lol..Δεν είπα κάτι τέτοιο...Μην λες κάτι που δεν είπα..Αλλά άλλο το να έχεις hax και άλλο το να έχεις 333fps.Ναι μεν είναι μεγάλη lameria/κλεψιά αλλά και πάλι όμως δεν είναι hax.
Είναι προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του με αθέμιτο / ανήθικο τρόπο . Όταν δε το ψάχνει για να το καταφέρει , πάει να πει ότι έχει ψαχτεί αρκετά και άνετα
μπορεί να ναι φορτωμένος . Το ότι δεν τον έπιασε κάποιο AC δε πάει να πει τίποτα απολύτως.
Το ότι μετά από καιρό gaming γνωρίζοντας τους κανόνες , τους παραβαίνει , φανερώνει πως δε μπορεί να είναι άτομο εμπιστοσύνης .
Μερικοί μπορεί να "δέχονται" ένα συγνώμη / μαλακία μου κτλ. εγώ δεν ανήκω σε αυτούς , specially από άτομα που δεν είναι καινούργια αλλά μέλη του portal αρκετό καιρό .
Όσον αφορά τώρα τις καρπαζιές στα LAN κτλ τα καταδικάζω διότι δεν πρέπει να συμβαίνουν, αλλά δεν έχω δει ποτέ μου κάποιον που δεν κορόιδεψε το community και είχε σωστή συμπεριφορά να τρώει καμία, συνήθως μερικά άτομα που πουλάνε πνεύμα (αφού τα χουν φορτώσει/caught) είναι αυτοί που έχουν θέμα.
Τέλος ο sextas βάρεσε ταβάνι υποθέτω με το κάθε τσογλάνι που τα φορτώνει , πουλάει πνεύμα και όταν μπαίνει σε μαύρη λίστα μόκο . Οι team8s που γνωρίζουν χαλαρά για την ύπαρξη hacks etc. και καλύπτουν το κάθε τέτοιο τρόμπα είναι δύο φορές πιο εκνευριστικοί και μαλάκες και ίσως θα έπρεπε να δούμε κάποια στιγμή γενικότερο Rule update περι ban αλλά είπα με τον Sini Να το γυρίσουμε στο Ban όποιον γουστάρουμε policy και τέλος . Θα το δούμε.