sextas ektos apta replies dyskiliothtas, an exeis na protineis kati kalytero (ektos apto na xarakthrizeis-krineis mono) se akoume.
αντε να προτεινω λοιπον..
οπως μπορεις να καταλαβεις τα θεματα που ενδιαφερουν εδω μεσα το ΕΥΡΗ ΚΟΙΝΟ δεν ειναι ουτε τα teach suppport ουτε οι λοιπες πιπες με τις οποιες καταπιανεται ο sini κατα καιρους.. μεχρι τωρα υπηρχε η δυνατοτητα του lock στην οποια δε νομιζω να γινοταν καποια καταχρηση. οταν το θεμα ψοφουσε,εκλεινε..
το θεμα με το forum digging δεν ξερω γιατι ενοχλει και εδω εσυ θα πρεπει να μου το εξηγησεις γιατι μπορει πισω απ αυτο να υπαρχει ενα τεχνικο ζητημα και εγω να μην το ξερω.. αν ειναι και αυτο απλα ενα κολλημα, καλα κανω και κραζω. αν εγω ποσταρω κατι σε τοπικ του 2007 ειναι δικο μου θεμα και ισως 1-2 ακομα ατομων που μπορει να απαντησουν.. εσας γιατι σας σπασει τ αρχιδια αυτο? υπαρχει ενδειξη υποχρεωτικου replie?
και στην τελικη τα θεματα στο general discussion ειναι γι αυτο ακριβως τον λογο.. παρε παραδειγμα το "καιρων επιταγη" το οποιο ανοιξε ο stewie εδω και ποσο καιρο και ακομα ειναι "ζωντανο" και εμπλουτιζεται καθε 3 και λιγο..
οσον αφορα την επιλογη ατομων για να supportaroun σχολιασα μονο τη φραση "Η διαδικασία επιλογής θα είναι άκρως αντιδημοκρατική και μη αξιοκρατική." η οποια προφανως γραφτηκε για να προκαλεσει και οχι επειδη ισχυει..
στο τοπικ "DOWN" και συγκεκριμενα στο replie μου στον sini (εκει με το fail quote) προτεινα 1-2 πραματα για τον 222 κτλ, βαριεμαι να τα ξαναγραφω.. οταν με ξαναδεις στο ts ανεβασε με στο αορατο channel σου για παραιτερω "εξηγησεις"..