Author Topic: haxor ή ηλιθιοι δεν μπορω να καταλαβω  (Read 32648 times)

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
Re: haxor ή ηλιθιοι δεν μπορω να καταλαβω
« Reply #30 on: June 13, 2012, 01:42:23 PM »
o Prox έχει παίξει και με names laris, Blu4energy, Blu <3, x22 blu4you, CUBE Blu4you, TeC17 blu4you, uMAD Blu4yoU, uMAD brah ?_?, Blu4yoU, LARI blu. Είναι νέο κλειδί με 40 παιχνίδια πάνω του. Δεν μου λέει κάτι το όνομά του.

ο hA! από την άλλη είναι ο hACKER- και χακάρει.

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
« Reply #31 on: June 13, 2012, 01:44:16 PM »
o Prox έχει παίξει και με names laris, Blu4energy, Blu <3, x22 blu4you, CUBE Blu4you, TeC17 blu4you, uMAD Blu4yoU, uMAD brah ?_?, Blu4yoU, LARI blu. Είναι νέο κλειδί με 40 παιχνίδια πάνω του. Δεν μου λέει κάτι το όνομά του.

το απο πανω search μας νοιαζει λιγο για το ban

το απο κατω search ειναι το κρυο ανεκδοτο της ημερας! δόκτορ.Σάββα !!

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #32 on: June 13, 2012, 01:52:50 PM »

Είσαι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ που ποστάρεις βλακείες..Το key που μόλις πόσταρες δεν δείχνει τίποτα..
Οπότε βουλωσέ το κοίτα τα χάλια σου και μην ποστάρεις ηλιθιότητες..

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #33 on: June 13, 2012, 01:53:20 PM »

ΚΑΙ Ο ΑΚΡΟ ΔΕΝ ΧΑΚΑΡΕΙ ΡΕ ΣΑΒΒΑ;

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
« Reply #34 on: June 13, 2012, 01:56:21 PM »
έχω μία απορία ρε δόκτορ Σάββα!! τόσα λαν έχει κάνει το cod.gr εσύ ή εσείς(το team σου) γιατί δεν έχετε έρθει ποτέ να δείτε αν hackάρουμε και εκεί?! έτσι για να σου φύγει η απορία  ρε παιδί μου ! ..........................................     

αλλά με τόση ηλιθιότητα που κουβαλάς πάνω σου τσάμπα χαλάω το σάλιο μου να στο πω κι'όλας !

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #35 on: June 13, 2012, 02:08:23 PM »
Είστε πολύ τυχεροί που είμαστε από διαφορετικές πόλεις όλοι γιατί άμα κατέβαινε το main lineup της KIT όλα τα κωλοhaxορα που παίζετε μόνο πίσω από το pc σας θα τρώγατε τέτοια πούτσα που θα πονούσε 1 μήνα.

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #36 on: June 13, 2012, 02:10:39 PM »
Είστε πολύ τυχεροί που είμαστε από διαφορετικές πόλεις όλοι γιατί άμα κατέβαινε το main lineup της KIT όλα τα κωλοhaxορα που παίζετε μόνο πίσω από το pc σας θα τρώγατε τέτοια πούτσα που θα πονούσε 1 μήνα.

ΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΗΑΗΑΑΗΗΑΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑΗΑΑΗΗΑΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑ

ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

comm4x:]

• Ranked Pubzorz!
« Reply #37 on: June 13, 2012, 02:11:19 PM »
anarwtieme gt akoma asxoliste me tis mlkies to dr savva......

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #38 on: June 13, 2012, 02:12:20 PM »

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #39 on: June 13, 2012, 02:45:52 PM »
savvasferrari tin ferrari tin peires i @@?

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #40 on: June 13, 2012, 03:03:02 PM »
haxoria oloi sas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deathnick

• Ranked Pubzorz!
« Reply #41 on: June 13, 2012, 03:09:24 PM »
έχω μία απορία ρε δόκτορ Σάββα!! τόσα λαν έχει κάνει το cod.gr εσύ ή εσείς(το team σου) γιατί δεν έχετε έρθει ποτέ να δείτε αν hackάρουμε και εκεί?! έτσι για να σου φύγει η απορία  ρε παιδί μου ! ..........................................     

