Λοιπόν, hitmanchris, επειδή είσαι τελείως ρετάρδος και το αποδεικνύεις συνέχεια, σου απαντάω δημόσια και όχι σε πμ, για να ξηγούμαι καθαρά και όμορφα.
Πρώτον, την άποψή μου εκφράζω και θα την εκφράζω όποτε θέλω και όπως θέλω, αρκεί να μην προσβάλλω κανέναν και να μην ξεφεύγω από τα όρια. Ό,τι κι αν μου στείλεις, δεν πρόκειται να το αλλάξεις αυτό.
Δεύτερον, το σχόλιό μου για τους gay και την αποκρουστικότητα "της μάνας σου και του πατέρα σου να σαλιαρίζουν" δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι σχόλιο για την αποκρουστικότητα του σαλιαρίσματος ενός straight ζευγαριού εξίσου με αυτού ενός gay ζευγαριού, last time I checked.
Τρίτον, επειδή παραπονέθηκες ότι σε βρίζω και εξακολουθώ να σε βρίζω, δεν το αρνούμαι. Αυτό συμβαίνει μετά από κάθε ρατσιστική σου δημοσίευση, κάθε σου ποστ που δικαιολογεί την επίθεση σε κάποιον ΑΝΘΡΩΠΟ επειδή είναι ξένος. Αυτό, για εμένα, είναι
βρισιά. Και σου απαντάω με τον ίδιο τρόπο, απλώς χωρίς το στοιχείο της απειλής, η οποία περισσεύει στα δικά σου - αλλά και οποιουδήποτε - ρατσιστικά σχόλια.
Και, για να τελειώσει η ιστορία, έτσι και με ξαναπειλήσεις σε προσωπικό επίπεδο, θα σου σπάσω τα σαγόνια.
Δεν σε έχω απειλήσει ποτέ, ούτε πρόκειται. Δεν είναι του επιπέδου μου. Μην το εκμεταλλεύεσαι.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι, εξαιτίας των πεποιθήσεών σου, σε θεωρώ επικίνδυνο για την κοινωνία μας.
Ontopic, πάλι:
οκ αν πιστευεις οτι προσβολη δημοσιας αιδους ειναι κ ενα ζευγαρακι-αντρογυνο να φιλιεται πχ απλα σε μια καφετερεια οκ...i rest my case too.
κ ειπα ηταν αποκρουστικο για μενα,κ ρωτησα αν ηταν για σας.ειπατε οχι,γνωμη σας.
Έγραψα, σχεδόν αυτολεξί, ότι είναι εξίσου αποκρουστικό, if any, με ένα ζευγαράκι αντρών ή γυναικών να φιλιέται σε μία καφετέρια. Αν δεν είναι εξίσου, είναι ρατσιστικά άνισα.
Η προσβολή δημοσίας αιδούς φαίνεται από την τελευταία φωτό που ανέβασα.
Massive, την επόμενη φορά που θα κάνεις πρωκτικό ή στοματικό έρωτα με την κοπέλα σου, να αυτομαστιγωθείς διότι θα είσαι ανώμαλος. Είτε στον εγκέφαλο, είτε στις ορμόνες. Your words.