Καταρχας να πω ενα συγνωμη απο την μαλακια π ακολουθει

το μεγαλυτερο παει στον storm φυσικα π τον εχω παραπανω απο φιλο παρολο π τον γνωρισα μέσο game , anyway στα δικα μας
Ειχα ακουσει πολλα για το "driver" της roccat οτι βοηθαει στο aim κτλπ εμενα μ καηκε η μεγαλη οθονη παιζω με μια ο8ονουλα και εχω ενα θεμα με το cod και γενικα στο AIM ε το ζητησα απο ενα παιδι ονοματα δεν λεμε δν εφταιγε σε τπτα το παιδι αλλα εγω π κατι με εξινε .. τσπ μ το εδωσε δν δουλευε κτλπ .. το σβηνω μετα απο λιγο καιρο και συγκεκριμενα χθες το ξανα εψαξα και ηταν 2 επιλεον αρχεια να κατεβασω ειχα ανοιχτο το antivirus κλασικα μ εβγαλε trojan επρεπε να υποψιαστω και εγω κατι .. αμ δε παω το ανοιγω οπως λεγανε οι οδηγιες μπαινω netsky aim και το δοκιμαζω στην αρχη δεν εβλεπα διαφορα μετα απο λιγο ειδα οτι αν κ σημαδευα πιο διπλα τους σκοτωνα .. κ νομιζα οτι ηταν driver ειχε μπει στο mouse και θα ηταν παντα ετσι .. νομιζα anyway πολλα ειπα τσπ σε μια φαση με πεταξε για AIMBOT GV Cu ban
http://game-violations.ggl.com/index.php?page=_GVPage&GVPage=GVBaninfo&banID=165941 to ban
Δεν σας δειχνω το ban μ εννοειτε για να ζητησω συγχωρεση κτλπ εκανα μλκια το καταλαβα απλα επειδη ξερω οτι αν εφτανα καπου και εβγαινε αυτο στην φορα θα ερχοντουσαν τα πανω κατω .. ξερω τι κραξιμο θα φαω οπως και εγω κραζω τα hAXORIA και εκανα την ιδια μαλακια αφελης μεν αλλα το κακο εγινε προσπαθησα να το κρυψω αλλα δεν εχει νοημα καποια στιγμη θα μαθευοταν τσπ ββ και ξανα σοζ