Author Topic: haxor ή ηλιθιοι δεν μπορω να καταλαβω  (Read 32646 times)

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
Re: haxor ή ηλιθιοι δεν μπορω να καταλαβω
« Reply #15 on: June 13, 2012, 09:40:07 AM »

πρωτο μαπ που κοιταζα ( αλλο παικτη βεβαια ) εκανε κουλα... δευτερο μαπ ειδε οτι ημουν σπεκ( επρεπε να κοιταω 2-3 παικτες απο διαφορετικο τιμ)
οποτε μας μυριστηκε το ανιμαλ...

ρε Βαγγέλη, ειλικρινά τώρα, τι έχει να κερδίσει ο hacker με το να παίζει όπως λες με hax? Είναι Pub. Αν ήταν να είχε hax θα τα είχε βάλει στο GameShadowBattles ή στο CG ώστε να νικάμε κιόλας για να έχει και κάποιο "νόημα" τότε αν τα είχε αγοράσει..Μην ακούω βλακείες..

Άλλο να βλέπεις στον pub έναν ο οποίος μέχρι πριν ένα μήνα κουτουλούσε σε βαρέλια και άλλο να βλέπεις έναν ο οποίος παίζει τουλάχιστον 4 χρόνια..Π.χ αν κάνω spec τον savvaz ή τον future (οι οποίοι έχουν μια παραπάνω εμπειρία σε σχέση με άλλους) αλλά έχουν μπει με άλλα nicks τότε οτιδήποτε κάνουν θα σου φαίνοντε περίεργα γιατί πολύ απλά δεν έχεις ιδέα για το ποιοι είναι..Μόλις όμως σου πει το real nickname του αμέσως οι όποιες υπόνοιες είχες προς αυτόν, θα σου φύγουν αμέσως.

Οπότε take a chill pill και μην λες μπούρδες και εσύ κ οποιοσδήποτε άλλος..
Όπως έδειξα και στην pic πιο πριν με τον pika, αν στην φώτο ο pika είχε μπει με άλλο nick(το οποίο δεν το ήξερες) θα κράζατε για hax, αλλά τώρα που έιχε το real nick του είναι όλα κομπλέ.
« Last Edit: June 13, 2012, 09:42:59 AM by ApatEwnaS »

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #16 on: June 13, 2012, 09:42:01 AM »
ρε Βαγγέλη, ειλικρινά τώρα, τι έχει να κερδίσει ο hacker με το να παίζει όπως λες με hax? Είναι Pub. Αν ήταν να είχε hax θα τα είχε βάλει στο GameShadowBattles ή στο CG ώστε να νικάμε κιόλας για να έχει και κάποιο "νόημα" τότε που τα αγόρασε..Μην ακούω βλακείες..

Άλλο να βλέπεις στον pub έναν ο οποίος μέχρι πριν ένα μήνα κουτουλούσε σε βαρέλια και άλλο να βλέπεις έναν ο οποίος παίζει τουλάχιστον 4 χρόνια..Αν κάνω spec τον savvaz ή τον future (οι οποίοι έχουν μια παραπάνω εμπειρία σε σχέση με άλλους) αλλά έχουν μπει με άλλα nicks τότε οτιδήποτε κάνουν θα σου φαίνοντε περίεργα γιατί πολύ απλά δεν έχεις ιδέα για το ποιοι είναι..Μόλις όμως σου πει το real nickname του αμέσως οι όποιες υπόνοιες είχες προς αυτόν, θα σου φύγουν αμέσως.

Όπως έδειξα και στην pic πιο πριν με τον pika, αν στην φώτο ο pika είχε μπει με άλλο nick(το οποίο δεν το ήξερες) θα κράζατε για hax, αλλά τώρα που έιχε το real nick του είναι όλα κομπλέ.
auto pou les einai swsto.

ps.pou einai o dmtz re?

ApatEwnaS

• DV zombie
« Reply #17 on: June 13, 2012, 09:47:13 AM »
auto pou les einai swsto.

ps.pou einai o dmtz re?

Σταμάτησε το CoD.

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

didos

• 222 HERO!~
  • HOUDOBV:)
« Reply #18 on: June 13, 2012, 09:49:26 AM »
Dn hackarei o hacker  >:( .

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #19 on: June 13, 2012, 10:07:16 AM »
Σταμάτησε το CoD.
......................

storm

• DV zombie
« Reply #20 on: June 13, 2012, 10:15:46 AM »
ρε Βαγγέλη, ειλικρινά τώρα, τι έχει να κερδίσει ο hacker με το να παίζει όπως λες με hax? Είναι Pub. Αν ήταν να είχε hax θα τα είχε βάλει στο GameShadowBattles ή στο CG ώστε να νικάμε κιόλας για να έχει και κάποιο "νόημα" τότε αν τα είχε αγοράσει..Μην ακούω βλακείες..

