Author Topic: συμφωνα διαβιωσης ατομων του ιδιου φυλου  (Read 13894 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #30 on: June 16, 2012, 08:56:41 PM »
Δε διαφωνώ ότι, πολιτικά, έχει "χαθεί" ο hitmanchris, όμως αλήθεια λύνω τις διαφορές μου με έναν καφέ. Αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι έναν Χρυσαυγίτη να μου στέλνει ραβασάκια.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #31 on: June 16, 2012, 08:58:12 PM »
Γιατί κάνεις bold αυτά; Μη με ξαναπειλήσεις, σοβαρά.
Δεν έχω ιδιαίτερο κόλλημα να βρεθούμε από κοντά και να σε κεράσω έναν καφέ. Όχι, όμως, όταν ξέρω ότι "θα έχω αρνητικές συνέπειες εναντίον μου".
Ουτε εχω τετοιο προβλημα,κ μαλιστα κερναω κ εγω καφε. αν ομως συνεχιζεις καθημερινως να βριζεις επειδη εχω καποιες αποψεις που δν σου αρεσουν τοτε λογικο ειναι να υπαρχει και η αντιδραση,am i right?
Αντι να επιχειρηματολογεις κατα των αποψεων μου,οπως κανουν κανα 2 εδω μεσα,εισαι ο μονος που γραφεις "Ε ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ"πχ.
Αν το εκανα εγω αυτο πως θα αντιδρουσες ?ε?
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #32 on: June 16, 2012, 09:00:24 PM »
Σου εξήγησα ότι προσβάλλομαι όταν φέρεσαι κατά της ανθρώπινης ζωής, επειδή έτυχε να γεννηθεί έως και δύο εκατοστά πέραν των ελληνικών συνόρων. Προτιμώ να με πεις ηλίθιο.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #33 on: June 16, 2012, 09:00:57 PM »
Η διαφορά με την ομοφυλοφιλία και τον αδάμ/εύα είναι ότι η ομοφυλοφυλία είναι ένα πράγμα φυσικό που υπάρχει σε όλα τα ζώα, χωρίς ο άνθρωπος να αποτελεί εξαίρεση, ενώ το παραμυθάκι αδαμ/εύας εφευρέθηκε από πουριτανούς χριστιανούς που επιθυμούν η ανθρωπότητα να μείνει στο σκότος (και το κατάφερναν πολύ καλά για κάποιους αιώνες). παρεπιπτώντως τα σκυλιά είναι άθεα όπως είναι και τα δελφίνια και τα μυρμήγκια.

hitman αγόρι μου υποστηρίζεις ένα καθεστώς που θα μας σκότωνε χαλαρά για πρωινό, μην κατηγορείς τους άλλους οτι σε προσβάλλουν.

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #34 on: June 16, 2012, 09:03:36 PM »
Τι σας ενοχλουν οι gay?Εγω δεν εχω κανενα προβλημα αν δυο ανθρωποι αγαπιουνται οι απλα πηδιουνται ανεξαρτητα το φυλλο τους.Πιστευω ωστοσο οτι,ακριβως οπως ειπε ο Massive,δεν μπορουν να κανουν παιδια,θα επρεπε να ειναι διακριτικοι και να μην προσβαλλουν τη δημοσια αιδω.Νομικα πιστευω πως πρεπει να εχουν το δικαιωμα για πολιτικο γαμο(θρησκευτικο σιγα μην τον αφησουν οι τραγοι) αλλα η ανωτεροτητα των ετεροφυλλων ζευγαριων πρεπει να αναγνωριστει.Για βιολογικους και μονο λογους
Η ζωή είναι σαν μια ντομάτα,άλλος την τρώει σαλάτα,αλλος την τρώει στη μάπα

lft kartelac: TRAVA KAI GAMISOU RE POU THES KAI MIX
lft kartelac: MALIONGA
lft kartelac: kalispera
XATZARAS: :p
XATZARAS: gay
lft kartelac: KATHREUTAKI
<This user is now offline>

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #35 on: June 16, 2012, 09:09:47 PM »
Σου εξήγησα ότι προσβάλλομαι όταν φέρεσαι κατά της ανθρώπινης ζωής, επειδή έτυχε να γεννηθεί έως και δύο εκατοστά πέραν των ελληνικών συνόρων. Προτιμώ να με πεις ηλίθιο.
ΠΟΤΕ δν εχω φερθει κατα της ανθρωπινης ζωης.Και εχω κατακρινει και καθε μορφη βιας απο καθε πλευρα.(δικαιολογω ομως καποιες,ανεξαρτητως πλευρας,εαν υπαρχει αιτια.)

