Author Topic: συμφωνα διαβιωσης ατομων του ιδιου φυλου  (Read 13898 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Re: Εκλογές 2012: Reloaded
« Reply #45 on: June 16, 2012, 09:28:07 PM »
Αμα δεν θελεται να γινεται και εσεις gay να αποφευγεται να τρωτε κοτοπουλο.Τα τρομπαρουν με οιστρογονα
ΑΗΑΗΑΗΑΗΑ SIG WORTHY!

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #46 on: June 16, 2012, 09:29:16 PM »
Ναι θα καλύπτει όλο το φάσμα την δεξιοαριστεράς :)
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #47 on: June 16, 2012, 09:35:18 PM »
Από που κι ως που το τι ψηφίζω εκφράζει απόλυτα τις απόψεις μου πάνω σε κάθε θέμα και δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η ερώτηση . Δεν θέλω να ξεκινήσει κουβέντα μαζί σου γιατί με βάση αυτά που έχω διαμορφώσει για εσένα ξέρω ότι δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά . Υπάρχει και η περίπτωση να απειληθώ .
προσωπικα πιστευω η ψηφος πρεπει να ειναι ιδεολογικη.ιδεολογια ειναι η οργανωμενη συλλογη ιδεων.αρα αποψεις για ολα τα θεματα.
ποιος ειπε για κουβεντα? ουτε εγω θελω να ξεκινησω κουβεντα με ενα ατομο που αντιφασκει.σου εκανα μια ερωτηση δν θες να απαντησεις,ολα καλα.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #48 on: June 16, 2012, 09:35:54 PM »
Θα μπρουσε επισης το callofduty.gr να κατεβασει δικο του κομμα με αρχηγο δφκ και στουη,just saying
"Για ένα community χωρίς καθόλου haxόρια με μόνιμα ban με χρηματοδότηση για Savvanticheat και αναμέτρητα Event με πλούσια δώρα . Μπορείς ."
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #49 on: June 16, 2012, 09:43:59 PM »
Σου βάζω 4/10 για την προσπάθεια, αλλά εάν πράγματι εννοείς αυτά που εγραψες -

Ω θεέ μου τι ακούω , ασφαλώς και οι Gay δεν θα έπρεπε να υπάρχουν για μερικούς απλούστατους λόγους . a. Είναι αφύσικο , δεν οδηγεί στην διατήρηση του πληθυσμού, b. δεν ικανοποιεί σεξουαλικά τον άλλο με φυσικό τρόπο .c. Είναι ψυχική ασθένεια που καταπολεμάται με κατάλληλες μεθόδους .d. Δεν ξύπνησες κανένας ένα πρωινό και είπε είμαι Gay , μ'αρέσει να τον τρώω . e. Επίσης δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες δεκαετίες έχει εξαπλωθεί ο αριθμός τους κατά πολύ .

a. Όχι
b. Eάν δε γουστάρεις πίπα-κώλο, πρόβλημά σου. Ούτε προκαταρκτικά, έ? Πούτσα σε μουνί, ασάλιωτα
c. Δεν είναι ψυχική ασθένεια. Και ποιοί είναι οι τρόποι "καταπολέμησης της ασθένειας"? Λοβοτομή?
d. Δεν ξύπνησες ποτέ κανένα πρωινό και είπες είμαι straight, μ'αρέσει να τον δίνω
e. Τις τελευταίες δεκαετίες υπάρχει περισσότερη προσωπική ανάπτυξη του ατόμου στο Δυτικό κόσμο και προσωπική ελευθερία. Ομοφυλόφιλοι υπήρχαν ανέκαθεν σε κάθε μήκος και πλάτος της γης, σε κάθε γνωστό πολιτισμό και εκτιμάται στο 10% του πληθυσμού.

Get Educated About Homosexuality
... but don't forget the Rizla.

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #50 on: June 16, 2012, 09:48:40 PM »
Λοιπόν  Hitmanchris για να τελειώνει η οποιαδήποτε επαφή με εσένα που δεν λέω ότι κατά κάποιον τρόπο δεν επιδίωξα θα σου απαντήσω ευθύς αμέσως . Στις πρώτες εκλογές ψήφισα Ανεξάρτητους . Ήταν μία ψήφος διαμαρτυρίας που έπιασε τόπο κατ'εμέ . Όμως δικαιολογώ τα μεγάλα ποσοστά σε Σύριζα και Ανεξάρτητους για τους εξής λόγους . Ο κόσμος     
 την συγκεκριμένη περίοδο χρειάζεται την αναπτυξιακή ψευδαίσθηση - εγωισμό ως προς την Ε.Ε που μπορούν να προσφέρουν τα δύο αυτά κόμματα . Είναι λογικό λοιπόν το μεγαλύτερο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και λίγο από ΝΔ να πήγε εκεί . Τώρα ευτυχώς μου δίνεται η ευκαιρία να ξαναψηφίσω έχοντας κατασταλάξει στο ΚΚΕ . Μιλούν για ολική αλλαγή τους συστήματος . Δεν ωραιοποιούν καταστάσεις . Δίνουν πραγματικές αναλύσεις και δεν σε παρακινούν να ψηφίσουν τουλάχιστον όχι με τον τρόπο των άλλων κομμάτων . Αναφέρονται στο εργάτη και κάθε εργάτη που συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ ή επρόκειτο να συμπεριλαμβανηθείς  . Σαν επιλογή στα "δικά" μου ψηφοδέλτια δεν υπάρχει καν η ΧΑ , ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και οι λόγοι έχουν εξηγηθεί στις προηγούμενες σελίδες . Ελπίζω να σε κάλυψα .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #51 on: June 16, 2012, 09:57:18 PM »
Δηλαδή θες να μου πεις Pyro ότι την πρώτη φορά που ήρθε σε ενεργεί δράση ο νέος με το γεννητικό του όργανο είχε ως εικόνα στο μυαλό του τον ωραίο της τάξης , μήπως τον είχε και σε video . Come on guys be a little serious . Tο ξέρω ότι οι περισσότεροι προσπαθείτε να το παίξετε πρωτοποριακοί αλλα πραγματικά κουράζει .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #52 on: June 16, 2012, 10:00:46 PM »
Zougla - Omofyloi gamoi (Xatzistefanou)
:D :D

