Το γαμησατε και ψοφισε. Ειπαμε 2 κουβεντες και γυρναω και βλεπω αυτα, υδροκεφαλοι!! ( μαζι και εγω).
Φουτερ, οταν ειπα οτι μου κανεις "μαθημα", το ειπα γιατι ετσι οπως απαντησες, ηταν λες και σου φανηκε περιεργο οτι καποιος που κατεβαινει σε ενα τουρνουα θα ηθελε να νικησει και να το ευχαριστηθει μεσα απο ολο αυτον τον ανταγωνισμο ( οχι στο συγκεκριμενο , στο οποιοδηποτε).
Οθονες. Στις συγκεκριμενες οθονες ειχα παιξει στο 3v3 ιντερνετο-λαν και κανενας απο τους τρεις μας ( εγω πανος κωστας) δεν το ειχε ευχαριστηθει και ειχε νιωσει πιο αβολα περισσοτερο απο καθε αλλο λαν. Στα τοσα που εχω παει , δεν θυμαμαι να ειχα παραπονεθει ουτε εγω , ουτε καποιος τεαμματε μου.
Επειδη το κουρασαμε/α και φαινονται λες και ειμαστε γκομενες , προσωπικα δεν εχω καποια απαιτηση αλλα δεν εχω και την ορεξη να κατεβαινω μεστο λιοπυρι 2 μερες για αυτα που προειπα. Δεν θα το ευχαριστηθω και δεν θελω να μου σπανε τα νευρα ουτε και τις δικες σας μπαλες, αρα μπορει να ειμαι σε καμια παραλιουλα την ωρα που θα κοπανιουνται τα χερακια στα γραφεια..