Author Topic: Αρχάριος - Ενημέρωση  (Read 2495 times)

xristakhs

• Ranked Pubzorz!
Αρχάριος - Ενημέρωση
« on: November 08, 2006, 03:15:44 AM »
Προς όποιον έχει καλοσύνη...

Ένας φίλος έπαιζε cod2 σε ιντερνετ καφέ και μου το κόλησε. Μέχρι στιγμής παίζω μόνο από ιντερνετ καφέ στο ιντερνετ. Έχω τις παρακάτω βασικές απορίες...

1. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω συνήθως είναι "Bad key code" από τους  server που προσπαθώ να μπω. Αυτό σημαίνει ότι στο ιντερνετ καφέ το έχουν εγκαταστήσει "σπασμένο"?

2. Είναι ορισμένοι server που άλλες μέρες με βάζουν και άλλες μέρες με απορίπτουν. Αυτό πως εξηγείται?

3. Αυτά που έχω δει επιγραμματικά για ελληνικούς server μου ξενίζουν λίγο, γιατί αναφέρουν server που από το παιχνίδι εγώ δεν έχω εντοπίσει ποτέ και δεν μπορώ να κατεβάσω και να στήσω οποιοδήποτε βοηθητικό λογισμικό (παίζω σε ιντερνετ καφέ...).

4. Σκέφτομαι να αγοράσω νόμιμα το cod2 και να το στήσω σε ένα laptop που έχω. Θα απαλλαχθώ από τα παραπάνω προβλήματα? Επίσης, έχω ψιλιαστεί ότι βγαίνει το 3. Η κάρτα γραφικών που έχω δε νομίζω να το σηκώνει (αν δεν κάνω λάθος ATI Radeon 9600/9700 128 MB). Θα συνεχίσει ο κόσμος να παίζει το cod2..?

Αυτά... Θα εκτιμήσω ιδιαιτέρω κατατοπιστικές απαντήσεις..! ???

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Re: Αρχάριος - Ενημέρωση
« Reply #1 on: November 08, 2006, 04:29:30 AM »
Καταρχάς, καλώς ήρθες. :)

1) Ναι.

2) Πες εδώ τι ακριβώς error σου βγάζουν για να σου απαντήσουμε.

3) Βοηθητικό λογισμικό δεν είναι δύσκολο να στήσεις, απλά το κατεβάζεις απ' το net cafe και το εγκαθιστάς.
Προς διευκόλυνσή σου, ορίστε όλοι οι ελληνικοί public servers που είναι up and running αυτή τη στιγμή --> http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=111.new#new .

4) Αγοράζοντας αυθεντικό το game, αποκτάς δικό σου CD key, οπότε δε θα ξαναντιμετωπίσεις κάποιο CD key prob. Επίσης, το CoD3 δε θα βγει για PC, παρά μόνο για κονσόλες, οπότε το CoD2 θα παίζεται για πολύ καιρό ακόμα. ;)

Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις, μη διστάσεις να ρωτήσεις, μα κοίτα πρώτα τα παλιά topics, μιας και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ήδη απαντηθεί εκεί.

Cheers. :)

ougk

Melthor

• Guest
« Reply #2 on: November 08, 2006, 04:31:11 PM »
bghke xthes gia xbox 360... exw thn consola kai den exw lefta gia to game AHAHAHAHAHA

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #3 on: November 08, 2006, 05:03:05 PM »
Sigbot: nsfw penis.

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #4 on: November 08, 2006, 09:34:20 PM »
bghke xthes gia xbox 360... exw thn consola kai den exw lefta gia to game AHAHAHAHAHA

Exw thn lysh Melthor pou anazitouses, dwse se mena thn konsola pou den exw alla exw ta lefta gia to paixnidi, pm me gia tis leptomereies!!

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