Author Topic: Forum overhaul, general guidelines και moderator positions.  (Read 26154 times)

Nine-9

• Assistant Team\Mini Admins
  • CBWARRIOR.
Re: Forum overhaul, general guidelines και moderator positions.
« Reply #30 on: June 22, 2012, 11:05:38 AM »
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το αναφέρω, αλλά είμαι πάντα εδώ, διαθέσιμος, για ότι μου ζητηθεί.

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #31 on: June 22, 2012, 11:56:15 AM »
btw,μπορείτε να φτιάξετε το Losing key packets και το FILE WHITELIST?Γιατί από τότε που ξανάνοιξε ο server συνέχεια με (μας) πετάει (σε κανέναν άλλον server δεν με πετάει εμένα προσωπικά)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #32 on: June 22, 2012, 01:42:19 PM »
To losing key packets, δεν είναι θέμα server, και έχει postάρει ένα fix ο koumparos εδώ.

Το whitelist ελέγχεται ακόμα.

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #33 on: June 22, 2012, 02:09:41 PM »
Προσπαθήστε να απαντήσετε λίγο σοβαρά, εφ' όσον ενδιαφέρεστε για τις θέσεις. Δεν είναι εκλογές 15μελούς να ψηφίσετε τις γκόμενες και αυτόν που παίζει καλύτερη μπάλα και βγάζει το μικρότερο μέσο όρο.
epic to post alla se emas ta gkomenakia ayta ta zwa psifizoune mia zwh gt einai xazes.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #34 on: June 22, 2012, 02:10:07 PM »
Θα παρατηρήσατε πως έγινε ένα overhaul στο forum :

• Πλέον το κάθε section, bar a few, έχει ένα Archive sub forum όπου θα μεταφέρονται τα παλαιότερα threads και που έχει μόνο read access, aka δεν μπορείτε να postάρετε σε threads του 1/5/1776.
  • Αν lurkάρωντας δείτε ένα γαμάτο thread, που έγινε παλαιότερα από άτομα πιο σπουδαία από εσάς, και θέλετε οπωσδήποτε να πείτε τη γνώμη σας, σκεφτείτε : "Έχω να προσθέσω κάτι πραγματικά αξιόλογο σε αυτή τη συζήτηση" ή "Yπάρχουν νέα στοιχεία που να θέτουν τις θέσεις σε αυτή τη συζήτηση υπό αμφισβήτηση". Αν η απάντηση είναι "Ναι" μπορείτε να κάνετε ένα νέο thread linkάρωντας το original στο αρχικό σας post.
Ενδεχομένως να εμπλουτιστεί περαιτέρω καθώς σπάτε νέα φράγματα ηλιθιότητας.

Η διαδικασία επιλογής θα είναι άκρως αντιδημοκρατική και μη αξιοκρατική.
-archive sub forum στο general discussion.. χαχαχ καλη φαση!! εμπειρη αλλαγη..

-αυτο με τα παλαιοτερα threads επισης εμπειρο.. ενα forum ανταλλαγης ιδεων και αποψεων μπορει και πρεπει να ειναι περιπλοκο!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ FORUM ΕΠΙΣΤΗΜΗ..

-καλος τροπος επιλογης.. δοκιμασμενος και επιασε!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #35 on: June 22, 2012, 02:44:32 PM »
Δεδομένου πως οι περισσότεροι (και εσύ μαζί) ξεθάβετε topics του 1800 απλά για να πείτε μια μαλακία, ναι είναι "έμπειρο".

Τι ακριβώς σου φάνηκε περίπλοκο? Καταλαβαίνω πως δεν έχεις καλή σχέση με την τεχνολογία, θα προτιμούσες να σου το επαναδιατυπώσω σαν παράδειγμα με φακέλους, ντοσιέ και fileing cabinets?

Ναι σαφώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος επιλογής θα διασφάλιζε πως θα είναι όλοι, πάντα active, σε αντίθεση με αυτόν.  ::)

Βλέπεις που σου έλεγα πως είσαι σπασαρχίδας και αντιδραστικός και ποτέ δεν κάνεις κάτι για το community?

Καλησπέρα.

cincgr

• CBWARRIOR.
« Reply #36 on: June 22, 2012, 02:58:00 PM »
sthn mpala me fonazane beckenbauer. mporw na peksw kai gwwwwwwwwww?
mipws enoeis Baking Powder?
Comandante in capo
MAD?

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #37 on: June 22, 2012, 03:25:23 PM »
mipws enoeis Baking Powder?

nononononononononononono no nooo

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
« Reply #38 on: June 22, 2012, 03:31:00 PM »
"mlk ego 9el0 n gnw moderator tou muniou ths mamac s!!!2", ok καλή φάση, και ποιός δε θα 'θελε, αλλά σοβαρά σκεφτείτε πως δεν είναι μόνο fun and games.
Προσπαθήστε να απαντήσετε λίγο σοβαρά, εφ' όσον ενδιαφέρεστε για τις θέσεις. Δεν είναι εκλογές 15μελούς να ψηφίσετε τις γκόμενες και αυτόν που παίζει καλύτερη μπάλα και βγάζει το μικρότερο μέσο όρο.

