 1 τουλάχιστον την ημέρα ενώ παλαιότερα δεν έτρωγα ΠΟΤΕ. Μήπως φταίει το modem μου το οποίο το έχω εδώ και πολλά χρόνια και δεν το άλλαξα ποτέ? Μήπως φταίει που είναι ασυρματο και όχι ενσυρματο ? Αμα ηταν ενσυρματο θα ειχα καλυτερες ταχυτητες?

Τέλος το πρόβλημα που έχω με το keyboard μου ειναι οτι έχω ενα razer lycosa miror kai λερώνεται πάρα πολύ εύκολα. Πως μπορω να το καθαρισω γρηγορα και αποτελεσματικα χωρις να αφαιρεσω τα πληκτρα?

P.S - Συγγνωμη αν υπαρχουν ορθογραφικα λαθη απλα το εγραψα στα γρηγορα

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
Re: Provlima me connection // Keyboard
« Reply #1 on: May 23, 2012, 10:21:22 AM »
Όσο αναφορά την συνδεσή σου θα σου απαντήσουν οι πιο έμπειροι του φόρουμ :-* Τώρα για το keyboard. Είχα και εγώ το ίδιο πριν 1 βδομάδα αλλά το έδωσα. Επειδή είναι η έκδοση mirror λερώνετε πολύ πιο εύκολα από την απλή έκδοση. Εγώ όταν μου  λερώνοταν και έβλεπα δαχτυλιές έπερνα απλά ένα πανί και το καθάριζα. Για τα πλήκτρα τώρα. Θυμάμε μια φορά που έβγαλα όλα τα πλήκτρα, τα έβαλα μέσα σε ένα πανί το έδεσα και το πέταξα μέσα στο πλυντήριο! Επίσης μπορείς να αγοράσεις και ένα τέτοιο http://www.plaisio.gr/Furntiture/Computer-Accessories/Cleaning-Products/Q-Connect-Ozone-Friendly-Air-Duster-400Ml-KF04499B.htm για τις σκόνες πάνω στα πλήκτρα και γενικά στο keyboard. Ελπίζω να σε βοήθησα.

didos

• 222 HERO!~
« Reply #2 on: May 23, 2012, 10:25:54 AM »
Όσο αναφορά την συνδεσή σου θα σου απαντήσουν οι πιο έμπειροι του φόρουμ :-* Τώρα για το keyboard. Είχα και εγώ το ίδιο πριν 1 βδομάδα αλλά το έδωσα. Επειδή είναι η έκδοση mirror λερώνετε πολύ πιο εύκολα από την απλή έκδοση. Εγώ όταν μου  λερώνοταν και έβλεπα δαχτυλιές έπερνα απλά ένα πανί και το καθάριζα. Για τα πλήκτρα τώρα. Θυμάμε μια φορά που έβγαλα όλα τα πλήκτρα, τα έβαλα μέσα σε ένα πανί το έδεσα και το πέταξα μέσα στο πλυντήριο! Επίσης μπορείς να αγοράσεις και ένα τέτοιο http://www.plaisio.gr/Furntiture/Computer-Accessories/Cleaning-Products/Q-Connect-Ozone-Friendly-Air-Duster-400Ml-KF04499B.htm για τις σκόνες πάνω στα πλήκτρα και γενικά στο keyboard. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Ευχαριστώ πολύ billy :)

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #3 on: May 23, 2012, 11:44:21 AM »
να ξέρεις οτι το πληκτρολόγιο είναι καλή αποθήκη φαγητού για τις μέρες που έρχονται.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

maf1a

• CBWARRIOR.
« Reply #4 on: May 23, 2012, 11:45:56 AM »
να ξέρεις οτι το πληκτρολόγιο είναι καλή αποθήκη φαγητού για τις μέρες που έρχονται.
ahahahaahah epic

didos

• 222 HERO!~
« Reply #5 on: May 23, 2012, 11:50:35 AM »

eisai gia ton poutso

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #6 on: May 23, 2012, 12:17:44 PM »
χ0αχ

storm

• DV zombie
« Reply #7 on: May 23, 2012, 12:22:25 PM »
eisai gia ton poutso

says who?
.... δεν σε παιρνει να λες πολλα..
μαθε να δεχεσε την κριτικη και την ειρωνια.. εξαλλου σορρυ αλλα στην ειπε και γαμω. :D
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #8 on: May 23, 2012, 01:27:21 PM »

says who?
.... δεν σε παιρνει να λες πολλα..
μαθε να δεχεσε την κριτικη και την ειρωνια.. εξαλλου σορρυ αλλα στην ειπε και γαμω. :D

akrivws auto houdo...to oti eipes 5 pipes oti kai kala to metaniwses bla bla allaxes bla bla 8a me deite sto lan mpla mpla den shmainei oti den exeis meinei akoma san ena kwlohaxoraki gia tous pio pollous...opote as storm said den se pairnei na les polla.

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

didos

• 222 HERO!~
« Reply #9 on: May 23, 2012, 01:46:09 PM »
akrivws auto houdo...to oti eipes 5 pipes oti kai kala to metaniwses bla bla allaxes bla bla 8a me deite sto lan mpla mpla den shmainei oti den exeis meinei akoma san ena kwlohaxoraki gia tous pio pollous...opote as storm said den se pairnei na les polla.

p kolaei to connection m me ta hax?

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #10 on: May 23, 2012, 01:48:23 PM »
didos aka houdos? mou fenete pws milaw ispanika xaxaxaxaxa

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #11 on: May 23, 2012, 01:59:12 PM »

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #12 on: May 23, 2012, 04:38:18 PM »
mhpws evales conn-x tv?

didos

• 222 HERO!~
« Reply #13 on: May 23, 2012, 05:43:10 PM »

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #14 on: May 23, 2012, 10:57:58 PM »
Οι τσοντες φταινε. Εχω το ιδιο προβλημα.