Author Topic: AMD HDMI Output " Εκτός σύνδεσης "  (Read 3187 times)

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
AMD HDMI Output " Εκτός σύνδεσης "
« on: June 04, 2012, 01:41:25 PM »
Έχω μία τηλεόραση LG M2350D-PZ 23'' LED LCD TV με την οποία παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα . Όταν κάνω boot το υπολογιστή μου δίνεται η δινατότητα λόγω του ότι είναι συνδεδεμένη η οθόνη με HDMI να έχω ήχο από την τηλεόραση όπως φαίνεται και στην εικόνα .

Όμως όταν το αλλάζω σε ακουστικά ή έστω γυρίσω την οθόνη να δω κάποιο κανάλι από την τηλεόραση έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζει σε

και μετά δεν μπορώ εννοείται να το επαναφέρω σε περίπτωση που θέλω να έχω ηχεία . Έχω ψάξει στο google αλλά είχε πολλές ανακρίβιες στα post και τα περισσότερα δεν οδήγησαν κάπου . Πιθανολογώ ότι το πρόβλημα έγινε μετά από ένα update στο AMD Catalyst Driver όπου και επικεντρώθηκα κιόλας . Όποιος γνωρίζει κάτι πάνω στο θέμα ας βοηθήσει .

Ευχαριστώ προκαταβολικά .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: AMD HDMI Output " Εκτός σύνδεσης "
« Reply #1 on: June 04, 2012, 01:44:31 PM »
Τι γίνεται όταν γυρίσεις την TV από tuner σε hdmi-in?

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #2 on: June 04, 2012, 01:56:04 PM »
Γυρίζει αυτόματα σε speakers (δηλαδή ακουστικά) όπως βλέπεις στην δεύτερη εικόνα .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #3 on: June 04, 2012, 03:52:20 PM »
Άρα γυρίζοντας πίσω, από tuner σε hdmi-in, δεν επηρεάζει το πως εμφανίζεται στο pc? Αν τη κλείσεις και την ξανανοίξεις?

Αν δεν είναι κάποιο θέμα με detection, σε πρακτικό επίπεδο, τότε είναι σίγουρα θέμα driver. Βάλε παλιότερους catalyst.

Απλά είναι και περίεργο, γενικά στο net αναφέρουν πως δεν λειτουργεί καθόλου, όχι πως παίζει στο boot και χάνεται μετά.

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #4 on: June 04, 2012, 04:34:52 PM »
Nαι και γι'αυτό είναι απορίας άξιο .  Δεν έχει να κάνει σίγουρα με την οθόνη ούτε άμα την ξανανοίξω αλλάζει κάτι . Μάλλον είναι θέμα drivers . Θα δοκιμάσω να τους αλλάξω και θα σου πω . Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #5 on: June 13, 2012, 01:07:00 PM »
Τελικά το θέμα το είχαν οι drivers . Εντοπίστηκε το ίδιο πρόβλημα σε όσους είχαν HDMI και πήγαν το AMD VISIOΝ σε 12.4 . Έβαλα τους beta και δουλεύει πάλι κανονικά . Κλειδώστε το .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .