Author Topic: συμφωνα διαβιωσης ατομων του ιδιου φυλου  (Read 13884 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
ξεκολλημένη και συγχρονη αντίληψη: ΟΧΙ στα συμφωνα διαβιωσης ατομων του ιδιου φυλου (choose4greece), ΟΧΙ στην αποποινικοποιηση των ΜΑΛΑΚΩΝ ναρκωτικων(choose4greece), και όχι στην αποκύρηξη καθεστώτων όπως του στάλιν ή της βόρειας κορέας (πολιτιστικές διαφορές με τους ασιατικούς λαούς το λέει και τ'αρχίδια μου κουνιούνται). ΟΧΙ στην εφαρμογή νόμων που δε μας αρέσουνε. ΟΧΙ σε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση (όταν λέμε οποιαδήποτε, εννοούμε οποιαδήποτε) και νο.1 στόχος να μην αλλάξει τίποτα. και αυτό ισχύει κυρίως για τον καιρό πριν την κρίση. καταδικάζουμε κάθε λαΐκό κίνημα και κινητοποίηση που δεν ανήκει στο κόμμα, και βαράμε ρόλο μέντιουμ, επικροτούμενοι μάλιστα από όλους για τις προβλέψεις μας, σαν να μην είναι το αυτονόητο. οι προβλέψεις αυτές βέβαια αφορούνε πάντα τους άλλους αφού μπορούμε να δούμε μπροστά αλλά όχι να συμμετέχουμε και στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

απορώ γιατί το ΚΚΕ είναι κόμμα, αφού δεν συνεισφέρει κάτι στη βουλή παρά ένα μόνιμο ΟΧΙ, εάν αύριο έπερνε 40% δεν θα άλλαζε κάτι (το έχει πει το ίδιο, μέσα απο εκλογές δεν γίνεται η ανατροπή, λογικό), και πιο αποτελεσματικό ήταν στα χρόνια της κατοχής και της χούντας, όταν δηλαδή δρούσε μέσα από κινήματα. είδαμε τι πίεση άσκησε όλα αυτά τα χρόνια και πόσο ανέκοψε τη θύελλα αντιλαΐκών μέτρων (για να χρησιμοποιήσω τη ρητορική του). για μένα ψήφος στο ΚΚΕ είναι χαμένη ψήφος έτσι και αλλιώς. και για τον ίδιον που το ψήφισε και για όλους τους υπόλοιπους. είναι μια ψήφος, που λέγοντας όχι σε όλα, δυσκολεύει την οποιαδήποτε αλλαγή ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της.
« Last Edit: June 17, 2012, 01:34:04 PM by AssVas »

KOINΩΝΙΑ

• Ranked Pubzorz!
Re: Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #1 on: June 16, 2012, 07:16:57 PM »
ΨΗΦΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !
Κοινωνία Πολιτική Παράταξη συνεχιστών Καποδίστρια (Μ. Ηλιάδης)
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

chesteR!

• DV zombie
« Reply #2 on: June 16, 2012, 07:19:43 PM »
ναι,τις πατατες μην ξεχασετε
Hey dude,where's my KaR ?

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #3 on: June 16, 2012, 07:33:54 PM »
Δηλαδη ρε ριακτορα,ασχετα με το κκε,συμφωνεις με το συμφωνο συμβιωσης των γκευ? Εγω δηλαδη που εχω μια οικογενεια και 2 παιδακια και ειμαι σε μια πολυκατοικια με δυο γκευ που συμβιωνουν,τι πρεπει να πω στα παιδια μου? Οτι γουσταρουν και οι δυο το πουλι? Ας κανει στο κρεβατι του ο καθενας ο,τι θελει,το θεμα της συμβιωσης ομως ειναι εντελως διαφορετικο,και μετα τη συμβιωση θα ζητησουν και νομικα την υιοθετηση παιδιων,που ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Οσο για την αποποινικοποιηση των μαλακων ναρκωτικων,δεν συμφωνω και σε αυτο. Αν ηξερα οτι η κοινωνια ειχε ενα σχετικα υψηλο επιπεδο μορφωσης και υπευθυνοτητας θα ελεγα οκ. Οταν ομως θα μου την πινει καθε καγκουρας και μετα θα βγαινει στους δρομους με το παπι και με το αμαξι και θα με γαμαει,ε να παει να γαμηθει και αυτος.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #4 on: June 16, 2012, 07:43:59 PM »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #5 on: June 16, 2012, 07:44:52 PM »
Δηλαδη ρε ριακτορα,ασχετα με το κκε,συμφωνεις με το συμφωνο συμβιωσης των γκευ? Εγω δηλαδη που εχω μια οικογενεια και 2 παιδακια και ειμαι σε μια πολυκατοικια με δυο γκευ που συμβιωνουν,τι πρεπει να πω στα παιδια μου? Οτι γουσταρουν και οι δυο το πουλι? Ας κανει στο κρεβατι του ο καθενας ο,τι θελει,το θεμα της συμβιωσης ομως ειναι εντελως διαφορετικο,και μετα τη συμβιωση θα ζητησουν και νομικα την υιοθετηση παιδιων,που ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Οσο για την αποποινικοποιηση των μαλακων ναρκωτικων,δεν συμφωνω και σε αυτο. Αν ηξερα οτι η κοινωνια ειχε ενα σχετικα υψηλο επιπεδο μορφωσης και υπευθυνοτητας θα ελεγα οκ. Οταν ομως θα μου την πινει καθε καγκουρας και μετα θα βγαινει στους δρομους με το παπι και με το αμαξι και θα με γαμαει,ε να παει να γαμηθει και αυτος.

lol ρε μλκα κόκα, κόκα πίνεις;
Τι σε πείραξαν οι γκέυ;
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #6 on: June 16, 2012, 07:47:59 PM »
Τι σε πείραξαν οι γκέυ;
ΩΠΑ. . .
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #7 on: June 16, 2012, 07:48:28 PM »
Hahahahaha

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #8 on: June 16, 2012, 07:49:35 PM »
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #9 on: June 16, 2012, 07:50:38 PM »
αποποινικοποίηση δεν σημαίνει οτι θα ανάβει ο καθένας όπου γουστάρει όποτε γουστάρει. στο σπίτι του και σε συγκεκριμένα μαγαζιά όπως είναι στην ολλανδία.

εάν δηλαδή δεν είναι gay και είναι απλά roommates τι θα τους πεις; δεν θα τους πεις οτι είναι 2 φίλοι που μένουν μαζί; ε αυτό θα τους πεις και τώρα. και μόλις φτάσουνε σε μια κατάλληλη ηλικία τους λες και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις εάν θες. νομίζεις πως θα είναι οι άντρακλες και μόλις δούνε τους gay θα γίνουνε φλωράκια; μην ακούω μαλακίες...
τώρα για την υιοθεσία είναι πιο σύνθετο το θέμα, και σε καμμία περίπτωση δεν πάει πακέτο με το προηγούμενο. πάντως αν θες τη γνώμη μου το βρίσκω πιο υγιές από το να μεγαλώνει με ένα μόνο γονιό.

cokaRiolic

• DV zombie
« Reply #10 on: June 16, 2012, 07:55:01 PM »
Καλα ολα αυτα,αλλα ειναι παντα θεωρητικα. Πρακτικα θα παραμορφωθουν πολυ και νομιζω το ξερετε. Δεν εχω θεμα με τους γκευ ως γκευ,αλλα μιας και δεν ειναι κατι φυσικο,θα προτιμουσα να μην επιδεικνυεται. Επισης,οταν πολλοι γκευ κανουν παρελασεις,μου φαινεται δυσκολο αν τους δοθει το δικαιωμα συμβιωσης να παραμεινουν σε κοσμια επιπεδα. Αν θελει ο αλλος να τον παιρνει,καλως,και γω θα υπερασπιστω το δικαιωμα του καθενος να εχει μια τετοια σχεση. Αν θελει ομως να τον παιρνει μπροστα μου,οχι.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #11 on: June 16, 2012, 07:58:01 PM »
ΨΗΦΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !
Κοινωνία Πολιτική Παράταξη συνεχιστών Καποδίστρια (Μ. Ηλιάδης)
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

Έλα την είπες την πίπα σου, δεν κρατήθηκες, έτσι?

Δεν εχω θεμα με τους γκευ ως γκευ,αλλα μιας και δεν ειναι κατι φυσικο...

?
... but don't forget the Rizla.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #12 on: June 16, 2012, 07:58:49 PM »
Δδλδ έξω που both είναι allowed τί συμβαίνει ;
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #13 on: June 16, 2012, 08:01:20 PM »
Καλα ολα αυτα,αλλα ειναι παντα θεωρητικα. Πρακτικα θα παραμορφωθουν πολυ και νομιζω το ξερετε. Δεν εχω θεμα με τους γκευ ως γκευ,αλλα μιας και δεν ειναι κατι φυσικο,θα προτιμουσα να μην επιδεικνυεται. Επισης,οταν πολλοι γκευ κανουν παρελασεις,μου φαινεται δυσκολο αν τους δοθει το δικαιωμα συμβιωσης να παραμεινουν σε κοσμια επιπεδα. Αν θελει ο αλλος να τον παιρνει,καλως,και γω θα υπερασπιστω το δικαιωμα του καθενος να εχει μια τετοια σχεση. Αν θελει ομως να τον παιρνει μπροστα μου,οχι.

Πρώτον, ΓΙΑΤΙ δεν είναι κάτι φυσικό; Πρόσεξε τι και πώς θα το εξηγήσεις.
Δεύτερον, γιατί το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ δύο γκέυ σημαίνει ότι αυτοί θα τον παίρνουν μπροστά σου; Λογικό άλμα detected.
Τρίτον, what AssVas said.

Και, τέλος, είμαι ΠΟΛΥ περίεργος να δω τι έχει να πει το παληκάρι μας, ο Αίλοιννας hitmanchris.
all we 'll do ♫
every day

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #14 on: June 16, 2012, 08:01:43 PM »
Καλα ολα αυτα,αλλα ειναι παντα θεωρητικα. Πρακτικα θα παραμορφωθουν πολυ και νομιζω το ξερετε.
+1
Προσωπικη εμπειρια:
Λεωφορειο στο αιγαλεω,μετα απο σχολη,ενας 20 χρονος κ ενας 16χρονος φασωνονται προκλητικα μπροστα σε παππουδες γιαγιαδες...δν φανταζεστε ποσο αποκρουστικη ηταν εστω κ μια ματια...
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!