Ας απαντήσω και εγώ με την σειρά μου λοιπόν..
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ότι έχουν κάνει τα παδιά(AssVas, brizolas, encc, sini κ.α) από εποχή MOHA έως τώρα για τον κόπο / χρόνο και τα έξοδα που έχουν διαθέσει όλα αυτά τα χρόνια για να διατηρηθούν το site και oι servers up όλα αυτά τα χρόνια.
Θα ξεκινήσω λοιπόν λέγοντας για την ζούγκλα που επικρατούσε στον [222] από πέρσυ η οποία είχε γίνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ..Κάθε μέρα και ένα καινούργιο topic για κάποιο haxori είτε καινούργιο είτε returned..Στον [222] ακόμα και μέχρι την ημέρα που έπεσε τα πράγματα ήταν συνηθισμένα πλέον, παντού haxoria / whiners / spammers / retards..
Εγώ για να είμαι ειλικρινείς δεν πολύ-έμπαινα να παίξω pub αλλά όποτε έμπαινα να παίξω έβλεπες standar και ένα μπασταρδάκι να χαίρεται που τα φοράει..Τα άτομα κυρίως που hackaran ήταν γνωστά (commax, argy, nejoxz, lupixz και άλλοι πολλοί ακόμα)..Το πρόβλημα όμως με αυτά τα κολοπαίδια ήταν ότι είχαν τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς και πάντα θα είχαν και άλλα 10 CD-keys από πίσω και θα ξαναέμπαιναν το αμέσως επόμενο λεπτό απλά βάζοντα το New key..
Όπως είπε και ο sini σε κάποιο προηγούμενο post:
Και εσύ creator, x-hacker και νυν spamer και forum-digger χρειάζεσαι καθημερινό ντάντεμα για να μην γεμίσει το forum με post-συζήτηση με τον τους άλλους καθυστερημένους που κάνετε στιχομυθίες.
Νομίζεις πως είναι ευχάριστο να κάνει κάποιος συνεχόμενες, ίδιες, παρατηρήσεις επί μονίμου βάσεως?
Ανέφερε μόνο τον creator αλλά εκτός του creator, τα άτομα που ήθελαν πραγματικό ντάντεμα ήταν πάρα πολλά και εκτός αυτού πλέον γινόταν κουραστική η όλη φάση του server με το να προσπαθείς να νταντέψεις το κάθε ζώο που έμπαινε εκεί.
Ο απόλυτος πάτος ήρθε μετά από την ξαφνική μάζωξη πολλών ζώων τα τελευταία 2 χρόνια(όταν και σταμάτησαν οι περισσότεροι που έπαιζαν μέχρι τότε από την αρχή του cod4 και όχι μόνο, οι οποίοι ήταν και πιο σοβαροί) και εμφανίστηκαν κυρίως ηλικίες 14-16(δεν λέω υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις βλέπε paN, jamahl και άλλοι..) αλλά στην πλειονότητα τους ήταν ζώα τα περισσότερα 14-16χρονα..
Για μένα το ότι έπεσε ο server μ'αρεσε αρκετά.Τα κολόζωα που έμπαιναν και έσπαγαν μπάλες στον [222], τώρα που θα πηγαίνουν στους ξένους servers και θα τρώνε τα bans τους αβέρτα θα δεις για πότε θα τους κοπεί η μαγκιά.Επίσης ένα καλό στο οποίο θα βοηθήσει το ότι έκλεισε ο [222] είναι με τα teams και το activity τους.Πλέον πιστευώ είναι καιρός όσα ελληνικά teams έχουμε απομείνει να ασχοληθούμε λιγάκι παραπάνω με τα teams μας και όχι να καιγόμαστε ston pub όπως γινόταν σε μεγάλο βαθμό.
Τώρα για το forum θα κάμω quote το Post του Pika που με εκφράζει απόλυτα:
Το site σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να κλεισει. Πέρα απο παίχτες, ειμαστε και παρεα.
Αυτό έχει αποδειχθέι ουκ ολίγες φορές μετά ή και κατά την διάρκεια των Lans/Φαγοlan και οι παρέες που δημιουργούνταν από αυτά.Όμως λόγω των αποστάσεων οι παρέες αυτές συνεχίστηκαν μέσα από το forum ή μέσα από άτομα που έκαναν μαζί team.
Οπότε το να κλείσει και το site δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο αξίζει να γίνει ακόμα.
Είναι αρκετά τα άτομα τα οποία συμμετέχουν σε αυτό έστω και στον βαθμό που μπορεί/ήθελε ο καθένας.