ρεακτορα ποιο καθεστως αγορι μου?

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #36 on: June 16, 2012, 09:13:01 PM »
αυτό που θα επιβάλλει σε λίγα χρόνια το κόμμα που ένθερμα στηρίζεις, εάν συνεχίζεις να το στηρίζεις εσύ, και ο καθένας. κάτι το οποίο δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη, αλλά έχει ήδη αρχίσει.

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #37 on: June 16, 2012, 09:15:24 PM »
Ω θεέ μου τι ακούω , ασφαλώς και οι Gay δεν θα έπρεπε να υπάρχουν για μερικούς απλούστατους λόγους . Είναι αφύσικο , δεν οδηγεί στην διατήρηση του πληθυσμού, δεν ικανοποιεί σεξουαλικά τον άλλο με φυσικό τρόπο . Είναι ψυχική ασθένεια που καταπολεμάται με κατάλληλες μεθόδους . Δεν ξύπνησες κανένας ένα πρωινό και είπε είμαι Gay , μ'αρέσει να τον τρώω . Επίσης δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες δεκαετίες έχει εξαπλωθεί ο αριθμός τους κατά πολύ .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #38 on: June 16, 2012, 09:17:53 PM »
dreamer τι ψηφιζεις φιλος;..γιατι αντιφασκεις -νομιζω- αρκετες φορες.

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #39 on: June 16, 2012, 09:20:18 PM »
Χατζάρα δεν έχουμε θέμα με τους Gay ίσα ίσα που μας βολεύει διότι μειώνεται ο ανταγωνισμός αλλά όταν προσβάλλει την αισθητική σου τότε έχεις το δικαίωμα να τον κράξεις μέχρι αηδίας .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #40 on: June 16, 2012, 09:22:26 PM »
το σχολιο ηταν ειρωνικο η ηταν ιδεα μου Dreamer?Γιαν να ξερω να απαντησω αναλογα :P

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #41 on: June 16, 2012, 09:26:07 PM »
Από που κι ως που το τι ψηφίζω εκφράζει απόλυτα τις απόψεις μου πάνω σε κάθε θέμα και δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η ερώτηση . Δεν θέλω να ξεκινήσει κουβέντα μαζί σου γιατί με βάση αυτά που έχω διαμορφώσει για εσένα ξέρω ότι δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά . Υπάρχει και η περίπτωση να απειληθώ .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #42 on: June 16, 2012, 09:26:21 PM »
Εμένα η τελευταία προεκλογική συμβουλή μου είναι τουλάχιστον όσοι μπορούνε να ψηφίσουν να πάνε να το κάνουν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την αποχή. Να πάει να ψηφίσει το κόμμα των χειριστών καλέσματος του καθήκοντος με αρχηγό τον φίλο Ρέγκα :)
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #43 on: June 16, 2012, 09:26:34 PM »
Βασικα οι περισσοτεροι πραγματικοι gay εχουν αυξημενα οιστρογονα=γυναικεια ορμονη οποτε δεν τιθεται θεμα επιλογης ή ψυχολογικα κτλπ.Αμα δεν θελεται να γινεται και εσεις gay να αποφευγεται να τρωτε κοτοπουλο.Τα τρομπαρουν με οιστρογονα

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #44 on: June 16, 2012, 09:27:47 PM »
Εμένα η τελευταία προεκλογική συμβουλή μου είναι τουλάχιστον όσοι μπορούνε να ψηφίσουν να πάνε να το κάνουν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την αποχή. Να πάει να ψηφίσει το κόμμα των χειριστών καλέσματος του καθήκοντος με αρχηγό τον φίλο Ρέγκα :)

Θα μπρουσε επισης το callofduty.gr να κατεβασει δικο του κομμα με αρχηγο δφκ και στουη,just saying