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #53 on: June 16, 2012, 10:09:23 PM »
Δηλαδή θες να μου πεις Pyro ότι την πρώτη φορά που ήρθε σε ενεργεί δράση ο νέος με το γεννητικό του όργανο είχε ως εικόνα στο μυαλό του τον ωραίο της τάξης , μήπως τον είχε και σε video . Come on guys be a little serious . Tο ξέρω ότι οι περισσότεροι προσπαθείτε να το παίξετε πρωτοποριακοί αλλα πραγματικά κουράζει .

Ποιά πρωτοπορία δικιέ μου? Είναι επιστημονικά αποδεκτά δεδομένα από το '70.

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ
a. γιατί η ομοφυλοφιλία είναι αφύσικη
b. γιατί το sex θα έπρεπε να χρησιμοποιείται απλοκλειστικά ως μέσο αναπαραγωγής
c. γιατί είναι ψυχική ασθένεια
d. εδώ ξέφυγες
e. γιατί θεωρείς πως η ομοφυλοφιλία έχει εξαπλωθεί και ποιοί λόγοι συντέλεσαν σε αυτό

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #54 on: June 17, 2012, 12:35:26 AM »
***Grammar Nazi intermission ***

επρόκειτο να συμπεριλαμβανηθείς.

!!!

*** continue ***

btw τώρα είδα όλα τα περί gay replies.
Δεν ήξερα ότι έχουμε τόσο πουριτανή νεολαία.
« Last Edit: June 17, 2012, 12:52:48 AM by MexiCola »
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #55 on: June 17, 2012, 01:30:06 AM »
ahahaha τα καλυτερα εχασα εδω.. πρωτα ο φιλος ο ΚΟΙΝΩΝΙΑς ΧΑΟΧΑΟΟΧΑΟΧ τι φρουτο ξεπεταχτηκε.. μετα τα περι αδερφατων και ανωμαλιας roflmao δηλαδη ρε dreamer αν δεις εμενα και τον στουη να φιλιομαστε στο lan θα σε χαλασει; Ή οταν θα στον πεταξει οξω η δικια σου να πεις οχι, κατευθειαν το γουρουνοπουτσι στο αιδοιο γιατι ειναι το φυσιολογικο;

OT παντως, βλεπω την Αλεκαρα στο 4-5 να ειναι στον κοσμο της, και τον Fuhrer να ετοιμαζει τα τανκ με το 10αρι που χτυπαει..

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #56 on: June 17, 2012, 02:24:33 AM »
ahahaha τα καλυτερα εχασα εδω.. πρωτα ο φιλος ο ΚΟΙΝΩΝΙΑς ΧΑΟΧΑΟΟΧΑΟΧ τι φρουτο ξεπεταχτηκε.. μετα τα περι αδερφατων και ανωμαλιας roflmao δηλαδη ρε dreamer αν δεις εμενα και τον στουη να φιλιομαστε στο lan θα σε χαλασει; Ή οταν θα στον πεταξει οξω η δικια σου να πεις οχι, κατευθειαν το γουρουνοπουτσι στο αιδοιο γιατι ειναι το φυσιολογικο;

OT παντως, βλεπω την Αλεκαρα στο 4-5 να ειναι στον κοσμο της, και τον Fuhrer να ετοιμαζει τα τανκ με το 10αρι που χτυπαει..

Λίγα με το stewie, τον έχω δει πρώτος :P

Όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους, σύμφωνα με μελέτες σε ομοζυγωτικούς διδύμους, τα ποσοστά συνάφειας είναι μεγαλύτερα από αυτά των ετεροζυγωτικών διδύμων αλλά μικρότερα από 50%. Συμπέρασμα: Η ομοφυλοφιλία οφείλεται εν μέρει στα γονίδια και εν μέρει στην επίδραση του περιβάλλοντος, με τη δεύτερη να είναι κάπως σημαντικότερη.

Προσωπικά δε με ενοχλούν καθόλου οι ομοφυλόφιλοι, αδιάφορο τι κάνει ο καθένας στη σεξουαλική του ζωή, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι θα μου φαινόταν αρκετά πιο περίεργη η εικόνα δυο αγοριών να σαλιαρίζουν στο λεωφορείο από ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Ναι στον πολιτικό γάμο, όχι στην υιοθέτηση τέκνων, κυρίως διότι τα διακριτά πρότυπα πατέρα και μητέρας θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντικά για ένα παιδί, από ψυχολογικής άποψης πάντα.

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #57 on: June 17, 2012, 03:22:56 AM »
ψηφίζω Dfk στο Ομοφυλοφιλικό

storm

• DV zombie
« Reply #58 on: June 17, 2012, 10:10:12 AM »
όχι στην υιοθέτηση τέκνων, κυρίως διότι τα διακριτά πρότυπα πατέρα και μητέρας θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντικά για ένα παιδί, από ψυχολογικής άποψης πάντα.

για αλλα πραγματα περι ομοφυλοφιλιας μπορουμε να αναπτυξουμε πολλες σελιδες
 ομως δεν νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο που ειπε ο dfk!
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #59 on: June 17, 2012, 11:27:03 AM »