epeza 222 kai mpenei enas euphoria ..kanei kati trela..vlepw guid kai htan enas akuros as to pw etsi..kai lew egw ..''steal name ..hax ..tpt kainourgio..'' mou leei aftos ..''mana sou'' kai meta to lew ston uniq..kai mou elege oti egw ftaiw kai meta me eipe ''kakomathimeno'' pou pistevw dn nomizei ti simenei me afto..vrizontas tous dikous m goneis san na mn m ema8an tropous..k etsi frikara kai tou eipa ''skase'' kai efaga kick.. loipon 8a sunexisete etsi.?gia na 3erw ama einai na mn 3anampenw ekei pera ..mpeika na peksw ligo kai mpeike ena ''ZWO'' as ton pw etsi..kai xalage to game me prefires kai wbs ...thn screenshot den thn exw gt bgika me rage apo to cod gia na to kanw topic.
episis exw na pw ston uniq oti skaei kick/ban xwris kan na me specarei..legontas oti exw script..8a parakalousa thn epomenh fora na me kanoun spec kai an nomizoun oti exw script eimai eleutheros na doso to CFG pou to cfg mou einai tou ONO.. afta kai elpizw na mn sunexisete etsi..
euxaristw gia to kick uniq..
re 8a ktlveis oti dn eisai asteios? lew no troll kai kathese kai pedakizeis..ante kai gamisou sto finale..
Συγγνώμη, μα σε αυτό το φόρουμ δε μας αρέσουν τα ψέματα.
Δε βλέπω να λες κάπου "no troll" στο αρχικό σου ποστ.