Βλεπω οτι ολοιμε γραφουν σε τουτο το αρχιγαμημενο φορουμ νομιζοντας οτι ειμαι τρολλ και δεν ξερω τι αλλη μαλακια εχουν στο πουστικο μυαλο τους. Ολο εισται* μαλακες, γαμηδια του κερατα και δεν μπορειτε να αποδεχτειτε οτι εχω πολλες αποριες με τις οποιες εχω ασχοληθει πριν κανω καποια αναφορα εδω. Αλλα που**? Αντιθετως πολλες φορες και σε ον τοπικ ποστ που κανω η ερωτησης , η οταν κανω καποιο τοπικ το οποιο ειναι εντως*** της κατηγοριας οπου το δημιουργω βγαινουν κατι μουνοσκυλα του κερατα και αρχιζουν τις μαλακιες για μπαν, και μας επρηξες. Να τα παρετε τα μπαν και να τα βαλετε στην μουναρα σας. Και εχω και τον αλλο τον sinister evil, που το παιζει εξυπνος ενω ειναι ενα μουνι που εχει στομα και μιλαει( εκτος απο το να περνει**** πιπες) να κανει συνεχεια παρατηρησεις, και οτι ειμαι ηληθιος,μαλακας,ασχετος... Γενικα εισται* ολοι ατομα μειωμενης νοημοσυνης που το μονο που ξερετε να κανετε ειναι ναασχοληστε5* με υπολογιστες και να παιζεται6* παιχνιδια. Για αυτο τον λογο αφηνω αυτο το γαμημενο φορουμ και τα γαμημενα μελη του. Αντε γεια και να πατε ολοι στο διαολο και να μην ξαναγυρισετε κολοπαιδαραδες7* του κερατα. Ευχομαι τα χειροτερα.
sini den mporeis na vreis poios einai apo tin IP?
Μα ξέρω ποιός είναι.