Author Topic: DOWN!  (Read 31322 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
Re: DOWN!
« Reply #120 on: June 19, 2012, 04:32:07 PM »
Ποιες αλήθειες είναι αυτές?
- αυτα ακριβως που εκατσες και εγραψες σε μενα εχουν σαφως μεγαλυτερο ποσοστο αληθοφανιας απο το παραλληρημα του assva..

Sextas, protip, είσαι και εσύ ένας απ' τους λόγους που ο Vas σιχάθηκε να ασχολείται.
-αν εξαιρεσεις τα 3 λεπτα που ασχολιοταν μαζι μου απαντωντας σε καποιο σχολιο μου εδω μεσα, που ακριβως τον ενοχλησα? μην λες μαλακιες μονο και μονο για να τις πεις Plz..

Το lol πως σχετίζεται?

-το εφερα σαν παραδειγμα, θελοντας να τονισω οτι η ενασχοληση και με αλλα πραγματα μπορει να μην σου επιτρεπει να δωσεις την απαιτουμενη "προσοχη" εκει που πρεπει.. στη θεση του lol θα μπορουσα να βαλω φωτο μιας παραλιας,ή μιας γκομενας. μην κολλας εκει..

Φαντάζομαι είναι πολύ δύσκολο, εφ' όσον χαραμίζεις 8 ώρες τη μέρα στον pub και σε ενοχλούν τα haxzoria, να έκανες record 4 ώρες, άλλες 4 timestamp και άλλες 4 ένα bust movie για να αδειάζει σιγά σιγά ο server από hackers.
-δεν εχω τις γνωσεις για κατι τετοιο αλλα και να τις ειχα δεν καταλαβαινω γιατι να μπω σ αυτη τη διαδικασια.. αν θυμασαι εχω κραξει εδω μεσα πολλα ατομα τα οποια απο κει που κουτουλουσαν ντουβαρια σ ενα μηνα γινανε pros.. αν εσυ δεν σεβεσαι την γνωμη και πιστευεις οτι δεν μπορω μετα απο τοσα χρονια να κρινω ποιος φορτωνει και ποιος οχι ειναι προβλημα σου! στην τελικη και αυτο που λες να εκανα θα εβγαινε καποιος "φιλος" και θα ελεγε τα κλασσικα.. sound/report απο τς κτλ.
ειχα γραψει και παλαιοτερα οτι το θεμα με τους haxorzs θα μπορουσε να λυθει με ΑΜΕΣΟ ban καθε φορα που εμπαιναν 222.. και το εξηγω απλα. ο kartelac πχ εχει φορτωσει οκ? καθε φορα που θα μπαινει 222 με το name kartelac θα πεφτει ban.. τοσο απλα! πιστευω οτι οσοι χακαρουν το κανουν για να αποκτησουν αναγνωρισημοτητα. μ αυτο που σου λεω τους κοβεις το κινητρο!

Σου είπε κανείς πως τα έφτιαξες εσύ? Ίσα ίσα να φανταστείς πως ενώ είναι τόσο βλαμμένα τα περισσότερα, ποτέ δε τους είπαμε πάρε πούλο απ' το ts αλλά τους κάναμε και channels. Άλλη φορά χούντα, θα κάνουμε μόνο στους κολλητούς μας.
-μα με το να τους κανεις ΚΑΙ channel δεν καταλαβενεις οτι ουσιαστικα τους "επιβραβευεις" με την συμμετοχη τους στο community?

Ο μούσιας ποιός είναι? Δεν βάλαμε κανένα στο πόδι μας. Οι μόνοι admins που έχουν μπει, o mexi ο unique και ο k4, έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Οι mini-admins πάλι το ίδιο, σε γενικές γραμμές. Εσύ πως πιστεύεις πως σχετίζονται με τη σημερινή κατάσταση?
-ο uniq.. οπως λες για τους 3 admins ΕΚΑΝΑΝ σωστα τη "δουλεια" τους.. εδω και καιρο inactive αρα και να θελαν δεν την εκαναν.. αυτο με τους mini πραγματικα σου λεω μου την εδωσε κατακουτελα.. αν κατσεις και τους παρεις εναν εναν (ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗ ΡΩΣΙΔΑ) θα δεις οτι ΟΛΟΙ απο τοτε που "προηχθησαν" σε mini μπαινουν 222 μια στο τοσο! δλδ ειναι για να τραβας τα μαλλια σου.. ο zynga το ειπε και μονος του πιο πανω, για τους αλλους στο λεω εγω! εννοειτε οτι το θεμα με τους mini ηταν να δοθουν "δικαιωματα" σε ατομα ωριμα ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ACTIVE.. αυτοι λες και τους τσιμπησε μυγα, εγιναν mini και μετα εξαφανιστηκαν!! silent, tlr, zgin πουθενα!! ε, μην μου λες οτι  δεν εχει σχεση με τη σημερινη κατασταση αυτη η απαθεια..

anyway κλεινοντας να σου πω οτι παντα ημουν υπερ τον ριζοσπαστικων λυσεων, και αν πραγματικα πιστευτε οτι το cod.gr νοσει, ας πεθανει!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #121 on: June 19, 2012, 04:33:12 PM »
τα σκατωσα λιγο με το quote αλλα δεν γαμιεται ελπιζω να τα βγαζεις τα γραμματα, αλλιως καντο modify
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #122 on: June 19, 2012, 04:34:57 PM »
Γιατι ασχολειστε με μενα στα περι hax;

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #123 on: June 19, 2012, 04:38:42 PM »
Γιατι ασχολειστε με μενα στα περι hax;
γιατι μπορω..

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #124 on: June 19, 2012, 04:44:10 PM »
γιατι μπορω..

σε γαμαω και το ξερεις

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #125 on: June 19, 2012, 05:19:00 PM »
@sextas
Τα ίδια πράματα σου ανέφερα με αυτά που ανέφερε ο assvas.

Εσύ έχεις απασχολήσει 100 φορές τον assva και γενικά το admin team με την συνεχώς αντιδραστική συμπεριφορά σου, whine για κλίκες, για τον k4 και whatever.

Θα μπεις σ' αυτή τη διαδικασία γιατί δεν γίνεται να τραβάς ban σε όποιον σου καυλώσει. Γιατί όποτε πέφτει ban, χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία, μετά έρχεται το whine, το οποίο είναι πιο κουραστικό από το hacking. Όταν και αν είσαι εσύ διαχειριστής σε κάποιο server, τράβα τα ban όπως θεωρείς πως είναι σωστό.
Σου είχα εξηγήσει πως ΔΕΝ είναι τεχνικά εφικτό αυτό που λες για τα ban, αν και συμφωνώ με τη λογική του. Παραμένει το γεγονός πως, για τη κατάσταση αυτή τη στιγμή, δεν είναι θέμα πως μπήκε ο X και hackάρε αλλά πως συνεχώς παρουσιάζονται άτομα που hackάρουν, με άλλα nicks, με άλλα keys, δημιουργώντας μια κατάσταση που χρειάζεται police state στον server.

Παραμένει το γεγονός πως όσα λέει ο assvas ισχύουν. Ασχέτως αν πήγε inactive o mexi και ο κάθε mexi, παραμένει το γεγονός πως ανά πάσα στιγμή θέλει ντάντεμα ο server και το forum, πράγμα που είναι κουραστικό. Όταν είσαι ο mexi, αν βαρεθείς πας inactive (που ο mexi όσο αφορά τα adminιλίκια δεν είναι) αλλά αυτό δεν γίνεται στη περίπτωση του Assva.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #126 on: June 19, 2012, 05:27:47 PM »

οσον αφορα το forum πριν κλεισει παρακαλω τον pew να ξαναποσταρει μια το link απ το μπουρδελοforum για να τα λεμε εκει..

hahahahaha bourdela.com

OT

Kosma,vasilh,briz,enc klp mporeite na mou peite plz 4-5 kalous logous gia na kleisei to forum?

