Author Topic: συμφωνα διαβιωσης ατομων του ιδιου φυλου  (Read 13891 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #15 on: June 16, 2012, 08:03:11 PM »
ναι γιατί στις χώρες που επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου είναι όλοι οι πούστηδες έξω και γαμιούνται για να διαδώσουν το gay-plague που θα αφανίσει σε βάθος χρόνου την ανθρωπότητα. μη γελιόμαστε. είναι στην ολλανδία περισσότεροι gay από την ελλάδα δηλαδή; αμφιβάλλω.

το gay parade μου προκαλέι απέχθεια και μένα btw. η έκφραση "get a room" ισχύει για όλους ανεξαιρέτως (....except korean lesbian women between the ages of 15-28 :-X).

και στο κάτω κάτω έχουν το δικαίωμα να το κάνουνε και τώρα αυτό, άρα δεν θα αλλάξει τίποτα.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #16 on: June 16, 2012, 08:04:20 PM »
Αποκρουστικό είναι επειδή δε το έχεις used of it . Εάν είχες γεννηθεί σε μία χώρα που ήταν κάτι φυσικό , δλδ δεν ήταν σπάνιο φαινόμενο ή το έκρυβαν λόγο δημόσιας κατακραυγής δε θα το έβλεπες έτσι .

Και τους  μαύρους στην Αμερική αποκρουστικούς τους βλέπανε παλαιότερα όταν βάζαν στα παγκάκια for white men only επιγραφές ...
Βέβαια τα τελευταία 10 χρόνια  οι μαύροι  φέρνουν στο Αμερικάνικο Music Industry και στο κράτος τα περισσότερα έσοδα και βγάλαν και μαύρο Πρόεδρο.
« Last Edit: June 16, 2012, 08:07:40 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #17 on: June 16, 2012, 08:06:01 PM »
δλδ για σενα δν θα ηταν αποκρουστικο ? ολοι εδω εχουμε γεννηθει λολ.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #18 on: June 16, 2012, 08:11:02 PM »
δλδ για σενα δν θα ηταν αποκρουστικο ? ολοι εδω εχουμε γεννηθει λολ.

Όσο αποκρουστικό θα ήταν να δω στο δρόμο τη μάνα σου με τον πατέρα σου να σαλιαρίζουν.

Η προσβολή δημοσίας αιδούς δεν έχει να κάνει με το φύλο των ανθρώπων που προκαλούν.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #19 on: June 16, 2012, 08:12:57 PM »
Γιατί θα πρεπε να είναι ; δεν είναι μυαλά στο πάτωμα , ούτε κουράδα που τρώει ένας κοπρολάγνος  , δύο άτομα είναι που γουστάρει ο ένας τον άλλον τέλος.

Συνήθως αποκρουστικό το βλέπουν οι μίζεροσκατόψυχοι και αυτοί που μεγάλωσαν σε κοινωνίες κατακραυγής των gay .
Και  σε αυτό που σου είπα για τους μαύρους... σκέψου το συγκριτικά .Όταν σε μελλοντικό πόλεμο σε κουβαλήσει ένας gay 24χλμ μέσα στη ζούγκλα στη πλάτη του χωρίς να φάει και να κοιμηθεί σώζοντας σου τη ζωή ίσως να έχεις άλλη άποψη .

Back on topic plz

« Last Edit: June 16, 2012, 08:18:26 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #20 on: June 16, 2012, 08:19:24 PM »
Όσο αποκρουστικό θα ήταν να δω στο δρόμο τη μάνα σου με τον πατέρα σου να σαλιαρίζουν.