μαζι σου μαν... δεν ξερω καν ποιος ειναι το παιδι ουτε εχω μιλησει μαζι του.. υπαρχουν φορες που εχω δει και δικα μου ντεμο και λεω wtf? . . .
ακριβως ομως επειδη εχουν γινει πολλα (εδω ο βλακας ο φαντα δεν καταλαβε οτι κατεβασε χακ) δεν ειμαι σιγουρος για κανεναν...
μπορει στην backlot να κοιταζε usual spots παιζει και να τους ακουγε ... μπορει και οχι.  :P
αν ειχε το ταγκ η οτιδηποτε αλλο σημαινει οτι το εχει λιωσει το game και ξερει περισσοτερα απο εμενα και απο αλλους πουα πλα μαλακιζομασταν στο παμπ.
anyway σοζ για την βρισια.. (i was mad γενικοτερα λογο διαφορων θεματων xD ;) )

π.σ
προκαλει και το γαμ%$#$ το ονομα του xD

[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #21 on: June 13, 2012, 10:23:53 AM »
αμα δεν ξερετε ποιος ειναι, να λειπουν αυτα περι animal pl0x.

storm

• DV zombie
« Reply #22 on: June 13, 2012, 10:25:55 AM »
αμα δεν ξερετε ποιος ειναι, να λειπουν αυτα περι animal pl0x.

my mistake... ::) ::) ::)

ApatEwnaS

• DV zombie
« Reply #23 on: June 13, 2012, 10:26:35 AM »

μαζι σου μαν... δεν ξερω καν ποιος ειναι το παιδι ουτε εχω μιλησει μαζι του.. υπαρχουν φορες που εχω δει και δικα μου ντεμο και λεω wtf? . . .
ακριβως ομως επειδη εχουν γινει πολλα (εδω ο βλακας ο φαντα δεν καταλαβε οτι κατεβασε χακ) δεν ειμαι σιγουρος για κανεναν...
μπορει στην backlot να κοιταζε usual spots παιζει και να τους ακουγε ... μπορει και οχι.  :P
αν ειχε το ταγκ η οτιδηποτε αλλο σημαινει οτι το εχει λιωσει το game και ξερει περισσοτερα απο εμενα και απο αλλους πουα πλα μαλακιζομασταν στο παμπ.
anyway σοζ για την βρισια.. (i was mad γενικοτερα λογο διαφορων θεματων xD ;) )

π.σ
προκαλει και το γαμ%$#$ το ονομα του xD

1. Όλοι αν chekaroume Demos μας σε πολλές φάσεις θα φρίξουμε με το τι κάνουμε.
2. Ο fada ήξερε ότι κατέβασε hax μιας και όπως είπε, το ζήτησε ο ίδιος να του το δώσει κάποιος (Βλακεία του fada που δεν λέει ποιος btw)
3. Είδες που τελικά ένα tag ή ένα nick σου αλλάζουν όλη την άποψη? ;p
4. Ποτέ δεν με ενόχλησε η βρισιά σου, αλλά το όλο θέμα που δεν έψαξες πρώτα ποιός είναι και ήρθες και έκανες αμέσως topic.
5. Όσο για το name του ισχύει..Αυτό όμως είχε εξ'αρχής, οπότε δεν μπορώ να του το αλλάξω εγώ ;)

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #24 on: June 13, 2012, 10:28:54 AM »
ακριβως ομως επειδη εχουν γινει πολλα (εδω ο βλακας ο φαντα δεν καταλαβε οτι κατεβασε χακ)

ela mlk ksekolate me tis pipes tou tupou katevase hack k den hksere ti htan k alla tetoia, mh mas pernate gia xazous einai xeirotero k ekneuristiko!
~ Maturity is nothing but a mere joke ~

storm

• DV zombie
« Reply #25 on: June 13, 2012, 10:34:00 AM »
1. Όλοι αν chekaroume Demos μας σε πολλές φάσεις θα φρίξουμε με το τι κάνουμε.

2. Ο fada ήξερε ότι κατέβασε hax μιας και όπως είπε, το ζήτησε ο ίδιος να του το δώσει κάποιος (Βλακεία του fada που δεν λέει ποιος btw)

3. Είδες που τελικά ένα tag ή ένα nick σου αλλάζουν όλη την άποψη? ;p

4. Ποτέ δεν με ενόχλησε η βρισιά σου, αλλά το όλο θέμα που δεν έψαξες πρώτα ποιός είναι και ήρθες και έκανες αμέσως topic.

5. Όσο για το name του ισχύει..Αυτό όμως είχε εξ'αρχής, οπότε δεν μπορώ να του το αλλάξω εγώ ;)

2. δεν ηξερε οτι ειναι χαξ .. ετσι μου ειπε εμενα που τον ξερω και καλα.. ( η μαλακια εγινε δεν εχει νοημα να το συζηταμε )(οντως βλακεια του μολις βρω εγω στοιχεια πρωτος πρωτος θα τα φερω εδω)

4. το τοπικ δεν εγινε γι αυτον , αλλα για ενα prox και ενα αλλο ζωο που κανανε κατι τρελα(και που συνεργαζοντουσαν μεσω τσ3)... το ντεμο το ονομασα ha γιατι αρχικα αυτον ηταν να σπεκαρω. αλλοι προεκυψαν ομως .
xD 

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #26 on: June 13, 2012, 11:55:28 AM »
Φανδαστικ , αφου ειδες το demo σου, ΕΦΡΙΞΕς με αυτα που ειδες οτι καμεις?

storm

• DV zombie
« Reply #27 on: June 13, 2012, 11:56:47 AM »
μιλαω για τον εαυτο μου, ο μαριος ειναι αλλο παιδι σοζ ε.

ο φαντα btw με το που εβαλε την μαλακια εφαγε το μπαν. so...
ουτε wars επεξε ουτε τιποτα..

whatever

VERSUz

• CBWARRIOR.
    • http://www.youtube.com/user/VER5Uz?feature=mhee
« Reply #28 on: June 13, 2012, 12:54:17 PM »
pantws mia mera pou itan 222 me ton filo tou ton blade kai itan kai o assvas mesa ekanan kati koula kai molis mpike spec dia mageias leavaran
PUREVISION/SyphonTV MOVIEMAKER

http://www.youtube.com/user/VER5Uz

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #29 on: June 13, 2012, 01:12:42 PM »
έχει γίνει αηδία πια .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .