Author Topic: Why no ban??? O_o  (Read 6606 times)

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
Re: Why no ban??? O_o
« Reply #15 on: June 12, 2012, 05:52:52 PM »
Λιεπον..

1ον να καταλάβετε ένα πράγμα. Δε μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια με τα ζώα να τα κανουμε ανθρώπους.
2ον εφόσον δικαιολογημένα ο Deathnick ενοχλήθηκε θα πέσουν τα ban κανονικά.
3ον ο blade αν είχε aimassist τι κάνει στον 222?

Πολύ χαλάρωσαν τα πράγματα... θα τα πούμε λίαν συντόμως.

btw pigene des to topic p ekane o creator gia ton blade..dn eixe aimassist..eixe fail cfg..oute ss edikse oute tpt..to klassiko kick tou 222 gia to CVAR aimbot.. kai btw eixe faei ban o blade giafto edw to topic p ekane gia 2h fora o deathnick :/ ..
Hellow theah.

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #16 on: June 12, 2012, 05:54:53 PM »
H pic τα λεει ολα , εχει συμβει αρκετες φορες, κ μαλιστα κ με admin μπροστα, αν κ συνηθως δεν ασχολουμε, εχω βαρεθει οποτε παιζω "καλα" να τρωω καντηλια... ανεκαθεν μπαινω για τον χαβαλε μου, ουτε θελω να δειξω κατι κτλ, αλλα λιγη δικαιωση ρε παιδια, καθε φορα τα ιδια να πουμε... Ετσι κ πω εγω ομως κατι, εχω φαει ban αμεσως

Υ.Γ. Snoopy πιο κατω αν κ δεν το βγαλα σε screen μου πεταξες καντα αυτα οταν εχει κοσμο και admins ο server...
να λοιπον, την αμεσως επομενη μερα, κ αν αυτο δεν σε πειθει πανε στο προφιλ μου, εχει αλλες τοσες...
Ουτε pro το παιζω ουτε τπτ, για τον χαβαλε μου παιζω κ μεχρι εκει... τωρα αν τσουζεστε μερικοι οταν εχω ορεξη κ παιζω πιο "σοβαρα" προβλημα σας... τα καντηλια κομενα ομως, γτ αμα σκασω σε κανα λαν κ μοιραζω σφαλιαρες θα φταιω εγω μετα...

ok tote filos sorry apo mena..eixa nevra ekeinh thn mera kai ksespaga ..:P
Hellow theah.

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #17 on: June 12, 2012, 06:34:44 PM »
thn 2h ss me to score sou giati thn evales vasika?

Greeky tin ebala gia na dei3ei k autos oti einai epitimo melos tou team pubheros.

Deathnick

• Ranked Pubzorz!
« Reply #18 on: June 12, 2012, 07:08:29 PM »
1η φορα ποσταρω κατι τετοιο, κ 2ον σε κανεναν admin δεν ειχα στειλει κατι, το χα στειλει σε μερικους γνωστους μου εκεινη την μερα, ισως το στειλε καποιος απο αυτους,
btw παλι μεσα ηταν, οποτε η δεν εφαγε ban, ή η master card του μπαμπα αγορασε new key, τωρα το γιατι το ποσταρα, δεν εχει να κανει ουτε με κραξιμο, ουτε με προσωπικη εκδικηση, μονο κ μονο για να υπαρξει μια δικαιωση, απο την μερα που βγηκε το cod, πρωτη φορα ποσταρω για τετοιο θεμα,κ το πιο πιθανο κ η τελευταια.., βαρεθηκα να ακουω για μαναδες κτλ...

Deathnick

• Ranked Pubzorz!
« Reply #19 on: June 12, 2012, 07:13:22 PM »
αμα ξεσπαγε ο καθενας εκει μεσα φαντασου τι θα γινοταν snoopy,  κ ο MexiCola εχει δικιο, δεν γινετε να προσπαθουμε ολοι ομαδικος να κανουμε ανθρωπους 2,3 ζωα που οποτε μπαινουν στον σερβερ αρχιζουν τα καντηλια... end of story ολοι θα πουμε την μαλακια μας στο game, αλλα με καποια ορια...

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #20 on: June 12, 2012, 07:38:56 PM »
Anyone else to add something ? 

ΜΗ ξεχνάμε , είναι summer περίοδος και αρχίζει μία ιστορία που συμβαίνει κάθε χρόνο, αύξηση της μαλακίας σε μεγάλο βαθμό από τους παίκτες μέσα στον server.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #21 on: June 12, 2012, 09:11:56 PM »
1η φορα ποσταρω κατι τετοιο, κ 2ον σε κανεναν admin δεν ειχα στειλει κατι, το χα στειλει σε μερικους γνωστους μου εκεινη την μερα, ισως το στειλε καποιος απο αυτους,
btw παλι μεσα ηταν, οποτε η δεν εφαγε ban, ή η master card του μπαμπα αγορασε new key, τωρα το γιατι το ποσταρα, δεν εχει να κανει ουτε με κραξιμο, ουτε με προσωπικη εκδικηση, μονο κ μονο για να υπαρξει μια δικαιωση, απο την μερα που βγηκε το cod, πρωτη φορα ποσταρω για τετοιο θεμα,κ το πιο πιθανο κ η τελευταια.., βαρεθηκα να ακουω για μαναδες κτλ...
efage ban re sto ts eimastan kai mou to eipe..1-2 meres ban efage kai meta efuge
Hellow theah.

bladerhodes

• Ranked Pubzorz!
« Reply #22 on: June 12, 2012, 09:17:18 PM »
file meta apo 5vdomades twra to 8imi8ikes? pou zeis re file eleos diladi ean 8eloun as me kanoun ban dn fovame tpt

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #23 on: June 12, 2012, 09:27:23 PM »
dn fovame tpt

mia sfougaristra gia thn magkia
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #24 on: June 13, 2012, 01:57:46 AM »
ΜΗ ξεχνάμε , είναι summer περίοδος και αρχίζει μία ιστορία που συμβαίνει κάθε χρόνο, αύξηση της μαλακίας σε μεγάλο βαθμό από τους παίκτες μέσα στον server(kai ap oksw).
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #25 on: June 13, 2012, 02:08:42 AM »
file meta apo 5vdomades twra to 8imi8ikes? pou zeis re file eleos diladi ean 8eloun as me kanoun ban dn fovame tpt

Απλά γαμάτος.
Εγώ θα ψηφίσω για άμεση απελευθέρωσή σου!
Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν κι εσένα (για ερευνητικούς λόγους).

Deathnick

• Ranked Pubzorz!
« Reply #26 on: June 13, 2012, 01:53:14 PM »
οχι μετα απο 5 χρονια, τι 5 βδομαδες?? ελεος δλδ, απλα δεν μπορουσα να μπω σε ΗΤΜL λογο βλαβης στον παροχεα,κ επρεπε να περιμενω, μην φοβασαι τπτ, εισαι αντρας εσυ, γ.... μανες στα 4.... μεσω ιντερνετ παντα ομως... αντριλα σκετη

diamasthebest

• CBWARRIOR.
  • megusta.
« Reply #27 on: June 14, 2012, 02:07:57 PM »
ok tote filos sorry apo mena..eixa nevra ekeinh thn mera kai ksespaga ..:P
νταξει ρε το παιδι οποτε εχει νευρα θα μπαινει και θα βριζει τον καθενα και δεν θα τον περνοθμε στα σοβαρα γιατι εχει νευρα ναι συμφωνω!
DANZELAKOS