Η προσβολή δημοσίας αιδούς δεν έχει να κάνει με το φύλο των ανθρώπων που προκαλούν.
Δεν εχω κατι να απαντησω σε αυτο...εχεις καλο επιπεδο btw...
keep flaming

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #21 on: June 16, 2012, 08:23:38 PM »
Ποιο flame ρε ηλίθιε;

back ontopic:

Θες να μου πεις ότι αυτό:

είναι αποκρουστικό. Και δεν είναι φυσιολογικό, όπως αυτό:

By the way, προσβολή δημοσίας αιδούς είναι αυτό:

Αν καταφέρεις να με πείσεις ότι αυτό εξαρτάται από το αν ο άνθρωπος που βρίσκεται από πάνω είναι άνδρας ή γυναίκα, I rest my case.
« Last Edit: June 16, 2012, 08:28:03 PM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #22 on: June 16, 2012, 08:32:37 PM »
Ποιο flame ρε ηλίθιε;

back ontopic:

Θες να μου πεις ότι αυτό:

είναι αποκρουστικό. Και δεν είναι φυσιολογικό, όπως αυτό:

By the way, προσβολή δημοσίας αιδούς είναι αυτό:

Αν καταφέρεις να με πείσεις ότι αυτό εξαρτάται από το αν ο άνθρωπος που βρίσκεται από πάνω είναι άνδρας ή γυναίκα, I rest my case.

Δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κανα τον gay. Αλλα δεν ειναι και φυσιολογικο, ειναι μια ανωμαλια ειτε στον εγκεφαλο ειτε στις ορμονες. Μην τα ισοπεδωνετε ολα.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #23 on: June 16, 2012, 08:32:59 PM »
οκ αν πιστευεις  οτι προσβολη δημοσιας αιδους ειναι κ ενα ζευγαρακι-αντρογυνο να φιλιεται πχ απλα σε μια καφετερεια οκ...i rest my case too.
κ ειπα ηταν αποκρουστικο για μενα,κ ρωτησα αν ηταν για σας.ειπατε οχι,γνωμη σας.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #24 on: June 16, 2012, 08:37:47 PM »
Λοιπόν, hitmanchris, επειδή είσαι τελείως ρετάρδος και το αποδεικνύεις συνέχεια, σου απαντάω δημόσια και όχι σε πμ, για να ξηγούμαι καθαρά και όμορφα.

Πρώτον, την άποψή μου εκφράζω και θα την εκφράζω όποτε θέλω και όπως θέλω, αρκεί να μην προσβάλλω κανέναν και να μην ξεφεύγω από τα όρια. Ό,τι κι αν μου στείλεις, δεν πρόκειται να το αλλάξεις αυτό.
Δεύτερον, το σχόλιό μου για τους gay και την αποκρουστικότητα "της μάνας σου και του πατέρα σου να σαλιαρίζουν" δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι σχόλιο για την αποκρουστικότητα του σαλιαρίσματος ενός straight ζευγαριού εξίσου με αυτού ενός gay ζευγαριού, last time I checked.
Τρίτον, επειδή παραπονέθηκες ότι σε βρίζω και εξακολουθώ να σε βρίζω, δεν το αρνούμαι. Αυτό συμβαίνει μετά από κάθε ρατσιστική σου δημοσίευση, κάθε σου ποστ που δικαιολογεί την επίθεση σε κάποιον ΑΝΘΡΩΠΟ επειδή είναι ξένος. Αυτό, για εμένα, είναι βρισιά. Και σου απαντάω με τον ίδιο τρόπο, απλώς χωρίς το στοιχείο της απειλής, η οποία περισσεύει στα δικά σου - αλλά και οποιουδήποτε - ρατσιστικά σχόλια.

Και, για να τελειώσει η ιστορία, έτσι και με ξαναπειλήσεις σε προσωπικό επίπεδο, θα σου σπάσω τα σαγόνια.

Δεν σε έχω απειλήσει ποτέ, ούτε πρόκειται. Δεν είναι του επιπέδου μου. Μην το εκμεταλλεύεσαι.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι, εξαιτίας των πεποιθήσεών σου, σε θεωρώ επικίνδυνο για την κοινωνία μας.

Ontopic, πάλι:

οκ αν πιστευεις  οτι προσβολη δημοσιας αιδους ειναι κ ενα ζευγαρακι-αντρογυνο να φιλιεται πχ απλα σε μια καφετερεια οκ...i rest my case too.
κ ειπα ηταν αποκρουστικο για μενα,κ ρωτησα αν ηταν για σας.ειπατε οχι,γνωμη σας.