Giati egw den varethika na vlepw sto forum ton mexi,ton takh,ton stewie,ton toulour,ton k4,ton zbou,ton pyro,ton chesta,ton sexta,ton zgin,ton savaz,ton apatewna,ton verti,ton pancy(asxeta an zwaroume for fun kamia fora mazi),ton assva,ton sini,ton enc,ton FUTURE,ton pika,ton uniq,erasus(asxeta kai autos an to parakanei merikes fores),ton cocka,ton dreamer,ton Ser,ton Sifter,ton Hitman(asxetws politikwn pepoithisewn),ton camel,ton massive,ton airborner,ton STAM,ton presio,ton adol,ton Nine,ton tarzan,ton cq(otan ebene) ,ton mafia,ton larry,ton promo(opote postarei) kai pollous allous.

Katalavenw oti sthn ellada exete ephreastei ligo me thn anodo ths XA kai exete arxisei ta gebelika alla otan leme oti mazi me ta ksera kaigontai kai ta xlwra ennooume oti ta ksera einai sinithws perissotera kai ta xlwra ligotera.Edw simvenei to antitheto,toulaxiston sto forum,ta ksera einai ligotera apo ta xlwra.Ara pws akrivws sindeetai thn zougkla tou 222 me to forum?

Thanks in advance gia opoion apo tous admins apanthsei
« Last Edit: June 19, 2012, 07:44:26 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #127 on: June 19, 2012, 05:42:41 PM »
To forum, οι server, τα λουλουδάκια στο μπουκαλάκι του νερού ας μείνουν. Φροντίστε εσείς γι' αυτό. Δεν σας επιβάλει κανείς να μην έχετε server να παίζεται και forum να συζητάτε. Ούτε θα κρατήσει ο vas το domain name, έτσι για σπάσιμο, για να μη μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Θα είστε παντελώς ελεύθεροι να ξαναστήσετε το portal. Και ενδεχομένως, άνευ πιέσεων κτλ, να μπαίνει και ο vas να λέει τις μαλακίες του και να ρίχνει καμιά σφαίρα.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #128 on: June 19, 2012, 05:51:08 PM »
Vasika den mou apantas giati na boume se authn thn diadikasia,kapoioi apo emas file kosma skagame san mix opoote kai opou skagame oxi epeidh trelenomastan gia to game alla gia na supportaroume to community kai ta atoma tou, eite autoi legotan assvas eite den kserw egw pws.Rwtaw loipon auta ta atoma ta opoia egw supportara opws borousa pada, pios o logos pou benoume se tetoies diadikasies, kai oxi toso se thema server giati to game edw kai poli kairo to exw stamathsei, alla gia to forum.As mou pei kapoios tous logous re aderfe.

thanks in advance
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #129 on: June 19, 2012, 05:54:41 PM »
Γιατί αυτός που έμπαινε σε διαδικασίες, τόσο καιρό, κουράστηκε να μπαίνει.

Αυτό με τα lan που κολάει? Οι huhu είμαστε inactive 3 χρόνια και έχουμε συμμετάσχει σε όλα τα event, καθαρά για το support.

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #130 on: June 19, 2012, 05:54:48 PM »
lol...cba na ta diabasw ola...alla...sobara 8elete na kleisete to forum!??!?!?sini mas exeis ikanous na to anoi3oume pali emeis??!??!

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
« Reply #131 on: June 19, 2012, 05:56:51 PM »
Θα το ανοιξω ξανα εγω ρε.
Πουλάω βρακιά

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #132 on: June 19, 2012, 05:57:09 PM »
esi poios akiros eisai pali?

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #133 on: June 19, 2012, 05:57:42 PM »
Γιατί αυτός που έμπαινε σε διαδικασίες, τόσο καιρό, κουράστηκε να μπαίνει.

Αυτό με τα lan που κολάει? Οι huhu είμαστε inactive 3 χρόνια και έχουμε συμμετάσχει σε όλα τα event, καθαρά για το support.

kollaei sto oti otan skas kathara mono kai mono gia to support sto community kai autwn pou to trexoun,exeis mia mikrh apaithsh apo autous pou emesa h amesa supportares na sou poun ti pezei.Einai logiko auto pou  sou lew.
Ingrid Bergman

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
« Reply #134 on: June 19, 2012, 05:58:58 PM »
esi poios akiros eisai pali?

Ενα τιμιο παλικαρι που δεν θελει να χαθει η ελληνικη κοινοτητα κοντ.
Πουλάω βρακιά