Author Topic: Netcups.Gr FragLan Summer Series 2K12  (Read 59278 times)

pancy

• DV zombie
Re: Netcups.Gr FragLan Summer Series 2K12
« Reply #60 on: June 27, 2012, 01:28:51 AM »
ναι για τρολλ οκ. ψβα αμα δεν μπορειτε να καταλαβετε,

chesteR!

• DV zombie
« Reply #61 on: June 27, 2012, 01:44:12 AM »
δε σε καταλαβαινει κανεις ρε c!!!!!!
Hey dude,where's my KaR ?

pancy

• DV zombie
« Reply #62 on: June 27, 2012, 01:45:00 AM »
καλα κλειν αν νομιζετε οτι τρολλαρετε

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #63 on: June 27, 2012, 02:03:57 AM »
re pano kai taki ειλικρινά τώρα τι σκάλωμα έχετε φάει με την οθόνη? όλοι στην ίδια οθόνη θα παίξουμε, πιο είναι το πρόβλημα σας?Σε όλους θα βγουν τα μάτια με αυτές τις οθόνες..
Και για μένα είναι αδικία να φέρεις την δικιά σου οθόνη είτε είναι wide είτε όχι, είτε ειναι 60hz είτε 120hz..
Από την ώρα που ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι θα παίξουν στην ίδια οθόνη που υποτίθεται ότι θα παίξεις και εσύ δεν έχει προβάδισμα κανείς..Οι άλλοι που θα έρθουν από Ρόδο, Θεσ/νίκη, Κρήτη κτλ και δεν μπορούν να φέρουν τα πράγματα τους (σε αντίθεση με σένα που μπορείς) τι θα κάνουν?Και γιατί να έχεις εσύ προβάδισμα έναντι αυτών?

Άποψη μου είναι: ΟΥΤΕ οθόνες, OYTE pc πέρα από αυτά που έχει το intenet cafe..Δίκαιο και ίσο το game για όλους.

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

pancy

• DV zombie
« Reply #64 on: June 27, 2012, 02:12:49 AM »
ετος 2012 να λεμε και να γκρινιαζουμε για οθονες wide κατι που ειναι αυτονοητο.
δεν ξερω σοβαρα απελπιζομαι

Siakon

• 222 HERO!~
    • Team-Refuse
« Reply #65 on: June 27, 2012, 02:13:35 AM »
pancy elpizw mono na to egrapses auto gia troll me e kai oxi me ai...

btw paides summetoxh ana atomo 8a einai 10 eurw?

Nai 10 euro to atomo(50 euro i omada).

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #66 on: June 27, 2012, 03:52:47 AM »
Το γαμησατε και ψοφισε. Ειπαμε 2 κουβεντες και γυρναω και βλεπω αυτα, υδροκεφαλοι!! ( μαζι και εγω).
Φουτερ, οταν ειπα οτι μου κανεις "μαθημα", το ειπα γιατι ετσι οπως απαντησες, ηταν λες και σου φανηκε περιεργο οτι καποιος που κατεβαινει σε ενα τουρνουα θα ηθελε να νικησει και να το ευχαριστηθει μεσα απο ολο αυτον τον ανταγωνισμο ( οχι στο συγκεκριμενο , στο οποιοδηποτε).
Οθονες. Στις συγκεκριμενες οθονες ειχα παιξει στο 3v3 ιντερνετο-λαν και κανενας απο τους τρεις μας ( εγω πανος κωστας) δεν το ειχε ευχαριστηθει και ειχε νιωσει πιο αβολα περισσοτερο απο καθε αλλο λαν. Στα τοσα που εχω παει , δεν θυμαμαι να ειχα παραπονεθει ουτε εγω , ουτε καποιος τεαμματε μου.
Επειδη το κουρασαμε/α και φαινονται λες και ειμαστε γκομενες , προσωπικα δεν εχω καποια απαιτηση αλλα δεν εχω και την ορεξη να κατεβαινω μεστο λιοπυρι 2 μερες για αυτα που προειπα. Δεν θα το ευχαριστηθω και δεν θελω να μου σπανε τα νευρα ουτε και τις δικες σας μπαλες, αρα μπορει να ειμαι σε καμια παραλιουλα την ωρα που θα κοπανιουνται τα χερακια στα γραφεια..
« Last Edit: June 27, 2012, 03:57:36 AM by tAKR1DAC★ »