Έγραψα, σχεδόν αυτολεξί, ότι είναι εξίσου αποκρουστικό, if any, με ένα ζευγαράκι αντρών ή γυναικών να φιλιέται σε μία καφετέρια. Αν δεν είναι εξίσου, είναι ρατσιστικά άνισα.
Η προσβολή δημοσίας αιδούς φαίνεται από την τελευταία φωτό που ανέβασα.

Massive, την επόμενη φορά που θα κάνεις πρωκτικό ή στοματικό έρωτα με την κοπέλα σου, να αυτομαστιγωθείς διότι θα είσαι ανώμαλος. Είτε στον εγκέφαλο, είτε στις ορμόνες. Your words.
« Last Edit: June 16, 2012, 08:42:43 PM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #25 on: June 16, 2012, 08:44:33 PM »
massive, το να είσαι gay είναι τόσο ανώμαλο όσο το να έχεις γαλανά μάτια.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #26 on: June 16, 2012, 08:47:18 PM »
Και, για να τελειώσει η ιστορία, έτσι και με ξαναπειλήσεις σε προσωπικό επίπεδο, θα σου σπάσω τα σαγόνια.

Δεν σε έχω απειλήσει ποτέ, ούτε πρόκειται. Δεν είναι του επιπέδου μου. Μην το εκμεταλλεύεσαι.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι, εξαιτίας των πεποιθήσεών σου, σε θεωρώ επικίνδυνο για την κοινωνία μας.
και εγω σε θεωρω επικινδυνο για την κοινωνια και για τους Ελληνες,εξαιτιας τον πεποιθησεων σου,ομως δεν σε βριζω σε ενα δημοσιο φορουμ.Νομιζω υπαρχει μια διαφορα εδω.

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #27 on: June 16, 2012, 08:49:21 PM »
Massive, την επόμενη φορά που θα κάνεις πρωκτικό ή στοματικό έρωτα με την κοπέλα σου, να αυτομαστιγωθείς διότι θα είσαι ανώμαλος. Είτε στον εγκέφαλο, είτε στις ορμόνες. Your words.

Ναι και οταν θα θελησω να κανω παιδια θα παω με αντρα, μιας που ειναι το ιδιο φυσιολογικο. Οπα ξεχασα, οι αντρες δεν κυοφορουν.

Reactora: δεν θυγω το θεμα της ανωμαλιας που μπορει να κουβαλαει ο καθενας, αλλα οτι η συναναστροφη 2 αντρων ή 2 γυναικων (οσο ωραιο και αν ακουγεται) δεν ειναι απο την φυση κατι λογικο. Βλεπε Αδαμ - Ευα :P Αμα ηταν να μας λεγανε Αδαμ - Βαγγος ξερω εγω...

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #28 on: June 16, 2012, 08:49:51 PM »
Γιατί κάνεις bold αυτά; Μη με ξαναπειλήσεις, σοβαρά.
Δεν έχω ιδιαίτερο κόλλημα να βρεθούμε από κοντά και να σε κεράσω έναν καφέ. Όχι, όμως, όταν ξέρω ότι "θα έχω αρνητικές συνέπειες εναντίον μου".
all we 'll do ♫
every day

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #29 on: June 16, 2012, 08:54:25 PM »
Stewie έχεις την υποστήριξη όλου του community μην μασάς . Απορώ όμως πραγματικά με την υπομονή σου ως προς αυτό το άτομο . Είναι εμφανές ότι μέσα από τις τόσες σελίδες συζητήσεων δεν έχει καν την διάθεση να κάνει μια ουσιώδης συζήτηση . Δυστυχώς η περίοδος διαμόρφωσης αντιλήψεων γι'αυτόν έχει τελειώσει όποτε χάνεις τον χρόνο σου . Τέτοια άτομα μόνο παθαίνουν και μαθαίνουν . Δεν γίνεται αλλιώς .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .