Author Topic: συμφωνα διαβιωσης ατομων του ιδιου φυλου  (Read 13889 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
γιατί ρε μαλάκες τώρα δεν μπορούν να το κάνουν;

chesteR!

• DV zombie
Δεν εχει σημασια ποιοι το κανουν αυτο ''μπροστα στα αθωα ματακια των παιδιων'',σημασια εχει πως το κανουν.
Εκει πρεπει να κοιταξεις για να κρινεις αν ειναι προκλητικο ή οχι.
Προφανως ομως δεν εχεις την αναλογη παιδεια για να το καταλαβεις αυτο.

Και στο μεταξυ τι θα παθουν τα παιδακια που θα δουν δυο gay να φιλιουνται?Ισα ισα,ευκαιρια θα ναι να τους πει η μαμακα τους οτι ''Γιωργακη μια μερα μπορει να σου αρεσει και το καυλι''.Οι προτιμησεις δεν διαμορφωνονται απο μια εικονα.Και στο κατω κατω,αν φοβασαι μην γινουν ολα τα παιδακια gay chill,τοσα straight ζευγαρακια θα χει δει να σαλιαριζονται οποτε με την ηλιθια λογικη σου πιο πολλες πιθανοτητες εχουν να γινουν straight.
Hey dude,where's my KaR ?

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
reactor twra sovara mhpws tin kounas tin axladia?pes to mas na to kseroume an einai :DD

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
Hitman open ur mind , and your ass will follow
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

pancy

• DV zombie
ρε τι λετε '' αμα ειχαμε γεννηθει καπου που επιτρεποταν''
ναι και στη μεση ανατολη  αμα ειχαμε γεννηθει θα μας φενοταν φυσιολογικο νε παιρναμε απο τα 4 καλασνικοφ και να σκοτωναμε ο ενας τον αλλον.

καλα δεν υπαρχει αυτο , στα @@ μου αν ο αλλος γουσταρει πουτσους  αλλα να γαμιεται με τον γκομενο στο σπιτι τους  αλλα οχι να φιλιεται κι ολα τα λοιπα σε κοινη θεα
δεν χωραει στο μυαλο μου αυτο , να βγαινω εξω και να βλεπω δυο ψολαρεους να φιλιουνται και να χαιδευοναι
και ποσο μαλλον να  υιοθετουν παιδια. πως θα μεγαλωσει το παιδι φυσιολογικα
η φυση, η βιολογια δεν ξερω εγω τι  εχει δωσει καποιες ιδιαιτεροτητες/ιδιοτητες και εχει γινει η ξεχωριση αυτων δυο φυλλων.
Αμα για την ταχα προοδευτικοτητα που διακατεχει τωρα τελευταια αλλαξουμε  τα παντα . οκ.
επειδη το ειχαν αποδεκτοι οι αρχαιοι παει να πει οτι πρεπει να ειναι κατι κοινο αποδεκτο?

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
Hitman open ur mind , and your ass will follow
like yours?
no,ty
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
ρε μλκες εδώ η συζήτηση γίνεται για το αν θα μπορούν να μένουν μαζί, και τώρα έχουν το δικαίωμα να σαλιαρίσουν δημόσια, το έχετε καταλάβει; η νομίζετε πως με το που γίνει δυνατό το σύμφωνο συμβίωσης θα βγούνε όλοι έξω και θα γαμιούνται;

hIpo φίλε είμαι ανοιχτόμυαλος, και κρυφοπουστράκι να είσαι εγώ δεν έχω πρόβλημα ;)

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!

pancy

• DV zombie
οσα λιγοτερα ''δικαιωματα'' εχουν τοσο το καλυτερο.

chesteR!

• DV zombie
ρε μλκες εδώ η συζήτηση γίνεται για το αν θα μπορούν να μένουν μαζί, και τώρα έχουν το δικαίωμα να σαλιαρίσουν δημόσια, το έχετε καταλάβει; η νομίζετε πως με το που γίνει δυνατό το σύμφωνο συμβίωσης θα βγούνε όλοι έξω και θα γαμιούνται;

hIpo φίλε είμαι ανοιχτόμυαλος, και κρυφοπουστράκι να είσαι εγώ δεν έχω πρόβλημα ;)

Εγω το ξερω οτι αυτο ηταν το θεμα αλλα αφου τεθηκε και το θεμα του αν ειναι ''προκλητικο'' να φιλιουνται δημοσια,απαντησα.
Πανσετα η φυση δεν μιλαει με γενικους κανονες.Με τι κριτηρια αποφασιζεις εσυ οτι το λιγοτερο πιθανο ειναι μη φυσικο?
dum dum need gum gum
Συνεχιζουμε το βραδυ,πρεπει να την κανω
Hey dude,where's my KaR ?

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
επειδη το ειχαν αποδεκτοι οι αρχαιοι παει να πει οτι πρεπει να ειναι κατι κοινο αποδεκτο?

esy katse fae oti sou pasaran oi evraioi me th 8rhskeia sou kai tha pethaneis happy.

kai ksanalew stis xwres pou epitrepete ti symvainei ? 

Hitman - Pancy as poume oti methavrio o gios sas epilegei na einai omofilofilos, ti tha kanete ? sovara sas rwtaw kai thelw sovares apanthseis , think twice prin apanthsete .

Pancy etsi legan kai gia tis gynaikes kai tous mavrous palaiotera , kai tous fainontousan fysiologika...
« Last Edit: June 17, 2012, 06:17:35 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Τι λες ρε χαζοpanceta? Θα αρχίσω να το εφαρμόζω πάνω σου αυτό να δεις τη γλύκα.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
ΖΗΤΩ Ο BRUNO!

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
Hitman pes oti methavrio o gios sou epilegei na einai omofilofilos, ti tha kaneis ? sovara se rwtaw kai thelw sovarh apanthsh , skepsou kala prin apanthseis.
δεν θα μπορω να κανω κατι,θα ηταν επιλογη του,αλλα θα ντρεπομουν αρκετα.κ φυσικα δεν θα γουσταρα να τον φερει πχ σπιτι να φαμε ολοι μαζι or sth.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!