Χαχαχα!
Πραγματικα ετσι ειναι! Τουλαχιστον στο σχολειο μου...
Πουλάω βρακιά

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #39 on: June 23, 2012, 03:10:28 PM »
sextas ektos apta replies dyskiliothtas,  an exeis na protineis kati kalytero (ektos apto na xarakthrizeis-krineis mono) se akoume.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #40 on: June 23, 2012, 05:25:55 PM »
sextas ektos apta replies dyskiliothtas,  an exeis na protineis kati kalytero (ektos apto na xarakthrizeis-krineis mono) se akoume.
αντε να προτεινω λοιπον..

οπως μπορεις να καταλαβεις τα θεματα που ενδιαφερουν εδω μεσα το ΕΥΡΗ ΚΟΙΝΟ δεν ειναι ουτε τα teach suppport ουτε οι λοιπες πιπες με τις οποιες καταπιανεται ο sini κατα καιρους.. μεχρι τωρα υπηρχε η δυνατοτητα του lock στην οποια δε νομιζω να γινοταν καποια καταχρηση. οταν το θεμα ψοφουσε,εκλεινε..
το θεμα με το forum digging δεν ξερω γιατι ενοχλει και εδω εσυ θα πρεπει να μου το εξηγησεις γιατι μπορει πισω απ αυτο να υπαρχει ενα τεχνικο ζητημα και εγω να μην το ξερω.. αν ειναι και αυτο απλα ενα κολλημα, καλα κανω και κραζω. αν εγω ποσταρω κατι σε τοπικ του 2007 ειναι δικο μου θεμα και ισως 1-2 ακομα ατομων που μπορει να απαντησουν.. εσας γιατι σας σπασει τ αρχιδια αυτο? υπαρχει ενδειξη υποχρεωτικου replie?
και στην τελικη τα θεματα στο general discussion ειναι γι αυτο ακριβως τον λογο.. παρε παραδειγμα το "καιρων επιταγη" το οποιο ανοιξε ο stewie εδω και ποσο καιρο και ακομα ειναι "ζωντανο" και εμπλουτιζεται καθε 3 και λιγο..

οσον αφορα την επιλογη ατομων για να supportaroun σχολιασα μονο τη φραση "Η διαδικασία επιλογής θα είναι άκρως αντιδημοκρατική και μη αξιοκρατική." η οποια προφανως γραφτηκε για να προκαλεσει και οχι επειδη ισχυει..

στο τοπικ "DOWN" και συγκεκριμενα στο replie μου στον sini (εκει με το fail quote) προτεινα 1-2 πραματα για τον 222 κτλ, βαριεμαι να τα ξαναγραφω.. οταν με ξαναδεις στο ts ανεβασε με στο αορατο channel σου για παραιτερω "εξηγησεις"..

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #41 on: June 24, 2012, 03:47:28 AM »
Το αν εσύ θεωρείς πίπες αυτά που λέει ο sini είναι προσωπική σου άποψη . Υπάρχει διαφορά στα θέματα που "ενδιαφέρουν" το ευρή κοινό με το πόσο σημαντικό είναι το κάθε θέμα . Δεν είμαστε κάποιο τμήμα πωλήσεων.

Το θέμα του forum diggin δεν έχει να κάνει με τεχνικό θέμα αλλά με τη κοινή λογική που καταλαβαίνει ένας απλός άνθρωπος, ενοχλεί όταν δεν υπάρχει λόγος.
Ένα άτοπο reply μαλακίας να ξεθάβουν ένα topic 2 χρόνων το θεωρείς λογικό ; είναι αν μη τι άλλο spam , βλακώδες spam . Ο Χρήστης που πάει λοιπόν να διαβάσει τα τελευταία replies - posts since last visit , χάνει χρόνο και ξεφυσάει βλέποντας έναν μαλάκα να απαντά κάτι ανούσιο σε ένα inactive topic. Επομένως δεν είναι κάποιο κόλλημα και κακώς κράζεις. Έτσι ελπίζω να κατάλαβες πως αν εσύ απαντήσεις σε ένα topic του 2007 και είναι σχετικό με το θέμα του topic δεν έχει κανένας κανένα πρόβλημα, αν όμως κάνεις reply κάτι άτοπο-μαλακία τότε προφανέστατα υπάρχει θέμα .

Το καιρών επιταγή είναι ενεργό από τότε που άνοιξε, δε μπορείς να διαχωρίσεις ένα inactive topic που δεν έχει γίνει reply εδώ και 2 χρόνια με το καιρών επιταγή ;

Όσο για την επιλογή ατόμων και το σχολιασμό σου, τι ήθελες να πετύχεις με αυτή τη πρόκληση ;

Τέλος για τις προτάσεις σου, σε ρώτησα στο τρέχον topic όχι γενικότερα-τις οποίες και έχω διαβάσει,  προτάσεις λοιπόν για αυτά που ανέφερε ο sini και εσύ χλεύασες;

<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #42 on: June 24, 2012, 04:08:02 AM »
apofasisa na stamatisw tin mpala...dn m bgike se kalo!!!!!!!!

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #43 on: June 24, 2012, 06:47:29 AM »
sto general discussion kai spam me here borw na voithisw an thelete.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

Siakon

• 222 HERO!~
    • Team-Refuse
« Reply #44 on: June 27, 2012, 03:21:10 AM »
Den kserw an exei teleiwsei oli i douleia...imoun inactive gia ligo kairo sto forum logw e3etastikis.
BUT eimai edw oti thelete peite mou.