αλλά με τόση ηλιθιότητα που κουβαλάς πάνω σου τσάμπα χαλάω το σάλιο μου να στο πω κι'όλας !
Εχουμε παει σαν ΚΙΤ(κ καλα) σε λαν, αλλα οχι με line up κ παπαριες,  με τα παιδια που ηρθαμε (kavatza,Mrs,Havanaz,k o αδερφος του Mrs,δεν θυμαμαι name) δεν ειχαμε παιξει ποτε μεταξυ μας, κ εγω κ ο καβατζας ειχαμε να παιξουμε cod 9 μηνες κ βαλε, δεν μας ειδα να κραζουμε ή να χουμε δωσει αφορμες κτλ, τωρα το οτι κραζετε τον Σαββα, κ βαζετε ολα τα παιδια του Team του σε ενα σακουλι... τι να σας πω... οσο για το οτι δεν ερχοντε σε λαν συχνα, αμα ξερεις απο γεωγραφια κ υποχρεωσεις, θα καταλαβεις, Θεσσαλονικη, Λαρισα, Ροδος, οικογενειες,δουλειες κτλ... αμα το χετε τοσο ευκολο....
οσο για αυτο που ειπε ο Σαββας
ετσι κ κατεβουν ΚΙΤ με LERA,DrSavvas,Vectra,Dias...  ξερω πολυ καλα οτι θα υπαρξoυν μαχες :P , (κ φωνες απο τον Σαββα :P)

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #42 on: June 13, 2012, 03:14:35 PM »
Εχουμε παει σαν ΚΙΤ(κ καλα) σε λαν, αλλα οχι με line up κ παπαριες,  με τα παιδια που ηρθαμε (kavatza,Mrs,Havanaz,k o αδερφος του Mrs,δεν θυμαμαι name) δεν ειχαμε παιξει ποτε μεταξυ μας, κ εγω κ ο καβατζας ειχαμε να παιξουμε cod 9 μηνες κ βαλε, δεν μας ειδα να κραζουμε ή να χουμε δωσει αφορμες κτλ, τωρα το οτι κραζετε τον Σαββα, κ βαζετε ολα τα παιδια του Team του σε ενα σακουλι... τι να σας πω... οσο για το οτι δεν ερχοντε σε λαν συχνα, αμα ξερεις απο γεωγραφια κ υποχρεωσεις, θα καταλαβεις, Θεσσαλονικη, Λαρισα, Ροδος, οικογενειες,δουλειες κτλ... αμα το χετε τοσο ευκολο....
οσο για αυτο που ειπε ο Σαββας  ετσι κ κατεβουν ΚΙΤ με LERA,DrSavvas,Vectra,Dias...  ξερω πολυ καλα οτι θα υπαρξoυν μαχες :P , (κ φωνες απο τον Σαββα :P)
Εύχομαι πραγματικά να μπορέσουν να κατέβουν ώστε να ο Σάββας να καταλάβει ότι αυτοί που λέει ότι χακάρουν δεν το χακάρουν, και ότι είναι μπουριά όλοι. Αυτά από μένα! Cu Lan κούκλεsh! :-*
« Last Edit: June 13, 2012, 03:17:26 PM by b1LLy »

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #43 on: June 13, 2012, 03:25:55 PM »
Εχουμε παει σαν ΚΙΤ(κ καλα) σε λαν, αλλα οχι με line up κ παπαριες,  με τα παιδια που ηρθαμε (kavatza,Mrs,Havanaz,k o αδερφος του Mrs,δεν θυμαμαι name)
ποπο ποσο χοντρά τα είχαμε ρίξει,εγω ζητούσα καλαμάκι αλλα δε μου έδιναν:<,και ο αδερφός μ,έπαιζε κοντ 2 βδομαδες,σταζει το μπουριιιιιιιιιιιιι

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

Deathnick

• Ranked Pubzorz!
« Reply #44 on: June 13, 2012, 03:41:22 PM »
ποπο ποσο χοντρά τα είχαμε ρίξει,εγω ζητούσα καλαμάκι αλλα δε μου έδιναν:<,και ο αδερφός μ,έπαιζε κοντ 2 βδομαδες,σταζει το μπουριιιιιιιιιιιιι
πλακα ειχε, το αστειο ηταν δεν νιωθαμε καθολου, κ μολις πεσαμε σε x9 ξαφνικα ξυπνησαν οι προ μεσα μας, αχχαχαχαχα