didos

• 222 HERO!~
  • HOUDOBV:)
« Reply #67 on: June 27, 2012, 08:56:13 AM »
Όντως οι οθόνες είναι λίγο gtpk, αλλά πιστεύω πως ΣΊΓΟΥΡΑ δεν είναι δίκαιο για κανέναν να φέρει το δικό του PC/ οθόνη, διότι σίγουρα δίνει μεγάλο πλεονέκτημα και θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους παίχτες οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να φέρουν τα αντίστοιχα πράγματα μαζί τους π.χ δεν το βρίσκω ιδιαίτερα έξυπνο να κουβαλάω το monitor μέσα στο metro με 10 πακιστανους δίπλα μου. Σίγουρα βέβαια ο καθένας θα πρέπει να φέρει τα δικα του headset mouse etc γιατί πρόκειται καθαρά για συνήθεια και όχι για επιπλέον advantage

P.S έπαιζα για 2 χρόνια στο πιο fail pc ever made και δεν πιστεύω ότι μια οθόνη δεν θα σας αφήσει να ευχαριστηθείτε το game

asskicker

• 222 HERO!~
  • Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορ
« Reply #68 on: June 27, 2012, 09:16:56 AM »
opioc exei balls k mporei fernei to pc t ........ sto exwteriko s ola ta lans etc einai

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #69 on: June 27, 2012, 11:40:03 AM »
Εσυ ντιντος αυτος με τις γουνες εισαι; Ο χουνταλας;

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #70 on: June 27, 2012, 11:44:34 AM »
Εσυ ντιντος αυτος με τις γουνες εισαι; Ο χουνταλας;

nai autos pou den phge na psofhsei telika sthn gwnia...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #71 on: June 27, 2012, 11:52:04 AM »
jetix esi mporeis na fereis tin aderfi s pantws...etsi gia na niwseis pio aneta rixnontas kamia panagia gia tin porta

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #72 on: June 27, 2012, 12:37:19 PM »
αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

didos

• 222 HERO!~
  • HOUDOBV:)
« Reply #73 on: June 27, 2012, 03:23:13 PM »
nai autos pou den phge na psofhsei telika sthn gwnia...

Πιο ανώριμος πεθαίνεις πουσταρα

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #74 on: June 27, 2012, 03:24:03 PM »
Το γαμησατε και ψοφισε. Ειπαμε 2 κουβεντες και γυρναω και βλεπω αυτα, υδροκεφαλοι!! ( μαζι και εγω).
Φουτερ, οταν ειπα οτι μου κανεις "μαθημα", το ειπα γιατι ετσι οπως απαντησες, ηταν λες και σου φανηκε περιεργο οτι καποιος που κατεβαινει σε ενα τουρνουα θα ηθελε να νικησει και να το ευχαριστηθει μεσα απο ολο αυτον τον ανταγωνισμο ( οχι στο συγκεκριμενο , στο οποιοδηποτε).
Οθονες. Στις συγκεκριμενες οθονες ειχα παιξει στο 3v3 ιντερνετο-λαν και κανενας απο τους τρεις μας ( εγω πανος κωστας) δεν το ειχε ευχαριστηθει και ειχε νιωσει πιο αβολα περισσοτερο απο καθε αλλο λαν. Στα τοσα που εχω παει , δεν θυμαμαι να ειχα παραπονεθει ουτε εγω , ουτε καποιος τεαμματε μου.
Επειδη το κουρασαμε/α και φαινονται λες και ειμαστε γκομενες , προσωπικα δεν εχω καποια απαιτηση αλλα δεν εχω και την ορεξη να κατεβαινω μεστο λιοπυρι 2 μερες για αυτα που προειπα. Δεν θα το ευχαριστηθω και δεν θελω να μου σπανε τα νευρα ουτε και τις δικες σας μπαλες, αρα μπορει να ειμαι σε καμια παραλιουλα την ωρα που θα κοπανιουνται τα χερακια στα γραφεια..

Τακη αντιλαμβανομαι το προβλημα σου αλλα το θεωρω υπερβολικο αυτη την στιγμη να λες οτι αν δεν εχω την οθονη μου δε κατεβαινω Lan. Χαζομαρα για εμενα και για τους υπολοιπους που θα κατεβουν 1ον και 2ον αν προσεξατε τι εγραψα για ποιο λογο κανουμε το Lan αυτο στα inSpot τοτε εκει ειναι που θα πρπει να κετεβειτε ολοι και να δειξουμε οτι δεν ανεχομαστε νταβατζηδες σαν Community.